ماششششالا پرچونگیم حدی داره والا

سه روز نبودماااا اینجا رو گذاشتین رو سرتووون
به اینجوری گفتنم نگا نکنین پاش بیوفته خودم از همه بدترم
نه منظورم اینه که ....
مثلا مرکز برای ازمون اول 10 تا کتاب فقط برا منظر معرفی کردهه..
بقیه هم همینطور...
خب به نظر من نیازی نیست همه کتابایی که موسسات معرفی میکنن خونده بشه.....اینجوری اممممکان نداره کسی برسه که همه رو بخونه و تموم کنه هییییچ .....مرورم بکنه.....که به نظر من مرور نباشه عممممرا آدم بتونه نتیجه بگیره....من خودم جهانزارعی رو یه دور خوندم....دور بعضی کلمه ها چنان دایره پررنگی کشیدم و همچنین زیر بعضی جمله ها محححکم خط کشیدم که هر کی ندونه فک میکنه رو کتاب تمرین اسکیس میکردم

ولی باور کن جوری یادم نیست که گاهی اوقات فکر میکنم یا اجنه این خطا رو کشیده یا کلا کتاب مال من نبوده و من این کارو نکردم
پس تعداد کتاب مهم نیست خودتو درگیر نکن...به کیفیت خوندنت بچسب که حیاطیه
بچه ها به نظرتون کسی که از مهر شروع می کنه به خوندن،با برنامه آزمون های آزمایشی پیش بره بهتره یا برنامه خودش؟
والا من خودم که خیلی پایم با برنامه آزمونا برم جلو ولی منابعم کامل نیست فعلا...کتاب سفارش دادم.....اینم از مشکلات شهرستانی بودنه دیگههه

ولی شنیدم با برنامه موسسات بری جلو خیلی خوبه کلللی هم وقت میذاری واسه دوره.....البته اگه با برنامت جور دربیاددد!!!!فعلا که دادار دودورای ما نمیذارن مثل آدمیزاد بدرسم
سلام دوستای گلم

بچه ها من تو برنامه ریزیم برا مهر به معنای واقعی هنگ کردم

.از بس که مطالعات موردی برا ارشد معماری بالاست(حالا این بماند که برا هر مورد بایس یک یا دو منبع خونده بشه!!!)
حیفه تابستون که حروم شد!.................
تو برنامم چنتا درس ثابت گذاشتم چنتا غیر ثابت.این غیر ثابتا لامصبا مهمنا فقط یه کوچولو نسبت به بقیه اهمیت کمتری دارن و با توجه به شرایط بنده رفتن تو لیست غیر ثابت...حالا به نظرتون تو این لیست غیر ثابت تو 6 روز هفته اگه دو روز برا درک باشه ،دو روز برا منظر و دو روز برا تنظیم(یا تاسیسات) و هر کدوم 2 یا 3 ساعت اوکیه؟کفایت می کنه؟یا پروسه یادگیری برا یه مورد خیلی طولانی میشه و بهتره تو یه هفته یه کتاب از یه مورد مثلا منظر تموم شه و هفته بعدش یه مورد دیگه شروع شه؟....قربونتون برم...ممنون میشم اگه جواب بدین

(دارم دنبال دکمه غلط کردم می گردم .....آخه شهریور اصلا نخوندم!!!!!!!!!!!!
سلام عزیزم خسسسسته نباشی......کارت خوبه....دکمه غلط کردمتو پیدا کردی به منم بده....چون من کل تابستون رو نخوندم

یکی از بچه های اینجا میگفت من تو تابستون میگفتم خیلی زوده الانم احساس میکنم خیلی دیره میخوام بیخیال شم
من زیاد متوجه نشدم برنامت چجوریه ...کاش میزاشتی ببینم چون خودمم درگیرم و چون دیگه نمیتونم برنامه تابستونو ادامه بدم امروز هیچی نخوندم ... باید ی برنامه خوب بزارمو دوباره استارت بزنم ب امید خدا....
اما خودم فکر میکنم با سیلابسا پیش بریم بهتره چون اینطوری درسی جا نمیمونه و مجبوریم مثلا اون قسمتو تا فلان روز تموم کنیم...
با سیلابیسا پیش بری خیلی خوب میشه
دوستان من عادت کردم به فن و زبان خوندن!
تاریخ خوندن برام سخت شده! یعنی حوصله شو ندارم
منظورم کتاب مفاهیم معاصر غرب بانی مسعود ه.
چه کنم؟
اتفاقا منم فقققط جهان زارعی دستمه!!!منم از معاصر میترسم و از ده قدمیش رد میشم که مبادا چشمم بهش بیوفته و وسوسه شم....تو دانشگاه محبوبترین درسم همین معماری معاصر بود و از معماری جهان متتتننننفررر بودم با اون استاد گندم که کلاس معماری جهان رو با زنگ املای اول ابتدایی اشتباه گرفته بود

ولی الان که جهان رو میخونم هم احساس میکنم شیرین تره هم احساس میکنم مخم نمیکشه دوتاشو باهم بخونم
مای گاد!
20 30 صفحه تاریخ بانی مسعود در 2 ساعت!خوب می خونی.یادت می مونه؟من فکر می کنم همونطور که دوستمون گفت به علاقه هم بستگی داره.احتمالا شما عاشق تاریخ هستی.
یه ماهه خوندیش.باریکلا.
فن هم خوندی؟
والا اگه تو تعجب نمیکردیاااا من خودکشی میکردم این وسط!!!!

منم خیلی طول میکشه یه مطلبو بخونم و مرور کننم خوش به حالشووون
دوستانی که مثل من امکان شرکت توی کلاسا یا آزمونای موسساتو ندارن به نظرم از روی بودجه بندی اقدام به خوندن بکنن خیلی بهتره
ذهنتون اینطوری منسجم میشه و میدونید کدوم فصلا از کتابا با هم یکین
البته پیشنهاد منه
مرسی از راهنماییت منم نظم همینه
سلام بچه ها خوبید ؟دلم واستون تنگ شده بود گفتم یه حالی بپرسم .....دلم پر میزنه برم کتابارو بزارم جلوم بخونم .....خوشبحالتون
سلام عزیزم....دل منم برات تنگ شده بود....میخواستم بهت پی ام بدم....ایشالا سال بعد با اننننرژی میخونی غصصصه نداره کهههه
کتاب معماری جهان یا معماری اسلامی عصر کنکاش رو کسی خریده ؟ خوبه؟
دنبال کتاب تست واسه تاریخ می گردم
والا من دوتاشم دارم فک میکردم بعد هر فصل مثلا بین النهرین تستای مربوط به اون رو گذاشته...ولی اینطور نیست....خلاصه هر فصل رو اول نوشته بعد آخر هر بخش مثلا تمدن های ماقبل تاریخ 40 یا 50 تا تست گذاشته
که البته به نظرم اینجوری بهتره....چون اگه بعد هر فصل تست میذاشت تابلو میشد که ذهن آدم متمرکز میشه رو همون فصل و آدم فک میکنم که چه کار شاخی میکنه این سوالا رو جواب میده
در کل خوبه من راضیم
ولی اگه صرفا تست میخوایی مال ده سال کنکور رو بزن.....که اونم باید به کل کتابا تسلط کامل داشته باشی بعد تستشو بزنی که اعتماد به نفستو از دست ندی
موفق باشی