مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من معدلم14.05 هست :cry:این معدلم چقدر تو رتبم تاثیر میذاره....داشتیم کسایی که با همچین معدلایی رتبه خوب بیارن؟!!
فک کنم از میانگین رتبت چند صدم کم کنه... مثلا میانگین بشی 46 شاید با معدلت بشه 43...
همه چی بستگی ب خودت داره معدل 19 هم بخاد برا ارشد بخونه از صفر شروع میکنه.. اول کاری ب چیزا منفی فکر نکن.. هرچی تلاش کنی همون اندازه نتیجه میگیری ..
موفق باشی... :)

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من الان سر انگشتی حساب کردم دیدم نزدیک 60 تومن پول پرینت جزوم میشه....منهای 30 40 تومنی قبلا خرج کردم:redface:
من لیست جزوه هارو میذارم اینجا بیزحمت بگین کدوما مهمن اونارو دربیارم
اسلام نسیم عسگری
آرکی تایپی 1 و 2
بناهای معروف
جهان مانا قابوسی
معاصر حامد کامل نیا
شیشه و سنگدانه سروش نیا
h1 (مربوط به معماری معاصره )
تست همراه پاسخ جهان
تاریخ معاصر یادم نیست کیه ولی 217 صفحس
سایه قیابکلو
تنظیم بهزادی
تنظیم قیابکلو
مبحث 19
timeline 1 و2 (مربوط به معماری 1700 و 1900)که اولی 235 صفحه و دومی 63 صفحس
ممنون میشم کمکم کنین:gol::heart:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین عزیزم، بچه ها هر سال آزمون ها رو میزارن اگه هم کسی نذاشت، خودم از دوستام میگیرم براتون میزارم
ولی نظر خودم اینه که اگه از عهده هزینش بر میای، ثبت نام کن
خودمم ثبت نام کردم، چون هم مشاوره داره میتونی منابع رو بپرسی، هم پشتیبان داری، کارنامه کامل میدن که میتونی درصداتو رتبتو با بقیه مقایسه کنی
هر جا ضعف داشتی میتونی از پشتیبانت سوال بپرسی تا راهنماییت کنه، بیشتر برای خوندن ترغیب میشی
اگه هزینش زیاده میتونی از آزمون هایی که بچه ها میزارن استفاده کنی، ولی در اون صورت هم به نظرم جامع هاشو ثبت نام کن ;)

اگه ازمون ها و مث همیشه بزارن دمشون گرم والا من یک ماه هر چی کار کردم باید بدم 4تا کتاب بگیرم اگه هم نزان باز دمشون گرم خدا یک چیزی بهتر میرسونه

ما که دستمون نمیرسه شما برید

بچه ها میشه هرکی این سمینارو رفت بیاد اینجا بگه چیا گفتن؟ ما که شهرستانیم دسترسی نداریم :cry:

من هم تهران نیستم پس ناراحتی نداره

سلام من معدلم14.05 هست :cry:این معدلم چقدر تو رتبم تاثیر میذاره....داشتیم کسایی که با همچین معدلایی رتبه خوب بیارن؟!!

خواستن توانستن هست فعلا فکرش نکن

سلام بچه ها من الان سر انگشتی حساب کردم دیدم نزدیک 60 تومن پول پرینت جزوم میشه....منهای 30 40 تومنی قبلا خرج کردم:redface:
من لیست جزوه هارو میذارم اینجا بیزحمت بگین کدوما مهمن اونارو دربیارم
اسلام نسیم عسگری
آرکی تایپی 1 و 2
بناهای معروف
جهان مانا قابوسی
معاصر حامد کامل نیا
شیشه و سنگدانه سروش نیا
h1 (مربوط به معماری معاصره )
تست همراه پاسخ جهان
تاریخ معاصر یادم نیست کیه ولی 217 صفحس
سایه قیابکلو
تنظیم بهزادی
تنظیم قیابکلو
مبحث 19
timeline 1 و2 (مربوط به معماری 1700 و 1900)که اولی 235 صفحه و دومی 63 صفحس
ممنون میشم کمکم کنین:gol::heart:

من بقیه کتاب منابع ات نمیدونم ولی اینهانظرمنه

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها امروز ازمون دوم رایگان اکادمیه بعد نوشته کسایی که ازمون 24مردادو شرکت کردن الان دیگه نمیتونن شرکت کنن،!!!
ازمون مرداد ازمون اولش مگه نبود!اگه این ازمون دومشه مگه سوالاتش فرق نکرده از ازمون اول!!!چرا نمیشه شرکت کنیم پس!!!

