مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاریخا رو دارم...
زبان 504 و زبان برای دانشجویان معماری
سازه هم درک رفتار سازه
تنظیم کتاب قبادیان
همین....هنوز چیزی تهیه نکردم(یعنی نمیتونم تصمیم بگیرم)
من اگه میخاستم چنتا دیگه ب این منابع اضافه کنم... سازه در معماری و ایستایی کنکاش و فن ساختمان فاطمی....
زبان تافل بقیه هم فعلا بیشتر جزوه اضافه کن ب منابعت ... برای منظرو اکوستیکو نورو تاسیسات و مصالحو عناصر....

سوسن طاهری

عضو جدید
من اگه میخاستم چنتا دیگه ب این منابع اضافه کنم... سازه در معماری و ایستایی کنکاش و فن ساختمان فاطمی....
زبان تافل بقیه هم فعلا بیشتر جزوه اضافه کن ب منابعت ... برای منظرو اکوستیکو نورو تاسیسات و مصالحو عناصر....
خیلی ممنوووون...باید هر چی زودتر دستبکار شم خیلی الکی وقت تلف کردم

sh.enayati

عضو جدید
سلام
من معماری جهان واسلامی جزوه قابوسی وعسگری که تو باشگاست و معاصرم عصر کنکاش و مطالعه میکنم...به نظرتون همینا رو کامل مسلط بشم کافیه برا تاریخ؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
من معماری جهان واسلامی جزوه قابوسی وعسگری که تو باشگاست و معاصرم عصر کنکاش و مطالعه میکنم...به نظرتون همینا رو کامل مسلط بشم کافیه برا تاریخ؟
نمیدونم والا...ولی فک نکنم کافی باشه....اصصصلا از کتاب فاکتور نگیر ....جزوه مکمل کتابه....یه چیزایی تو کتاب هست که تو جزوه نیست و یه چیزایی تو جزوه هست که تو کتاب نیست....برای فهم بهتر بعضی از جملات جزوه باید کتاب بخونی...
این نظر من بود....تصمیم با خود شماس.....;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااای خدا من دارم دیوونه میشم اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم چکار کنم هر روز برنامم تغییر میکنه فقط دارم وقتمو از دست میدم ...هنوز واسه منایعی که میخوام تهیه کنم مردد هستم:cry:

عزیزم فک کنم با این همه روضه که خونده شده الان دیگه باید راحت بتونی تصمیم بگیری .....................هر کاری میکنی فقطدور خودت الکی شلوغ نکن ..........ببین اگه مثلا میخوای برای تنظیم شرایط منبع بخونی نه جزوه مسلما اولویت با فیزیک 2نه کسمایی و ......پس تصمیم بگیر چی میخوای بکنی اگه میخوای کتاب اولویت 1بخری و بخونی و کنارش جزوه و اینهها خوبه فقط لفتش نده زیاد بجنب تا دیر نشده
من خودم به خاطرشرایطم هر روز ممکنه از منابع ام حذف کنم ولی گمون نکنم چیزی اضاف کنم ......................استرس ونگرانی مث سم می مونه برام برا همین باید یکم رعایت کنم ............من که خودم مثلا با زبان سختمه و نگرانشم الان درس4-504 ام کنارش یک چیز دیگه میخونم بعد استرس میگیرم که نمی رسونه زبان را و......میگم نه این دوتا را تلاشم میکنم بعدش که نوبت به تافل رسید راحتم شاید بتونم 500درصد اون ور هم با این دوتا اوکی کنم و سعی کنم استرس ام کم کنم .....................شما هم اول خودت اروم کن ................بعدش منابع ات بنویس و دیگه به چیزی فک نکن و بخر بخون..................ببین خودت بهتر از هر کسی خودت میشناسی....................من خودم مثلا میدونم که بعضی جاها تا اصل مطلب ندیده باشم کتاب یاد نمیگیرم ..............مثلا جزوه سروش عالیهمی خونم یاد می گیرم ولی اعتماد به نفس ندارم میرم کنارش مثلا از یک کتابی یک چیزی میخونم و کنار کتابهام جزوه میخونم ،خب من چون منابع ام کم و محدوده این کار راحتتره برام ...................مثلا تاریخ میخونم نکات هم و تصاویرم حفظم میشه ولی مثلا نیاز دارم یک روخونی کلی از از کتاب داشته باشم که ملکه ذهنم شه ..........خودت ببین چه جور شخصیتی داری ................من وسواس درسی داشتم و دارم ولی کم کم دارم باهاش مبارزه میکنم
موفق باشید ....................سخت نگیر که سخت میشه .............اروم باش و مطمین

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی بچه ها به نظرتون با تسلط روی کتاب درک عسگری تا چند درصد احتمال زدن درک توی کنکور هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه من برا درک همین تنها می خونم ..............شاید سوالات درک مال عسگری باشگاه هم بخونم البته توی جوابهاش غلط زیاد هست

fzgnj

عضو جدید
بچه ها درک عسگری بهتره ،یا راهیان ارشد یا پارسه و مدرسان؟!!!!
بدجوری هنگه درکم :(
هنوز شروع نکردم درکو

hasanpour70

کاربر فعال
راستی بچه ها به نظرتون با تسلط روی کتاب درک عسگری تا چند درصد احتمال زدن درک توی کنکور هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه من برا درک همین تنها می خونم ..............شاید سوالات درک مال عسگری باشگاه هم بخونم البته توی جوابهاش غلط زیاد هست

شما جزوه سروش نيا رو از كجا تهيه كردين؟ واسه فن بخش ايستايي خيلي مشكل دارم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
هنوز شروع نکردم درکو

مدرسان ندیدم ولی راهیان فراموش کن ................عسگری را بچسب من قبلا راهیان خوندم عسگری یک چیز دیگه است الان حول حوش 50صفحه از عسگری را خوندم کلا ولم کنن 500تاش میشینم پشت سر هم میخونم خیلی رون و عالیه اصلا می خونیش حس میکنی داری بقیه درسهات مروز میکنی و ........................کلا فاز میده .........به نظرم کتاب عسگری بیشتر می ارزه

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها جونم.خوهفین؟:gol::gol:.....بچه ها این کتاب زارعی که برا تاریخه(کم مونده بود بنویسم برا تافله!!:biggrin:)مثل کتاب بانی مسعود همچین خوشگل و تپل مپله یا نه؟منظورم اینه که چن صفس؟گلاسست؟قیمتش چنده؟

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها جونم.خوهفین؟:gol::gol:.....بچه ها این کتاب زارعی که برا تاریخه(کم مونده بود بنویسم برا تافله!!:biggrin:)مثل کتاب بانی مسعود همچین خوشگل و تپل مپله یا نه؟منظورم اینه که چن صفس؟گلاسست؟قیمتش چنده؟
حجمش حدودا 400 صفحه اس البته چاپ سال قبلشو دارم بدون اضافات ارمریکای میانه-کیفیت عکاسش خیلی خیلی پایینه-املاش خیلی غلط داره-بعضی عکساش اشتباهه!-مثل بانی مسعد جذاب نیس-ولی!!!!کاملتر از بانی مسعوده توضیحاتش بیشتره-هرچند توضیحاتش خیلی درهم برهمه!-گلاسه ام نیس!

