معنای حقیقی ارامش!!!!!

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol::w14:اخخخخخخخخ زااااااااااااااننننننننن....الان یه شای چمل بالیک بلات میالم همووووووووووووووووووو..........................
:w42::w42:شی میدی ؟شی میدی همو ژونننننننننن؟

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol::w14:اخخخخخخخخ زااااااااااااااننننننننن....الان یه شای چمل بالیک بلات میالم همووووووووووووووووووو..........................
:w42::w42:شی میدی ؟شی میدی همو ژونننننننننن؟

مرسی دخترم. به به. چه چای خوش آب و رنگی. مرسی.

بیا خوشکلم. اینم مال تو. یه دونه عمو رو بوس کن قول بده دیگه وقتی کسی خوابیده شیطونی نکنی. آفرین. مرسی. حالا بدو برو بازیتو بکن. برو بارکلا. آفرین دختر خوب.

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیا هموییی....:-*
باشه دیگه تیچرار نیمیشه.....همو؟ اشچال نداله بشینم رو کله ات؟.....جز بازیمونه....تازه یاد گرفتم

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
آرامش رو میتونی تو جنوب به ارزانی پیدا کنی
میتونی تصور کنی وسط یه دشت وسیع تنها نشستی ، تا اونجایی که نگاه میکنی چشم میره ، کسی کاری به کارت نداره و تو خلسه ی خودت تا شب میتونی یه جا بمونی

قشنگیش به اینه که اونایی که باعث میشن آرامش عجیبی اونجا باشه ، مختص کسی نیستند همه ی آنها برای همه هستند
نه مثل فضای آزاد جامعه که وابسته میشیم به یکی و همیشه در ترس از دست دادنش هستیم

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی قشنگ گفتی فیاض جان ولی به نظر من ارامش مکان یا زمان نمیخواد....ادم میتونه تو بدترین شرایط هم ارامششو حفظ کنه.....خیلی جا ها و مکانها ناخوداگاه به ادم ارامش میدن اینو قبول دارم ولی ارامش یه حسه که شاید الزاما احتیاج به جای خاصی نداشته باشه

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی قشنگ گفتی فیاض جان ولی به نظر من ارامش مکان یا زمان نمیخواد....ادم میتونه تو بدترین شرایط هم ارامششو حفظ کنه.....خیلی جا ها و مکانها ناخوداگاه به ادم ارامش میدن اینو قبول دارم ولی ارامش یه حسه که شاید الزاما احتیاج به جای خاصی نداشته باشه

منظور من "جا" نبود
من فضا رو میگم ، منظورم این نیست که جایی که صدای بوق ماشین یا داد و هوار افراد نباشه آرامش به دست میاد ، اگر اینگونه تصور کنیم ، پس نتیجه میگیریم که افراد کر و کور بیشتر از هر کسی آرامش دارند
اما یک سری اعتقاداتی هست ، بهتره بگم یک سری روابط فرا مادی که باعث این آرامش میشه ، چرا وقتی پسر یک مادری میره سفر ، مادر آرامششو از دست میده ، چون ترس از دست دادنش رو داره ، و در نقطه ی مقابل وقتی پسری میره جبهه ، شاید مادرش به اندازه ی مثال قبلی آرامششو از دست نده ( البته اگه برخی اعتقادات رو داشته باشه)

به نظر من برخی چیزها اگه باشه آرامش همیشه با انسان خواهد بود
کسب رضایت خدا ، نترسیدن از مرگ ، نداشتن بدهی مادی و معنوی به دیگران و ...
اگه چنین چیزایی رو آدم در خودش داشته باشه ، در زیر بمب و گلوله هم آرامش خواهد داشت

آخرین ویرایش:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظور من "جا" نبود
من فضا رو میگم ، منظورم این نیست که جایی که صدای بوق ماشین یا داد و هوار افراد نباشه آرامش به دست میاد ، اگر اینگونه تصور کنیم ، پس نتیجه میگیریم که افراد کر و کور بیشتر از هر کسی آرامش دارند
اما یک سری اعتقاداتی هست ، بهتره بگم یک سری روابط فرا مادی که باعث این آرامش بشه ، چرا وقتی پسر یک مادری میره سفر ، مادر آرامششو از دست میده ، چون ترس از دست دادنش رو داره ، و در نقطه ی متقابل وقتی پسری میره جبهه ، شاید مادرش به اندازه ی مثال قبلی آرامششو از دست نده ( البته اگه برخی اعتقادات رو داشته باشه)

