مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته الان وقت ریسک کردن نیس باید راهی و بری ک قبلا جواب داده .....

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
کتابای مدرسان خوبن ؟
شاید بعضی کتاب هاش خوب باشه ولی پکیجش نه . البته پکیج هیچ موسسه ای به تنهایی کافی نیس.
باید ببینی چه کتابهایی داده بیرون و اونایی که استفاده کردن راضین ازش؟
مدرسان برای کاردانی به کارشناسی که خوب بود ولی ارشد رو نیدونم .

mcqueen

عضو جدید
سلام بچه ها دوستم میگفت اینایی که تهران قبول میشن با رتبه های تک رقمی و خوب سه سال بعد فارغالتحصیلی درس خوندن!
یعنی ایا نمیشه سال اول قبول شد؟

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
واییییییییییی گیجتر شدم!!!!!! الان دیگه نمیدونم چیو باید بخرم! رستمی؟ زیر ذره بین؟ یا انتشارات عمران؟! خدایآاااااا

aytakin69

عضو جدید
واییییییییییی گیجتر شدم!!!!!! الان دیگه نمیدونم چیو باید بخرم! رستمی؟ زیر ذره بین؟ یا انتشارات عمران؟! خدایآاااااا

بابا چه گیری دادین که حتما واسه زبان عمومی کتاب بخرین؟ اگه زبان عمومی رو میخوای خوب بزنی باید 504 و تافل و لغات سالای قبل رو بخونی یعنی در واقع بخوریشون اینجوری نباشه که لغات رو دیدی به شک بیفتی....واسه گرامر من زیر ذره بین خریدم چون حجمش کمتر بود حوصله آدم سر نمیره...:D خیلی تو این چیزا وسواس نگیر فقط وقتت رو میکشی بهتره این وسواس بمونه برا خوندن که خوب بخونی....;)

آخرین ویرایش:

fzgnj

عضو جدید
بچه ها کی میدونه جامعه اماریه مرکز بیشتره یا ایوان خانه؟

fzgnj

عضو جدید
بچه ها کسی هست آزمون بخواد شرکت کنه؟ از بین آزمونای مرکز و آکادمی تخصصی کدوم معتبرترن؟
مرکز هزینه آزموناش یکم بالاست :(

اوه اوه اوه .........چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلیییییییییییییییی زیاد نیس؟عایا؟
این همه تقزیبن 70 تا کتاب برای ی کنکور می ازره؟
شاید اگه فقط خیلی مهماش رو انتخاب کنی ، نه بازم زیاد و غیر استاندارده .
تازه فرهنگ تصویری رو گفته خیلی مهم :cry::eek:
مبانی سازه برای معمارین روو گقته مهم فقط نگفته خیلی مهم .
برای تاسیسات و تنطیم 14 تا کتاب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ : مجموعه کتاب های بنه لو :cry::cry::eek::eek:
دوست عزیز باید ببینی تو بودجه بندی که برای آزمون معرفی میکنه چه منابعی رو معرفی کردن . اینا که خیلی زیاده بنطر من . ( خودمونی : چ گیری دادی به این سنجش خو )
بچه ها جونم سنجش مالی نیس
بابا من رفتم دیگه پارسال
مشاوره قسمت معماریشم یه خانومس با اطلاعات غلط غولوط و قدیمی
بیشتر سنجش واسه رشته های دیگه خوبه
اصن تو فاز معماری نیس همش تو کار رشته های شیمی میمیو از این جور حرفان
بابا ما خودمون مراکز تخصصی داریم واسه رشتمونا
بعععععععععلههههه ...یه همچین رشته ای داریم ما
;-)

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها کی میدونه جامعه اماریه مرکز بیشتره یا ایوان خانه؟

تو کارنامه ها میزنن که چن نفر شرکت کننده بوده ولی هیچ اطمینانی نیس که راس باشه .
همه موسسات میگن آزمون های ما بیشترین جامعه آماری رو داه .

elham_er

عضو جدید
سلام عزیزم خوش اومدی :gol:
روز 4 درس با هم شروع کن:)
زبان تاریخ فن و درک
زمان بیشترو برای فن و تاریخ و بعد زبان بزار......
مرسی عزیزم..برای هر درس به نظرت کدوم کتاب ک جز منابع سنجشم باشه انتخاب کنم و شروع کنم؟؟

Omid_Mehraz

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

برای زیر دره بین باید دو تا کتاب بخری. لغات و گرامر.
چند صفحه پی دی اف شون رو بخون مقایسه کن ببین از کدوم خوشت میاد. ...

از همه ی اینا مهمتر اینه که همشون شامل سوالات سال های قبل هستن که همه ی کتابا این موضوع رو پوشش می دن. وسواس نداشته باشید

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
فردا دوباره پاییز میشه باز....

سلام خانوم کوچولوهای گل و مردان بزرگ....
دوباره برگای خوش رنگ...
دوباره دوییدن ب طرف پنجره و بارونو دیدنو...
دوباره ی خیابونه باریکو و طویلو 2 طرف درختای بلندو ..کف برگای پاییزیو...تو و... دستای توی جیبو...

دوباره کاسه ی انارو...
دوباره غمهای پاییزیو...
و اینبار شبهای پاییزو کتابهای ارشدو بالش و متکای دم پنجره و شیشه های بخار گرفته رو فنجون چایو...
کتابای تلمبارو ...پوشه های پرینت گرفته شده ی جزوه هارو..
IMG_5988.jpg

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی عزیزم..برای هر درس به نظرت کدوم کتاب ک جز منابع سنجشم باشه انتخاب کنم و شروع کنم؟؟
منابع اکادمی #3897
پیشنهاد من اینکه از روی سیلابسای مرکز معماری بخونی ....#4385 #4337 #4370
تاریخو با زارعی و بانی مسعودو سبک و قبادیان
فن با درک رفتار سازه ها... سازه در معماری ..مبانی سازه برای معماران و جزوه ایستایی
زبان با 504 تافل

آخرین ویرایش:

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سمینار موفقیت در آزمون کارشناسی ارشد
زمان = یکشنبه 6 مهر سال 93
مرکز معماری ایران

http://iacenter.ir.servercms4.com/index.aspx?siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=143&newsview=704

کارگاه یک روزه کتاب های پرسوال کارشناسی ارشد

• [*]مبانی سازه برای معماران
    [*]طراحی لرزه ای برای معماران
    [*]فناوری های نوین ساختمانی
    [*]نانو فناوری
    [*]سازه های مشبک فضایی
    [*]مبانی طراحی ساختمان های بلند
    [*]طراحی مهندسی ساختمان های بلند
    [*]باغ های ایرانی

http://iacenter.ir.servercms4.com/index.aspx?fkeyid=&siteid=1&pageid=143&newsview=700

زمان : ؟؟؟!!!!

بچه ها کسی میدونه تاریخ سمینار دومی کی هس؟؟؟؟؟
اونایی که ممیتونن سرکت کنن حتمن برن ... و نتیجه رو بیاد به مام بگن ( لطفن ).......بنظر میاد جلسه خوبی باشه ......البته اگه نگذشته باشه تاریخش.

آخرین ویرایش:

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها واسه گرامر کتاب یا جزوه ای که مختصر و مفید باشه به نظرتون کدومه؟ کتاب زیر ذره بین خیلی زیاده، من زبانم خوبه نمیخوام زیاد رو گرامر وقت بذارم ولی چون همیشه یه تستشو نزده میذارم میخوام حتما یه جزوه یا کتابی بخونم..
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین :)

این هم به خاطر بعضی ها که ناراحت شدن از دستم :gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol: من قصدم به سخره گرفتن کسی نبود . فعلا بای

