ای ایران ای مرز پرگُهر | ای خاکت سرچشمهٔ هنر | |
دور از تو اندیشهٔ بَدان | پاینده مانی تو جاودان | |
ای دشمن ار تو سنگ خارهای من آهنم | جان من فدای خاک پاک میهنم | |
مهر تو چون، شد پیشهام | دور از تو نیست اندیشهام | |
در راه تو، کِی ارزشی دارد این جان ما | پاینده باد خاک ایران ما | |
سنگ کوهت درّ و گوهر است | خاک دشتت بهتر از زر است | |
مهرت از دل کِی برون کنم | بَرگو بی مهرِ تو چون کنم | |
تا گردش جهان و دور آسمان بهپاست | نورِ ایزدی همیشه رهنمای ماست | |
در راه تو، کِی ارزشی دارد این جان ما | پاینده باد خاک ایران ما | |
ایران ای خرّم بهشت من | روشن از تو سرنوشت من | |
گر آتش بارد به پیکرم | جز مهرت در دل نپرورم | |
از آب و خاک و مهرِ تو سرشته شد گِلم | مهر اگر برون رود گلی شود دلم | |
در راه تو کِی ارزشی دارد این جان ما | پاینده باد خاک ایران ما |
ممنون دوست خوبم
ای ایران ای مرز پرگُهر ای خاکت سرچشمهٔ هنر دور از تو اندیشهٔ بَدان پاینده مانی تو جاودان ای دشمن ار تو سنگ خارهای من آهنم جان من فدای خاک پاک میهنم مهر تو چون، شد پیشهام دور از تو نیست اندیشهام در راه تو، کِی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایران ما سنگ کوهت درّ و گوهر است خاک دشتت بهتر از زر است مهرت از دل کِی برون کنم بَرگو بی مهرِ تو چون کنم تا گردش جهان و دور آسمان بهپاست نورِ ایزدی همیشه رهنمای ماست مهر تو چون، شد پیشهام دور از تو نیست اندیشهام در راه تو، کِی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایران ما ایران ای خرّم بهشت من روشن از تو سرنوشت من گر آتش بارد به پیکرم جز مهرت در دل نپرورم از آب و خاک و مهرِ تو سرشته شد گِلم مهر اگر برون رود گلی شود دلم مهر تو چون، شد پیشهام دور از تو نیست اندیشهام در راه تو کِی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایران ما
عمیقا متاسفم که در این کشور بدنیا اومدم؛ نمیدونم گناهم چی بوده اینجای دنیا خلق شدم
ممنونم استارتر
قطعا من ایران امروز رو بیشتر از هر زمان دیگه دوستش دارم.
مگر شما در زمانهاى ديگر هم حضور داشته ايد مهندس؟؟؟؟
لطف کنيد شفاف سازى کنيد.از لحاظ اقتصادى خوب است يا از لحاظ سياسى و فرهنگى؟؟؟
---------------------------------------سلام مهندس
سرود ی که من گذاشتمو شما هم گذاشتید که!!!
یه سرود جدید لطفا
آن گاه که از پنجره صبح
طراوت ، تازگی ،شبنم را
با چشمان بسته احساس می کنی
می بینی
شاهین را
بر فراز قلب بی دردت
می نشانی عشق را
در پروانه ها
در بر شکوفه ها
در محراب دلت
......
.....
آری تو را بی درد می خواهم ای ایران من.....
....
ای ایران من
لااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایکمیهنم ای مهد فرهنگ و هنر/این منم فرزند مرز پر گهر
مهر مهرت خورده بر پیشانیم /هرزمان در هر کجا ایرانیم
جاودان ایران من
![]()
مهریههای عجیب و غریب بارها سوژه خبرها شده است،
با مهریه تکفل پنج یتیم به مدت 14 سال پیمان زناشویی بسته است.
مهریه عروس خانم نیز عندالمطالبه است که قرار شده در روز ایتام اکرام در ماه مبارک رمضان به اجرا گذاشته شود.
صفیه رضازاده در خصوص نوع مهریه و انگیزه اش در این خصوص به مهر گفته است: همیشه دوست داشتم مهریه ام چیزی باشد
که هم دنیای مرا بسازد و هم آخرتم را آباد کند از این رو به نیت 14 معصوم به مدت 14 سال و به نیت پنج تن تکفل و سرپرستی پنج یتیم
را جزو مهریه ام قرار دادم.او ادامه می دهد: سکه هر تعداد هم که باشد حتی اگر بتوانی آن را به صورت کامل از داماد بگیری فقط می تواند
یک دلخوشی زودگذر برای این دنیا باشد، اما من دوست داشتم مهریه ام ماندگار باشد و دنیا و آخرت مرا تامین کند.
او می گوید: با تقبل سرپرستی این ایتام نه تنها مهریه ام را از همان ابتدا دریافت کرده ام و همسرم شیرینی لذت پرداخت مهریه مرا می چشد
برای هر دوی ما باقیات صالحاتی ایجاد شده که باعث خیر هر دوی ماست و ما می توانیم بهشت دنیوی و اخروی را در کنار هم بسازیم
و مسیر کمال و سعادت را با یکدیگر طی کنیم.اسماعیل توکلی نیز در خصوص چگونگی مهریه همسرش گفته است:
در صحبت هایی که با هم داشتیم مشخص شد که خط مشی ما بسیار شبیه هم است و از آنجایی که از قبل دوست داشتم
چنین کاری را انجام دهم این موضوع را به عنوان مهریه لحاظ کردیم و در صورتی که وسع مالی ما بهتر شود تعداد را افزایش خواهیم داد.
کار خیر هرجور باشه قشنگه وقتی ادم در خونه خدارو بزنه خدا هم درارو به روش باز میکنه به این نباید فکر کرد که بعدها چه مشکلاتی میخواد به وجود بیادلطفا طبق قوانین باشگاهمارو از نظرات گرانبهاتون بهره مند کنید
نظر خاصی ندارم
اما اون پست دومت ، اون زندگی آرمانی و پر از شعار هیچوقت ارضا کننده آدم از لحاظ اجتماعی نیست ، بعد از چند وقت میفهمن که این کار هرچند در نوع خودش کار قشنگ و پسندیده ایه اما به قصد مهریه اصلا صورت خوبی نداره و مشکلاتی هرچند کوچیک براشون بوجود میاره
کار خیر هرجور باشه قشنگه وقتی ادم در خونه خدارو بزنه خدا هم درارو به روش باز میکنه به این نباید فکر کرد که بعدها چه مشکلاتی میخواد به وجود بیاد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
به ایرانی بودنم افتخار میکنم . . . . . . . | گفتگوی آزاد | 21 | |
![]() |
با مهندسان ایرانی تا نوروز97 | گفتگوی آزاد | 2 | |
A | تحصیل در دانشگاه ایرانی بشما چی آموخته ؟ | گفتگوی آزاد | 70 | |
A | چرا قبول حقیقت به مذاق ایرانی سازگار نیست؟ | گفتگوی آزاد | 23 | |
A | هنر ایرانی : ما امیدوار هستیم . | گفتگوی آزاد | 2 |