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز

برید کنار...من چاپ جدیدشو دارم با آمریکا
بدون کتابنامه آخرش 454 صفس.
آره منم یادمه اون زمان ک میخوندمش میگفتم خوبه حالا چاپ 13 هستو با بازنگری و افزوده ها هست اینطوره....
میتونب کمو کاستیه شکلاشو اینارو با بانی مسعود برطرف کنی.
حالا جهانش گله...ماهه...
بابا این معاصرش چرا اینطوریه...خط ب خط ...کلمه ب کلمه..تاریخای زیاد..معمارای زیاد...پروژه های زیاد...100 بار خاستم ولش کنم...
ولی فعلن فقط میخونم میرم...
اتفاقن امشب قراره بوخونمش...
اههههه....بدم میاد ازش...
اسن ههیچ جایی هم برا یک کلمه ک بخای نکته برداری نزاشته....باز آزاده شاهچراغی...دمش گرم.
تازه زارعی هم خیلی زود پاره میره...
ولی مسعدد همچنان سالمه...جون سخته اسن...با اون مطالب ریز میزش...
کم مونده رو جلد ملدشم مطلب بنویسه...

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
حجمش حدودا 400 صفحه اس البته چاپ سال قبلشو دارم بدون اضافات ارمریکای میانه-کیفیت عکاسش خیلی خیلی پایینه-املاش خیلی غلط داره-بعضی عکساش اشتباهه!-مثل بانی مسعد جذاب نیس-ولی!!!!کاملتر از بانی مسعوده توضیحاتش بیشتره-هرچند توضیحاتش خیلی درهم برهمه!-گلاسه ام نیس!
مرسی:gol::gol:میدونین بانی مسعود و دارم یه بار خوندمش الان می خوام مفهومی بخونمش.یه جورایی تا اول آذر یکی دو دور می خوام همچین برم تو نخش.بعد از آذر زارعی رو بخرم و یکی دو دور بخونم.می خواستم بدونم می رسم نمی رسم..چیه داستانش و اینا!!!ولی از حرفاتون این طوری برداشت کردم که مفیده و شایدم ضروری!:w22:.........ممنون:gol:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
برید کنار...من چاپ جدیدشو دارم با آمریکا
بدون کتابنامه آخرش 454 صفس.
آره منم یادمه اون زمان ک میخوندمش میگفتم خوبه حالا چاپ 13 هستو با بازنگری و افزوده ها هست اینطوره....
میتونب کمو کاستیه شکلاشو اینارو با بانی مسعود برطرف کنی.
حالا جهانش گله...ماهه...
بابا این معاصرش چرا اینطوریه...خط ب خط ...کلمه ب کلمه..تاریخای زیاد..معمارای زیاد...پروژه های زیاد...100 بار خاستم ولش کنم...
ولی فعلن فقط میخونم میرم...
اتفاقن امشب قراره بوخونمش...
اههههه....بدم میاد ازش...
اسن ههیچ جایی هم برا یک کلمه ک بخای نکته برداری نزاشته....باز آزاده شاهچراغی...دمش گرم.
تازه زارعی هم خیلی زود پاره میره...
ولی مسعدد همچنان سالمه...جون سخته اسن...با اون مطالب ریز میزش...
کم مونده رو جلد ملدشم مطلب بنویسه...
مرسی گلم:gol::gol:شما طرفدار کدومی؟کتاب زارعی یا بانی مسعود؟:smoke:.....................در ضمن به نظرم مثل من نکته برداری و بی خیال شو یه ماژیک فسفری بردار بیفت به جون سطر های خیلی خیلی مهم.تو دور بعدی نکته برداری کن....بازمی مرسی
(آهان در ضمن بچه ها چپ چپ نگام نکنینا.....................نقل قول چندگانه نمی تونم بفرستم.بلد نیستم.یعنی بلدما....یاد گرفته بودم این یه مورد فرق داشت.آخه پیاما تو صفحات جدا بودن:w06:)

