اگر واست امکان داره درباره fuzzy pid واسم مقاله بفرست به آدرس anisa_sh85@yahoo.comدر صورت نیاز داشتن به مقاله IEEE کافیست عنوان مورد نظرتون رو واسم بفرستید.
با سلامدر صورت نیاز داشتن به مقاله IEEE کافیست عنوان مورد نظرتون رو واسم بفرستید.
با سلام
اگه مقاله ای در مورد "voltage management in distribution networks "
داشتید،خواهشاً به من email بزنید.
vahid_hamedfar@yahoo.com
سلام مدیر من چندتا مقاله فارسی در مورد سیستم زمین(earth)پست ونیروگاه میخام مرسیVoltage control integrated in distribution management system
سلام : یه مقاله در مورد ترانس تکفاز می خواستم . البته اگه زحمتی نیست . فدات بفرست به این ادرس : smahrsva_jeegarhaye86در صورت نیاز داشتن به مقاله IEEE کافیست عنوان مورد نظرتون رو واسم بفرستید.
gol dokhtar ma k tu in makhmase gir kardim hamin mahi ro ham bayad ghanimat bedunmمیشه جا ماهی دادن ماهی گیری یاد بدین؟؟؟
میشه بگین این یوز و پسو از کجا آوردین؟؟!!
gol dokhtar ma k tu in makhmase gir kardim hamin mahi ro ham bayad ghanimat bedunm
![]()
سلام.ممنون از لطفتون.در مورد DG مقاله جدید ازIEEE لازم دارموخیلی ممنون میشم اگه برام بفرستیندر صورت نیاز داشتن به مقاله IEEE کافیست عنوان مورد نظرتون رو واسم بفرستید.
salam,ye maghale dar morede kontorole voltage fazha dar sisteme tozi mikhastamدر صورت نیاز داشتن به مقاله IEEE کافیست عنوان مورد نظرتون رو واسم بفرستید.
در صورت نیاز داشتن به مقاله IEEE کافیست عنوان مورد نظرتون رو واسم بفرستید.
سلام.اطلاعاتي در مورد استاندارد تست هاي پات تابلوهاي mv مي خواستم اگر امكان داره خيلي سريع ايميل كنيد.براي تست كردن مي خوام.شرمنده
aghaie401@gmail.com
salam,ye maghale dar morede kontorole voltage fazha dar sisteme tozi mikhastam
mamnunam
ma.my2009@yahoo.com
سلام.ممنون از لطفتون.در مورد DG مقاله جدید ازIEEE لازم دارموخیلی ممنون میشم اگه برام بفرستین
amirhfm@gmail.com
با سلام ،من نياز به اطلاعاتي در مورد برقگيرهاي فاصله هوايي دارم،به خصوص استاندارد اين برقگيرها،اگر لطف كنيد و كمكم كنيد ممنون ميشوم با تشكر
سلامدر صورت نیاز داشتن به مقاله IEEE کافیست عنوان مورد نظرتون رو واسم بفرستید.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | مقاله در مورد ادوات فکتس | قدرت | 0 | |
![]() |
دانلود مقاله نیمه هادی ها و کاربردهای آنها | قدرت | 0 | |
![]() |
مقاله ای در رابطه با برق گرفتگی | قدرت | 0 | |
![]() |
مقاله های برق وفیزیک (نوشته خودم) | قدرت | 1 | |
![]() |
HAMED FOOLADVAND-ENG-IEEE-Xplore-American... | قدرت | 3 |