منابع و روش خوندن و ک تو تاپیک مشخص کردیم مشکل شما چیه ؟؟؟؟سلام دوستان منم میخوام شرو کنم بخونم اما اصلا نمیدونم باید چیکارکنم .هنگم نمیدونم چیکارکنم چی بخونم .![]()
منابع و روش خوندن و ک تو تاپیک مشخص کردیم مشکل شما چیه ؟؟؟؟سلام دوستان منم میخوام شرو کنم بخونم اما اصلا نمیدونم باید چیکارکنم .هنگم نمیدونم چیکارکنم چی بخونم .![]()
اگه پیام قبلیمو چک کنی تاریخا هر ازمون هم هست..... ازمون 3 مهرش ب صورت جامع است که رایگانه میتونید ثبت نام کنید.... ازمونای با سیلابسشم اولیش 25 مهره... بقیه هر دو هفته ی بار تا دی...سلام دوستان منم تازه اومدم به جمعتون میشه راهنمایم کنین براسیلابس های مرکز معماری که گذاشتین هرازمونش چند هفته ای یکباره وایا ازمون اولش تموم شده
کتاب گرامر به زبان ساده دکتر تقی زاده خیلی خوبه،من دارمش خیلیم راضیم.بچه ها واسه گرامر کتاب یا جزوه ای که مختصر و مفید باشه به نظرتون کدومه؟ کتاب زیر ذره بین خیلی زیاده، من زبانم خوبه نمیخوام زیاد رو گرامر وقت بذارم ولی چون همیشه یه تستشو نزده میذارم میخوام حتما یه جزوه یا کتابی بخونم..
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین![]()
بچه ها واسه گرامر کتاب یا جزوه ای که مختصر و مفید باشه به نظرتون کدومه؟ کتاب زیر ذره بین خیلی زیاده، من زبانم خوبه نمیخوام زیاد رو گرامر وقت بذارم ولی چون همیشه یه تستشو نزده میذارم میخوام حتما یه جزوه یا کتابی بخونم..
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین![]()
منابع و روش خوندن و ک تو تاپیک مشخص کردیم مشکل شما چیه ؟؟؟؟
زبان و فن ساختمانو ایستایی و تاریخ زمان اصلی و به این سه تا بدهاول"خیلی خیلی ممنونم از جوابتبعدش مشکل من اینه که الان نمیتونم دقیقا درسها رو مرتب کنم وب ترتیب بچینم بعد شروع کنم توی این راه اول باید درسهارو بدونیم چی هستن واهمیتشونو بعد به لحااظ اهمییت ونوع درس شروع کنیم دیگه -من نمیدونم چی مهم تره ولازم تره فقط میدونم زبان ناموسیه
ینی خیلی مهمه.
من تا بتونم خودم کتابارو میخرم و یه سری هم بعد از کتابخونه دانشگا میگیرم.....سلام بچه ها
من تازه وارد این جمع شدم
از اون جایی که منابعمون خیلی زیاده
قطعا نمی شه همه ی کتاب ها ر وتهیه کرد
شما چه مکتن و کتاب خونه هایی رو می شناسید که کتاب هامون رو داشته باشند ؟
این مرکز معماری و آکادمی و ایوان خانه کتاب خونه دارند ؟!
شماها چی کار می کنید؟
بچه ها لطفا جواب بدید![]()
سلام دوستان منابع معماری معماری چیه؟
تشکر عزیزم همین کارو میکنم .الههی ب امید توزبان و فن ساختمانو ایستایی و تاریخ زمان اصلی و به این سه تا بده
تو روز میتونی 4 تا درس مختلف بخونی ...
زبان فن تاریخ منظر
با توجه ب زمانی که داری برای دروس دیگه هم وقتی بزار تو هفته اما برنامه روزانت اینی ک گفتم باشه......
بچه ها کتاب بانی مسهود ریشه ومفاهیم چاپ شش کسی داره بهم بگه اون قسمتی اضاف شده در مورد چیه چون چاپ ۴دارم خواستم بونم اگه مهمه بخرمش؟
این جزوه ایستایی منظورت کدومه؟
عزیزم ایشالا که سرررریع خوب شی و برنامه ریزی کنی....ما منتظریم......والا خوب و مشتیشوبچه ها نیت کردم برنامه ام بنویسم که انشاله از هفته بعد شروع کنم .........................که سرما خوردم بدجور اساسی ...............میترسم شروع کنم به خوندن دیگه بمیرم ..................والا به خدا جون ادم مهمتره تا یک ارشد ..........راستی بچه ها یک کتاب تست خوب و مشتی برای فن میخوام کسی چیزی سراغ داره
خدانکنه .....معلومه ارشد مهم ترهههههههههه
خدایا منو بکش ولی ارشد قبول کن![]()
داشتم غصه میخوردم
توش مو دیدم دیگه نخوردم...
.
.
.
.
مو تو غصه هاتون .....
پاييز مبارك
ایشالا سال دیگه این موقع میایم اینجا ب بچه های 95 کمک میکنیم![]()
مرکز معماری منابع رو با ستاره اولویت بندی کرده....نیازی نیس هرررچی مرکز منبع اعلام کرده شما بخونین....شما از هر کدوم یکی دو منبع بخونین ولی خوب بخونین کفایت میکنه...حالا که شما تهرانین میگین کتابخونه خوبی نیست که کتاب امانت بگیرین وای به حال ما شهرستانیا که حتی کتابفروشی پیدا نمیکنم کتاب بخریم چه برسه به اینکه امانت بگیریمhttp://iacenter.ir/index.aspx?siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=490
این منابع ایه که مرکز معماری تو سایتش زده
آکادمی و مدرسان و ... همه تو سایتاشون دارند.
باور کنین تهرانیام نمیان تو این ترافیک که قشنگ برای خرید یه کتاب یک روز ادم رو میگیره و با این هزینه وحشتناک اژانس و تاکسی که از توش پول یکی دو تا کتاب در میاد بزنن برن اون سر شهر کتاب بخرن تهرانم من هر کی رو دیدم از طریق سایت های فروش کتاب سفارش.میدن یا کتاب فروشیایی که هم به تهران هم شهرستان میفرستن چرا اصرار دارین حتما خودتون برید مغازه کتابو بگیرید!مرکز معماری منابع رو با ستاره اولویت بندی کرده....نیازی نیس هرررچی مرکز منبع اعلام کرده شما بخونین....شما از هر کدوم یکی دو منبع بخونین ولی خوب بخونین کفایت میکنه...حالا که شما تهرانین میگین کتابخونه خوبی نیست که کتاب امانت بگیرین وای به حال ما شهرستانیا که حتی کتابفروشی پیدا نمیکنم کتاب بخریم چه برسه به اینکه امانت بگیریم![]()
باور کنین تهرانیام نمیان تو این ترافیک که قشنگ برای خرید یه کتاب یک روز ادم رو میگیره و با این هزینه وحشتناک اژانس و تاکسی که از توش پول یکی دو تا کتاب در میاد بزنن برن اون سر شهر کتاب بخرن تهرانم من هر کی رو دیدم از طریق سایت های فروش کتاب سفارش.میدن یا کتاب فروشیایی که هم به تهران هم شهرستان میفرستن چرا اصرار دارین حتما خودتون برید مغازه کتابو بگیرید!