bigboy_farhad
عضو جدید
ی جمله در وصف کشورمون ایران
بگین 

.......همه ایران دوستاش!!!

[FONT="]وقتی مروجین مذهبی به سرزمین ما آمدند، در دستشان کتاب مقدس داشتند و ما در دست زمینهایمان را داشتیم، پنجاه سال بعد، ما در دست کتاب های مقدس داشتیم و آنها در دست زمین های ما را داشتند " چارلی چاپلین[/FONT]
اون برای مردانی از پارس بودش الان ما مردانی از فارس هستیم یعنی معرب چیزی که بودیم بخاطر همینه دانش تو کف دست مردم ما هست و نمیتونیم استفاده کنیم ازش.در وصف ایرانی همون حدیث پیامبر بس که فرمود:
اگر دانش در ثریا باشد مردانی از پارس به آن دست میابند.
چو ایران نباشد تن من مباد.
خصوصیات ؟ مثل چی ؟سلام...
ایران هستش...
ولی به نظرتون ما خصوصیات ایرانی بودن رو داریم؟؟؟
با تشکر...
خصوصیات ؟ مثل چی ؟
سلام...
همون خصوصیاتی که همه ادعاش رو دارند و همین طور به قول خودمون کوروش کبیر به اونها اذعان کرده!!!!!!!!!!!
با تشکر...
اونو دیگه هر کس باید به خودش نگاه کنه ..............من به شخصه تمام تلاشمو می کنم .
سلام...
همون خصوصیاتی که همه ادعاش رو دارند و همین طور به قول خودمون کوروش کبیر به اونها اذعان کرده!!!!!!!!!!!
با تشکر...
سلام...
میشه بپرسم چه کارهایی انجام میدید که میگید همه ی تلاشتون رو می کنید؟؟؟
یعنی فحش نمیدید؟؟؟
رویه زمین تف نمی کنید؟؟؟
به حق هم نوع خودتون احترام میذارید؟؟؟
کسی رو مسخره نمی کنید؟؟؟
به همه احترام می ذارید؟؟؟
حرف بد نمیزنید؟؟؟؟
و غیره....
با تشکر....
سلام...
میشه بپرسم چه کارهایی انجام میدید که میگید همه ی تلاشتون رو می کنید؟؟؟
یعنی فحش نمیدید؟؟؟
رویه زمین تف نمی کنید؟؟؟
به حق هم نوع خودتون احترام میذارید؟؟؟
کسی رو مسخره نمی کنید؟؟؟
به همه احترام می ذارید؟؟؟
حرف بد نمیزنید؟؟؟؟
و غیره....
با تشکر....
این مسایل خیلی پیش و پا افتاده و حضم شده تو فرهنگ ایرانه . شما همین پندار و گفتار و کردار نیک رو داشته باشید من یا کوروش یا بزرگان ایران هیچ چیز از مردم ایران نمیخواییم . اگه شما اینارو که نام بردید ندارید یا من یا دیگرون پس باید خیلی راه بریم که تا خود واقعی ایرانی شیم . کسی که تو سن 18 سالگی هنوز درک نکرده مسایل بد و خوب رو چه انتظاری دارید که فرهنگ ایرانی و ایرانی بودنو یاد بگیره.
حافط وقتی به این مسئله پی برد گفت :
از ننگ چه گویی که مرا نام ز ننگ است -- از نام چه پرسی که مرا ننگ ز نام است
یعنی که به حرفایی که میزنم عمل می کنم که اگه میگم به ایرانم به تاریخم به فرهنگم افتخار می کنم......یعنی به اعتقاداتم عمل می کنم .
سلام..
به قول معروف از فضل پدر تو را چه حاصل؟؟؟
مگه تاریخ برای ما فرهنگ میشه؟؟؟
اگه تاریخ فرهنگ میشه پس مردم عراق (بین النحرین) با فرهنگترین ملت دنیا و مردم آمریکا و یا شمال غربی اروپا (وایکینگ ها) جز بی فرهنگترین ملت ها هستند!!!!!!!!!
مگه هرچی گذشته ها بودند ما هم میشیم؟؟؟
تاریخ جز ارزشهای تاریخی هستش نه جز فرهنگ..... که اگه جز فرهنگ بشه پس باید بهش عمل کرد!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه شما هر حرفی که تا حالا زدید بهش عمل کردید؟؟؟ تا حالا چند بار زیر قولتون زدید؟؟؟
تا حالا چند نفر رو سر قرار معتل کردید؟؟؟
تا حالا چند نفر رو به خاطر حرفهایی که زدید آزرده خاطر کردید؟؟؟
تا حالا چند بار با رفیقاتون قهر کردید؟؟؟ (وقتی کردارتون خوب باشه کسی از دست شما ناراحت نمیشه)
با تشکر...
من به شما یا دیگران کاری ندارم ............اما برای من همیشه........تاریخم و فرهنگ پیشنیانم فرهنگ میشه............در ضمن فرهنگ به قدمت نیست یعنی هر کس قدمت تاریخش بیشتر بود با فرهنگ تر باشه.........و من سعی می کنم بهش عمل کنم همونطور که چند بار تکرار کردم...................بله به 99% حرفام عمل کردم..........هیچ وقت هم زیر قولم نزدم حتی اگر در بدترین شرایط بودم.............هیچ وقت هم بد قولی نکردم هیچ وقت.............مگر اینکه واقعا گرفتاری پیش اومده که از دستم کاری ساخته نبوده..........در بی عیب خداست من اونقدر خوب نیستم که هیچ کس رو نیازرده باشم ولی خیلی کم خیلی کم ..........من هیچ وقت باد دوستام قهر نکردم ...................حتی کسی که 2 سال از زندگیمو برام جهنم کرد هیچ وقت بد رفتاری و بی احترامی بهش نکردم..............
بازم سوالی هست ؟
سلام...
۱- اینکه میگید که برای فرهنگ و تاریختون ارزش قایل هستید ..خوب خیلی عالی هستش....
۲- در مورد قدمت تاریخی هر ملت باید بگم که هم به تعداد سالهاش بر میگرده و هم نه... در واقع یه امر نسبی هستش... بعضی از ملت ها تونسته اند با قدمت تاریخیشون ارزشها رو بالا ببرند و بعضی ها هم نه... مثل بعضی از اقوام از جمله مایا ها ..با اینکه دارای قدمت بودند ولی باز هم بت پرستی کردند و برای بت ها شون انسان رو قربانی می کردند....
۳- در مورد اینکه فقط خدا بی عیب هستش.... باید بگم که زیاد با این حرفتون موافق نیستم...
مگه خدا به ما نگفته که برای رسیدن به قرب الهی باید تلاش کنید.. بای اینکه بهش برسیم مگه نباید از گناه هان درست بکشیم؟؟؟ مگه نگفته که با چند تا کار ساده بهم خیلی نزدیک میشید؟؟؟ مگه خدا نگفته که شما فقط یک قدم بردارید و من هم ۱۰ قدم برای رسیدن به شما بر میدارم تا این راه برای شما ساده تر و نزدیک بشه؟؟؟ مگه هر انسانی نمیتونه به مقام رسالت برسه؟؟؟ (البته منظورم جایگاه رسالت هستش که از جایگاه نبی بالاتر هستش ... منظورم پاکی اون جایگاه هستش که در متون اسلامی هم بهش اشاره شده) مگه تویه متون اسلامی نگفتند که هر انسانی می تونه به مقام و منزلت امامت برسه؟؟؟ (البته امام شدن با جایگاه امام فرق داره... هرکسی می تونه به جایگاهش برسه ولی هرکسی به اون پست نایل نمیشه)
با تشکر.......