معجزه قرآن در علم اختر شناسی!

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حامي مگه نگفتم ولش كن اين لره كمبود داره و ميخواد مورد توجه بشه با حرف هاي الكي

والا حتي لامذهب ها هم به قران احترام ميزارن

حتي دانشمندان
بیخیال
با گفتن این حرفا ایا فرقی در اصل موضوع ایجاد میشه
گیرم اومد فحش داد و توهین کرد
خوب بده
این نشون میده حرفاش بی دلیله و چون کم میاره شرو میکنه به چرت وپرت گفتن
به سر پیغمبر سنگ هم زدن
ایا پیغمبر از پیغمبری در اومد
زمستون تموم میشه و روسیاهیش واسه ذغال میمونه
بیخیال
:gol::gol::gol:

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم اگه اونایی که منکر خدا میشن تفکر میکردن که دیگه مشکلی نبود
انسانی که با دیدن خودش پی به وجود خالق قدرتمندی مثل خدا نبره این چیزا رو هم منکر میشه:gol:

فکر نکنم اعتقادی که گدای سر کوچه یا مرده شور قبرستان داره.احتیاج به تفکر بسیار بالایی داشته باشه.
متاسفانه رسیدن به حقیقت مثل بنده احتیاج به قدرت تحلیل خاصی داره که هر کسی در جهان این تفکر را نداره.
چون میدونیم هوش نسبی هست و مجموعه ای از چیز ها هست.حالا یکی تو حافظه قوی هست.یکی تو خلاقیت و یکی تو سرعت عمل و خیلی چیز هایی که اسمی ندارند.
من ادعا نمیکنم خوش بالایی دارم در زمینه های حافظه و غیره که اکر داشتم که پروفوسور میشدم ولی خوشبختانه اون جای مغزم که این حقیقت عدم وجود الله را نیاز هست.قوی هست .

esmaeili60

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر نکنم اعتقادی که گدای سر کوچه یا مرده شور قبرستان داره.احتیاج به تفکر بسیار بالایی داشته باشه.
متاسفانه رسیدن به حقیقت مثل بنده احتیاج به قدرت تحلیل خاصی داره که هر کسی در جهان این تفکر را نداره.
چون میدونیم هوش نسبی هست و مجموعه ای از چیز ها هست.حالا یکی تو حافظه قوی هست.یکی تو خلاقیت و یکی تو سرعت عمل و خیلی چیز هایی که اسمی ندارند.
من ادعا نمیکنم خوش بالایی دارم در زمینه های حافظه و غیره که اکر داشتم که پروفوسور میشدم ولی خوشبختانه اون جای مغزم که این حقیقت عدم وجود الله را نیاز هست.قوی هست .

راستي وجدانن وقتي يه بلاي سرت مياد يا يه جاي بد گير ميكني

به خدا التماس نميكنييييييييييييييييي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////////////////////

@spacechild@

عضو جدید
یه سوال:
اگه یه روز دانشمندا همه چیزایی رو که تا حالا گفتن نقض کنن ویه نظریه جدید بدن سر این اثباتا چی میاد؟!

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:whistle::whistle:

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز

اولا چراغ علی یکی از بهترین بچه ها هست و خیلی هم حالیش میشه و خیلی از کاربر ها میشناسنش .
دوما فقط میخوام به اون سوال فقط یک جواب بدید.اون سوال اخری که در اخر پستش هست.
واقعا این جمع و تفریق ها و 6 تقسیم 3 مساوی 2.
واقعا بچه گانه هست و قابل بحث نیست.
من همین الان میتونم از هر کتاب کسی همچنین چیزی در بیارم.
البته خیلی وقت میبره.
و من هم وقتش را ندارم.
من هرگز نمیتونم درک کنم که چرا یک دونه از این معجزات را به طور مستقیم نگفته.
یعنی چی عرب اون موقع نمیفهمیده.
من میگم فقط یک چیز بگید که به طور مستقیم گفته شده.
چرا باید از طریق ریاضی و احتمالات مشخص بشوند.
اگر به این باشه.
شما برید همین نوستراداموس.تو این چند سال هر اتفاق بزرگی افتاده.یک دفعه کشف شده که نوستراداموس گفتتش.
یعنی اگر بخواهی در بیاری میتونی.
فقط کافی یک متن با هزاران خط داشته باشی که دربار اسمان و جهان صحبت کرده باشه

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سوال من از تو داشتم.
تا حالا شدی به یه چیزی که از بچگیت بهت یاد دادن یه کمی شک کنی؟؟!!
با این که میدونم بحث کردن تو این تاپیکا فایده ای نداره
واکثرا اخر کار شرو میکنن به فحش دادن
ولی باشه عیب نداره
اره شک کردم
بسیاری از خرافه ها

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز

یک بچه کوچولو که هنوز زیاد بزرگ نشده و فقط مامانش را میشنوه و زیاد چیزی از خدا نشنیدی.
مثلا گم بشه.شروع بگه گریه میکنه و میگه مامان مامان
حالا هر چی بگی مامانت نیست.باز میگه من مامانم را میخوام.