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

آخخههههه یش. بالاخره منم تونستم ی آزمونی رو شرکت کنم .
ولی اصصن اینترنتی فاز نداد بابا. مگه با لبتاپ و رو تخت هم میشه کنکور داد ؟ مشاهده پیوست 221908 مشاهده پیوست 221909
شما ازمون دوم اکادمی رو شرکت کردی?ازمون اولشو شرکت کرده بودین?سوالاتش یکی بود با ازمون اول!

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شما ازمون دوم اکادمی رو شرکت کردی?ازمون اولشو شرکت کرده بودین?سوالاتش یکی بود با ازمون اول!

من اولیش رو شرکت نکردم این دومیش رو شرکت کردم سوالاشم فک نکنم یکی بوده باشه .

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/434248-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DB%8C%D8%9B%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C?p=7891524&viewfull=1#post7891524

fzgnj

عضو جدید
بچه ها امروز ازمون دوم رایگان اکادمیه بعد نوشته کسایی که ازمون 24مردادو شرکت کردن الان دیگه نمیتونن شرکت کنن،!!!
ازمون مرداد ازمون اولش مگه نبود!اگه این ازمون دومشه مگه سوالاتش فرق نکرده از ازمون اول!!!چرا نمیشه شرکت کنیم پس!!!

بچه هاااااااااااااا اکادمی خسسسسسسسسته نباشه واقعا ..خیلی زحمت میکشه بنده خدا..ازمون امروزشو اگ دانلود کنید میبینید که همون ازمون 25مردادو دوباره گذاشته،واسه همین میگه اونایی که اون دفعرو شرکت کردن نمیتونن دوباره شرکت کنن،،خستس میفهمی ....خسته

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

بچه هاااااااااااااا اکادمی خسسسسسسسسته نباشه واقعا ..خیلی زحمت میکشه بنده خدا..ازمون امروزشو اگ دانلود کنید میبینید که همون ازمون 25مردادو دوباره گذاشته،واسه همین میگه اونایی که اون دفعرو شرکت کردن نمیتونن دوباره شرکت کنن،،خستس میفهمی ....خسته
شما مطمئنی سوالاتو چک کردی?اگه اینجوریه شرکت نکنم

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شما مطمئنی سوالاتو چک کردی?اگه اینجوریه شرکت نکنم

بله دقیقن درس میگن دوستمون . همون قبلیه .شاهکار میکنه این آکادمی تخصصی تبلیغ معماری .

خودش نوشته اونا که 24/5 شرکت کردن این ازمون مجاز به شرکت نیستن.......اصلا وقتی گفتن 2 تا خود سنجی داره من تعجب کردم چون قرار بود 1 دونه خود سنجی داشته باشن:razz:

اون از ایوان و این هم از آکادمی.

چه با ادعا نوشته بزرگترین آزمون خودسنجی کارشناسی ارشد معماری چیکار داره میکنه این آکادمی تخصصی تبلیغ معماری.