به نظر من برخی چیزها اگه باشه آرامش همیشه با انسان خواهد بود
کسب رضایت خدا ، نترسیدن از مرگ ، نداشتن بدهی مادی و معنوی به دیگران و ...
اگه چنین چیزایی رو آدم در خودش داشته باشه ، در زیر بمب و گلوله هم آرامش خواهد داشت
:gol::gol::gol:موافقم همینطوره که میگی.....تنکس طلبتون....602 تا:surprised::D

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
این دو تا خیلی ناجور خوابیدنا، پاشو بینم بچه مزلّف زنو بچه مردم از اینجا رد میشه:razz:

شما نمی خواد نیگران زن و بچه ی مردم باشید ، اون زن و بچه اونقدر دنبال فضاهای انحرافی نمی گردن که اینا رو ببینن

:gol::gol::gol:موافقم همینطوره که میگی.....تنکس طلبتون....602 تا:surprised::D

فک کردی :cool: ، دارم همشو مینویسم تو حساب با احتساب سودشون ، ندی پا میشم میام اونجا امتیازت می کنم ، فهمیدی :دی :D

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میتونید تصور کنید که من نمی تونم تو تالار گفتگوی آزاد تاپیک بزنم ؟؟!! :cry:

حالا فک می کنید من بتونم آرامش داشته باشم :( (هیشکی منو دوست ندااااره :cry:)

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما نمی خواد نیگران زن و بچه ی مردم باشید ، اون زن و بچه اونقدر دنبال فضاهای انحرافی نمی گردن که اینا رو ببینن

ها؟ نهههههه... منظورم اینه که اگه این دوتا اقای محترم که مشخصه مرد جنگ هستن یه دفه یه بادی بمبی شیمیایی چیزی زبونم لال از خودشون در کنن اون جماعت پشتشون تکلیفشون چی میشه... بیمه که نیستن هستن؟ :razz:

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
ها؟ نهههههه... منظورم اینه که اگه این دوتا اقای محترم که مشخصه مرد جنگ هستن یه دفه یه بادی بمبی شیمیایی چیزی زبونم لال از خودشون در کنن اون جماعت پشتشون تکلیفشون چی میشه... بیمه که نیستن هستن؟ :razz:

خوب شما که هستی ، فوری صدا می کنیم
نگو که نمیای ؟؟!! حتما جون زن و بچه ی مردم برات مهمه ، حتما میای ;)

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
;);)

فک کردی :cool: ، دارم همشو مینویسم تو حساب با احتساب سودشون ، ندی پا میشم میام اونجا امتیازت می کنم ، فهمیدی :دی :D
ای مادی گرا....ینی واقعا اینقد امتیاز واست مهمه؟:cry::cry::redface::D

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز

والله ما که گوشامون به این صداها عادت نداره، حالا شما چن بار موجی شدی من بی تقصیرم
من اخه بیام اونجا چیکار، همین جا هستیم خبراش میرسه...فقط به چفیه ت یکم اب بمالی بد نی ، میگن مثه ماسک عمل میکنه

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
;);)

ای مادی گرا....ینی واقعا اینقد امتیاز واست مهمه؟:cry::cry::redface::D

البته نه به اندازه ی تو :D

والله ما که گوشامون به این صداها عادت نداره، حالا شما چن بار موجی شدی من بی تقصیرم
من اخه بیام اونجا چیکار، همین جا هستیم خبراش میرسه...فقط به چفیه ت یکم اب بمالی بد نی ، میگن مثه ماسک عمل میکنه

والا من نه جبهه بودم و نه موجی شدم یا دیدم
ولی مثله اینکه تو از صدمات موجی شدن خبر داری پس حتما بهت نیاز میشه اونجا

چفیه هم ندارم اومدنی چندتا با خودت بیار

در ضمن بحث از شیمیایی کردی ، شیمیایی که بیشتر از گوش فک کنم رو تنفس اثر میزاره پس ربطی به گوش نداره که مشکلی باهاش داشته باشی ، نگران گوشت نباش ، ما که نمی خواییم فقط خبردار بشی که صدات می کنیم واسه کمک کردن چون مثل اینکه با این چیزا آشنایی داری