شما فرض کن.که یک انسان لب پرتگاه ایستاده و کسی نیست و هر لحظه ممکن هست دستش ول بشه و سقوط کنه.
ایا چیزی بیشتر از این برای این بشر بهتر هست که یک نیرویی وجود داشته باشه که همه جا باشه و هر توانایی را داشته باشه تا بتونه نجاتش بده.
اصلا از دلایلی که به بوجود اوردن خدا توسط بشر نسبت میدهند.یکیش همین هست که بیانش کردی.
فرق من وشما میدونی چی.
فرق من این هست که منطقی هستم و وقتی میدونم لب پرتگاه هستم و کسی وجود نداره.بیخود خدا خدا هم نمیکنم.چون میدونم یک کار بیهوده هست.

@spacechild@

عضو جدید
با این که میدونم بحث کردن تو این تاپیکا فایده ای نداره
واکثرا اخر کار شرو میکنن به فحش دادن
ولی باشه عیب نداره
اره شک کردم
بسیاری از خرافه ها
نه من فحش نمیدم..بلد نیسم:w12:
اگه الان بخوای یه دلیل واسه اثبات خدا بیاری چی میاری؟محکم ترینش؟

@spacechild@

عضو جدید
یک بچه کوچولو که هنوز زیاد بزرگ نشده و فقط مامانش را میشنوه و زیاد چیزی از خدا نشنیدی.
مثلا گم بشه.شروع بگه گریه میکنه و میگه مامان مامان
حالا هر چی بگی مامانت نیست.باز میگه من مامانم را میخوام.

شما فرض کن.که یک انسان لب پرتگاه ایستاده و کسی نیست و هر لحظه ممکن هست دستش ول بشه و سقوط کنه.
ایا چیزی بیشتر از این برای این بشر بهتر هست که یک نیرویی وجود داشته باشه که همه جا باشه و هر توانایی را داشته باشه تا بتونه نجاتش بده.
اصلا از دلایلی که به بوجود اوردن خدا توسط بشر نسبت میدهند.یکیش همین هست که بیانش کردی.
فرق من وشما میدونی چی.
فرق من این هست که منطقی هستم و وقتی میدونم لب پرتگاه هستم و کسی وجود نداره.بیخود خدا خدا هم نمیکنم.چون میدونم یک کار بیهوده هست.
دقیقا.انسان برای این خدا رو وارد واژه هاش کرد وارد تخیلاتش کرد که بهش نیاز داشت.اگه جهان ما به این سیاهی نشده بود...اگه ما روش درست زندگی کردن رو بلد بودیم...یا به قول تو این پرتگاهه وجود نداشت اصلا هیچ وقت خدایی به وجود نمی اومد.

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا.انسان برای این خدا رو وارد واژه هاش کرد وارد تخیلاتش کرد که بهش نیاز داشت.اگه جهان ما به این سیاهی نشده بود...اگه ما روش درست زندگی کردن رو بلد بودیم...یا به قول تو این پرتگاهه وجود نداشت اصلا هیچ وقت خدایی به وجود نمی اومد.

حرفت تا یک جا درسته.ولی همش این نیست.
مثلا میل به جاودانگی.هر کاری بکنیم هم نمیشه رفعش کرد و با زندگی بهتر درستش کرد.
یا مثلا دیدن بستگان نزدیکتون بعد از مرگش.
مثلا کدوم مادری هست که دوست نداشته باشه پسرش را که مرده بتونه دوباره ببینه.
یا مثلا یک فقیر را فرض کنم که داره از طریق یک نفر ظالم بهش ظلم میشه.و دستش در این دنیا کوتاه هست و در واقع نمیتونه به حقش برسه.چه بهتر برای اون فرد که جهنمی باشه برای اون فرد
فرض کن که یک عرب فقیری که تو عمرش فقط اب گندیده خورده و با زنهای زشت ازدواج میکرده.
یک دفعه بهش بگویند جایی هست که شراب های گوارا و زن های بسیار بسیار زیبا بهت میرسه.
این ها همه میل هست برای ساختن خدا .
اول فقط یک خالق بود.
ولی بعد ها بر اثر شرایط اجتماعی تغییر کرد و به این خالق خصوصیات اضافه شد.
مثلا در صحرای عربستان جهنم نشانه گرما و اتیش هست.
ولی شما اگر برید بهشت را در ادیان افراد قطب جنوبی پیدا کنی.
میبینی که بهشت اونها یک جای بسیار گرم و بدون برفی هست.

