منهدم کنندگان دو تاپیک اخیر شناسایی شدند!

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
درست در لحظه ای که تاپیک مهرشاد (چرندترین استدلال) و اسی (نتایج نظر سنجی) منهدم شد فقط 3 تا مدیر تو سایت حضور داشتن!

afsoon6282 (مدیر تالار مهندسی کشاورزی) معروف به افسون خطر!
اینم لینک پروفایلش: http://www.www.www.iran-eng.ir/member.php?u=8341
نیگاه کنید! از چشاش خون میچیکه!
http://www.www.www.iran-eng.ir/customprofilepics/profilepic8341_6.gif
البته آواتور گول زننده ای داره!
http://www.www.www.iran-eng.ir/customavatars/thumbs/avatar8341_134.gif
ولی پشت این آرامش سبز یه شخصیت خونخوار قرار گرفته که خون اسی رو تو شیشه کرده! :biggrin:

leanthinker (مدیر موسسه خیریه مهرآفرینان)
این بنده خدا معلومه کاره ای نیست!

YAGHOT SEFID (مدیر تالار نجوم)
و همچنین ایشون هم نمیتونه اینکارو کرده باشه!

بچه ها افسون اومد!!!!!!!!!!
فرار کنید! :w45:

آخرین ویرایش:

hamidreza.m

عضو جدید
شریعتی رو کدومشون پاک کردن، اون که خداییش سیاسی نبود.:mad:
کلی نوشتم همین که ارسال رو زدم نوشت معتبر نمی باشد:wallbash:

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
شریعتی رو کدومشون پاک کردن، اون که خداییش سیاسی نبود.:mad:
کلی نوشتم همین که ارسال رو زدم نوشت معتبر نمی باشد:wallbash:

:biggrin:

عیبی نداره.
از این اتفاقات اینجا زیاد میفته!
منم داشتم تو تاپیک مهرشاد پست میزاشتم یه دفعه :w29:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تاپیک مهرشاد که خداییش ضایع بود!
برداشته بود جواب به بحثی رو که توی تاپیک اسی داشتیم با بقیه میکردیم رو یه تاپیک جداگانه زده بود، مثل اینه شما به جای اینکه اینجا پاسخ این پست من رو بدید، برید یه تاپیک بزنید!!!!

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
بله بنده تاپیک های سیاسی رو حذف کردم.

تاپیک با داشتن موضوع سیاسی تو این تالار خلاف قانون هست و به همین دلیل همرو حذف کردم.فرقی نداره زننده تاپیک کی باشه یا موضوعش از کدوم طرف باشه
هر موضوعش که به سیاست ربط پیدا کنه حذف میشه
دلیلش هم این هست که به خاطر بسته شدن سایت هنوز مشکلاتی هست که تا درست شدنشون باید کمک کنیم تا دوباره بسته نشه.
وقتی سایت بسته میشه میگین رسیدگی نمیشه الان که داره رسیدگی میشه میگین چرا این کارو میکنین.

تاپیک و یا حتی پست سیاسی هر دوستی رو که حذف کردم بهشون پیام دادم و گفتم که خلاف قانون هست.نه هیچ بی احترامی کردم نه هیچ اخطاری دادم.اینو میتونین از تمامی کسایی که تاپیکشون حذف شد بپرسین.

الان هم به دوستمون اسی توضیح دادم میتونن پیام رو بذارن تا همه ببینن

دوست عزیز اول بپرسین چرا بعد قضاوت کنین

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله بنده تاپیک های سیاسی رو حذف کردم.

تاپیک با داشتن موضوع سیاسی تو این تالار خلاف قانون هست و به همین دلیل همرو حذف کردم.فرقی نداره زننده تاپیک کی باشه یا موضوعش از کدوم طرف باشه
دلیلش هم این هست که به خاطر بسته شدن سایت هنوز مشکلاتی هست که تا درست شدنشون باید کمک کنیم تا دوباره بسته نشه.
وقتی سایت بسته میشه میگین رسیدگی نمیشه الان که داره رسیدگی میشه میگین چرا این کارو میکنین.

تاپیک و یا حتی پست سیاسی هر دوستی رو که حذف کردم بهشون پیام دادم و گفتم که خلاف قانون هست.نه هیچ بی احترامی کردم نه هیچ اخطاری دادم.اینو میتونین از تمامی کسایی که تاپیکشون حذف شد بپرسین.

الان هم به دوستمون اسی توضیح دادم میتونن پیام رو بذارن تا همه ببینن

دوست عزیز اول بپرسین چرا بعد قضاوت کنین

افسون جان بنده از شما کمال تشکر رو به جا میارم و میدونم که وظیفه تون ایجاب میکنه که اینکارو بکنید. ولی خدایی افسون بدجوری ترکوندی! همه اندر خم یه کوچه موندیم!
در هر صورت امیدوارم از بنده به دل نگیرید! این تاپیکم فقط محض شوخی زدم تا کسایی که یه دفه غافل گیر شدن بیان اینجا یه درد و دلی بکنیم!

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه خداییش انصافاً افسون خانم بی طرفانه عمل میکنند، چندتا تاپیک من رو هم حذف کردند، جوری حذف می کنند که نه سیخ بسوزه نه کباب...

ممنون بابت مدیرت عادلانتون، ولی یه سوال؟
خوده مدیران تالار گفتگوی آزاد کجان؟
خانمها آرامش و باران؟

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه خداییش انصافاً افسون خانم بی طرفانه عمل میکنند، چندتا تاپیک من رو هم حذف کردند، جوری حذف می کنند که نه سیخ بسوزه نه کباب...

ممنون بابت مدیرت عادلانتون، ولی یه سوال؟
خوده مدیران تالار گفتگوی آزاد کجان؟
خانمها آرامش و باران؟

اوه اوه اوه. بیکاری مگه سراغ اون آرامشو میگیری!
باز این افسون یه جورایی مهندسه مارو میفهمه.

*Essi*

اخراجی موقت

تاپیک با موضوع صدا و سیما و سرود ملی .... سیاسی نیست.

به نظر من اگه مطالب توهین آمیز پاک بشه،خلی بهتره تا کل تاپیک حذف بشه.

مثلا shahidi721 کسیست که به سرعت در یک تاپیک شروع به توهین فردی میکنه تا دیگران عصبانی بشوند و جواب اورا به تندی بدهند.

اگر امثال این فرد از باشگاه اخراج شوند،هیچ مشکلی پیش نمیاد.

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا!
سرمد جون داداش تو که مدیری خودت.
اصلا آقا من میگم بیاید به سرکردگی سرمد کودتا کنیم!

میزنن شل پلت میکنن میفرستند کهریزکا:Dاونجا دیکه افسون نیستا اونجا ادمینه دیدی که وقتی عصبانی میشه چیکار میکنه:D

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شایدم جوری حذف میکنن که هم سیخ بسوزه هم کباب:D
خوب اینجور یکه دست خودشون هم میسوزه:confused:

اونجا اخراجی های باشگاه هم هستنا:Dمیگن یه سری مدیرهای فشارهم اونجا میرن و میان:D
مدیرای فشار دیگه چه صیغه ایه؟:biggrin:
مثلاً چیکار مکنن این مدیران فشار؟:d

afsoon6282

مدیر تالار
دوستان من کاری به زننده تاپیک ندارم که ببینم کی بوده مدیر هست یا کاربر این وری هست یا اون وری اگه موضوعش سیاسی باشه حذف میشه.

من حتی تاپیک سرمد که دوست صمیمیم هست رو هم حذف کردم پس بدونین هیچ غرضی ندارم.

موضوع سیاسی یعنی موضوعی که مستقیم یا غیر مستقیم اشاره به این دولت یا دولت قبل یا نظام قبل و اشخاصی که وابسته به اینها هستن داشته باشه
تاپیک صدا و سیما حذف شد چون اشاره داره به این مسئله.

باور کنین حرفاتونو میفهمم ولی در شرایط موجود چاره ای جز این نیست.

در مورد دوستانی که توهین میکنن من فقط تاپیک ها یا پست هارو حذف کردم.بودن یا نبودن کسی رو من تعیین نمیکنم.به کسی هم اخطار نمیدم اخراج هم نمیکنم.اگه لازم باشه مدیریت تالار یا مدیریت سایت این کارو میکنن.
ولی اینو بدونین همه توهین هایی که داره انجام میگیره تقصیر دو طرف هست.یکی شروع میکنه یکی ادامه میده.

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بدلیل حذف تایپکم

بدلیل حذف تایپکم

اینجانب ساکن بند روانی بدلیل حذف تایپکم ازصبح امروزدست به اعتصاب قرص زدم ولی باتهدید مسئولین مبنی بر استفاده از شیاف جهت برباد نرفتن عصمت پصمتم منصرف شدم ولی درمقابل جوری که اونها نفهمندازاین پس قرصهایم را برعکس میخورم:confused:

afsoon6282

مدیر تالار
اینجانب ساکن بند روانی بدلیل حذف تایپکم ازصبح امروزدست به اعتصاب قرص زدم ولی باتهدید مسئولین مبنی بر استفاده از شیاف جهت برباد نرفتن عصمت پصمتم منصرف شدم ولی درمقابل جوری که اونها نفهمندازاین پس قرصهایم را برعکس میخورم:confused:
عزیز پستای بالارو بخونی متوجه میشی:redface::gol:

afsoon6282

مدیر تالار
چه میکنه این افسون! :D
شانس آوردیم فضا مجازیه وگرنه الان خودمونم ترکیب میکرد! :cry:
نفرمایین:D

همه عزیزن برای من ولی خوب چه میشه کرد:redface:

نه به خدا این قده مهربونم اصلا از این کارا بلد نیستم:D

بالا