بچه ها نتایج آزمون کی میاد؟
.........در ضمن آزمونای مرکز معماری و می تونیم آزمون به آزمون ثبت نام کنیم؟یا بایس همه آزموناش و یه جا ثبت نام کنیم؟
نه می تونی آزمون به آزمون ثبت نام کنی ، یعنی هر آزمونی که دوست داشتی رو ثبت نام کنی
اما اگه همه ی 10 آزمونشو ثبت نام کنی یه 10 درصد بهت تخفیف می خوره، می تونی هم، طبق سیلابس بخونی ولی فقط آزمونای جامع رو ثبت نام کنی
آزمون های سیلابسی رو میتونی از همینجا دانلود کنی![]()
کاش منم ناشنوا بودم صبح تاحالا مهمون داشتیم شبم قراره مهمون بیاد و با این سرو صداها نمیشه درس خوند مشاهده پیوست 221844
بفففرماسلام بچه ها فایلهای از اقای سروش نیا هست که راجع به مصالح مثل سنگدانه وشیشه و..کسی میتونه برام بزارشون ممنون میشم و ساختمانهای بلندش پارت ۲و۳با فورد شرد نباشن
آسمانه جون خیلی ممنون که مهربونی و سوال همه رو ج میدی....
حالا من یه سوال میپرسم جواب بدی خیلی ممنون میشم....
جزوه خوب برا معماری معاصر چی سراغ داری؟؟؟![]()
بفففرما
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...رشد-معماری**?p=6671094&viewfull=1#post6671094
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...رشد-معماری**?p=6674369&viewfull=1#post6674369
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...رشد-معماری**?p=6692615&viewfull=1#post6692615
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...رشد-معماری**?p=6696061&viewfull=1#post6696061
ساختمانهای بلند رو اطلاع ندارم
نه می تونی آزمون به آزمون ثبت نام کنی ، یعنی هر آزمونی که دوست داشتی رو ثبت نام کنی
اما اگه همه ی 10 آزمونشو ثبت نام کنی یه 10 درصد بهت تخفیف می خوره، می تونی هم، طبق سیلابس بخونی ولی فقط آزمونای جامع رو ثبت نام کنی
آزمون های سیلابسی رو میتونی از همینجا دانلود کنی![]()
دیدی گفتم مهربونیخواهش می کنم
من خودم جزوه کامل نیا یا معاصر برزگر رو پیشنهاد می کنم، اما به نظرم اگه کتابا رو می خونی دیگه نیاز به جزوه نیست
جزوه واسه جمع بندی خوبه
خواهش میشهممنونم عزیزی
سلام به روی ماهت....سلام بچه ها
من باز اومدم سلام بدم یکم حسرت بخورم برم......
چی میشه یه آدم خوب و مهربون پیدا بشه چکیده هایی که از کتابا مینویسه رو بده من بخونم بخدا ثواب داره ......دارم پرپر میشم انقده دلم میخواد دوباره شروع کنم بخونم با شمااااا ولی وقتی حجم کتابارو میبینم .....میبینم تا 1 دونه کتاب رو بخوام بخونم وقت تمومه میگم خودمو زجر ندم......نمیرسونم......با روزی 2ساعت مگه میشه برا ارشد خوند......اونم خسته و کوفته........
دوستتون دارم دوستای خوبم .موفق و سلامت باشین...
جفتش خوبه ولی من چون مرکز آزموناشو میدم فاطمی رو گرفتممن الان دارم کتاب سازه و درک گلابیو (ازین ب بعد اسمشو میذاریم گلابی) میخونم هم کنکاش دو جلده هم فاطمی ینی کنکاش بهتره؟![]()
به نظر من شرکت کن .چون خداییش یه انگیزه میشه برات ببینی رتبت چند میشه مثلا اگه اشتباهاتو نمیزدی چجوری میشد مشاوراش بهت زنگ میزنن............البتهع اگه ارادت قویه و خودت میتونی پیش بری با سیلابس مثلا وسطا کم نیاری و با برنامه خودت پیش بری میتونی خودتم حساب کتاباتو انجام بدیبچه ها اگه ثبت نام نکنم برای آزمون ها بعدا سوال ها و جواب تشریحی اش رو بچه ها می ذارند این جا ؟!
