سلام بهترین منابع ارشد برای ریاضی1و2 معادلات و ریاضی مهندسی؟ ممنون
سارا فرهنگ عضو جدید Jul 11, 2010 #1 سلام بهترین منابع ارشد برای ریاضی1و2 معادلات و ریاضی مهندسی؟ ممنون
حسين 1966 عضو جدید Jul 11, 2010 #2 من براي تمام رياضي ها مدرسان شريفو خوندم و کنکور رو هم 37 درصد زدم .به نظرم کتاباي کاملي بودند.خصوصاً معادلات. هر چند که مقايسه اي با بقيه کتابها نکردم
من براي تمام رياضي ها مدرسان شريفو خوندم و کنکور رو هم 37 درصد زدم .به نظرم کتاباي کاملي بودند.خصوصاً معادلات. هر چند که مقايسه اي با بقيه کتابها نکردم
A arash_saiialat عضو جدید Jul 13, 2010 #3 سلام به نظر من که کتابهای معتقدی عالیه(کتابهای پارسه) من که خوندم 50 زدم
*Essi* اخراجی موقت Jul 14, 2010 #4 معادلات دیفرانسیل = گاج ریاضی مهندسی= معتقدی پارسه ریاضی1و2 = مسعود آقاسی
navasangroup عضو جدید Aug 18, 2011 #5 ریاضی فقط مدرسان شریف دیفرانسیل هم گاج ریاضی اقاسی خیلی سنگینه بدرده کسی می خوره که ریاض ایش فول باشه از پایه
ریاضی فقط مدرسان شریف دیفرانسیل هم گاج ریاضی اقاسی خیلی سنگینه بدرده کسی می خوره که ریاض ایش فول باشه از پایه
MJHasani عضو جدید Aug 18, 2011 #7 راهیان ارشد فقط کتابای تخصصیش عالیه...در زمینه ریاضی فعلاً که خوب نیست. همون معتقدی به نظرم خیلی خوبه
راهیان ارشد فقط کتابای تخصصیش عالیه...در زمینه ریاضی فعلاً که خوب نیست. همون معتقدی به نظرم خیلی خوبه
reynolds_nike عضو جدید کاربر ممتاز Aug 18, 2011 #8 ریاضی 1 و 2 آقاسی خیلی خوبه ولی زیادی کامله و بیشتر بدرد NBA میخوره.در حالی که جزوه معتقدی خلاصه و مفیده. معادلات و ریاضی مهندسی هم فقط معتقدی
ریاضی 1 و 2 آقاسی خیلی خوبه ولی زیادی کامله و بیشتر بدرد NBA میخوره.در حالی که جزوه معتقدی خلاصه و مفیده. معادلات و ریاضی مهندسی هم فقط معتقدی