faezeh fazi
عضو جدید
اگه کسی بتونه ازین سمینارا فایل صوتی تهیه کنه خیلی خوب میشه![]()
واقعا اگه بشه عالی میشه
اگه کسی بتونه ازین سمینارا فایل صوتی تهیه کنه خیلی خوب میشه![]()
فک کنم از میانگین رتبت چند صدم کم کنه... مثلا میانگین بشی 46 شاید با معدلت بشه 43...سلام من معدلم14.05 هستاین معدلم چقدر تو رتبم تاثیر میذاره....داشتیم کسایی که با همچین معدلایی رتبه خوب بیارن؟!!
ببین عزیزم، بچه ها هر سال آزمون ها رو میزارن اگه هم کسی نذاشت، خودم از دوستام میگیرم براتون میزارم
ولی نظر خودم اینه که اگه از عهده هزینش بر میای، ثبت نام کن
خودمم ثبت نام کردم، چون هم مشاوره داره میتونی منابع رو بپرسی، هم پشتیبان داری، کارنامه کامل میدن که میتونی درصداتو رتبتو با بقیه مقایسه کنی
هر جا ضعف داشتی میتونی از پشتیبانت سوال بپرسی تا راهنماییت کنه، بیشتر برای خوندن ترغیب میشی
اگه هزینش زیاده میتونی از آزمون هایی که بچه ها میزارن استفاده کنی، ولی در اون صورت هم به نظرم جامع هاشو ثبت نام کن![]()
بچه ها میشه هرکی این سمینارو رفت بیاد اینجا بگه چیا گفتن؟ ما که شهرستانیم دسترسی نداریم![]()
سلام من معدلم14.05 هستاین معدلم چقدر تو رتبم تاثیر میذاره....داشتیم کسایی که با همچین معدلایی رتبه خوب بیارن؟!!
سلام بچه ها من الان سر انگشتی حساب کردم دیدم نزدیک 60 تومن پول پرینت جزوم میشه....منهای 30 40 تومنی قبلا خرج کردم
من لیست جزوه هارو میذارم اینجا بیزحمت بگین کدوما مهمن اونارو دربیارم
اسلام نسیم عسگری
آرکی تایپی 1 و 2
بناهای معروف
جهان مانا قابوسی
معاصر حامد کامل نیا
شیشه و سنگدانه سروش نیا
h1 (مربوط به معماری معاصره )
تست همراه پاسخ جهان
تاریخ معاصر یادم نیست کیه ولی 217 صفحس
سایه قیابکلو
تنظیم بهزادی
تنظیم قیابکلو
مبحث 19
timeline 1 و2 (مربوط به معماری 1700 و 1900)که اولی 235 صفحه و دومی 63 صفحس
ممنون میشم کمکم کنین![]()
شما ازمون دوم اکادمی رو شرکت کردی?ازمون اولشو شرکت کرده بودین?سوالاتش یکی بود با ازمون اول!آخخههههه یش. بالاخره منم تونستم ی آزمونی رو شرکت کنم .
ولی اصصن اینترنتی فاز نداد بابا. مگه با لبتاپ و رو تخت هم میشه کنکور داد ؟ مشاهده پیوست 221908 مشاهده پیوست 221909
شما ازمون دوم اکادمی رو شرکت کردی?ازمون اولشو شرکت کرده بودین?سوالاتش یکی بود با ازمون اول!
بچه ها امروز ازمون دوم رایگان اکادمیه بعد نوشته کسایی که ازمون 24مردادو شرکت کردن الان دیگه نمیتونن شرکت کنن،!!!
ازمون مرداد ازمون اولش مگه نبود!اگه این ازمون دومشه مگه سوالاتش فرق نکرده از ازمون اول!!!چرا نمیشه شرکت کنیم پس!!!
شما مطمئنی سوالاتو چک کردی?اگه اینجوریه شرکت نکنمبچه هاااااااااااااا اکادمی خسسسسسسسسته نباشه واقعا ..خیلی زحمت میکشه بنده خدا..ازمون امروزشو اگ دانلود کنید میبینید که همون ازمون 25مردادو دوباره گذاشته،واسه همین میگه اونایی که اون دفعرو شرکت کردن نمیتونن دوباره شرکت کنن،،خستس میفهمی ....خسته
شما مطمئنی سوالاتو چک کردی?اگه اینجوریه شرکت نکنم
خودش نوشته اونا که 24/5 شرکت کردن این ازمون مجاز به شرکت نیستن.......اصلا وقتی گفتن 2 تا خود سنجی داره من تعجب کردم چون قرار بود 1 دونه خود سنجی داشته باشن![]()
تورو خدا!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ جدی میگی؟؟؟؟؟؟؟ ببین ما ی بار آزمون دادیم اونم تکراری در اومد . ایششششش.
نوبره واللا......من یکی که بهم برخورد با این کارشون .... چی فرض کردن مارو ؟؟ مشاهده پیوست 221918
آره من اولیشو که میخواستم شرکت کنم دیدم سوالا چقدر آشناست من دفترچه شو داشتم دیدم سوالای فنش تکراریه اومدم بیرون ازش...
اشکال نداره خب شما اولین بارت بوده شرکت کرده![]()
اونقدری که فکر میکنی تاثیر نمیذاره.. رتبه 2 هنرهای ساخت سال (اگه اشتباه نکنم) 91 معدلش 14 بوده پس فکرای منفی نکنسلام من معدلم14.05 هستاین معدلم چقدر تو رتبم تاثیر میذاره....داشتیم کسایی که با همچین معدلایی رتبه خوب بیارن؟!!
منابعم ایناس....من بقیه کتاب منابع ات نمیدونم ولی اینهانظرمنه
منابعم ایناس....
جهان زارعی....تست کنکاش....جهان مانا قابوسی
سبک شناسی پیرنیا.....معماری ایرانی.....تست کنکاش....متدین 1و2.....نسیم عسگری
معاصر قبادیان....تست کنکاش....(جزوه کامل نیارو هم میخوام بخونم)
زبان 504....تافل.....رستگار پور....تخصصی مدرسان
ایستایی به زبان ساده کنکاش....سازه در معماری....(گیرش بیارم درک رفتار سازه ها)
فیزک 1 و 2 و 4....3 رو پیدا نکردم...تنظیم بهزادی....واسه بقیه جزوه سراغ ندارم....
درک عمومی علی عسگری....البته کتاب کنکاش
من فیزیک 5 و سفارش دادم فردا به دستم میرسه . کسی میدونه چقدر مهمه؟
4 که پارسال ازش سوال نیومد
سلام بچه هااا
من یه مشورت می خوام ازتون
به نظرتون الان اگه کلاس ایستایی برم خوبه ؟یا وقتش الان نیست و باید خودم بخونم الان!؟
واقعا گیر کردم
به هر کسی هم می گم یه چیزی می گه
کلاس سروش نیا رو می خواستم برم ولی بعضی ها می گن الان وقت کلاس رفتن نیست !!
خواهشا راهنمایی کنید ...![]()
مگه فیزیک 5 هم داره؟؟؟من سرمایش غیر فعال رو دارم....نمیدونم 4 یا 5....فیزیک 5 راجع به چیه؟؟؟
کلا من از این کتابا خوشم میاد .....منهای اینکه به درد کنکور میخوره...اطالاعات آدم میره بالا....ناسلامتی معماریماااا![]()
گلم اولا مرسی که جواب دادینببین عزیزم، بچه ها هر سال آزمون ها رو میزارن اگه هم کسی نذاشت، خودم از دوستام میگیرم براتون میزارم
ولی نظر خودم اینه که اگه از عهده هزینش بر میای، ثبت نام کن
خودمم ثبت نام کردم، چون هم مشاوره داره میتونی منابع رو بپرسی، هم پشتیبان داری، کارنامه کامل میدن که میتونی درصداتو رتبتو با بقیه مقایسه کنی
هر جا ضعف داشتی میتونی از پشتیبانت سوال بپرسی تا راهنماییت کنه، بیشتر برای خوندن ترغیب میشی
اگه هزینش زیاده میتونی از آزمون هایی که بچه ها میزارن استفاده کنی، ولی در اون صورت هم به نظرم جامع هاشو ثبت نام کن![]()
سلام بچه هااا
به نظرتون الان اگه کلاس ایستایی برم خوبه ؟یا وقتش الان نیست و باید خودم بخونم الان!؟
واقعا گیر کردم
من نیز...آخخههههه یش. بالاخره منم تونستم ی آزمونی رو شرکت کنم .
ولی اصصن اینترنتی فاز نداد بابا. مگه با لبتاپ و رو تخت هم میشه کنکور داد ؟ مشاهده پیوست 221908 مشاهده پیوست 221909
بچه ها امروز ازمون دوم رایگان اکادمیه بعد نوشته کسایی که ازمون 24مردادو شرکت کردن الان دیگه نمیتونن شرکت کنن،!!!
ازمون مرداد ازمون اولش مگه نبود!اگه این ازمون دومشه مگه سوالاتش فرق نکرده از ازمون اول!!!چرا نمیشه شرکت کنیم پس!!!
وقتی میخای کسیو مخاطب قرار بدی زیر جملش پاسخ با نقلو قولو بزن و بعد پیام بده....
مهلت ثبت نامش تموم شده باید از چند روز پیش اقدام میکردی....![]()
سلام بچه هااا
واقعا گیر کردم
سلام بچه هااا
واقعا گیر کردم