مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها امیدوارم که رو برنامه هاتون خیلی خوب برید جلو : )
بچه ها این کتاب جزییات ارتقا دهنده معماری که هر فصلش یه قسمت مورد کاوی دار که هر ساختمونی رو اورده جزییاتشو و ریز به ریز گفته.این جزییاتش رو لازمه بخونیم(البته بغیر توضیحاتش که میدونم باید حتما بخونیم)؟!سوال میدن عایا؟

سوسن طاهری

عضو جدید
همه خسته نباشید
بچه ها لیست کتابای من ایناست ببینید چی کم داره....
سازه در معماری
درک رفتاره سازه
ایستایی کنکاش
جزوه ایستایی گلابچی
معماری جهان زارعی
سبک شناسی پیرنیا
معماری غرب قبادیان
از زمان معماری مزینی
و جزوه های تاریخ
درک عمومی منظر کنکاش
تنظیم شرایط کنکاش
زبان تخصصی رستگارپور
بچه ها دیگه کسی نظری نداره؟؟؟؟ میخوام کتاب بخرم!!!!!

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها امیدوارم که رو برنامه هاتون خیلی خوب برید جلو : )
بچه ها این کتاب جزییات ارتقا دهنده معماری که هر فصلش یه قسمت مورد کاوی دار که هر ساختمونی رو اورده جزییاتشو و ریز به ریز گفته.این جزییاتش رو لازمه بخونیم(البته بغیر توضیحاتش که میدونم باید حتما بخونیم)؟!سوال میدن عایا؟
من دو تا جزوه جزییات ارتقا دهنده سروش نیا از باشگاه دانلود کردم.... که خلاصه کتاب....
میخای اونو ببین.....
چون کتابو داری اگه میشه بگو جزوش چطوره...اگه خوبه برم پیرینت کنم بخونمش.....؟؟؟؟؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دو تا جزوه جزییات ارتقا دهنده سروش نیا از باشگاه دانلود کردم.... که خلاصه کتاب....
میخای اونو ببین.....
چون کتابو داری اگه میشه بگو جزوش چطوره...اگه خوبه برم پیرینت کنم بخونمش.....؟؟؟؟؟

من قبلا جزوه رو همراه کتابش خوندم جزوه اش خیلی خوبه کامله نیازی نیس کتاب بخونی ص 15 جزوه هم اون سوالی که امسال داده بودن هست

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
من قبلا جزوه رو همراه کتابش خوندم جزوه اش خیلی خوبه کامله نیازی نیس کتاب بخونی ص 15 جزوه هم اون سوالی که امسال داده بودن هست
خیلی ممنون عزیزم...اگه جزوهای دیگه ای که خوندیو خوب بودنو بهم بگی ممنون میشم....:w38:

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخای اونو ببین.....
آزیتا جون میشه لینک این دوتا جزوه رو بذاری؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ممنون عزیزم...اگه جزوهای دیگه ای که خوندیو خوب بودنو بهم بگی ممنون میشم....:w38:
طبیعت منبع الهام و آرکی تایپی از جزوات مرکز معماری برای نانو فناوری جزوه سروش نیا ، یه سری باید جزواتم نگاه کنم حتما میگم که کدوما خوب بودن :w41:

Bita.N.Arch

عضو جدید
خوشبحالت پس میشه بزاری توباشگاه ماهم استفاد کنیم باجزوه سروش نیا براتون دعا میکنیم اگه راضی باشی ومن تقاضا نابجای نکرده باشم

دوستم جزوه کزازی 700 صفحه و جزوه سروش نیا هم همین حدوداست. راستش جدای از copy right که حق استاده تعداد صفحات خیلی زیاده و قابل اسکن کردن یا عکس انداختن نیست.

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخای اونو ببین.....
نه اشتباه شد ببخشید اصلاح میکنم
جزوه ای که
atrali
گذاشتن همون جزوه ی دیگس فقط اسکن شدس یکمیم نمونه موردیاش بیشتره و فصل 5 و 6 رو هم داره که اونیکی جزوه نداره یعنی شیشه و چوب بهتره تا اخر فصل 4 که بتن هستش از جزوه دومی که کیفیتش بهتره پرینت بگیری فصل 6 و 5 روهم از جزوه اولی که atrali گذاشتن

آخرین ویرایش:

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بچه کسی فایل زیر رو که چندروز پیش گذاشتین تو انجمن داره ؟ سخنرانی جناب رستمی
من اونوقت دانلودش کردم ولی فرصت نشد گوش کنم الان اومد میبینم که ایراد داره پسوندش 3gpp که باز نمیشه...
Voice 1.rostami
دوست عزیز از اخرش یه p بردار بشه 3gp اون وقت km باز میکنه

cna12

عضو جدید
سلام به همه برو بچز گلو گلاب ..اومدم اینجا دلم گرفت و یاد پارسال افتادم و بچه هایی که نیستند
دفترچه ثبت نام کی میاد بچه ها؟؟؟
مهندس شما اعتبار باشگاهیی... مطمئنم پاییز 94 تهران همکلاسیم...اقا 17 ابان ثبت نامه

hasanpour70

کاربر فعال
بچه ها لینک آزمون ایوانخانه واسه من نمیاد زنگ هم می زنم اشغاله، کسایی آزمون ایوانخانه میدن کسی این مشکلو نداره؟؟

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر دوستان سخت کوش
کسی میدونی مبحث سایه واسه درک رو از رو چی باید خوند؟ یه چیزی میخوام به طور کامل گفته باشه. توش ضعف دارم:(

veritaaa

عضو جدید
کسی فصل 2 تنظیم شرایط قیابکلو رو خونده ؟ لازمه اون همه مطلب رو بدونیم ؟
کسی خلاصش نکرده :( ؟

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
هرکار کردم نشد.... همه پسوند ها رو روش امتحان کردم :wallbash:
میشه دوباره لینک دانلود رو بدین... شما هم همین فایل رو گرفتین ؟
اره منم از همین لینک دانلود کردم
شاید کدک هات ابدیت نیست؟کدک های k mega pack رو دانلود کن نصب کنی باز میکنه

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
سوالات و پاسخنامه مرکز معماری آزمون دوم

من که خراب کردم :confused:

زبان: 40
فن: 45
تاریخ: 70
درک: 25
منظر: 40

رتبه: 20

پیوست ها

• Memari - Question 02.pdf
    29.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Memari - Answer 02.pdf
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

فاطیما8

عضو جدید
میگم کسی میدونه فرق طاق وقوس چیه؟؟؟؟یعنی تفاوتشونو؟؟؟؟دارم درک رفتارو میخونم بخش قوس رو ولی هرچی فکر میکنم فرق قوس وتاق رو نمیفهمم....:w00:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا