کدتون احتمالن همون ناپیوسته تکنولوژیه . دقیق نمیدونم.
همه میتونن 2 تا رشته شرکت کنن.
معدل کلت تا قبل از شروع این ترم . و باید رو برگه فرم معدلت ( صفحه 38 دفترچه) تاریخ روز تکمیل فرم با مهر آموزش دانشگات باشه ( برای ثبت نام در دانشگاهی که در مقطع ارشد قبول شدین )
همون فصل یک منظور من بود ...فصل صفر این کتاب دو صفحه است چگونه این کتاب را بخوانیم .....منظورت اینه ؟
یا منظورت فصل اوله کتابه؟
که چگونه به سوالات یک درک مطلب پاسخ بدیم ؟! که نزدیک 30 صفحه است؟
تاجایی ک من فهمیدم و میدونم:بچه فكر مي كنيد معدل بچه هاي تكنولوژي معماري از ١٢ مانند غير مرتبط حساب مي كنند يا معدل خود ما رو حساب مي كنند ؟!
خيلي استرس دارم ...
فرق معماري و مهندس معماري و مهندس تكنولوژي معماري با هم چيه ؟!
دفترچه رو که میتونی دانلود کنی خرید نداره.سمت راست پایین هم لینک خرید کارتههرچی میگردم نمیدونم از کجا باید دفترچه رو بخرمتو سنجش فقط قست ثبت نام و دانلود دفترچه برام هست . از کجا باید خرید ؟
چگونه به درک مطلب پاسخ دهیمفصل صفر این کتاب دو صفحه است چگونه این کتاب را بخوانیم .....منظورت اینه ؟
یا منظورت فصل اوله کتابه؟
که چگونه به سوالات یک درک مطلب پاسخ بدیم ؟! که نزدیک 30 صفحه است؟
خب الان منی که هم از ریاضی اومدم هم ناپیوستم تکلیفم چیه؟!!!تاجایی ک من فهمیدم و میدونم:
کارشناسی معماری(ینی همون معماری) بچه های علمی کاربردی ک کارشناسی معماری ان
مهندسی معماری:بچه های پیوسته ک کنکور دادن و از ریاضی اومدن
تکنولوژی معماری:بچه های ناپیوسته
دوستانی ک اطلاعات دقیقتری دارن تصحیح کنن
کارشناسی مهمه دیگهخب الان منی که هم از ریاضی اومدم هم ناپیوستم تکلیفم چیه؟!!!![]()
گیییییییییییییییییییییییییج شدمکارشناسی مهمه دیگه
اگه علمی کاربردی باشی میشی معماری
اگه سراسری باشی میشی تکنو
درسته عایا؟؟؟
حق داری نمیدونم این کاراشون واسه چیه دیگه:|گیییییییییییییییییییییییییج شدم........نه سراسری نیستم، علمی کاربردیم نیستم.
مارال جونم رشته دبیرستانم ریاضی بود.کاردانی معماری برا غیر انتفاعی خوندم.کارشناسیمم الان تو آزاد می خونم![]()
سلام
دوستان کسی تا حالا ثبت نام کرده ؟
من فرم مخصوص معدل(تاییدیه معدل ) که برای ثبت نام پارسال گرفتم رو هنوز دارم ، تاریخش 14/8/1392 هستش و 127 واحد رو پاس کرده بودم
بعد از اون طرح پنج رو پاس کردم و الان پایان نامه دارم
دوباره باید بگیرم ؟؟ میشه همون معدل رو بفرستم ؟ دانشگاه رفتنم دردسر داره.....
تا زمانیکه فارغ التحصیل نشدید، تأییدیه معدل رو باید از دانشگاه بگیرید.