به نظرتون فرقی می کنه که ثبت نام کنی و آزمون بدی و سیستم برات محاسبه کنه نتیجه رو
با اینکه بعد از اومدن سوالا خودت آزمون بدی و چک کنی با پاسخ نامه ؟!
اگه واقعا این سوالم رو جواب بدین
دیگه قول می دم در مورد آزمون تصمیم بگیرم!![]()
سلام به روی ماهت....
من معماری جهان رو دارم ولی بعید میدونم بتونی خطمو بخونیرفتم پایی واست عسک میگیرم میفرستم اگه خوشت اومد همه رو میفرستم...
چرا فقط جزوه نمیخونی....تو مدت کمی که میگی جزوه بهتر از صد تا کتابه....راستی اگه وایبر مایبر داری شمارتو پ خ کن با اون واست بفرستم...کاری که میکنی عااالیه اصصصلا کوتاه نیا![]()
سلام بچه ها
من باز اومدم سلام بدم یکم حسرت بخورم برم......
چی میشه یه آدم خوب و مهربون پیدا بشه چکیده هایی که از کتابا مینویسه رو بده من بخونم بخدا ثواب داره ......دارم پرپر میشم انقده دلم میخواد دوباره شروع کنم بخونم با شمااااا ولی وقتی حجم کتابارو میبینم .....میبینم تا 1 دونه کتاب رو بخوام بخونم وقت تمومه میگم خودمو زجر ندم......نمیرسونم......با روزی 2ساعت مگه میشه برا ارشد خوند......اونم خسته و کوفته........
دوستتون دارم دوستای خوبم .موفق و سلامت باشین...
ببین مگه نمیگی وقت نداری بخونی کتاب و ............. خب پیشنهاد من بهت اینه که زبان بخون و بقیه اش هم جزوه یک جزوه معماری اسلامی نسیم عسگری و جزوه قابوسی و متدین برای تاریخ و..................... فن هم سروش و بخون اگه وقت کردی برو سراغ بقیه برای درک هم فقط عسگری تست بزن و یک چند تا جزوه برای منظر یا اینکه کتاب کنکاش که میگن خلاصه اس بخون به جای این خلاصه خوندن کنارش تست بزن مال کنکورهنرهای ساخت و معماری را
شاید رتبه ات بهتر من هم شه ...............................به نظرم با این شرایط این بهترین نسخه است که برا ت پیچیدم![]()
مممنون حق با شماست ......سعی میکنم همین کارو بکنم برا معاصر ؟
درود
خوبید دوس جونا؟؟؟
اووومممممم... میگمااااا
از صفحه455 تا 474 حرف و سخن مهمی گفته شده عایا؟؟؟
ی شب نمیام تاپیک 20پیج میره جلو:|
اره خب اینم هستدر هر صورت اگه کتابا کم بود باز نمودار شما ب همون صورت بود چون مث شما رقباتونم فرصت بیش تری میداشتن![]()
آسمانه جونم پس من می تونم طبق سیلابس مرکز معماری بخونم ولی آزموناش و شرکت نکنم و آزمونارو از اینجا دانلود کنم؟مطمئنین؟اگه این طوری باشه و بتونم بدون ثبت نام کردن فایل آزمونارو داشته باشم خیلی خوب میشه..اینطوری فقط آزمونایجامعش و شرکت می کنم
اکی مرسی فاطمی تصویب شدجفتش خوبه ولی من چون مرکز آزموناشو میدم فاطمی رو گرفتم
به نظر من شرکت کن .چون خداییش یه انگیزه میشه برات ببینی رتبت چند میشه مثلا اگه اشتباهاتو نمیزدی چجوری میشد مشاوراش بهت زنگ میزنن............البتهع اگه ارادت قویه و خودت میتونی پیش بری با سیلابس مثلا وسطا کم نیاری و با برنامه خودت پیش بری میتونی خودتم حساب کتاباتو انجام بدی
در ضمن فردا همین آزمونی که دادیم به صورت حضوری ام برگزار میشه و فک کنم شب نتایج رو بزارن تو سایت
راستی این آزمونی که دادیم برای مرکز جایزه نداره![]()
بچه ها میشه هرکی این سمینارو رفت بیاد اینجا بگه چیا گفتن؟ ما که شهرستانیم دسترسی نداریم
اگه کسی بتونه ازین سمینارا فایل صوتی تهیه کنه خیلی خوب میشه