اخخخخخخخخ زااااااااااااااننننننننن....الان یه شای چمل بالیک بلات میالم همووووووووووووووووووو..........................
شی میدی ؟شی میدی همو ژونننننننننن؟
hatman padeshah ham babat boodاینم همون عکس دومیه که جایزه گرفت
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
![]()
قشنگ بود؟
من بودم جایزه گرفته بودما!!!![]()
خیلی قشنگ گفتی فیاض جان ولی به نظر من ارامش مکان یا زمان نمیخواد....ادم میتونه تو بدترین شرایط هم ارامششو حفظ کنه.....خیلی جا ها و مکانها ناخوداگاه به ادم ارامش میدن اینو قبول دارم ولی ارامش یه حسه که شاید الزاما احتیاج به جای خاصی نداشته باشه
منظور من "جا" نبود
من فضا رو میگم ، منظورم این نیست که جایی که صدای بوق ماشین یا داد و هوار افراد نباشه آرامش به دست میاد ، اگر اینگونه تصور کنیم ، پس نتیجه میگیریم که افراد کر و کور بیشتر از هر کسی آرامش دارند
اما یک سری اعتقاداتی هست ، بهتره بگم یک سری روابط فرا مادی که باعث این آرامش بشه ، چرا وقتی پسر یک مادری میره سفر ، مادر آرامششو از دست میده ، چون ترس از دست دادنش رو داره ، و در نقطه ی متقابل وقتی پسری میره جبهه ، شاید مادرش به اندازه ی مثال قبلی آرامششو از دست نده ( البته اگه برخی اعتقادات رو داشته باشه)
به نظر من برخی چیزها اگه باشه آرامش همیشه با انسان خواهد بود
کسب رضایت خدا ، نترسیدن از مرگ ، نداشتن بدهی مادی و معنوی به دیگران و ...
اگه چنین چیزایی رو آدم در خودش داشته باشه ، در زیر بمب و گلوله هم آرامش خواهد داشت
spamerrrrrrrrrrrrrrrاین دو تا خیلی ناجور خوابیدنا، پاشو بینم بچه مزلّف زنو بچه مردم از اینجا رد میشه![]()
این دو تا خیلی ناجور خوابیدنا، پاشو بینم بچه مزلّف زنو بچه مردم از اینجا رد میشه![]()
موافقم همینطوره که میگی.....تنکس طلبتون....602 تا
![]()
بربری جان شوما میشه یه جا وارد نشی چرندیات نگی؟:ی
spamerrrrrrrrrrrrrrr
شما نمی خواد نیگران زن و بچه ی مردم باشید ، اون زن و بچه اونقدر دنبال فضاهای انحرافی نمی گردن که اینا رو ببینن
ها؟ نهههههه... منظورم اینه که اگه این دوتا اقای محترم که مشخصه مرد جنگ هستن یه دفه یه بادی بمبی شیمیایی چیزی زبونم لال از خودشون در کنن اون جماعت پشتشون تکلیفشون چی میشه... بیمه که نیستن هستن؟![]()
خوب شما که هستی ، فوری صدا می کنیم
نگو که نمیای ؟؟!! حتما جون زن و بچه ی مردم برات مهمه ، حتما میای![]()
ای مادی گرا....ینی واقعا اینقد امتیاز واست مهمه؟شما نمی خواد نیگران زن و بچه ی مردم باشید ، اون زن و بچه اونقدر دنبال فضاهای انحرافی نمی گردن که اینا رو ببینن
فک کردی، دارم همشو مینویسم تو حساب با احتساب سودشون ، ندی پا میشم میام اونجا امتیازت می کنم ، فهمیدی :دی
![]()
خوب شما که هستی ، فوری صدا می کنیم
نگو که نمیای ؟؟!! حتما جون زن و بچه ی مردم برات مهمه ، حتما میای![]()
ای مادی گرا....ینی واقعا اینقد امتیاز واست مهمه؟![]()
والله ما که گوشامون به این صداها عادت نداره، حالا شما چن بار موجی شدی من بی تقصیرم
من اخه بیام اونجا چیکار، همین جا هستیم خبراش میرسه...فقط به چفیه ت یکم اب بمالی بد نی ، میگن مثه ماسک عمل میکنه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | معنای عشق | گفتگوی آزاد | 137 | |
![]() |
"دلتنگتونیم... و به معنای واقعی کلمه شرمنده شما... " | گفتگوی آزاد | 19 | |
![]() |
معنای زندگی | گفتگوی آزاد | 6 | |
![]() |
معنای دوست داشتن واقعی | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
داستانک؛ معنای عشق واقعی... | گفتگوی آزاد | 14 |