خب الان منی که هم از ریاضی اومدم هم ناپیوستم تکلیفم چیه؟!!!![]()
بالام جان چرا دارین میپیچونین؟ شما مگه رشتت معماری نیس؟ خب قضیه تکنو چیه میگین ناپیوسته ها میشن تکنو؟![]()
همه اونایی که ناپیوسته معماری خوندن میزنن معماری حالا تو هر دانشگاهی.....اونایی که پیوسته خوندن تو هر دانشگاهی میزنن مهندسی معماری.....هرکیم که تکنو یا داخلی خونده میزنه تکنو یا داخلی.....یدونه دیگه هم بود داخلی و معماری که اون احتمالا رشته خاصیه هر کی موقع قبول شدن عنوان رشتش بوده داخلی و معماری همینو انتخاب میکنه......دیگه ساده تر از این آیا....![]()
اینی که میگی با عقل جور در نمیاد مهم سنجش دانشگاه رو ول کن.....گرچه من فک میکنم اینجوری که همه قاطی کردن قضیه مهمی نیس......اصن دلیلی نداره وقتی شما معماری خوندی و مدرکت عنوانش مطمئنا معماری بزنی تکنو.....حالا بازم بپرس از این سیستم شوتتتتتتتت هر چیزی بر میاد....نه عزیزم کلا تو هردانشگاهی ناپیوسته میشه تکنولوژی معماری...چون من خودم ازادم ناپیوسته گفتن ناپیوسته ها تکنولوژی معماری ان و حق امضا ندارن...اینو اخر ک مدرکمونو گرفتیم بهمون گفتن![]()
هیچ وقت دوست نداشتم این پست رو بزارم و از این باشگاه و تاپیک خداحافظی کنم ولی اینقدر بی لطفی ها و نامهربونی ها دیدم که دیگه صبرم سر اومد و خدا شاهده من و دوست عزیزم omid-mehrazکه شاید بگم بزرگترین لطف رو به بچه ها کرد و من شاهدم چقدر زحمت این جزوات رو کشید و هر کاری از دستش بر می اومد از تهیه جزوه واسه بچه ها و هر کمکی از دستش بر میومد دریغ نکرد و به نظرم و در پیشگاه خدا مدیون نیستیم به این جمع و هر کاری از دستمون بر میومد انجام دادیم و واسه همتون ارزوی سلامتی. و موفقیت
داریم
در ضمن امید از من خواست از طرف اون و من هم از طرف خودم از این جمع خداحافظی میکنم...به امید کسب موفقیت در کنکور و زندگی
مرسی گلم.حق داری نمیدونم این کاراشون واسه چیه دیگه:|
آزاد تکنو نداره ک فقط مهندسی داره
مهندسی معماری
اما واسه اطمینان از کارشناس آموزشتون بپرس
نه دیگه...حق دارین...یه طوری گفتین کلا شیرفهم که سهله ببر فهم شدمبالام جان چرا دارین میپیچونین؟ شما مگه رشتت معماری نیس؟ خب قضیه تکنو چیه میگین ناپیوسته ها میشن تکنو؟![]()
همه اونایی که ناپیوسته معماری خوندن میزنن معماری حالا تو هر دانشگاهی.....اونایی که پیوسته خوندن تو هر دانشگاهی میزنن مهندسی معماری.....هرکیم که تکنو یا داخلی خونده میزنه تکنو یا داخلی.....یدونه دیگه هم بود داخلی و معماری که اون احتمالا رشته خاصیه هر کی موقع قبول شدن عنوان رشتش بوده داخلی و معماری همینو انتخاب میکنه......دیگه ساده تر از این آیا....![]()
به نظر من جزوه دکتر سروش نیادر کنارجزوه مهندس کزازی کامل میشه.[
جزوه کزازی و از کجا میشه گیرش اورد؟کتابش چی؟کامله؟
کتابش رو نمیدونم. ولی جزوه اش یه 700 صفحه ای هست. از بچه هایی که رفتن کلاسش باید بگیرین البته شاید خود انتشارات ایوانخانه هم داشته باشه.
هیچ وقت دوست نداشتم این پست رو بزارم و از این باشگاه و تاپیک خداحافظی کنم ولی اینقدر بی لطفی ها و نامهربونی ها دیدم که دیگه صبرم سر اومد و خدا شاهده من و دوست عزیزم omid-mehrazکه شاید بگم بزرگترین لطف رو به بچه ها کرد و من شاهدم چقدر زحمت این جزوات رو کشید و هر کاری از دستش بر می اومد از تهیه جزوه واسه بچه ها و هر کمکی از دستش بر میومد دریغ نکرد و به نظرم و در پیشگاه خدا مدیون نیستیم به این جمع و هر کاری از دستمون بر میومد انجام دادیم و واسه همتون ارزوی سلامتی. و موفقیت
داریم
در ضمن امید از من خواست از طرف اون و من هم از طرف خودم از این جمع خداحافظی میکنم...به امید کسب موفقیت در کنکور و زندگی
بچه ها معنی این کلمه چی میشه؟...................parkway
کتابش رو نمیدونم. ولی جزوه اش یه 700 صفحه ای هست. از بچه هایی که رفتن کلاسش باید بگیرین البته شاید خود انتشارات ایوانخانه هم داشته باشه.
جزوه اشو انتشارات ایوان داره طبق گفته دوستمون کتابشم یه کتاب انتشارات پوران پژوهش داره عناصر وجزییات ساختمانی از کزازی و عصاری .ولی بیشتر دوستان میگن جزوه شریفی بهتره نمیدونم دیگه