مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

faezeh fazi

عضو جدید
سلام دوستان منم تازه اومدم به جمعتون میشه راهنمایم کنین براسیلابس های مرکز معماری که گذاشتین هرازمونش چند هفته ای یکباره وایا ازمون اولش تموم شده

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان منم تازه اومدم به جمعتون میشه راهنمایم کنین براسیلابس های مرکز معماری که گذاشتین هرازمونش چند هفته ای یکباره وایا ازمون اولش تموم شده
اگه پیام قبلیمو چک کنی تاریخا هر ازمون هم هست..... ازمون 3 مهرش ب صورت جامع است که رایگانه میتونید ثبت نام کنید.... ازمونای با سیلابسشم اولیش 25 مهره... بقیه هر دو هفته ی بار تا دی...
موفق باشی

faezeh fazi

عضو جدید
تشکر یه سوال دیگه دوستان کتابهای جدیدی از گلابچی اومدن به اسم معماری بیونیک باید خوندش؟

m3631

عضو جدید
بچه ها واسه گرامر کتاب یا جزوه ای که مختصر و مفید باشه به نظرتون کدومه؟ کتاب زیر ذره بین خیلی زیاده، من زبانم خوبه نمیخوام زیاد رو گرامر وقت بذارم ولی چون همیشه یه تستشو نزده میذارم میخوام حتما یه جزوه یا کتابی بخونم..
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین :)
کتاب گرامر به زبان ساده دکتر تقی زاده خیلی خوبه،من دارمش خیلیم راضیم.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها واسه گرامر کتاب یا جزوه ای که مختصر و مفید باشه به نظرتون کدومه؟ کتاب زیر ذره بین خیلی زیاده، من زبانم خوبه نمیخوام زیاد رو گرامر وقت بذارم ولی چون همیشه یه تستشو نزده میذارم میخوام حتما یه جزوه یا کتابی بخونم..
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین :)

به نظرم شما بهتره کتاب essential grammar in use که یه کتاب با جلد قرمز و بخونی....مخصوصا هم که میگین زبانتون اوکیه....تو یه صفحش(فقط یه صفحه که بیشترشم عکسه)قواعد و به زبان انگلیسی توضیح داده تو صفحه بعدیشم تمریناتشه.تمریناشم جواب داره که قسمت آخر کتابه...........در کل کتاب توپیه..اگه زبانت خوب باشه و این کتاب و ورق بزنی متوجه منظورم میشین!;)

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من عین چی تو گل و لای خرپا گیر کردم:cry:ولی می خوام هرجوری شده خودم و بکشم بالا:w43::neutral:.........................کتاب فاطمی برا ایستائی خوبه؟یا کتاب ایستائی عصر کنکاش واسه آدمی که مثل من سطح صفر ایستائیه چه جوریاس؟!
در ضمن دوستان گلی که گفتن یا علی بگیم و شروع کنیم..........بسم ال.......من پایم;)

faezeh fazi

عضو جدید
یاعلی دوست گلم من کتاب ایستایی به زبان ساده کنکاش میخونم به نظرم خوب توضیح دادن
کتاب فاطمی هم که هزدوجلدش عالین

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
من تازه وارد این جمع شدم
از اون جایی که منابعمون خیلی زیاده
قطعا نمی شه همه ی کتاب ها ر وتهیه کرد
شما چه مکتن و کتاب خونه هایی رو می شناسید که کتاب هامون رو داشته باشند ؟
این مرکز معماری و آکادمی و ایوان خانه کتاب خونه دارند ؟!

شماها چی کار می کنید؟

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
منابع و روش خوندن و ک تو تاپیک مشخص کردیم مشکل شما چیه ؟؟؟؟

اول"خیلی خیلی ممنونم از جوابت :gol:بعدش مشکل من اینه که الان نمیتونم دقیقا درسها رو مرتب کنم وب ترتیب بچینم بعد شروع کنم توی این راه اول باید درسهارو بدونیم چی هستن واهمیتشونو بعد به لحااظ اهمییت ونوع درس شروع کنیم دیگه -من نمیدونم چی مهم تره ولازم تره فقط میدونم زبان ناموسیه:Dینی خیلی مهمه.

