ملتی هستیم با فر هنگ، آن هم فرهنگی کهن!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEGARi2

عضو جدید
ما که امسال هم مثله سال هایه پیش از ۴شنبه سوری لذت بردیم هیچ کس هیچ آسیبی ندید نمیدونم این همه اه ناله از این روز واسه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟اونی‌ که می‌خواد آتیش بازی به شکل خطرناک انجام بده واسش ۴شنبه سوری یا روزه دیگه فرق نداره بعضی‌ آدم‌ها از هیجانات نا متعارف خوششون میاد من نمیدونم این چه ربطی‌ به ۴شنبه سوری داره؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!

NEGARi2

عضو جدید
کوه نوردی به عنوان یه ورزشه که برای سلامتی هم مفیده ولی هر چیز مفیدی ممکنه آسیب هایی هم به همراه داشته باشه ولی راه های پیش گیری از تلفات و آسیب های جانی هم وجود داره،
ولی رفتن تو دل آتیش اصلا عقلانی نیست برای سلامتی هم مفید نیست که برایش فدراسیون تخصصی راه بندازن

مقایستون به نظر من منطقی نیست
مهم علاقه مردمه اونی‌ که کوه نوردی میکنه شاید اصلا به اینکه این یه ورزشه فک نکنه فقط از هیجانش لذت ببره

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی شما یک کاری رو اشتباه می دونید باید جلوشو بگیرید
کجای چهارشنبه سوری تاییدی بر شرع و عرف داره؟؟؟
بفرمایید لطفا؟
چهارشنبه سوری الان یک کار بیخود و بیهوده است و نباید اجرا بشه
و واقعا یکی از احمقانه ترین کاری که ما داریم حداقل در این چند سال اخیر انجام می دهیم است
به نظر شما نیست
اینکه هر سال باید منتظر باشیم ببینیم که چند نفر از دست دادیم؟
کجای دین و عقل و شرع اینو می گه؟

کجای دور هم جمع شدن و جشن گرفتن مخالف دین و عقل و شرع ماست... این جز فرهنگ مون که افرادی نمی فهمنش این طوری بهش توهین میکنن کاری هم به چند سال اخیر ندارن...براشون متاسفم...
حالا 4 تا جوون یه کاری میکنن باید Ctrl + A را زد؟!

درسته به جای هرس شاخه های زائد ، ریشه رو بسوزنی؟!

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا حالا که ساخت ترقه های استاندارد بود حالا شد محل های مناسب
بفرمایید محل های مناسب یعنی چی؟
کجا بزارند؟
تو شهر که مطمونا نمی تونند بزارند
خارج از شهر هم کهههههههههههه؟
بعد به نظر شما تو شهر ملت میان و ...
واسه اینکه خطای خودمون رو بپوشونیم چه ها که نمی کنیم

نشتن من تو چهارشنبه سوری با رفتن راهپیمایی 22 بهمن خیلی به هم ربط داشت
بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــله مشخصه که چطور نمیان تو روی ما نمی گن
تمسخر ها و توهین ها هیچ وقت از یادمان نمی رود
بگذریم
وقتی می بینم یک کاری احمقانه است میام می گم و برای حرف خودم هم دلیل دارم
دلیل قاطع و قانع کننده
و تمسخر هم نمی کنم
من وظیفه خودم رو انجام می دهم و فقط می تونم از خودم مواظبت کنم
وقتی می بینم که یه عده دارند به قهقرا می روند وظیفه ام ایجاب می کند که بیام و بنوسیم

وای وای. چه کارهای پرهزینه ای. واسه لبنان و کوفت و زهرمار بودجه دارید خرج کنید ولی واسه شادی یه عده جوون زیاده خواهیه؟

مشکل دیگه اینجاست که فکر میکنید قطار یکطرفه به بهشت رو سوار شدید و بقیه دارن سقوط میکنن تو جهنم. من نمیگم شیوه کی درسته. من نمیگم راه من درسته. ولی شما که انقدر ادعاشو دارید و به خاطرش به هرچیزی دارید چنگ میزنید خیلی مواظب خودتون باشید. :gol:

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما که امسال هم مثله سال هایه پیش از ۴شنبه سوری لذت بردیم هیچ کس هیچ آسیبی ندید نمیدونم این همه اه ناله از این روز واسه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟اونی‌ که می‌خواد آتیش بازی به شکل خطرناک انجام بده واسش ۴شنبه سوری یا روزه دیگه فرق نداره بعضی‌ آدم‌ها از هیجانات نا متعارف خوششون میاد من نمیدونم این چه ربطی‌ به ۴شنبه سوری داره؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!

