با سلام دوستان
برای طراحی اجزا و ارتعاشات چه کتاب هایی خوب هستند ؟ من راهیان ارشد این دو تا را دارم اما فکر می کنم کامل نیست . مثلا تو دانشگاه چیزهایی تو طراحی اجزا درس میده که در این کتاب نیست .
مدرسان بی شرفکسی یه منبع خوب برا انتقال حرارت سراغ نداره غیر از راهیان ارشد و پوران پژوهش؟؟؟
کسی یه منبع خوب برا انتقال حرارت سراغ نداره غیر از راهیان ارشد و پوران پژوهش؟؟؟
کسی یه منبع خوب برا انتقال حرارت سراغ نداره غیر از راهیان ارشد و پوران پژوهش؟؟؟
با سلام دوستان
برای طراحی اجزا و ارتعاشات چه کتاب هایی خوب هستند ؟ من راهیان ارشد این دو تا را دارم اما فکر می کنم کامل نیست . مثلا تو دانشگاه چیزهایی تو طراحی اجزا درس میده که در این کتاب نیست .
دینامیک ماشین دنبال بهترنی منبعم. کمکم کنید...
من فکر میکنم دینامیک راهیان بهترینه
البته اگر کسی نظر دیگه ای داره خوشحال میشم مطلع بشم و بدونم چرا؟
برو وبلاگ حسینی جزوه طراحی اجزا رهی رو دانلود کن بخون -اگه استادتون گیره سری شومز رو بزنسلام دوستان
من امتحان طراحی اجزاء 1 دارم . چه کتاب مرجعی بخونم بهتره ؟ خیلی زیاده و از جزوه استادمون هم چیزی نمی فهمم .
چون راهیان برای ارشد جواب میده نه طراحی .
ضمنا اگر بصورت pdf با حل المسائل هم باشه که دیگه کتاب نگیرم . یا جزوه چیزی .
ضمنا کتاب معادلات دیفرانسیل نصیر چجوریه ؟ ریاضی مهندسی پوران پژوهش چی ؟ چون خیلی تعریف شنیدم .
خیلی ممنون .
درودبرای سفارش جزوه دکتر شریعت پناهی با شماره 09353871524 تماس بگیرید
جروه شريعت پناهي n بار تو اين تالار آپلود شده نيازي به شماره شما نيستبرای سفارش جزوه دکتر شریعت پناهی با شماره 09353871524 تماس بگیرید
برای سفارش جزوه دکتر شریعت پناهی با شماره 09353871524 تماس بگیرید
اون جزوه دکتر رهی هستش جزوه شریعت پناهی تو همین تایپیک هستش
عزیز دل اگه چیزی بلدی سری شومز بخون که فقط مثال حل شده است و محاله سوالی طرح بشه که تو سری شومز نمونه اش نباشه اما اگه چیزی بلد نیستی اسپاتس یا شیگلی بخون جزوات دست نویس هم اینجا اصلا به دردت نمیخورهسلام دوستان عزيز
جواب سوال ما رو نداديد . خواهشا كمك كنيد .
براي امتحان طراحي اجزا 1 دانشگاه كتابي مي خوام كه تمرين طراحي توش زياد باشه ؟ حالا سري شومز بهتره يا شيگلي ؟
از فصل هاي استحكام - پيچ و پرچ - جوش - شافت . امتحان طراحي دارم .
لطف كنيد كمك كنيد . خيلي ممنون .
مجموعه رياضيات:
1- رياضيات 1و2:
براي اين دو درس،اگر از تابستان شروع به خواندن ميكنيد،حتما كتاب هاي مسعود آقاسي را بخوانيد،بدون نياز به هيچ چيز ديگري.
اما اگر فرصت كافي ندارين،براي رياضيات 1 كتاب گاج و براي رياضيات 2 كتاب پوران پژوهش تا حد خوبي،كفايت ميكنند.
2-معادلات ديفرانسيل:
براي تمامي گرايش ها،كتاب معادلات ديفرانسيل گاج،يك كتاب فوق العاده عالي است.
كتابي با حجم كم،اما بسيار پر محتوا.
با خواندن آن به راحتي ميتوانيد همه تست هاي معادلات را بدون استثنا جواب دهيد.
یعنی من که دارم دوره ی سه جلدی توماس و معادلات سیمونز رو میخونم، نمیتونم با بار علمی که به من میدن و دادن!! بیام و تست ریاضی بزنم دیگه؟؟؟
سلام دوستان عزيز
جواب سوال ما رو نداديد . خواهشا كمك كنيد .
براي امتحان طراحي اجزا 1 دانشگاه كتابي مي خوام كه تمرين طراحي توش زياد باشه ؟ حالا سري شومز بهتره يا شيگلي ؟
از فصل هاي استحكام - پيچ و پرچ - جوش - شافت . امتحان طراحي دارم .
لطف كنيد كمك كنيد . خيلي ممنون .
یه چیز!
کتاب بی یر و جانستون برای ارشد مکانیک -گرایش سیالات- خوبه؟
من مثل بعضی، تعجیل برای یادگیری و کنکور از خودم نشون نمیدم!