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان کسی هست که جمع بندی داشته باشه که برای هر درسی چه جزوه هایی رو از چه استادی بخونیم!؟ و این که هر کدوم رو باید از کجا تهیه کرد؟!

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول"خیلی خیلی ممنونم از جوابت :gol:بعدش مشکل من اینه که الان نمیتونم دقیقا درسها رو مرتب کنم وب ترتیب بچینم بعد شروع کنم توی این راه اول باید درسهارو بدونیم چی هستن واهمیتشونو بعد به لحااظ اهمییت ونوع درس شروع کنیم دیگه -من نمیدونم چی مهم تره ولازم تره فقط میدونم زبان ناموسیه:Dینی خیلی مهمه.
زبان و فن ساختمانو ایستایی و تاریخ زمان اصلی و به این سه تا بده
تو روز میتونی 4 تا درس مختلف بخونی ...
زبان فن تاریخ منظر
با توجه ب زمانی که داری برای دروس دیگه هم وقتی بزار تو هفته اما برنامه روزانت اینی ک گفتم باشه......

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
من تازه وارد این جمع شدم

شماها چی کار می کنید؟
بچه ها لطفا جواب بدید:(

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
من تازه وارد این جمع شدم

شماها چی کار می کنید؟
بچه ها لطفا جواب بدید:(
من تا بتونم خودم کتابارو میخرم و یه سری هم بعد از کتابخونه دانشگا میگیرم.....:)

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
من واقعا نمی دونم چه جزوه هایی رو باید بخونم
و چه کتاب تست هایی تهیه کنم
این صفحه ها هم خیلی زیاده که بخوام بین 500 صفحه جواب سوالم رو پیدا کنم:eek:

راستی سرعت باز شدن صفحه ها برای شما هم کنده؟!

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال دیگه شما هم زمان هم کتاب هایی که منبع اصلی هستند رو می خونید هم جزوات رو ؟
هم زمان با دور اول خوندنتون خلاصه برداری هم می کنید؟!

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما تهران ساکنید؟
من الان دانشجو نیستم فارغ التحصیل 92 ام
نمی تونم از کتاب خونه دانشگاه استفاده کنم
تهران کتاب خونه ای نیست که به درد ما بخوره یا مال معمار ها باشه
چون من واقعا نمی تونم کل کتاب ها رو بخرم

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان و فن ساختمانو ایستایی و تاریخ زمان اصلی و به این سه تا بده
تو روز میتونی 4 تا درس مختلف بخونی ...
زبان فن تاریخ منظر
با توجه ب زمانی که داری برای دروس دیگه هم وقتی بزار تو هفته اما برنامه روزانت اینی ک گفتم باشه......
تشکر عزیزم همین کارو میکنم .الههی ب امید تو

faezeh fazi

عضو جدید
بچه ها کتاب بانی مسهود ریشه ومفاهیم چاپ شش کسی داره بهم بگه اون قسمتی اضاف شده در مورد چیه چون چاپ ۴دارم خواستم بونم اگه مهمه بخرمش؟

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
بچه ها کتاب بانی مسهود ریشه ومفاهیم چاپ شش کسی داره بهم بگه اون قسمتی اضاف شده در مورد چیه چون چاپ ۴دارم خواستم بونم اگه مهمه بخرمش؟

من نخریدم اما تو کتابفروشی دیدم، مربوط به معماری معاصر می شد
یعنی معماری جهان همون بود ولی معاصرش 100 و خورده ای صفحه بهش اضافه شده بود، البته من گذرا دیدم، نمی دونم مهمه یا نه

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
منابع اکادمی #3897
پیشنهاد من اینکه از روی سیلابسای مرکز معماری بخونی ....#4385 #4337 #4370
تاریخو با زارعی و بانی مسعودو سبک و قبادیان
فن با درک رفتار سازه ها... سازه در معماری ..مبانی سازه برای معماران و جزوه ایستایی
زبان با 504 تافل
این جزوه ایستایی منظورت کدومه؟