درسته که کسی اگر بخواد هر کاری می کنه
ولی وقتی بستر اماده باشه برای کار خودش توجیه می کنه
چهارشنبه سوری بستر خوبیه برای این کار نه;)پ

کجای دور هم جمع شدن و جشن گرفتن مخالف دین و عقل و شرع ماست... این جز فرهنگ مون که افرادی نمی فهمنش این طوری بهش توهین میکنن کاری هم به چند سال اخیر ندارن...براشون متاسفم...
حالا 4 تا جوون یه کاری میکنن باید Ctrl + A را زد؟!

درسته به جای هرس شاخه های زائد ، ریشه رو بسوزنی؟!

اولا که دور هم جمع شدن مخالف شرع و عقل نیست و البته هم موافقه
اما
اما این دور هم جمع شدن چه اتفاقی پشت خودش داره
ترس و واهمه برای عابرین اطراف
ایجاد مزاحمت و ...
که خیلی خیلی خوش بینانه نگاه کنیم توش تلفات و صدمات نباشه
کجای عقل و شرع اینو می گه
.
.
وقتی کسی کار اشتباهی می کنه باید بهش گوش زد کرد
وقتی کار احمقانه ای هم داره می کنه باید بهش گفت
اینکه یه عده ای که دارند کار اشتباهی می کنند و بهشون بگی ناراحت بشن بهتر از اینه که یه عده ی دیگر به اشتباه اونا بسوزند
.
.
وقتی یه چیزی اشتباه است باید از ریشه و ساقه و برگ و ..... همه رو با هم سوزوند چون اشتباه است.

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما میتونی به تنهایی از فک و فامیل محترم مواظبت نمایید که کسی رو از دست ندید. والا ما که تا حالا کسی رو از دست ندادیم تو این سال ها. کسی هم شما رو مجبور نکرده کار احمقانه انجام بدی. بشین خونه تلویزیونتو ببین. همونطور که 22 بهمن شما در میای بیرون راهپیمایی و از نظر خیلی ها احمقانه است. ولی نمیان تو روی شما بگن یا نزارن بری بیرون. پس لطفا نظرات شخصیتون رو منتشر نکنید.

وای وای. چه کارهای پرهزینه ای. واسه لبنان و کوفت و زهرمار بودجه دارید خرج کنید ولی واسه شادی یه عده جوون زیاده خواهیه؟

مشکل دیگه اینجاست که فکر میکنید قطار یکطرفه به بهشت رو سوار شدید و بقیه دارن سقوط میکنن تو جهنم. من نمیگم شیوه کی درسته. من نمیگم راه من درسته. ولی شما که انقدر ادعاشو دارید و به خاطرش به هرچیزی دارید چنگ میزنید خیلی مواظب خودتون باشید. :gol:

این یک نمونه از توهین شما که خود سخن خود را نقض کردید
و اما
.
.
مسلما شما هم فکر می کنید که دارید راه درست رو می روید و فکر می کنید که من راه اشتباه رو می رم
وگرنه باید به عقل شما شک کرد
مسئله اینه که به عقیده هم احترام بگزاریم
زمانی احترام پیش میاد و باید احترام گذاشته بشه که خطری از طرف مقابل به طرف دیگر وارد نشه
.
.
وقتی می بینم که یه عده دارن
1.آبروی فرهنگ ایران و ایرانی رو می برند
2.هر سال بسیار هزینه مالی و جانی می زنند
و ..
نمی توانم و نباید سکوت کنم و باید حرف بزنم
.
.
من مطمونا فکر می کنم که دارم راه درست رو می رم
دوست هم دارم که شما و دیگران رو دعوت کنم به این راه
و فقط می تونم دعوت کنم همین
شما اختیار دارید و ازادید
ممنون می شم منظورتون رو از چنگ زدن به همه چیز بفرمایید :gol:

Fateme_bay

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم با شما موافقم
متاسفانه مشکل اینجاست که در کشور ما هزینه های بی مورد و سرسام آور زیاده اما اکثریتشون بیخودین..یعنی دردی از مردم دوا نمیکنن
مثلا خدایی ما سالی چقدر پول میدیم به لبنان و سوریه و افغانستان و عراق و....اما نوبت جوانان که میرسه میگن بودجه نداریم...
تازه اگرم بخوان برای مردم کاری بکنن اینقدر بی برنامه کار میکنن که تهش گند میشه و کار از اونی که هست خرابتر...

خلاصه کلام اینکه اینجا ایرانه و جوان ایرانی هم بیکار....
چکار کنه اگرم این کارا رو نکنه؟؟؟؟؟
باید بهشون حق داد...

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
این یک نمونه از توهین شما که خود سخن خود را نقض کردید
و اما
.
.
مسلما شما هم فکر می کنید که دارید راه درست رو می روید و فکر می کنید که من راه اشتباه رو می رم
وگرنه باید به عقل شما شک کرد
مسئله اینه که به عقیده هم احترام بگزاریم
زمانی احترام پیش میاد و باید احترام گذاشته بشه که خطری از طرف مقابل به طرف دیگر وارد نشه
.
.
وقتی می بینم که یه عده دارن
1.آبروی فرهنگ ایران و ایرانی رو می برند
2.هر سال بسیار هزینه مالی و جانی می زنند
و ..
نمی توانم و نباید سکوت کنم و باید حرف بزنم
.
.
من مطمونا فکر می کنم که دارم راه درست رو می رم
دوست هم دارم که شما و دیگران رو دعوت کنم به این راه
و فقط می تونم دعوت کنم همین
شما اختیار دارید و ازادید
ممنون می شم منظورتون رو از چنگ زدن به همه چیز بفرمایید :gol:

مصداق های بارز چنگ زدن شما بی ارزش کردن خیلی چیزها و ارزشمند جلوه دادن خیلی چیزهای دیگر که در پی اون منافعتون وجود داره.
ضمن اینکه نمونه بارز توهین رو شما داشتید اون بالا وقتی که حرف از احمقانه بودن میزدید. ضمن اینکه من ادعایی در درست بودن راه و روش خودم ندارم چون شما رو دعوت به چیزی نمیکنم.
مهمتر از همه احترام به عقیده است که شما با راه انداختن این تاپیک بی احترامی رو شروع کردید و در پی اون برای موجه جلوه دادن اقداماتون یه سری عکس گذاشتید و عنوان میکنید که اینا بی فرهنگی میکنن و به جان مردم آسیب میزنن. منم گوشزد کردم به شما که این یه مراسمه و اگه خیلی نگرانید که بی فرهنگی نشه و به کسی آسیبی نرسه از دولت محترمتون بخواید تدبیراندیشی کنه و راه درست رو به مردم نشون بده. ولی مشکل شما از جای دیگه است. برای همین به جای چاره اندیشی صورت مسئله رو پاک کردید.

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فرهنگ چهارشنبه سوری بسیار غنی وبا مفهومه. حالا اگه جدیدا تو 20 30 سال گذشته یه سری بچه بازیها انجام میشه باید ریشه یابی بشه چه ربطی به فرهنگمون داری که داری اون زیر سوال میبری آقا.تو برو اطلاعاتتو در مورد فلسفه این جشن باستانی تکمیل کن.اینقدر جو نگیر.
چهارشنبه سوری جشن نور علیه تاریکیست.

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم با شما موافقم
متاسفانه مشکل اینجاست که در کشور ما هزینه های بی مورد و سرسام آور زیاده اما اکثریتشون بیخودین..یعنی دردی از مردم دوا نمیکنن
مثلا خدایی ما سالی چقدر پول میدیم به لبنان و سوریه و افغانستان و عراق و....اما نوبت جوانان که میرسه میگن بودجه نداریم...
تازه اگرم بخوان برای مردم کاری بکنن اینقدر بی برنامه کار میکنن که تهش گند میشه و کار از اونی که هست خرابتر...

خلاصه کلام اینکه اینجا ایرانه و جوان ایرانی هم بیکار....
چکار کنه اگرم این کارا رو نکنه؟؟؟؟؟
باید بهشون حق داد...

آیا اگر خودتون هم تو یکی از سالها چشم و یا چیزی دیگری از دست می دادید باز هم بهشون حق می دادید
.
.
طبق تعریف شما معلوم نیست کی داره مملکت رو اداره می کنه
و معلوم نیست مملکت چطور روپاش وایستاده
درسته؟؟؟

مصداق های بارز چنگ زدن شما بی ارزش کردن خیلی چیزها و ارزشمند جلوه دادن خیلی چیزهای دیگر که در پی اون منافعتون وجود داره.
ضمن اینکه نمونه بارز توهین رو شما داشتید اون بالا وقتی که حرف از احمقانه بودن میزدید. ضمن اینکه من ادعایی در درست بودن راه و روش خودم ندارم چون شما رو دعوت به چیزی نمیکنم.
مهمتر از همه احترام به عقیده است که شما با راه انداختن این تاپیک بی احترامی رو شروع کردید و در پی اون برای موجه جلوه دادن اقداماتون یه سری عکس گذاشتید و عنوان میکنید که اینا بی فرهنگی میکنن و به جان مردم آسیب میزنن. منم گوشزد کردم به شما که این یه مراسمه و اگه خیلی نگرانید که بی فرهنگی نشه و به کسی آسیبی نرسه از دولت محترمتون بخواید تدبیراندیشی کنه و راه درست رو به مردم نشون بده. ولی مشکل شما از جای دیگه است. برای همین به جای چاره اندیشی صورت مسئله رو پاک کردید.

بفرمایید مشکل بنده کجاست
اگر منظور شما از بی ارزش کردن خیلی چیزها چهارشنبه سوری است
که .....
ولی ارزش دار کردن رو متوجه نشدم و مصداق نفرمودید
اینکه عکس های واقعی رو برای ملت به نمایش در میارم موجه جلوه دادن قضیه است
مگر نیست
مگر این افراد چشم و دست و ... خود را از دست ندادند
مگر هر ساله منتظر نیستیم و نمی بینیم که چند نفر امسال قبل از عید از دست می دهیم
مگر نیست
حالا من دارم چنگ می زنم یا شما که با اینکه می بینید ماحصل این به اصطلاح جشن باستانی رو باز کورکورانه ازش دفاع می کنید
هر کی با هر مسندی با هر سنی با هر جنسی با هر فرقه ای در پشت پرده چهارشنبه سوری میاد بیرون و نارنجک و .... استفاده می کنه
ملت می خون جشن بگیرند خوب بگیرند
چرا خسارت می زنند
چرا نابود می کنند
این همه راه واسه جشن
اگر جلوداری از این کار در حد توان خودم رو بی احترامی می فرمایید با احترام عرض می کنم من بی احترامی کردم
.

فرهنگ چهارشنبه سوری بسیار غنی وبا مفهومه. حالا اگه جدیدا تو 20 30 سال گذشته یه سری بچه بازیها انجام میشه باید ریشه یابی بشه چه ربطی به فرهنگمون داری که داری اون زیر سوال میبری آقا.تو برو اطلاعاتتو در مورد فلسفه این جشن باستانی تکمیل کن.اینقدر جو نگیر.
چهارشنبه سوری جشن نور علیه تاریکیست.

عزیز دل فرضا به قول شما فرهنگ چهارشنبه سوری بسیار غنی و با مفهوم
موضوع صحبت بنده از همون اول هم این اتفاقایی که میافته
هر عملی که از ملت سر می زنه نشات گرفته از فرهنگشه نیست
ای کاش می شد شما شما دوستان رو در فضایی مجازی بعنوان افرادی که چشم و ... و یا عزیزان خودشون رو از دست می دهند قرار داد تا باز هم ببینیم که این سخن را می گویید یا نه
.
.
.
در عرق و عقل اگر کاری که احتمالش رو می دهند موجب آسیب و یا خسارت به عموم بشه رو انجام نمی دهند تا برسد که بعد از سالیان سال به یقین برسد

.

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیز دل فرضا به قول شما فرهنگ چهارشنبه سوری بسیار غنی و با مفهوم
موضوع صحبت بنده از همون اول هم این اتفاقایی که میافته
هر عملی که از ملت سر می زنه نشات گرفته از فرهنگشه نیست
ای کاش می شد شما شما دوستان رو در فضایی مجازی بعنوان افرادی که چشم و ... و یا عزیزان خودشون رو از دست می دهند قرار داد تا باز هم ببینیم که این سخن را می گویید یا نه
.
.
.
.

فرضا نه قطعا کلمه درستیه.
من هم تو پستم این حرکات خطرناک رو نکوهش کردم. ولی تو کل آیین و رسم چهارشنبه سوری رو با بچه بازی یه عده زیر سوال میبری.
نوکرتم پست منو درست میخوندی این جوابو بهم نمیدادی
در مورد جمله دومت :فرهنگ عزاداری برای امام حسین فرهنگ والایه. درسته ولی وقتی بعضیا کارهای غیر منطقی مثل قمه ردن و هزار تا کار دیگه رو انجام میدن بندازیم گردن فرهنگ عزاداریمون؟ یا نادانی بعضی افراد از اصل فلسفه عزاداری؟

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرضا نه قطعا کلمه درستیه.
من هم تو پستم این حرکات خطرناک رو نکوهش کردم. ولی تو کل آیین و رسم چهارشنبه سوری رو با بچه بازی یه عده زیر سوال میبری.
نوکرتم پست منو درست میخوندی این جوابو بهم نمیدادی
در مورد جمله دومت :فرهنگ عزاداری برای امام حسین فرهنگ والایه. درسته ولی وقتی بعضیا کارهای غیر منطقی مثل قمه ردن و هزار تا کار دیگه رو انجام میدن بندازیم گردن فرهنگ عزاداریمون؟ یا نادانی بعضی افراد از اصل فلسفه عزاداری؟

در اولین پستم عرض کردم که من کاری با اصل چهارشنبه سوری ندارم
و با این کاری که الان داره اتفاق میافته مخالفم دلیلش رو هم عرض کردم
.
مثال خوبی زدید
آره من هم با اون نوع عزاداری مخالفم و قبول ندارم
ولی
تو چهارشنبه سوری دارم می بینم که ملت هر کی این کار رو قبول داره با کپسول و نارنجک و ... میاد بیرون و ...
البته هستند افرادی که برای تفریح دست زن و بچشونو می گیرند و میان و خیلی راحت تفریح می کنند
.
.
یه مثال ساده می زنم
شب های عید غدیر و نیمه شعبان هم ملت جشن می گیرند
خیلی هم از این چهارشنبه سوری پرشکوه تر و بیشتر ملت جمع می شوند
ایا کسی مخالفت می کنه چون کمترین آسیبی زده نمی شه
توش اتش بازی و نور افشانی هم هست
کسی مخالفتی داره
این بخاطر این نیست که عید مذهبیه مطمئنا اگر در این عید نیز خساراتی زده می شد با اون مخالفت به عمل می اومد
امیدوارم که متوجه منظور بنده شده باشید

NEGARi2

عضو جدید
درسته که کسی اگر بخواد هر کاری می کنه
ولی وقتی بستر اماده باشه برای کار خودش توجیه می کنه
چهارشنبه سوری بستر خوبیه برای این کار نه;)پ

اولا که دور هم جمع شدن مخالف شرع و عقل نیست و البته هم موافقه
اما
اما این دور هم جمع شدن چه اتفاقی پشت خودش داره
ترس و واهمه برای عابرین اطراف
ایجاد مزاحمت و ...
که خیلی خیلی خوش بینانه نگاه کنیم توش تلفات و صدمات نباشه
کجای عقل و شرع اینو می گه
.
.
وقتی کسی کار اشتباهی می کنه باید بهش گوش زد کرد
وقتی کار احمقانه ای هم داره می کنه باید بهش گفت
اینکه یه عده ای که دارند کار اشتباهی می کنند و بهشون بگی ناراحت بشن بهتر از اینه که یه عده ی دیگر به اشتباه اونا بسوزند
.
.
وقتی یه چیزی اشتباه است باید از ریشه و ساقه و برگ و ..... همه رو با هم سوزوند چون اشتباه است.
4شنبه سوری هیچ ربطی‌ به این کارها که عده کمی‌ انجام میدان نداره بسترش رو دولت مردها با بی‌ توجهی‌ نسبت به واردته این نوع محصول خطرناک و عدم توجه به امنیت مردم فراهم کردند کی‌ گفته تو ۴شنبه سوری باید اکلیل سورنجو کبسولو ... استفاده بشه این محصولات وارداتی‌ هستند