@spacechild@

عضو جدید
یه سوال
وجود خودت رو چطور توجیه میکنی؟
من نظریه تکامل رو قبول دارم...از قبول و باور گذشته.این یه چیزی هست که باید اتفاق می افتاده.به وجود اومدن انسان هرجای دیگه هم ممکنه اتفاق بیفته فقط کافیه شرایطش تو طبیعت جور بشه.

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نظریه تکامل رو قبول دارم...از قبول و باور گذشته.این یه چیزی هست که باید اتفاق می افتاده.به وجود اومدن انسان هرجای دیگه هم ممکنه اتفاق بیفته فقط کافیه شرایطش تو طبیعت جور بشه.
بر فرض اینکه این فرضیه درست باشه
خوب
حالا میمون ها از کجا بوجود اومدن؟

@spacechild@

عضو جدید
خوب
ببین الان همه دانشمندا به این نتیجه رسیدن که جهان در حالتی قرار گرفته بوده که باید این پدیده ها به وجود میومده...از همون انفجار بزرگ تا انسان.یه جور احتیاج برای رسیدن به تعادل.

mahdi vahedi

عضو جدید

به نظر من حرف شما کاملا غلطه!
خداوند ازلی و ابدیه، یعنی اینکه نمیشه واسش زمان در نظر گرفت!
شما گفتی دلیل واسه اثبات خدا بیاریم!
دلیل های متفاوتی هست:
من فقط اسم برهان رو میگم چون واقعا نمیشه اینجا توضیحش داد!
1-برهان نظم(ساده ترین برهان)
2-برهان امکان و وجوب
3-برهان سینوی
4-برهان صدرایی
.
.
.
شما اگه میخواید روشن بشه ذهنتون میتونید کتاب توحید استاد مطهری رو به عنوان شروع کار بخونید!
بدون مطالعه وشنیدن حرف دو طرف خوب نیست آدم نظر بده و همه چیز رو محکوم کنه!
اگه هم بخواید من میتونم افرادی رو بهتون معرفی کنم که با شما در این باره مناظره بکنن.
حتی شاید خود من!

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین الان همه دانشمندا به این نتیجه رسیدن که جهان در حالتی قرار گرفته بوده که باید این پدیده ها به وجود میومده...از همون انفجار بزرگ تا انسان.یه جور احتیاج برای رسیدن به تعادل.
بازم از این که کدوم دانشمند به این نتیجه رسیده و این که ایا درسته یا نه بگذریم
کدوم پدیده ها منظورته
من از بوجود امدن یک موجود پرسیدم
فقط یک کلمست جوابش
بگو چطور بوجود اومده

mahdi vahedi

عضو جدید
من سوال دارم از شما!
آیا دانشمندان جهان ذهنی نا محدود دارند؟
یعنی آیا همه چیز رو درست میفهمن؟
یا همه ی این یافته های علمی با آزمون وخطا بوده؟
حالا نتیجه ی من از این حرفا اینه که شما چطوری میتونی به حرفی که تا حالا با آزمون و خطا بوده اعتماد کامل کنی و در مورد مسأله به این مهمی اظهار نظر کنی؟
ثانیا ما دانشمندان موحد ویکتا پرست خیلی داشتیم از جمله اینشتین
یه سوال دیگه به نظر شما آیا انسانها خود به خود به وجود آمدند؟!

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای بابا یه جواب کوچولو خاستیم چرا کسی جواب نمیده
:eek::eek::eek:

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم چرا وسط بحث داغ یهویی همه اونایی که میگفتن خدا وجود نداره
با پرسیدن یه سوال کوچولو رفتن
لا اقل اونایی که میگن خدا وجود نداره یکم اطلاعاتشونو بالا ببرن

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای بابا یه جواب کوچولو خاستیم چرا کسی جواب نمیده
:eek::eek::eek:
باید عادت کرده باشید دیگه تا پاسخی ندارن رها میکنن میرن و یه تاپیک دیگه میزنن واسه رد خدا یا تخریب اسلام!!!! البته امیدوارم فردا بیان جواب بدن، پیگیر بحثتون بودم، تشکر ندارم، خسته نباشید:gol:

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب

اولا این ربطی نداره و الله را اثبات نمیکنه.
که البته یک بحث دیگه هست و اختلاف اساسی اینکه شما ما را نمیفهمید که چی میگیم.همین موضوع هست.
ولی ببین الان علم ثابت کرده که مثلا الان بعد n سال از بوجود امدن اولین موجودات زنده در جهان اگر مثلا الان انسانی هست.میمونی هست.خری هست.
سگ سانان هستند.گربه سانان هستند.کرم ها و خزندگان هستند.
اینطوری نبوده که از قبل مشخص شده باشه.
مثلا چند ملیون سال پیش یک شهاب سنگ اومد و برخورد کرد به زمین و خیلی از گونه های جانوری را منقزض کرد.کافی بود اون شهاب سنگ به زمین برخورد نمیکرد.الان گونه های جانوری متفاوت بودند.
فرق شما این هست که انسان را یک موجود متفاوت از بقیه موجودات میدونید.ولی ما انسان را مثل موجودات دیگر میدونیم که تفاوتشون فقط در تکامل های متفاوت هست.
فقط هوش ما هست که برتری داره و اون هم نه در همه زمینه هوشی.چون میدونیم که هوش یک چیز نسبی هست.
یعنی یکی خوش درک و تحلیلش بیشترهست.یکی حفظ کردنش بهتر هست.
یکی خلاقیتش بیشتر هست.یکی عکس المل ان بیشتر هست.
مثلا یکی میبینی ریاضی دان بزرگی هست.ولی تو موسیقی خیلی ضعف داره.چون شاید توانایی های موسیقی به قدر مغزی و هوشی نیاز داشته باشه که در اون فرد نیست.
الان تو واقعا فکر میکنی انسان در تمام زمینه های هوشی بالاتر از شامپانزه هست.
تا حالا چیزی از قدرت حافظه تصویری یک شامپانزه شنیدی.؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یک شامپانزه هست تو ژاپن که اسمش یادم رفته ولی خیلی معروف هست و در دنیا خیلی سرو صدا کرده.
مثلا ما انسان ها انییشتین داریم.اون شامپانزه انیشتین اونها محسوب میشه.
نفر دوم حافظه دنیا را اوردن که با این فرد مسابقه بده.
من فیلمش را هم داریم.
این فرد که نفر مسابقه دنیا هست بعد از 5 دقیقه به دیدن برگه های یک پاسور تونست به ترتیب با خیلی تاخیر از حفظ بگه.
وشاید شما پیش خودتون بگید که این فرد چقدر باهوش هست و شاخ در بیارید.
چون امثال ما تو 10 تا برگه هم اشتباه میکنیم و واقعا این فرد یک نخبه در جهان محسوب میشه.
من اگر بخوام جریان این مسابقه را بگم .خیلی طول میکشه..
ولی اخر سر در یک مسابقه اون فرد انسان به 5 درصد در مدت زمان 10 برابر جواب داد.و اون شامپانزه به 92 درصد در مدت زمان یک دهم این انسان جواب داد.
رفتند تحقیق کردند احتمال دادن دلیل اینکه این شامپانزه اینگونه تکامل یافته این هست که این ها در یک جنگل های بسیار شبیه به هم وهموار زندگی میکردند و برای پیدا کردن جاها و مسیر ها احتیاج به قدرت حافظه تصویری داشتند .
جالب بود رفتند تحقیق کردن روی بومی هایی انسان که در جنگل زندگی میکردند.دیدند که حافظه تصویری اینها بیشتر هست نسبت به انسان هایی که در کوهستان و جاهای غیر جنگلی زندگی میکردند
در کل میخواهم بهت بگم که اول ما باید یک نتیجه در مورد این موضوع با هم برسیم.بعدش بریم سراغ مطالب بعدی.

ما میگیم در طول تاریخ هزاران خدا بشر بهش اعتقاد داشته که در هر دوره یک خدا بیشتر قدرت داشته و بیشتر بشر بهش اعتقاد داشتند.
ما میگیم شما از کجا میدونید این خدا هماند خداهای دیگر حاصل تفکر بشر نبوده باشه.؟؟
یعنی 1 درصد همچنین امکانی نیست؟؟؟؟
این اطمینان ازکجا میاد؟؟؟

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم چرا وسط بحث داغ یهویی همه اونایی که میگفتن خدا وجود نداره
با پرسیدن یه سوال کوچولو رفتن
لا اقل اونایی که میگن خدا وجود نداره یکم اطلاعاتشونو بالا ببرن

میتونم بپرسم فرق تو و یک بت پرست یا یک خورشید پرست یا یک کسی که اعتقاد به 100 تا خدا داشت چیه؟؟؟