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی گلم:gol::gol:شما طرفدار کدومی؟کتاب زارعی یا بانی مسعود؟:smoke:.....................در ضمن به نظرم مثل من نکته برداری و بی خیال شو یه ماژیک فسفری بردار بیفت به جون سطر های خیلی خیلی مهم.تو دور بعدی نکته برداری کن....بازمی مرسی
(آهان در ضمن بچه ها چپ چپ نگام نکنینا.....................نقل قول چندگانه نمی تونم بفرستم.بلد نیستم.یعنی بلدما....یاد گرفته بودم این یه مورد فرق داشت.آخه پیاما تو صفحات جدا بودن:w06:)
دختره گل گلیه صورتتیه خودم صفه ی بعدم باشه عیبی نذاره میتونی نقل چندگانه بگیری..
طرفدار هیچ کدوم...
من فقط طرفدار کتابه عکس داره رنگیم اونم...
حالا افتادیم تو ی مسیری ک باس این کتابا بی کیفیت از لحاظ چاپو بخونیم...اه..
والا فک کنم همه برا جهان اول زارعیو معرفی کردن.
من خودم اول زارعیو خریده بودم...و اوایلشو خونده بودم..بعد ک زارعیو خریدم رفتم تو نخه زارعی تا تمومش کدم ..البته فصلاشو سعی کردم با هم پیش ببرم....
الانم ک دارم معاصرشو میخونم...اگه از دستش دق نکنم...
بخون ...حالا هر وقت میخای بخونی بخون...فقط ی طور باشه برا کنکور برسی بخونیش..
نکته برداریه جدا نمیکنم...همون مهماشو کنار کتاب مینویسم همین...البته بغیر معاصر ک نمیشه اسن.
همه کتابارو کنار کتبا مینویسم...فن.تاریخ جهان.سبک شناسی.پرادایم آزاده(ک اسن مرده برا نکته برداری گوشه کتاب).باغ های ایرانی.

aytakin69

عضو جدید
مرسی:gol::gol:میدونین بانی مسعود و دارم یه بار خوندمش الان می خوام مفهومی بخونمش.یه جورایی تا اول آذر یکی دو دور می خوام همچین برم تو نخش.بعد از آذر زارعی رو بخرم و یکی دو دور بخونم.می خواستم بدونم می رسم نمی رسم..چیه داستانش و اینا!!!ولی از حرفاتون این طوری برداشت کردم که مفیده و شایدم ضروری!:w22:.........ممنون:gol:

برای جهان منبع درجه 1 هس.....گذاشتن یه همچین منبعی واسه آذر کار عاقلانه ای نیس...چ.ن تا اخر آذر باید جمع جور کنی همه درسارو و از دی مرورای جدیت شروع بشن...

فاطیما8

عضو جدید
من کتابهاشون ندیدم که نظر بدم ................ولی شاید بتونی برای تنظیم شرایط ها این کار کنی ولی فک نکنم برای سازه در معماری و اینها جایز باشه من خودم که 3تا کتاب اصلی گلاب گرفتم که همراه سروش نیا بخونم ولی کلا برا تنظیمات برنامه خاصی ندام چون میدونم نمی تونم عالی بزنمش واز طرفی جاش هم نیت دارم احتمالا سوالات تنظیم شرایط مال کنکورهای هنرهای ساخت را بخونم اگه شد
ولی فن ایستایی و اینها برای من بیشتر می ارزه که وقت بزارم اون هم اینکه من مریضم و هیچی دست من نیست ..................این نظر من بود به شرایطت و وقت هم فک کن

خانومی جزوه سروش نیا رو از کجا تهیه کردین؟؟؟تو باشگاه کامل نیست ایوان خانه هم گفتن کلاس باید بیای من شهرستانم وگرنه حتما کلاساشو میرفتم...

