منع نوازندگی زنان برای اجرای سرود ملی

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
جناب محمد آقا مشکلتون چیه که حرفتونو صریح تو تاپیکا نمی زنین؟
البته با اون شخصیت اتوکشیده ای که "فکر می کنین" از خودتون نشون دادین قطعا حرفهایی که تو کامنتا به مردم می زنین رو نمی تونین اینجا به زبون بیارین!

سلام دختر خانم یا آقا پسر!.......

مسئله ای که مطرح کردید مسئله پیچیده ای نیست....ربطی هم به نوازندگی خانم ها ندارد!...........

آیا اجازه حضور خانم ها در ورزشگاه ها و سالن ها آن هم جلوی تماشاگران مرد داده شده؟...اون هم با جو بی فرهنگی که در این محافل داریم؟......فکر میکنید مسئله نوازندگی خانم ها به اسلام ربط داره؟........اسلام در این باره چه گفته و مراجع معظم ما از جمله رهبر انقلاب چه گفته اند؟

نکته بعد اگر چند روز آینده در مراسم اختتامیه این خانم ها حضور پیدا کردند و به نوازندگی خود پرداختند چه جوابی دارید؟......جرات زدن تاپیک و عذرخواهی دارید؟

سرکار خانم یا جناب آقا!........اگر یک عده نا هماهنگ هستند و هنوز معلوم نیست خودشان با خودشان چند چند هستند......این رو میخواید تقصیر اسلام بیندازید و مظلوم نمایی برای زنان؟.....آن هم در جمعه امروزی که زنان شده اند همه کاره ...هر جا سر میچرخونی خانم ها در جامعه مشغول کارند....سربازی هم که نمیرن......یه عدشون هم که اصلا بی خیال خانه داری شده اند و به فکر آرایش و گیرایش خودشون هستند.........اگر در دوران رضا خان بودید چه میکردید؟
در ضمن اینکه سرود ملی است یا سنتی یا هر چیز دیگه .........دلیلی برای اینکه حرام نباشه نیست.......غنا در هر حالتی حرامه......غنا نباشه حرام نیست

فکر میکنم مسائل والاتری وجود دارد.....بهتر نیست ابندای امر از خودتون شروع کنید که با خودتون چند چند هستید؟!........

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه بخام برم مجارستان باید چقدر پول بدم؟

حالا چرا مجارستان؟.......اتفاقا مسئولش همین چند روز پیش ایران بود.....پیش رهبری رفت .......میدونید چی گفت؟

فکر نکنم با انتظارات شما کشوری با همچین مسئولانی جور بیاد ........

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دختر خانم یا آقا پسر!.......

مسئله ای که مطرح کردید مسئله پیچیده ای نیست....ربطی هم به نوازندگی خانم ها ندارد!...........

آیا اجازه حضور خانم ها در ورزشگاه ها و سالن ها آن هم جلوی تماشاگران مرد داده شده؟...اون هم با جو بی فرهنگی که در این محافل داریم؟......فکر میکنید مسئله نوازندگی خانم ها به اسلام ربط داره؟........اسلام در این باره چه گفته و مراجع معظم ما از جمله رهبر انقلاب چه گفته اند؟

نکته بعد اگر چند روز آینده در مراسم اختتامیه این خانم ها حضور پیدا کردند و به نوازندگی خود پرداختند چه جوابی دارید؟......جرات زدن تاپیک و عذرخواهی دارید؟

سرکار خانم یا جناب آقا!........اگر یک عده نا هماهنگ هستند و هنوز معلوم نیست خودشان با خودشان چند چند هستند......این رو میخواید تقصیر اسلام بیندازید و مظلوم نمایی برای زنان؟.....آن هم در جمعه امروزی که زنان شده اند همه کاره ......اگر در دوران رضا خان بودید چه میکردید؟

فکر میکنم مسائل والاتری وجود دارد.....بهتر نیست ابندای امر از خودتون شروع کنید که با خودتون چند چند هستید؟!........
جوابم اینه که آیا در این چندروز قانون حضور خانمها در ورزشگاهها تغییر کرده؟؟
جسارت داشته باشید و غلط بودن کار رو بپذیرید... وقتی چنین جسارتی ندارین و با توجیهات مسخره که تو خط بعدی پستتون همون توجیهو نقض میکنین چرا جسارت پذیرش و عذرخواهی رو در بقیه جستجوش می کنین؟؟؟ قطعا شما با چنین استدلالاتی آخرین فردی هستین که باید چنین توقعی از مردم داشته باشه!
اسلام؟
یه ضرب المثل هست که می گه حرفو بنداز صاحبش خودش برِش میداره! هیچکس تو این تاپیک حرفی از اسلام نزده... بنظر میرسه شما خودتون یه ارتباطاتی پیدا کردین که این حرفو میزنین
شما با خودتون چندچندین؟ بالاخره نوازنده ی زن بیاد تو ورزشگاه یا نیاد؟

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
جوابم اینه که آیا در این چندروز قانون حضور خانمها در ورزشگاهها تغییر کرده؟؟
جسارت داشته باشید و غلط بودن کار رو بپذیرید... وقتی چنین جسارتی ندارین و با توجیهات مسخره که تو خط بعدی پستتون همون توجیهو نقض میکنین چرا جسارت پذیرش و عذرخواهی رو در بقیه جستجوش می کنین؟؟؟ قطعا شما با چنین استدلالاتی آخرین فردی هستین که باید چنین توقعی از مردم داشته باشه!
اسلام؟
یه ضرب المثل هست که می گه حرفو بنداز صاحبش خودش برِش میداره! هیچکس تو این تاپیک حرفی از اسلام نزده... بنظر میرسه شما خودتون یه ارتباطاتی پیدا کردین که این حرفو میزنین
شما با خودتون چندچندین؟ بالاخره نوازنده ی زن بیاد تو ورزشگاه یا نیاد؟
آیا تغییر کرده ......اگر تغییر نکرده پس چرا بعد نوازندگی رو پر رنگ میکنید؟......
مگر خانم ها در محافل دیگر نوازندگی نمیکنند تو این مملکت؟.......این همه کلاس موسیقی که خانم ها حضور دارند رو نمیبینید یا خودتون رو به ندیدن میزنید؟.....توجیه مسخره من (البته از نظر شما) مسخره تر از تاپیک شما نیست......موضوع اصلی این شده که دو نهاد با هم مشکل دارند و هماهنگ نیستند......شما میخوای این رو به کل تعمیم بدی ......

وگرنه همچین موضوع بی ارزشی چه نیاز به تاپیک زدن داشت؟.........هدف شما اینه که اون مسئولا که هماهنگ نبودن بگن غلط کردن؟...بی بی سی هم حتما نظرش همین بوده نه؟.....صداشونو میشنوید؟.......بهتر بود رو موضوع عدم حضور خانم ها در سالن های ورزشی مانور میدادید که یک مسئله کلی است......و باز با این شاید میتونستید یه مظلومیتی هم نشون بدید......نه یک مسئله بی ارزش .....

تاپیک شما مثل ماجرای درگیری دو تیم فوتبال و به اغتشاش کشیده شدنش میمونه......مسئله ای که ربطی به زن و مرد بودن نداره

ارکستر سمفونیک اولین بار است که با خانم های حاضر در آن جمع سرود میخوانند؟!

فکر میکنم تغییر آواتار شما سرکار خانم یا جناب آقا! واقعیت مسئله رو نشون میده به قدر کافی ....پس بازم برمیگردم به ان حرف......واقعا خودتون با خودتون چند چند هستید .....آیا با به کار بردن تعابیر نادرست موفقیتی هم بدست اورده اید؟....به چه قیمتی؟

آخرین ویرایش:

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیا تغییر کرده ......اگر تغییر نکرده پس چرا بعد نوازندگی رو پر رنگ میکنید؟......
مگر خانم ها در محافل دیگر نوازندگی نمیکنند تو این مملکت؟.......این همه کلاس موسیقی که خانم ها حضور دارند رو نمیبینید یا خودتون رو به ندیدن میزنید؟.....توجیه مسخره من مسخره تر از تاپیک شما نیست......موضوع اصلی این شده که دو نهاد با هم مشکل دارند و هماهنگ نیستند......شما میخوای این رو به کل تعمیم بدی ......