آخرین ویرایش:

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تازه جالبه بدونید آکادمی سال گذشته هم که آزمون خودسنجی حضوری برگزار کرد سوالاش همینا بود:biggrin:

تورو خدا!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ جدی میگی؟؟؟؟؟؟؟ ببین ما ی بار آزمون دادیم اونم تکراری در اومد . ایششششش.
نوبره واللا......من یکی که بهم برخورد با این کارشون .... چی فرض کردن مارو ؟؟ 42.gif

پیوست ها

• 32.gif
    32.gif
    1.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
تورو خدا!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ جدی میگی؟؟؟؟؟؟؟ ببین ما ی بار آزمون دادیم اونم تکراری در اومد . ایششششش.
نوبره واللا......من یکی که بهم برخورد با این کارشون .... چی فرض کردن مارو ؟؟ مشاهده پیوست 221918

آره من اولیشو که میخواستم شرکت کنم دیدم سوالا چقدر آشناست من دفترچه شو داشتم دیدم سوالای فنش تکراریه اومدم بیرون ازش...
اشکال نداره خب شما اولین بارت بوده شرکت کرده :w38:

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آره من اولیشو که میخواستم شرکت کنم دیدم سوالا چقدر آشناست من دفترچه شو داشتم دیدم سوالای فنش تکراریه اومدم بیرون ازش...
اشکال نداره خب شما اولین بارت بوده شرکت کرده :w38:

سوالات مرکز معماری هم تکراری بود . از ازمونهای جامع پارسالش بود

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونقدری که فکر میکنی تاثیر نمیذاره.. رتبه 2 هنرهای ساخت سال (اگه اشتباه نکنم) 91 معدلش 14 بوده پس فکرای منفی نکن :smile:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من بقیه کتاب منابع ات نمیدونم ولی اینهانظرمنه
منابعم ایناس....
جهان زارعی....تست کنکاش....جهان مانا قابوسی
سبک شناسی پیرنیا.....معماری ایرانی.....تست کنکاش....متدین 1و2.....نسیم عسگری
معاصر قبادیان....تست کنکاش....(جزوه کامل نیارو هم میخوام بخونم)
زبان 504....تافل.....رستگار پور....تخصصی مدرسان
ایستایی به زبان ساده کنکاش....سازه در معماری....(گیرش بیارم درک رفتار سازه ها)
فیزک 1 و 2 و 4....3 رو پیدا نکردم...تنظیم بهزادی....واسه بقیه جزوه سراغ ندارم....
درک عمومی علی عسگری....البته کتاب کنکاش

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منابعم ایناس....
جهان زارعی....تست کنکاش....جهان مانا قابوسی
سبک شناسی پیرنیا.....معماری ایرانی.....تست کنکاش....متدین 1و2.....نسیم عسگری
معاصر قبادیان....تست کنکاش....(جزوه کامل نیارو هم میخوام بخونم)
زبان 504....تافل.....رستگار پور....تخصصی مدرسان
ایستایی به زبان ساده کنکاش....سازه در معماری....(گیرش بیارم درک رفتار سازه ها)
فیزک 1 و 2 و 4....3 رو پیدا نکردم...تنظیم بهزادی....واسه بقیه جزوه سراغ ندارم....
درک عمومی علی عسگری....البته کتاب کنکاش

من فیزیک 5 و سفارش دادم فردا به دستم میرسه . کسی میدونه چقدر مهمه؟
4 که پارسال ازش سوال نیومد

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه هااا
من یه مشورت می خوام ازتون
به نظرتون الان اگه کلاس ایستایی برم خوبه ؟یا وقتش الان نیست و باید خودم بخونم الان!؟
واقعا گیر کردم :w06::w06:
به هر کسی هم می گم یه چیزی می گه
کلاس سروش نیا رو می خواستم برم ولی بعضی ها می گن الان وقت کلاس رفتن نیست !!

خواهشا راهنمایی کنید ... :cry:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من فیزیک 5 و سفارش دادم فردا به دستم میرسه . کسی میدونه چقدر مهمه؟
4 که پارسال ازش سوال نیومد

مگه فیزیک 5 هم داره؟؟؟:Dمن سرمایش غیر فعال رو دارم....نمیدونم 4 یا 5....فیزیک 5 راجع به چیه؟؟؟
کلا من از این کتابا خوشم میاد .....منهای اینکه به درد کنکور میخوره...اطالاعات آدم میره بالا....ناسلامتی معماریماااا:biggrin:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه هااا
به نظرتون الان اگه کلاس ایستایی برم خوبه ؟یا وقتش الان نیست و باید خودم بخونم الان!؟

خب اگه شرایط و مایشو :D داری برو ....چرا نگه داری برا بعد؟؟؟!!!
کلاس زودتر تموم میشه مرور میکنی جزوه تو دیگه!!!!!