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
قیابکلو که نورش تو باشگاه نیس .... یه اکادمی هس که بدرد نمیخوره...
برا تنظیم کسمایی درسنامه مرکزوایوان خانه هست..... فک میکنم خوبه.... ولی تنظیم قیابکلو جزوه خوب نیس اینجا....
فعلا هم نمیتونم کتاب کنکاشو برای این درسا بخرم تا بیارنش.... ولی تا قبل خرید میخوام ی جزوه خوب بخونم.....:cry: کاش زودتر شروع میکردم ب خوندن ... کاش تابستونو جدی تر میگرفتم....:(:gol:
فکر کنم بوداااااااا؟؟؟پارسال خودم دانلود کردم الان نمیدونم کجاست ؟؟؟؟
اتفاقا اصل خوندن از مهره کسایی که زودتتر شروع کردن زودتر خسته میشن اون آخرا اینو من نمیگما ...پارسال خودم ودتر شروع کردم چند تا از دوستام مهر و آبان شروع کردن اونا موفق تر بودن

مهندسا بنظر شما اگه تنظیم شرایط کنکاش بخرم دیگه نمیخواد کتابای قیابکلو رو بخرم ؟؟؟:surprised:
ایستایی چطور؟؟ اگه بخرمش دیگه لازم هست سازه در معماری و مبانی سازه برای معماران بخرم؟؟(درک رفتار سازه دارم؟؟؟)
برای تنظیم یه کتاب بخون دیگه دوتاش نکن اگه نمیخوای انرژی امتحان بدی

مدرسان ندیدم ولی راهیان فراموش کن ................عسگری را بچسب من قبلا راهیان خوندم عسگری یک چیز دیگه است الان حول حوش 50صفحه از عسگری را خوندم کلا ولم کنن 500تاش میشینم پشت سر هم میخونم خیلی رون و عالیه اصلا می خونیش حس میکنی داری بقیه درسهات مروز میکنی و ........................کلا فاز میده .........به نظرم کتاب عسگری بیشتر می ارزه
ااتفاقا راهیان ارشد بخش دومش که تستاش میشه عالیه ولی بخش اولش بدرد نمیخوره...درک عسگری ارجحتره

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم بوداااااااا؟؟؟پارسال خودم دانلود کردم الان نمیدونم کجاست ؟؟؟؟
اتفاقا اصل خوندن از مهره کسایی که زودتتر شروع کردن زودتر خسته میشن اون آخرا اینو من نمیگما ...پارسال خودم ودتر شروع کردم چند تا از دوستام مهر و آبان شروع کردن اونا موفق تر بودن

برای تنظیم یه کتاب بخون دیگه دوتاش نکن اگه نمیخوای انرژی امتحان بدی

ااتفاقا راهیان ارشد بخش دومش که تستاش میشه عالیه ولی بخش اولش بدرد نمیخوره...درک عسگری ارجحتره
اون نورو میگی که 53 صفحس؟؟؟
خیلی بیکیفیتو بد دست خطه....:( چجوری میخونیش بدرد نمیخوره....

aytakin69

عضو جدید
دوستای گلم سوال دارم هلپ می......این کتاب فاطمی که متفق القول میگین دو جلده :surprised: هر جلدش چن صفحس؟ یکی میتونه سرفصلاشو بذاره؟ اخه مال من یه جلده چاپ اول 700 صفحه هس تقریبا...:razz:

sh.enayati

عضو جدید
بچه ها کسی کتاب درک عمومی معماری منظر عصر کنکاش و گرفته؟....چجوریاس منبع خوبیه برا منظر؟

fzgnj

عضو جدید
هنوز شروع نکردم درکو

مرسی دوستم فقط من درک عسگریم چاپش واسه سال90ا،غیر از تستای سالای 90به بعد به نظرت چیزی بهش اضافه شده یا ویرایش شده؟!!

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای خوبم
امروز رفتم مرکز معماری ایران تو قزوین سمینار بود
رتبه 1 سال92 پیش اومده بود( فرزاد بهمنش)
به معرفی گرایشها پرداخت و درصد رتبه های مختلف رو با هم مقایسه کرد و گفت اگه رتبه خوب میخوایین باید همه رو نرم بزنید نه اینکه کی رو 70 درصد و یکی رو 0 یا 10 درصد.
میگفت هر شب 2 ساعت زبان بخونید
میگفت 3 تا درس مهمه درک و زبان و ایستایی

بعد رفتم مشاوره فرد به فرد و اینا رو گفت:
ایستایی فاطمی رو خیلی تاکید کرد دوتا جلد چاپ جدیدش رو دیدم دیگه بیرون نمیاد و فقط تو مرکز چاپ میشه و هستش با همدیگه 50 تومن میشه.
واسه تاریخ معاصر غرب قبادیان و از شرق تا غرب کامل نیا و از زمان و معماری مزیتی رو خ مهم دونست.
جهان رو زارعی
ایران رو متدین 1و2 و پیرنیا سبک شناسیش
درک منظر هم نعیما و شاهچراغی
واسه خود درک هم کتاب تست خود مرکز رو میگفت که من یه ورق زدم تو مایه های عسگری بود همونو بخونید
زبان هم گفت زیر ذره بین عالیه
نهایت اینکه رو اینکه ازمون بدیم خ اصرار داشتن.
امیدوارم به دردتون بخوره
من از 9 تا 12 اونجا بودم لب کلام اینا بود.

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتاب معاصر کامل نیا به نظر چیز زیادی نداره ولی فکر کنم طبقه بندیش خوبه . نظر شماچیه؟؟
http://www.elmememar.ir/?page=minor/moaser
عزیزم من امروز کتاب ریشه ها و مفاهیم بانی مسعود رو یه دور روزنامهوار بود رو تموم کردم ،چند صفحه کامل نیا هم ورق زدم دیدم همونه فقط شاید طرز بیانها متفاوت باشه که من از گفتار بانی مسعود خوشم اومده ولی امروز مشاوره میگفت کامل نیا و قبادین و مزیتی مهمتر از بانی مسعوده، چی بگم
مهم اینه که بدونی مبحث ها اضافه و کم که نمیشن تاریخ همونه که با بیانهای مختلف دارن مجدد چاپ میکنن.

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه چیز دیگه بگم به اونای که منابع زیاد رو انتخاب کردین ، یکی از بچه هایی که اونجا بود گفت 40 تا کتاب خوندم پارسال سرجلسه همه چیز اشنا بود واسم ولی یادم نمی اومد که گزینه انتخاب کنم، محدود کنید منابع تون رو.
انشالله رتبه های تک رقمی بیاریم;)

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان یه چیز دیگه بگم به اونای که منابع زیاد رو انتخاب کردین ، یکی از بچه هایی که اونجا بود گفت 40 تا کتاب خوندم پارسال سرجلسه همه چیز اشنا بود واسم ولی یادم نمی اومد که گزینه انتخاب کنم، محدود کنید منابع تون رو.
انشالله رتبه های تک رقمی بیاریم;)

منم منابعم خیلی زیاده حدود 10 تا کتاب دیگه هم میخوام بخرم . همه میگن اینو بخر اونو بخر . خوب همین کامل نیا و اون مهدوی نژاد جهان من ندارم این دوتا منبع جدید :( دارم عقلمو از دست میدم خسته شدم.

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عزیزم من امروز کتاب ریشه ها و مفاهیم بانی مسعود رو یه دور روزنامهوار بود رو تموم کردم ،چند صفحه کامل نیا هم ورق زدم دیدم همونه فقط شاید طرز بیانها متفاوت باشه که من از گفتار بانی مسعود خوشم اومده ولی امروز مشاوره میگفت کامل نیا و قبادین و مزیتی مهمتر از بانی مسعوده، چی بگم
مهم اینه که بدونی مبحث ها اضافه و کم که نمیشن تاریخ همونه که با بیانهای مختلف دارن مجدد چاپ میکنن.

این معماری اعراب هم داره و معماری ایران . از اولی که تا حالا سوال نیومده :( نمیدونم واقعا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا