مغز خانوم ها و آقایون ( آقایون به هیچ وجه نخونن )!!!!!!!

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
هریت جونم من میرم دیگه اگه این آقا بادکنکی اذیتت کرد بگو فردا شب سوزن بیارم بترکونمش
بای بای

وحيد اسماعيلي

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دیر اومدی، داشتیم بحث می کردیم.
ممنون

يه انتقاد مي كنم از خانم ها

خداييش خود شما خانمها هستين كه ارزش خودتون رو نمي دونين اما ما ارزشتون رو بيشتر از خودتون مي دونيم به خاطر همينه كه هميشه ما مي ياييم خواستگاري

اما شما خانمها مثلا حيف نيست مخلوق به اين عظمت خودش رو اونقدر كوچيك بدونه كه به يكي ديگه حسودي كنه ؟؟؟

و خيلي خيلي چيزهاي ديگه كه خودتون بهتر از من مي دونين

خداييش خود خانم ها هستن كه خودشون رو مي يارن پايين

مثلا شما كه كانون محبت بايد باشي توخونه كه هستي حيف نيست از محبت سو استفاده كني و باعث بشي همسرت كمتر دوستت داشته باشه

ما مردها خيلي راحت مي تونيم متوجه بشيم كه شما دارين سو استفاده مي كنين ولي اكثرا به روي خودمون نمي ياريم

اما هستن كسايي از مردها كه اونام سو استفاده مي كنن ولي تعدادش در مقابل خانمها خيلي كمه من فكر مي كنم تقريبا همه خانمها اين كار رو مي كنن حتي گه گداري خودشون هم زياد متوجه نيستن

mil@d

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا تا لود شدن کامل تصویر و نمایش کامل حرکت های داخل آن صبر کنید
تصویر زیر نمایی ساده شده از کارهایی است که داخل مغز زنان انجام میشود. خیلی پیچیدس نه؟؟؟

توضیحات زیر تصویر رو حتما بخونید..

هرکدام از توپهای آبی در تصویر بالا نشانه انجام یک کاری در مغر زنان است مثل:
صحبت کردن - غر زدن - خرید کردن - کاراگاه بازی - فکر کردن به کارها و نوع لباس پوشیدن 100 نفر از آخرین زنهایی که دیده اند - تصمیم گیری برای پخت غذا - ناز کردن واسه شوهر و....
در مغز آقایان عزیز بی نهایت توپ آبی وجود داره لذا امکان شبیه سازی سیستم مغز آقایان امکان پذیر نخواهد بود..!!

root

عضو جدید
در مغز آقایون به گمونم اصلا توپ آبی نباشه یا حداکثر یکی ، واسه همین شبیه سازیش محاله.

Saman_88

عضو جدید
ما فکمون بیشتر از مغرمون کار می کشیم، قبول اما، همین که قبول داری از مغزتون استفاده نمی کنید، جای شکرش باقیه.
من که نگفتم قبول دارم
گفتم جالب بود شماها فقط به خاطر فکتونه که از مغزتون استفاده میکنید

Arash_z_j

کاربر ممتاز تالار مقالات علمی
کاربر ممتاز
آرش جان جمیعا با دوستات برین مجدد بخونید ولی این بار خواهشا از مغزتون استفاده کنید به خاطر خودتون می گم از نظرات و برداشتاتون شدید تابلو شد که خیلی آکبند مونده

معلومـــه خیلی از حرفم عصبانی شدیا ، از اون آواتور ترسناکتم معلومــــه
ریلکس ریلکس ریلکس تر ..
باشه هر چی خانم دکتر بگه .. حرف آقا دکتر هیچ اهمیتی نداره

l0ve.s0ng

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی harriet جونم.من که خیلی حال کردم
فک کنم اقایون باشگاه دیگه از این به بعد از مغزشون کار بکشن:surprised: