ترمو بااستاد گوهررخی استاد هاشمی هم بعضیا ازش راضین بعضیا ناراضی،توصیه می کنم وایسی استاد زیب که ارائه داد باهاش برداری،البته من خودم باهاش نداشتمسلام میشه یکی کمکم کنه؟
1. ترمو 1 گوهرخی خوبه یا پهلوان؟ از نظر پاس کردن
2. هاشمی شیمی تجزیه رو خوب نمره میده؟
کجای کاری...سلام اگر كسي از دوستان سوال هايي كه استاد حسيني هاشمي اخر ترم مي ده را داره كمك كن اخه اين ترم اخرين جلسه قاطي كرد سوال نداد (كلا اين ترم همه استاد ها قاطي كردند ).
در ضمن يك استاد بي نظير در درس سيالات 2 كه تازه اين ترم اومده به نام محمد مزيد شرف ابادي كه كمبود استاد تو اين درس را رفع كرده مثل بعضي استاد ها (پناه) نيست. ارتعاشات استاد جباري . موتور هاي احتراق داخلي اگر نمره مهمه استاد محمد ابراهيم اگر درس مهمه استاد قماشي . ترموديناميك اصلا طرف ابيانه نريد . علم مواد استاد اسلامي . مقاومت 1 استاد جباري . برنامه نويسي يك استاد جديد امده آيدا . رياضيات من دكتر ارغند را پيشنهاد مي كنم . هر چي تونستيد با استاد جعفر كاضمي بر داريد. كنترل به هيچ وجه با كيهاني نگيريد . با پناه هم اصلا نگيريد. عمومي استاد گوهري -استاد ابوالحسني.
اگر واقعا مي خوايد درس ياد بگيريد استاد طاهايي- استاد قماشي - استاد شهريار فريبرز - استاد ابراهيمي -
سلام بچه ها
براي فيزيك1 از بين اين استادا كدوم از نظر درس دادن و نمره دادن بهتره؟
1-ذوالرياستين-شهاب 2- نژاد نيک-مهشيد
3- حاج اميني-عزت اله 4-علوي نائيني-سيد محمد
5-جليليان نصرتي-محمد رضا 6-اخلاصي-فاطمه
سلام
کدوم استاد تربیت بدنی برای آقایون از همه بهتره؟
1-جلیلیانسلام بچه ها
براي فيزيك1 از بين اين استادا كدوم از نظر درس دادن و نمره دادن بهتره؟
1-ذوالرياستين-شهاب 2- نژاد نيک-مهشيد
3- حاج اميني-عزت اله 4-علوي نائيني-سيد محمد
5-جليليان نصرتي-محمد رضا 6-اخلاصي-فاطمه
ترم جديد فقط اينايي كه نوشتم فيزيك1 ارائه دادن و بايد از بين اينا انتخاب كنم.(البته چندتا ديگه هم هستن كه اونا رو شنيدم كه خوب نيستن)
سلامسلام
کسی مهرنوش محمدی رو می شناسه؟؟؟از چند نفر شنیدم خوب نمره نمی ده و با نمره های پایینم میندازه،اگه راهنماییم کنید که درس و نمره دادن (رنج نمره هاش)چه جوریاس ممنون می شم؛
برای درس انقلاب چه استادی رو پیشنهاد می کنید؟
سلام
من شنیدم باهاش راه بیای پا به پاش درس بخونی خوبه
ولی اگه باهاش لج بیفتی خدا به دادت برسه
البته من شنیدم با 3 و 0 هم انداخته بیرحم به نظر میرسهاون کسی که اینو گفته چه درسی باهاش داشته و چند شده(آخه از دو نفر پرسیدم گفتن برندار خطرناکه هر دو افتاده بودن و می گنم با نمره های پایین میندازه)الان شک دارم چون این ترم معدل برام مهمه نمی دونم ریسک کنم یا نه؟؟؟
ممنون که جواب دادی![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | جزوه آشنایی با مهندسی برق استاد آرش احسانی | تهران جنوب | 0 | |
A | رشته نرم افزار و استاد های تهران جنوب چطوره ؟ | تهران جنوب | 4 |