عزیزان سوال جواب و درسنامه رو تاپیک ازمون ها هم بذارید.ممنـــون ...

تو ابان ثبت نامه تو اواسط بهمن امتحانهسلام بچه ها یکی میتونه بهم بگه ثبت نام ارشد معماری سراسری چه زمانیه و امتحانش کیه؟
سلام بچه ها خسته نباشید..
دوستانی که آزمون ایوانخانه رو شرکت کردن یا آکادمی میشه جامعه آماریشونو بگن؟؟
چه فعالیتی دارن بچه ها . ایول . منم یه ترم عقب افتادم بخاطر سازمان سنجش و دوباره باید شروع کنم به خوندن![]()
سلام بچه ها خسته نباشید..
دوستانی که آزمون ایوانخانه رو شرکت کردن یا آکادمی میشه جامعه آماریشونو بگن؟؟
آکادمی تخصصی تا تاریخ امروز 800 نفر
منم پارسال یه همچین مشکلی واسم پیش اومد....احتمالا پروکسیت دسکاری شده...قندشکنو غیرفعال کن و با یه مرورگری که کمتر استفاده کردی سایتو باز کن مثل اکسپلورربچه ها خیلی ناراحتم....هیچ کدوم از فابلای ضمیمه رو نمیتونم دانلود کنم...اصن سایت بدون فیلترشکن باز نمیشه.....
این 800 نفری که گفتین، فقط واسه هنرای ساخت بود؟آکادمی تخصصی تا تاریخ امروز 800 نفر
aozita درست میگن اوایلش میشه 3900 اینا اگه رو اینجور تاریخا گیر میکنی بیارشون رو محور وایت راحت میشهبچه ها من یه سوال خییییلی تخصصی دارم
وقتی می گه اوایل هزاره چهارم قبل از میلاد
یعنی 3900 یا 3100؟!
می دونم خیلی تخصصیه... ولی امیدوارم جوابش رو بدونید
من خودم فکر می کنم 3900 باشه !
عزیزم وقتتو با اینا تلف نکن همون کتابو رو بخونی حلهموقت
بچه هایی که نمونه موردی میخاستن
چرا کسی ب من نگف همچین تاپیکی هم هست...................
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/373336-فهرســــــــت-تاپیک-های-معمــــــــاری-معاصرجهان
عالی میشه منم هنرهای ساختم چطور میتونم منم از این فلش کارتا استفاده کنم?همه برو بچه های فعال معماری
من یه پیشنهاد براتون دارم
من براتون فلش کارت سیستم ساختمانی و فن ساختمان میسازم
شمام در عوض فلش های تاریختونو به من بدین
نظر چی میگه ؟؟؟
فرقشم اینه که تاریخ برا ما درصد نداره
اما فن برا شما خیلی مهمه
از دوستای انرژی هم میخوام که براتون مباحث تنظیم رو اوکی کنن
whats your opinion ?????????
نه فک نکنم چون تو سوالای کنکورای قبل از اسم حکام و پادشاها ویا مرتبط با اونا سوال طرح نشدهدوستان توی معماری جهان
اسم پادشاه ها و حاکم ها مهمه ؟!
که یه بنا در زمان کدوم پادشاه ساخته شده ؟!
یا کدوم پادشاه شروع کننده یه دوره است؟!
بچه های ایوان سوالات و پاسخنامه شون نمی ذارند ؟!![]()
یعنی روال همیشگیشون اینه!!!خب مردم چه جوری بعد امتحان سوال جواب رو چک کنن!!سوالات رو نمیذارن ولی پاسخ نامه رو تو سایت قرار میدن
زنگ زدم ايوانخانه گفتن ساعت 3 به بعد ميزارن گفتن مشكل فني پيش اومده بوده، البته ديروزم همينو گفته بودن قرار بود ديروز ساعت 3بزارن كه خبري نشدبچه ها کسی خبر داره جواب. ازمون ایوان اومده یا نه؟واسه من که چیزی نیست![]()
اخه سوالات دفعه قبل هنر های ساخت رو هم هنوز نزاشتن!!!زنگ زدم ايوانخانه گفتن ساعت 3 به بعد ميزارن گفتن مشكل فني پيش اومده بوده، البته ديروزم همينو گفته بودن قرار بود ديروز ساعت 3بزارن كه خبري نشد