وگرنه همچین موضوع بی ارزشی چه نیاز به تاپیک زدن داشت؟.........هدف شما اینه که اون مسئولا که هماهنگ نبودن بگن غلط کردن؟........صداشونو میشنوید؟.......بهتر بود رو موضوع عدم حضور خانم ها در سالن های ورزشی مانور میدادید که یک مسئله کلی است......و باز با این شاید میتونستید یه مظلومیتی هم نشون بدید......نه یک مسئله بی ارزش .....

تاپیک شما مثل ماجرای درگیری دو تیم فوتبال و به اغتشاش کشیده شدنش میمونه......مسئله ای که ربطی به زن و مرد بودن نداره

ارکستر سمفونیک اولین بار است که با خانم های حاضر در آن جمع سرود میخوانند؟!
آخی....هیچ ربطی نداره..!!! اصن کسی بخاطر زن بودن از رفتن رو سن کنسرت موسیقی منع نشده... اصلا تو همین ورزشگاهم مشکل کلی بوده کل گروهو گفتن نباید بیان واسه اجرا ... هیچ ربطی نداره!
مسئله بی ارزش...!
بی ارزش وقتیه که بابت مباحثه با آدمی که هر دقیقه توجیهاتش عوض میشه هدر بره!
من واقعا چنین وقتی ندارم!
فقط مابین حرفاتون اینو هم جواب بدین که آیا قراره تا روز اختتامیه قانون حضور خانوما تو ورزشگاهها تغییر کنه؟ یا جو بی فرهنگیش قراره یهو بافرهنگ بشه؟ اگه مورد دومیه لطفا راهکار فوق سریعی که چنین نتیجه ای داره رو به اشتراک بذارین که جوامع دیگه هم ازش بهره ببرن!

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخی....هیچ ربطی نداره..!!! اصن کسی بخاطر زن بودن از رفتن رو سن کنسرت موسیقی منع نشده... اصلا تو همین ورزشگاهم مشکل کلی بوده کل گروهو گفتن نباید بیان واسه اجرا ... هیچ ربطی نداره!
مسئله بی ارزش...!
بی ارزش وقتیه که بابت مباحثه با آدمی که هر دقیقه توجیهاتش عوض میشه هدر بره!
من واقعا چنین وقتی ندارم!
فقط مابین حرفاتون اینو هم جواب بدین که آیا قراره تا روز اختتامیه قانون حضور خانوما تو ورزشگاهها تغییر کنه؟ یا جو بی فرهنگیش قراره یهو بافرهنگ بشه؟ اگه مورد دومیه لطفا راهکار فوق سریعی که چنین نتیجه ای داره رو به اشتراک بذارین که جوامع دیگه هم ازش بهره ببرن!
هر قانونی تبصره دارد!.......اگر هماهنگی رخ بده هر چیزی امکان پذیره.......همونطور که بدون اینکه قانون بیان کرده باشد اجازه اجرای چند خواننده زن در کشور را میدهند آقایون وزارت ارشاد!........برای خودتون احترام قائل باشید......با دیگران صادق نیستید با خودتون صادق باشید که برای دیگران هم محترم شمرده بشید .......
.
.
.
.
فقط می شه گفت: داعش آسوده بخواب!!

این پست توهین آمیز رو شما زده اید یا نه؟........به خاطر یک ناهماهنگی مسئولان کشوری روبه داعشی بودن متهم میکنید یا یک تعداد از هم وطنان رو؟!......اگر این پست نبود نیازی هم به پاسخ بنده نبود ....جنابعالی غربی ها را هم که پناهجویان ایرانی که البته من فعلا کاری به این ندارم که حق داشتند قاچاقی از کشور مهاجرت کنند یا نه را به دریا می اندازند داعشی میخوانید؟

.دوران مظلوم نمایی هم گذشته......به جای فرار از صورت مسئله پاسخی دارید بدید.........
آیا در کلاس های موسیقی زنان حضور دارند یا خیر؟
آیا در جاهای دیگر حتی تلویزیون خودمان سرود با حضور زنان و مردان پخش شده یا خیر؟.........آیا همین گروه ارکستر سمفونیک با حضور تمامی اعضایش در استادیو ها به نوازندگی خود پرداخته اند یا خیر؟

مسئله ورزشگاه و استادیوم یک بحث جداست.....ربطی به هنور نوازندگی ندارد...اگر جواب هم ندارید امیودارم همونطور که گفتید آخرین پاسخ شما به بنده پست قبل باشه که دوباره نیازی به حضور پاسخ بنده به سرکار خانم یا جناب آقا! جهت تنویر افکار عمومی نباشد.....یک تاپیکی سرکار خانم با نام کاربری اتی زدن که عنوانش البته جالبه......ولی من میخوام بگم سعی کنیم لااقل سر خودمون گول نمالیم........خیر پیش

آخرین ویرایش:

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خانم یا اقای آیس درم -اسمشم خارجکیه چشم سفید :D شما چی از جون بانوان میخواید -این دانشگاه ها کم اسیب رسوندن به بنیان خوانده شما میخوای با تبلیغ این لهو لعب ها جوونای ما رو از راه به در کنی -آقاااااااااا یا خانووووووووم آیس این همه کلاس موسیقی هست والا دیگه چی میخواید

هدف شما از انتخاب این اسم چیه ؟ از همین اسم شما میشه به اهداف شومتون پی برد - اون دف ک گرفتید دستتون -خواهر خودتون هم بود اجازه میدادید با دف بره تو خیابون؟ نه اجازه میدادید؟ اگه مردی جواب بده؟ آقا یا خانووووووووم آیس چند چند تا میشه چندتا ؟ لطفا با خودتون لااقل صادق باشید و جواب بدید؟

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم یا اقای آیس درم -اسمشم خارجکیه چشم سفید :D شما چی از جون بانوان میخواید -این دانشگاه ها کم اسیب رسوندن به بنیان خوانده شما میخوای با تبلیغ این لهو لعب ها جوونای ما رو از راه به در کنی -آقاااااااااا یا خانووووووووم آیس این همه کلاس موسیقی هست والا دیگه چی میخواید

هدف شما از انتخاب این اسم چیه ؟ از همین اسم شما میشه به اهداف شومتون پی برد - اون دف ک گرفتید دستتون -خواهر خودتون هم بود اجازه میدادید با دف بره تو خیابون؟ نه اجازه میدادید؟ اگه مردی جواب بده؟ آقا یا خانووووووووم آیس چند چند تا میشه چندتا ؟ لطفا با خودتون لااقل صادق باشید و جواب بدید؟

:surprised:....

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا چرا مجارستان؟.......اتفاقا مسئولش همین چند روز پیش ایران بود.....پیش رهبری رفت .......میدونید چی گفت؟

فکر نکنم با انتظارات شما کشوری با همچین مسئولانی جور بیاد ........

همینجوری..تا ما از یه کشور خوشمون اومد پاشدن اومدن!!!خخخ
دیگه خوشم نمیاد نمیرم!!خخخ
برام مهم نیس چی گفت!
:D

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز

یکم بیشتر بگو... فک کنم داره یه تحولاتی در درون وجدانم رخ می ده :Ph34r:

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما فعلا مشخص کن اقاااااااااا یا خانومی جناب ایس :D
میخواستم بگم بتو چه
اما کامنت دوست عزیزی زیر این پستم:
نه من فعلا درگیر مدارج ترقی ام
:w07:
منو متحول کرد و به خودم گفتم تا کی دروغ تا کی فریب تا کی وانمود کردن
کامنت رو درزیر مشاهده می کنید:

اصن یه موجی از تحول در درونم براه افتاد که تصمیم گرفتم بگم:
یه بار دیگه بپرس شاید تحولم کامل لود شده باشه جواب بدم

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخواستم بگم بتو چه اما کامنت دوست عزیزی زیر این پستم: منو متحول کرد و به خودم گفتم تا کی دروغ تا کی فریب تا کی وانمود کردن کامنت رو درزیر مشاهده می کنید: اصن یه موجی از تحول در درونم براه افتاد که تصمیم گرفتم بگم: یه بار دیگه بپرس شاید تحولم کامل لود شده باشه جواب بدم

سلام علیکم......اولا که دفعه آخرتون باشه که دوست عزیز در قبال بنده به کار میبرین........در ثانی نام کاربری آرامش یخی.....خوشحالم که خودتان هم به این باور بالاخره رسیده اید که تاپیکتون بی محتواست و به جای پرداختن به آن به اسپم پراکنی و دادن جواب پیام خصوصی در عمومی هستید ......من بهتر از هر کسی تو این باشگاه شما رو میشناسم.....چرا که گفت و گو در این باشگاه زیاد داشته ایم.....بازم به سوال قبل خودم برمیگردم.....البته به سوالات اصلی که پاسخ دادین........واقعا با خودتون چند چند هستید؟.......خیر پیش

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام علیکم......اولا که دفعه آخرتون باشه که دوست عزیز در قبال بنده به کار میبرین........در ثانی نام کاربری آرامش یخی.....خوشحالم که خودتان هم به این باور بالاخره رسیده اید که تاپیکتون بی محتواست و به جای پرداختن به آن به اسپم پراکنی و دادن جواب پیام خصوصی در عمومی هستید ......من بهتر از هر کسی تو این باشگاه شما رو میشناسم.....چرا که گفت و گو در این باشگاه زیاد داشته ایم.....بازم به سوال قبل خودم برمیگردم.....البته به سوالات اصلی که پاسخ دادین........واقعا با خودتون چند چند هستید؟.......خیر پیش
:biggrin: فکر می کنین من به انتظار نشستم که شما دوست عزیز من باشین؟
من هم اونقدر شما رو شناختم که بدونم چرا با این تاکید تاپیک رو بی محتوا اعلام می کنین... برای شما محتوا کلا تو محدوده خاص سلایقتون تعریف شده و من هم اصلا اصراری ندارم که محتوای مورد نظر شما رو اینجا به نمایش بذارم
حضرت آقا... اونقدر در دشمنی افراط کردین که به صراحت به مردم تهمت می زنین، دروغ می گین، و بعد هم در عمومی وانمود می کنین که از دریای مکارم اخلاق بشکه بشکه نوشیدین! با این حساب باید هم در باب حق الناس از آینده تون ترس داشته باشین!

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin: فکر می کنین من به انتظار نشستم که شما دوست عزیز من باشین؟
من هم اونقدر شما رو شناختم که بدونم چرا با این تاکید تاپیک رو بی محتوا اعلام می کنین... برای شما محتوا کلا تو محدوده خاص سلایقتون تعریف شده و من هم اصلا اصراری ندارم که محتوای مورد نظر شما رو اینجا به نمایش بذارم
حضرت آقا... اونقدر در دشمنی افراط کردین که به صراحت به مردم تهمت می زنین، دروغ می گین، و بعد هم در عمومی وانمود می کنین که از دریای مکارم اخلاق بشکه بشکه نوشیدین! با این حساب باید هم در باب حق الناس از آینده تون ترس داشته باشین!
اولا که دروغگو کسی است که فراموش کار است..کی دروغگو است همه در پیشگاه خداوند و پیش خودمون تکلیفمون مشخصه.....دست انتشارتون زد پائین؟:smile:......در قبال حق الناس...به شما تبریک میگم یکی از تهمت هایی که زدید در این دنیا همین مسئله بود........ و جالب است که از ماجرا اصلا اطلاعی هم ندارید......البته نیازی هم نیست که بدانید :redface:...منظورم ماجرای حق الناس است.....من هیچ وقت همچین ادعایی نه کرده ام و نه دارم..........من اصلا خودم رو مومن هم نمیدونم نام کاربری آرامش یخی! و در ضمن در قبال دوست عزیز!.......نه شما و نه هیچ نامحرم دیگه دوست عزیز بنده نیست ..........یک بار سر همین مسئله تو این باشگاه ماجرا داشتیم.....ظاهرا تابوشکنی یک عده برای عادی سازی ها ادامه دار شده ........بازم گلی به گوش جمال شما .......که از این حرف برای مظلوم نمایی و حرف های بی اساس تراوشات ذهنی (البته شما ذهن پاکی دارید.......و یک دلیل تا قبل ماجرای اخیر که بنده برای شما احترام قائل بودم همین مسئله بود) استفاده نکردید

عادت ندارم........مسائل خصوصی رو عمومی مطرح کنم..........خیر پیش

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا که دروغگو کسی است که فراموش کار است..کی دروغگو است همه در پیشگاه خداوند و پیش خودمون تکلیفمون مشخصه.....دست انتشارتون زد پائین؟:smile:......در قبال حق الناس...به شما تبریک میگم یکی از تهمت هایی که زدید در این دنیا همین مسئله بود........ و جالب است که از ماجرا اصلا اطلاعی هم ندارید......البته نیازی هم نیست که بدانید :redface:...منظورم ماجرای حق الناس است.....من هیچ وقت همچین ادعایی نه کرده ام و نه دارم..........من اصلا خودم رو مومن هم نمیدونم نام کاربری آرامش یخی! و در ضمن در قبال دوست عزیز!.......نه شما و نه هیچ نامحرم دیگه دوست عزیز بنده نیست ..........یک بار سر همین مسئله تو این باشگاه ماجرا داشتیم.....ظاهرا تابوشکنی یک عده برای عادی سازی ها ادامه دار شده ........بازم گلی به گوش جمال شما .......که از این حرف برای مظلوم نمایی و حرف های بی اساس تراوشات ذهنی (البته شما ذهن پاکی دارید.......و یک دلیل تا قبل ماجرای اخیر که بنده برای شما احترام قائل بودم همین مسئله بود) استفاده نکردید

عادت ندارم........مسائل خصوصی رو عمومی مطرح کنم..........خیر پیش
در باب خصوصی و عمومی، شما اگر مایل به بحث در فضای خصوصی باشین هم پیام خصوصی من و هم پروفایل من به روی تمام باشگاه بازه! اینکه یه سنگ پرت کنی و در بری تو حوصله ی من نمی گنجه و بار دیگه هم اگه بیاین تو کامنت من منو به دروغگویی متهم کنین و دربرین بازهم همینجور برخورد می کنم... تازه اینبار خیلی صبر به خرج دادم اما شما پافشاری کردین روی گستاخیتون!
باز خوبه بعد اینهمه بحث فهمیدین من نامحرمم... البته قبل ازینها هم بارها مستقیما از خود من شنیده بودین ... امیدوارم بار آخری باشه که فراموش کردین!

amirstark

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سوال

چرا بیشتر نوازندگانشون زن بودن ؟؟؟
شاید هم حجاب زن ها قابل قبول نبوده وگرنه زن ها که تو جامعه ازادیشون از مردا بیشتره

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال

شاید هم حجاب زن ها قابل قبول نبوده وگرنه زن ها که تو جامعه ازادیشون از مردا بیشتره

خاک تو سر همچین آزادی ای که شما بش میگی آزادی!این یک.
شما ببخشید نیومدن پیش شما تا شما تعدادشون و مشخص کنی!!

آزادی زن ها بیشتر از مردهاست بعد حجابشون قابل قبول نبوده؟این چه آزادی ای هست اونوخ؟

Uchiha Itachi

عضو جدید
کاربر محممد آقا شما جانب بحث دوستانه رو اصلاً رعایت نمی کنین و هر طور دلتون می خواهد صحبت می کنید. و نهایت تلاشتون رو در ناراحت کردن و تحریک کاربران به درگیری می کنید که کار خوبی نیست. شما کهتنها انسان روی کره زمین نیستی، هستی؟!

یه سوال

:surprised:

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
.......................
.
.
خیر پیش
پس بنظر میرسه با این حساب شما تنها فردی تو این باشگاه هستین که من بهش درباره خودم اطلاعات غلط دادم!!!!!!! وای خدای من چه علتی می تونه داشته باشه
به سلامت

بالا