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز
سلام بچه ها منم تازه اومدم به جمعتون . راستش من اصلا نمیدونم پطوری باید برنامه ریزی کنم واسه خوندن. بد جور استرس گرفتم :(( میشه کمکم کنید؟؟؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها نیت کردم برنامه ام بنویسم که انشاله از هفته بعد شروع کنم .........................که سرما خوردم بدجور اساسی ...............میترسم شروع کنم به خوندن دیگه بمیرم ..................والا به خدا جون ادم مهمتره تا یک ارشد ..........راستی بچه ها یک کتاب تست خوب و مشتی برای فن میخوام کسی چیزی سراغ داره
عزیزم ایشالا که سرررریع خوب شی و برنامه ریزی کنی....ما منتظریم......والا خوب و مشتیشو:D نمیدونم ولی من عصر کنکاش رو خریدم ولی چون نمیتونم کلاس برم نمیتونم بخونم....:(با فن و سازه مشکلم همینه....
معلومه ارشد مهم ترهههههههههه:love:
خدایا منو بکش ولی ارشد قبول کن:king::lol:
خدانکنه .....

داشتم غصه میخوردم
توش مو دیدم دیگه نخوردم...:hate::hate:
.
.
.
.
مو تو غصه هاتون .....
پاييز مبارك:w42::w42::w42::w42::w42:
ایشالا سال دیگه این موقع میایم اینجا ب بچه های 95 کمک میکنیم :love:

پاییییزمون مباررررک......
هرچند من تو پاییز کسل و بی روح میشم
.
...

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
http://iacenter.ir/index.aspx?siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=490
این منابع ایه که مرکز معماری تو سایتش زده
آکادمی و مدرسان و ... همه تو سایتاشون دارند.
مرکز معماری منابع رو با ستاره اولویت بندی کرده....نیازی نیس هرررچی مرکز منبع اعلام کرده شما بخونین....شما از هر کدوم یکی دو منبع بخونین ولی خوب بخونین کفایت میکنه...حالا که شما تهرانین میگین کتابخونه خوبی نیست که کتاب امانت بگیرین وای به حال ما شهرستانیا که حتی کتابفروشی پیدا نمیکنم کتاب بخریم چه برسه به اینکه امانت بگیریم:(

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

مرکز معماری منابع رو با ستاره اولویت بندی کرده....نیازی نیس هرررچی مرکز منبع اعلام کرده شما بخونین....شما از هر کدوم یکی دو منبع بخونین ولی خوب بخونین کفایت میکنه...حالا که شما تهرانین میگین کتابخونه خوبی نیست که کتاب امانت بگیرین وای به حال ما شهرستانیا که حتی کتابفروشی پیدا نمیکنم کتاب بخریم چه برسه به اینکه امانت بگیریم:(
باور کنین تهرانیام نمیان تو این ترافیک که قشنگ برای خرید یه کتاب یک روز ادم رو میگیره و با این هزینه وحشتناک اژانس و تاکسی که از توش پول یکی دو تا کتاب در میاد بزنن برن اون سر شهر کتاب بخرن تهرانم من هر کی رو دیدم از طریق سایت های فروش کتاب سفارش.میدن یا کتاب فروشیایی که هم به تهران هم شهرستان میفرستن چرا اصرار دارین حتما خودتون برید مغازه کتابو بگیرید!

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باور کنین تهرانیام نمیان تو این ترافیک که قشنگ برای خرید یه کتاب یک روز ادم رو میگیره و با این هزینه وحشتناک اژانس و تاکسی که از توش پول یکی دو تا کتاب در میاد بزنن برن اون سر شهر کتاب بخرن تهرانم من هر کی رو دیدم از طریق سایت های فروش کتاب سفارش.میدن یا کتاب فروشیایی که هم به تهران هم شهرستان میفرستن چرا اصرار دارین حتما خودتون برید مغازه کتابو بگیرید!

آخه من همیشه میخوام کتابی که میخرم رو از نزدیک ببینم به دردم میخوره یانه:redface:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا