سلام مهندس گرامی خانم 203_fariba...مرسی دوست عزیز بعد مهندسی معماری که زده طراحی منظر و معماری پایدار و .... اونا هم جز گرایش های ارشد؟؟؟
سلام دوستان
من به گرایش انرژی خیلی علاقه دارم.پارسال هم شرکت کردم ولی رتبم 260 شد.
لطفا راهنمایی کنید در عرض 3 ماه چه جوری میشه درس خوند و چه منابعی در اولویت قرار بدم تا قبول بشم
لطفا هرکی میدونه بگه از تمام وجودم براش دعا میکنم.![]()
سلام فاطمه 86
من دانشجوی معماری هستم در مقطع کارشناسی
میخوام برا ارشد انرژی بخونم
اما در مورد پاسخ به سوالات کنکورش چیزی نمیدونم
چون بصورت کلی سوال میاد و من نمیدونم که باید به همش جواب داده بشه یه باید به چهار مبحث کلی انرژِ جواب داده بشه
مابقی ضرایب صفر زده شده تو دفترچه
خواهشا تو و هرکسی که میتونه کمکم کنه
ممنون.
سلام دوستان
من به گرایش انرژی خیلی علاقه دارم.پارسال هم شرکت کردم ولی رتبم 260 شد.
لطفا راهنمایی کنید در عرض 3 ماه چه جوری میشه درس خوند و چه منابعی در اولویت قرار بدم تا قبول بشم
لطفا هرکی میدونه بگه از تمام وجودم براش دعا میکنم.![]()
سلام بچه ها. می خواستم بدونم به ترتیب به طور کل کدوم گرایشا رتبه بهتری می خوان؟ یعنی کدوم گرایشا بهترن؟
مرسی که جواب دادین . من می خوام معماری_ معماری امتحان بدم اما نمی دونستم کار سختیه یا آسون. هر چند به تلاش خودم بستگی داره. روی کدوم منابع باید بیشتر وقت بذارم؟ می دونم که ضرایب چنده اما نمی دونم که خوندن کدوم منابع بهترن برای این گرایش. ممنون میشم کمکم کنید اطلاعاتم کمه.بهتر و بهتر ترشو شما مشخص ميكني
با علاقه اي كه داري
كلا معماري ظرفيت پذيرشش كمه
از اين بين مديريت و انرژي و تكنولوژي خيلي كم پذيرش دارن
از اون ور داخلي همين طور
مرمت همين طور
تقريبا معماري-معماري و بعدشم منظر يكم ظرفيتشون بالاتره
دقيق اگه ميخاي بدوني بايد دفترچه ها رو مطالعه كني
بچه ها نظرتون راجع به "مطالعات معماری ایران" برای ارشد چیه؟ کدوم دانشگاها دارن و چه رتبه ای میخواد؟
سلام بهترین گرایش معماری چیه؟
یک چیز دیگه اگر گرایشی که انتخاب کنم مثلا ها !مثلا پایدار برا ارشد انتخاب کنم .و برا دکتری مثلا پایدار نباشه .من دیگه نمیتونم دکتری بگیرم؟؟؟؟؟؟![]()