من درحال انجام اقدامات تهیه مقاله تحت عنوان "روشهای کاهش تلفات زلزله در شهرها "هستم لطفا کمکم فرمایید
چون اولین مقاله ام می باشد اگر کمکم کنید ممنون می شوم .
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی هستم البته کارشناسی ام مهندسی عمران بوده است .
سلام دوستان
من دنبال یه مقاله کامل در مورد " کاربرد مواد نانو در صنعت ساختمان " هستم برای پروژه تخصصی میخوام
لطفا کمک کنید
ممنون
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/58223-نانو-در-عمران-(-مرجع-)سلام دوستان
من دنبال یه مقاله کامل در مورد " کاربرد مواد نانو در صنعت ساختمان " هستم برای پروژه تخصصی میخوام
لطفا کمک کنید
ممنون
آهان..انگار شد! من چندییییییییین روزه توی نت دنبال "روند تصفیه ی پساب صنعتی در کارخانه ی سیمان" میگردم ولی دریغ از حتی یک مطلب.روز یکشنبه 24 آذر باید ارائش بدم ولی....لطفا کمکم کنین.میتونم در زمینه ی ترجمه جبران کنم.کارم ترجمس!
سلام دوستان من ناظر معاری هستم تو شهر ما پروژه های آجری هم اجرا میشه توی پروژه های آجری چون طراجی سازه نمیشه طراحای شهر ما مشخصات پل های بتنی مثلا بالای OPEN آشپزخونه رو همه 8 تا فی 20 میزنن چه 1 متر باشه چه 6 متر میخواستم یه جدولی بهم معرفی کنید که مشخصات میلگرد گذاری تیر با دهنه های مختلف تو ساختمون های آجری رو داشته باشه.باتشکر(رشتم معماریه و طراحی سازه نخوندم)
با سلام
ترجمه مقاله ای در خصوص موضوع مرتبط با مهندسی زلزله از نویسنده Amr S. Elnashaiaچطوری میتونم تهیه کنم
دوستان سلام.
به یه مقاله درباره اجزای ساختمون های اسکلت فلزی احتیاج دارم.
ممنون میشم اگه کمک کنید.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | [ درخواست نشریات] خود را اینجا مطرح کنید | درخواست ها | 16 |