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مگه فیزیک 5 هم داره؟؟؟:Dمن سرمایش غیر فعال رو دارم....نمیدونم 4 یا 5....فیزیک 5 راجع به چیه؟؟؟
کلا من از این کتابا خوشم میاد .....منهای اینکه به درد کنکور میخوره...اطالاعات آدم میره بالا....ناسلامتی معماریماااا:biggrin:

فیزیک 5 . نور روز . اره منم کتاباشو دوس دارم

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین عزیزم، بچه ها هر سال آزمون ها رو میزارن اگه هم کسی نذاشت، خودم از دوستام میگیرم براتون میزارم
ولی نظر خودم اینه که اگه از عهده هزینش بر میای، ثبت نام کن
خودمم ثبت نام کردم، چون هم مشاوره داره میتونی منابع رو بپرسی، هم پشتیبان داری، کارنامه کامل میدن که میتونی درصداتو رتبتو با بقیه مقایسه کنی
هر جا ضعف داشتی میتونی از پشتیبانت سوال بپرسی تا راهنماییت کنه، بیشتر برای خوندن ترغیب میشی
اگه هزینش زیاده میتونی از آزمون هایی که بچه ها میزارن استفاده کنی، ولی در اون صورت هم به نظرم جامع هاشو ثبت نام کن ;)
گلم اولا مرسی که جواب دادین:gol::gol:
دوما راستش مشکل هزینه که اصلا ندارم.(خدا رو شکر).ولی مشکل من اعتماد کردن به موسسه ای مثل مرکز معماریه یا بدتر از اون اعتماد پدر و مادرم و جلب کردن برا ثبت نامه(نیس دستم پیششون درازه!

:biggrin:)
چه می دونم؟!همش میترسم نرسونم طبق سیلابسا بخونم یا اونی نباشه که می خوام...........:w19:

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه هااا

خیلی سروش نیا خوبه . ضرر میکنیی اگه میتونی اما نری.

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخخههههه یش. بالاخره منم تونستم ی آزمونی رو شرکت کنم .
ولی اصصن اینترنتی فاز نداد بابا. مگه با لبتاپ و رو تخت هم میشه کنکور داد ؟ مشاهده پیوست 221908 مشاهده پیوست 221909
من نیز...
من از امتحانه قبلیش ک ثبت نام نکرده بودم ولی موفق ب امتحان دادن نشده بودم..تونستم..
ولی چرا این مدلیه...
خب آدم همه رو نخونده دیگه اسن بد میشه روحیش بدتر...
شما ینی هر دفه چطوری این امتحانو میدادید بچه ها؟اونوقت رتبه خوب هم میگرفتید؟
ولی ی چیز سوالای کنکور همش سخت نیس...فقط باید مسلط باشی و رسیده باشی همه چیز رو جمو جور کنی و مرور...فقط همین...

آخرین ویرایش:

fzgnj

عضو جدید

وقتی میخای کسیو مخاطب قرار بدی زیر جملش پاسخ با نقلو قولو بزن و بعد پیام بده....
مهلت ثبت نامش تموم شده باید از چند روز پیش اقدام میکردی.... :)

ااااااااا؟؟؟؟؟.....باووووووووووووشش

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه هااا

اگه تابستون رفته بودی که بهتر بود ولی ظاهرا طبق شنیده های من سروش نیا ارزش داره که بتونی فن بالای 50 بزنی می ارزه ..................من بودم میرفتم
خالا تصمیم با تو هستش

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه هااا

اگه فقط مشکلت در زمانشه که به نظر من هیچ مشکلی نیست. برو.
تو اگه الان بخوای خودت فن را از صفر بخونی خیلی بیشتر زمان میبره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا