تو سریال های ایرانی شب که میشه زن و شوهر شب اول عروسی دعواشون میشه و مرده میره رو کاناپه میخوابه، فرداشم زنه میره آزمایشگاه میگن بارداری!!!! ینی گرده افشانی کردن؟؟؟
ت
اخبار رسانه میلی : " نمایندگان ایران و گروه 1+5 در استانبول دیدار و در مورد موضوعات مورد علاقه طرفین مذاکره کردند" یعنی جلیلی از کباب و دوغ عالیس گفته و اشتون از شراب ناب پاریس؟! کاش یه کم زود تر اومده بودیم، حداقل یه سر میرفتیم کنسرت آقامون داریوش! [ جلیلی رو به هیئت همراه - حاشیه اجلاس 1+5 ] شیخ دوبی گفته از سال جدید تحصیلی به هر دانشآموز یک تبلت میدن. توی ایران یه پاکت شیر رو نتونستن درست بدن! یه روز هم که دادند، نی نداشت! مملکته داریم؟ کل استادیوم آزادی 9 تا دوربین داره، دانشگاه علامه 80 تا! مملکته داریم؟ مسافرت های نزدیک 40 گرم مسافرت های کمی دور 100 گرم مسافرت های خیلی دور 150 گرم [اعلام سهمیه گوجه سبز دولتی] ماجرای گوجه "سبز"، ادامه ی جریان فتنه ست. اونایی که تو انتخابات سیلی سختی از ملت خوردن، میخوان اینجوری نمادهاشون ُ زنده نگه دارن. [اخبار بیست و سی فردا - وزیر بازرگانی در حال توجیه علت گرانی] يارو تو مترو داشت جوراب زنونه ميفروخت، بهم گفت يه دونه بخر، گفتم من مجردم، زن ندارم گفت بكش رو سرت برو دزدي ![]() اسماعیل.ک استاد دانشگاه و متخصص محیط زیست در گفتگو با ايلنا: شهرداري با موشها برخورد فرهنگی کند! ردهبندی جدید بهترین دانشگاههای دنیا از نظر تعداد و کیفیت اساتید: 1. زندان اوین 2. دانشگاه هاروارد 3. دانشگاه آکسفورد امروز در بازار غیر رسمی هر اونس چاغاله ۱۲۱۰ تومان معامله شد! [شبکه سه - واقعی] یه تابلو راهنمایی رانندگی نشون داده از مرده پرسد چه تابلوئیه؟ میگه احتیاط ممنوع! رو اسکناسای تاجیکستان، عکس ابوعلی سینا و مولوی! اینجا رو اسکناس ما عکس مسجد الاقصی! مملکته داریم؟ "اینجا چه گوهی میخوری" ؟؟؟؟ : 0 . . . واکنش شاد دو ایرانی به هنگام دیدن هم در یـه جای غریب ![]() به راننده تاکسی میگم سیگارتو خاموش کن به دودش حساسیت دارم میگه جوونای سن تو کراک میکشن تو به دود سیگار حساسی؟؟ از نظر تمام مجریهای برنامههای تلویزیون، تمام مهمانها ویژهن از صبح دارم رو تک تک وسایلم دنبال یه علامت میگردم که روش نوشته باشه Made in IRAN! كه حمايتش كنم، نبود كه نبود. فقط يه چسب زخم پيدا كردم كه روش نوشته بود «ايران سُها» حالا نمیدونم اینم میشه حمایت کرد یا نه... اه پارسالم نتونستم جهاد اقتصــــادی کنم! خانمه به عنوان مشاور و روانپزشک اومده تو تلویزیون، داره در مورد اینکه چاقی و لاغری نباید دغدغه جوونها باشه صحبت میکنه. بعد مجری ازش میپرسه: "وزن خود شما چقدره؟" خانم روانپزشک چند ثانیه سکوت کرده، بعد در حالی که نیشش رو تا بناگوشش باز کرده، میگه: "همون طوری که از خانمها نباید سنشون رو بپرسید، وزنشون رو هم نباید بپرسید!" :| مملکته داریم؟ بچه که بودیم با دویست تومن کلی هله هوله میخریدیم. امروز وقتی خونه رو جمع میکردم چند تا دویستی ِ آش و لاش پیدا کردم. انداختمشون تو سطل آشغال و یادی هم از عمه مسئولین کردم! |
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مملکته داریم!!!!!!؟ (طنز) | زنگ تفريح | 6 |