سلام خسته نباشید. من چند روز پیش canon sx210is خریدم ازش راضیم فقط دو تا سوال داشتم که اگه اینجا کسی بتونه جوابمو بده خیلی ممنون میشم.یکی اینکه تو یکی از سایتا تو مشخصات این دوربین دیدم که فوکوس دستی هم داره.چجوری میشه به طور دستی فوکوس کرد؟
دوم هم اینکه با اینکه این دوربین لرزشگیر قوی داره اما با یه لرزش کوچیک عکسای من تار میشه.میخواستم ببینم چجوری میتونم این مشکلو حل کنم.آخه ناسلامتی یکی از ویژگی هاش لرزشگیر داینامیکه.
ببخشید اگه سوالمو تو پاسخ به این تاپیک نوشتم.تازه کارم عجله هم دارم نفهمیدم سوالمو باید کجا مطرح کنم.
با اجازه دوستان!!
بله فوکوس دستی هم داره و اینجوریه که تو منو AF رو غیرفعال میکنی و بعد از طریق دکمه های روی دوربین دستی فوکوس میکنی تااونجایی که دلت میخاد!!
من فکر میکنم بازم ایراد از فوکوس اتوماتیکتون باشه!! یعنی رو حالت اتوماتیک نیس!! چون این دوربین ونسل قبلیش لرزشگیر های خیلی قوی دارن و به این سادگی بعلت لرزش عکستون خراب نمیشه!! البته رو حالت ماکرو که نگذاشتیش؟؟ اگه بازم نشد پیشنهاد میدم به یه آدم وارد نشونش بدی
موفق باشین

بله فوکوس دستی هم داره و اینجوریه که تو منو AF رو غیرفعال میکنی و بعد از طریق دکمه های روی دوربین دستی فوکوس میکنی تااونجایی که دلت میخاد!!
من فکر میکنم بازم ایراد از فوکوس اتوماتیکتون باشه!! یعنی رو حالت اتوماتیک نیس!! چون این دوربین ونسل قبلیش لرزشگیر های خیلی قوی دارن و به این سادگی بعلت لرزش عکستون خراب نمیشه!! البته رو حالت ماکرو که نگذاشتیش؟؟ اگه بازم نشد پیشنهاد میدم به یه آدم وارد نشونش بدی
موفق باشین