برای نظارت و اجرا چند کتاب و یا مجله لطف کنید معرفی کنید،
با تشکر
رشته عمران (محاسبات) |
اصول و مباني بارگذاري ساختمان و مبحث ششم (1385) اصول و مباني تحليل سازهها (در حد سرفصلهاي رسمي دانشگاهي) اصول و مباني مكانيك خاك و مهندسي پي و مبحث هفتم (1388) اصول و مباني طراحي و اجراي ساختمانها با مصالح بنايي و مبحث هشتم(1384) اصول و مباني طراحي و اجراي ساختمانهاي بتني و مبحث نهم (1388) اصول و مباني طراحي و اجراي ساختمانهاي فولادي و مبحث دهم(1387) |
رشته عمران (نظارت) |
قانون نظام مهندسي و كنترل ساختمان (1374) مبحث دوم ( نظامات اداري)(1384) مبحث پنجم (مصالح و فرآوردههاي ساختماني) (1382) مبحث ششم (بارهاي وارد بر ساختمان)( 1385) مبحث هفتم (پي و پيسازي) (1388) مبحث هشتم (طرح و اجراي ساختمانهاي با مصالح بنايي) ( 1384) مبحث نهم (طرح و اجراي ساختمانهاي بتن آرمه) مصوب 1388 و تكنولوژي بتن (مطابق سرفصلهاي رسمي دانشگاهي) مبحث دهم (طرح و اجراي ساختمانهاي فولادي) (1387) مبحث يازدهم (اجراي صنعتي ساختمانها) ( 1383) مبحث دوازدهم (ايمني و حفاظت كار در حين اجرا) (1385) راهنماي جوش و اتصالات جوشي در ساختمانهاي فولادي (بخشهاي نظارت و اجرا) (1386) راهنماي قالببندي ساختمانهاي بتنآرمه (1382) * تحليل سازهها و طراحي سازههاي فولادي و بتني (در حد اطلاعات دانشگاهي و كلي) * روشها و جزئيات اجرايي ساختمان |
سلام بهترین کتاب راهنمای ایتبس چیه ؟ می خوام روی سازه فولادی کار کنم هیچی بلد نیستم ، دستتون درد نکنه
اگه رشتت عمرانه استاتیک بیر جانسون بهتره چون مسئله هاش کاربردی تر وعمرانی تره اما اگه رشتت مکانیکه کتاب مریام بهتره .با سلام خدوت شما دوستان عزیز
من ترم 2 هستم و درس های زیر رو بهم دادن
ریاضی 2
استاتیک
معادلات دیفرانسیل
می خوام چند تا کتاب عالی و سخت با سوال های بسیار متفاوت بهم معرفی کنین
اگه کتاب هایی برای تست هم بهم معرفی کنین ممنون میشم
لطفا دوستانی که ارشد امتحان دادن و واقعا تاثیر کتابشون رو دیدن ذکر کنن
راستی برای استاتیک کتاب مریام کرایگ ترجمه مهندس علی رضا انتظاری رو دارم اگه کتاب خوبی هستش دیگه نخرم اما اگه کتاب هایی هست که خیلی از این بهتر باشه حتما بهم معرفی کنین تا بخرم
مرسی
سلام بهترین کتاب راهنمای ایتبس چیه ؟ می خوام روی سازه فولادی کار کنم هیچی بلد نیستم ، دستتون درد نکنه
سلام نمی دونم همچی تاپیکی هست یا نه
خیلی عجله دارم برا همین این تاپیک رو باز کردم
کتاب آموزشی خوب برای هیدرولیک کسی سراغ داره؟ یه کتابی که مثال باشه بیشتر
برا گاج چطوره؟![]()
سلام
هیدرولیک کانالهای باز دکتر ابریشمی
مرجع بسیار مفیدی از سالهای دور...
چه کتاب مرجعی را برای طراحی سازه های بتنی پیشنهاد میکنید؟؟؟ بجز کتاب طاحونی
با سلام
كتاب دكتر مستوفي نژاد
چه کتاب مرجعی را برای طراحی سازه های بتنی پیشنهاد میکنید؟؟؟ بجز کتاب طاحونی
با سلام
كتاب دكتر مستوفي نژاد
سلام دوست عزيز منم به قول دوستمون جناب كمالي كتاب : تاليف دكتر داود مستوفي نژاد رو به شما پيشنهاد ميكنم كلا 10 فصل داره هر فصلش كاملا توضيحات را در خصوص طراحي سازه هاي بتني ارائه كرده من از اين كتاب خيلي راضي هستم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
معرفی کتاب | کتابخانه تخصصی عمران | 1 |