همه کشورهای خارج مدرک غیرانتفاعی رو قبول ندارن :-(یک نکته خیلی مهم اینکه مدرک غیر انتفاعی ها رو علوم تحقیقات میده و تو کشورایی خارج قبول دارن ولی بعضی کشورا آزادرو قبول ندارن و در مورد مدرکتون تو ایران هم چون سراسری حساب میشه ارزش بالاتری داره
انتخاب با خودتونه ولی به نظر من غیر انتفاعی با ارزش تره از آزاده
اتفاقا آبجی شبنم ممدرک آزاد خیلی معتبر هستشمدرک ازادم معتبر نیست واسه خارج از کشور اما از غیرانتفاعی بهتره
آخه من شنیدم گفتن کشورایه دیگه قبول ندارناتفاقا آبجی شبنم ممدرک آزاد خیلی معتبر هستش
نه آبجی گلم دانشگاه آزاد داریم تا دانشگاه ازادآخه من شنیدم گفتن کشورایه دیگه قبول ندارن
آخه ببین چه راحت مدرکه هند و مالزیو فیلیپینو ایران رد کرد یعنی واقها کشورایه دیگه مارو قبول دارن؟!
نمیدونم داداشنه آبجی گلم دانشگاه آزاد داریم تا دانشگاه ازاد
این چه حرفیه ؟!!خب معلومه تنبلا میگن ازاد در صورتی که غیرانتفاعی برابری میکنه با دانشگاه دولتی تموم درسایی که میخونیم مثه اوناس ولی ازاد بیشتریاش میفرقه فقطم بی کنکور وپول میدن میرن![]()
خب معلومه تنبلا میگن ازاد در صورتی که غیرانتفاعی برابری میکنه با دانشگاه دولتی تموم درسایی که میخونیم مثه اوناس ولی ازاد بیشتریاش میفرقه فقطم بی کنکور وپول میدن میرن![]()
راست که میگن اگه مدرک کارشناسی رو از غیر انتفاعی بگیری مدرک نظام مهندسی نمیدن؟
اگه میدن به چه صورت هست؟
ممنون یاسِ سپیدِ عزیز!
نه غزاله خانومی..من آدرس رو اشتباه اومدم انگار!ارشد نه..کارشناسی...فکر کنم هنوزم میتونید کمکم کنید !!
هم آزاد قزوین خوبه و هم سوره. بستگی داره هزینه و نوع سراسری یا آزاد بودنش و مسافت دانشگاه برات فرقی داشته باشه یا نه. سوره مصاحبه هم داره.هزینه ی غیرانتفاعی کمتر از آزاده. شاید تقریبا کمتر از نصف آزادممنون یاسمن جان!
دارم وسوسه میشم یه سالِ دیگه هم بخونمـــ!!رتبه ی خیلی بدی ا.ردم..چون نخونده بودم..اما احساس میکنم بهتره اگه یه سال دیگه هم بخونم..!
بازم بگم..!من تازه امسال کنکور دادم..کارشناسی..ارشد نیستماا!!:دی
نظر سنجی:ارشد معماری آزاد بهتره یا غیرانتفاعی؟؟؟
موافقم اما دانشگاه آزاده درست و حسابی نه واحد دوقوز آبادشبه نظر من آزاد بهتره