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
4شنبه سوری هیچ ربطی‌ به این کارها که عده کمی‌ انجام میدان نداره بسترش رو دولت مردها با بی‌ توجهی‌ نسبت به واردته این نوع محصول خطرناک و عدم توجه به امنیت مردم فراهم کردند کی‌ گفته تو ۴شنبه سوری باید اکلیل سورنجو کبسولو ... استفاده بشه این محصولات وارداتی‌ هستند

عجب حالا تقصیر دولت شده که واردات رو انجام داده
اولا که اکلیل و سرنج موارد مصرفیب زیادی دارند که البته با ترکیبشون بوممممممم
مثل شما مثل این می مونه که بگی جلوی واردات اتر رو بگیرن......
.
.
بگزریم
عرض بنده در مورد اصل چهارشنبه سوری نبوده
منظور از شما از یه عده همین ادمایی هستند که نمی زارند که ملت راحت باشند دیگه

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به نام خدا
خداییش خیلی به فرهنگ خودمون می نازیم و ادعامون گوش فلک رو کر کرده که ما ایرانی ها فرهنگی کهن و بسیار غنی ای داریم
البته داریم نمونه هم زیاده که یکیش همین عید نوروز خودمونه
.
.
ولی چیز هایی دیگه هستند که آبروی ما رو می برند
نه پیش کسی
پیش خودمون و شخصیت خودمون
نمونه اش چهارشنبه سوری که چهار شنبه آخر سال رو به اصطلاح جشن می گیرند

من کاری به اصل و اساسش ندارم
ولی چیزی که هست رو داریم می بینیم که هر سال فلان قدر چشم و دست و ..... رو تنها چند روز قبل از عید از دست می دن
تازه خیلی خوش بینانه ببینیم نمیرن و بگزریم که جند نفر می ترسند و .....
نظرتونو بفرمایید
در زیر برای محسوس بودن چند نمونه می زاریم

دوست عزیز چه ربطی داره ؟
این که بعضی ها زیاده روی می کنن ربطی به ریز سوال بردن جشن ها و آداب و رسوم و فرهنگ نداره
خیلی ها هم روز عاشورا می یان با قمه سرو و سینه خودشون و یا حتی بچشون را زخمی می کنن
پس باید بگیم مسلمونا بی فرهنگن یا اصل عاشورا را زیر سوال برد ؟
هر کسی مسئول رفتار خودشه و عواقبش هم به خودش می رسه
کسی اشتباه کرد دلیل بر اشتباه بودن رسم و رسومات نیست
من الان می تونم براتون عکسایی بزارم بسیار اسفبار تر از این ها ، که در روز عاشورا گرفته شده
پایان.

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز چه ربطی داره ؟
این که بعضی ها زیاده روی می کنن ربطی به ریز سوال بردن جشن ها و آداب و رسوم و فرهنگ نداره
خیلی ها هم روز عاشورا می یان با قمه سرو و سینه خودشون و یا حتی بچشون را زخمی می کنن
پس باید بگیم مسلمونا بی فرهنگن یا اصل عاشورا را زیر سوال برد ؟
هر کسی مسئول رفتار خودشه و عواقبش هم به خودش می رسه
کسی اشتباه کرد دلیل بر اشتباه بودن رسم و رسومات نیست
من الان می تونم براتون عکسایی بزارم بسیار اسفبار تر از این ها ، که در روز عاشورا گرفته شده
پایان.

دوست عزیز اولا که ممنون از اینکه نظر دادید
ثانیا اینکه بنده عرض کردم که فعلا در این پست کاری با اصل و اساس چهارشنبه سوری ندارم
و هدف از این تاپیک در مورد این اتفاقاتیه که چند وقتیه که داره انجام می شه
در ضمن اینا از یه عده بیشترن
تقریبا اکثر کسایی که میان برای چهارشنبه سوری در همین روال قدم بر می دارند
حالا یه عده صدمه می بینند یه عده هم نه
کم کمش آزار و اذیت صوتیه
خداییش ما که تو یه شهر کوچیک زندگی می کنیم از بعد از ظهر دیگه ارامش نداریم
نمی دونم اونایی که تو شهرهای بزرگتر زندگی می کنند چطورند
فکر هم نکنم اگر کسی با کوچکترین صدایی که بترسه نفرین نکنه یا فحشی نده
کم خیلی کم
حق هم دارند
با تشکر

بالا