آخرین ویرایش:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ماششششالا پرچونگیم حدی داره والا:Dسه روز نبودماااا اینجا رو گذاشتین رو سرتووون
به اینجوری گفتنم نگا نکنین پاش بیوفته خودم از همه بدترم:redface:
نه منظورم اینه که ....
مثلا مرکز برای ازمون اول 10 تا کتاب فقط برا منظر معرفی کردهه..
بقیه هم همینطور...
:confused:
خب به نظر من نیازی نیست همه کتابایی که موسسات معرفی میکنن خونده بشه.....اینجوری اممممکان نداره کسی برسه که همه رو بخونه و تموم کنه هییییچ .....مرورم بکنه.....که به نظر من مرور نباشه عممممرا آدم بتونه نتیجه بگیره....من خودم جهانزارعی رو یه دور خوندم....دور بعضی کلمه ها چنان دایره پررنگی کشیدم و همچنین زیر بعضی جمله ها محححکم خط کشیدم که هر کی ندونه فک میکنه رو کتاب تمرین اسکیس میکردم:D ولی باور کن جوری یادم نیست که گاهی اوقات فکر میکنم یا اجنه این خطا رو کشیده یا کلا کتاب مال من نبوده و من این کارو نکردم
پس تعداد کتاب مهم نیست خودتو درگیر نکن...به کیفیت خوندنت بچسب که حیاطیه
بچه ها به نظرتون کسی که از مهر شروع می کنه به خوندن،با برنامه آزمون های آزمایشی پیش بره بهتره یا برنامه خودش؟:redface:
والا من خودم که خیلی پایم با برنامه آزمونا برم جلو ولی منابعم کامل نیست فعلا...کتاب سفارش دادم.....اینم از مشکلات شهرستانی بودنه دیگههه:cry:
ولی شنیدم با برنامه موسسات بری جلو خیلی خوبه کلللی هم وقت میذاری واسه دوره.....البته اگه با برنامت جور دربیاددد!!!!فعلا که دادار دودورای ما نمیذارن مثل آدمیزاد بدرسم:confused:
سلام دوستای گلم:w36:
بچه ها من تو برنامه ریزیم برا مهر به معنای واقعی هنگ کردم:cry:.از بس که مطالعات موردی برا ارشد معماری بالاست(حالا این بماند که برا هر مورد بایس یک یا دو منبع خونده بشه!!!)
حیفه تابستون که حروم شد!.................
تو برنامم چنتا درس ثابت گذاشتم چنتا غیر ثابت.این غیر ثابتا لامصبا مهمنا فقط یه کوچولو نسبت به بقیه اهمیت کمتری دارن و با توجه به شرایط بنده رفتن تو لیست غیر ثابت...حالا به نظرتون تو این لیست غیر ثابت تو 6 روز هفته اگه دو روز برا درک باشه ،دو روز برا منظر و دو روز برا تنظیم(یا تاسیسات) و هر کدوم 2 یا 3 ساعت اوکیه؟کفایت می کنه؟یا پروسه یادگیری برا یه مورد خیلی طولانی میشه و بهتره تو یه هفته یه کتاب از یه مورد مثلا منظر تموم شه و هفته بعدش یه مورد دیگه شروع شه؟....قربونتون برم...ممنون میشم اگه جواب بدین:gol:
(دارم دنبال دکمه غلط کردم می گردم .....آخه شهریور اصلا نخوندم!!!!!!!!!!!!
سلام عزیزم خسسسسته نباشی......کارت خوبه....دکمه غلط کردمتو پیدا کردی به منم بده....چون من کل تابستون رو نخوندم:biggrin::w06:
یکی از بچه های اینجا میگفت من تو تابستون میگفتم خیلی زوده الانم احساس میکنم خیلی دیره میخوام بیخیال شم:biggrin:
من زیاد متوجه نشدم برنامت چجوریه ...کاش میزاشتی ببینم چون خودمم درگیرم و چون دیگه نمیتونم برنامه تابستونو ادامه بدم امروز هیچی نخوندم ... باید ی برنامه خوب بزارمو دوباره استارت بزنم ب امید خدا....
اما خودم فکر میکنم با سیلابسا پیش بریم بهتره چون اینطوری درسی جا نمیمونه و مجبوریم مثلا اون قسمتو تا فلان روز تموم کنیم...
با سیلابیسا پیش بری خیلی خوب میشه
دوستان من عادت کردم به فن و زبان خوندن!
تاریخ خوندن برام سخت شده! یعنی حوصله شو ندارم
منظورم کتاب مفاهیم معاصر غرب بانی مسعود ه.
چه کنم؟
اتفاقا منم فقققط جهان زارعی دستمه!!!منم از معاصر میترسم و از ده قدمیش رد میشم که مبادا چشمم بهش بیوفته و وسوسه شم....تو دانشگاه محبوبترین درسم همین معماری معاصر بود و از معماری جهان متتتننننفررر بودم با اون استاد گندم که کلاس معماری جهان رو با زنگ املای اول ابتدایی اشتباه گرفته بود:mad:ولی الان که جهان رو میخونم هم احساس میکنم شیرین تره هم احساس میکنم مخم نمیکشه دوتاشو باهم بخونم:redface:
مای گاد!
20 30 صفحه تاریخ بانی مسعود در 2 ساعت!خوب می خونی.یادت می مونه؟من فکر می کنم همونطور که دوستمون گفت به علاقه هم بستگی داره.احتمالا شما عاشق تاریخ هستی.
یه ماهه خوندیش.باریکلا.
فن هم خوندی؟
والا اگه تو تعجب نمیکردیاااا من خودکشی میکردم این وسط!!!!:surprised:منم خیلی طول میکشه یه مطلبو بخونم و مرور کننم خوش به حالشووون
دوستانی که مثل من امکان شرکت توی کلاسا یا آزمونای موسساتو ندارن به نظرم از روی بودجه بندی اقدام به خوندن بکنن خیلی بهتره
ذهنتون اینطوری منسجم میشه و میدونید کدوم فصلا از کتابا با هم یکین
البته پیشنهاد منه
مرسی از راهنماییت منم نظم همینه;)

سلام بچه ها خوبید ؟دلم واستون تنگ شده بود گفتم یه حالی بپرسم .....دلم پر میزنه برم کتابارو بزارم جلوم بخونم .....خوشبحالتون
سلام عزیزم....دل منم برات تنگ شده بود....میخواستم بهت پی ام بدم....ایشالا سال بعد با اننننرژی میخونی غصصصه نداره کهههه
کتاب معماری جهان یا معماری اسلامی عصر کنکاش رو کسی خریده ؟ خوبه؟
دنبال کتاب تست واسه تاریخ می گردم

والا من دوتاشم دارم فک میکردم بعد هر فصل مثلا بین النهرین تستای مربوط به اون رو گذاشته...ولی اینطور نیست....خلاصه هر فصل رو اول نوشته بعد آخر هر بخش مثلا تمدن های ماقبل تاریخ 40 یا 50 تا تست گذاشته
که البته به نظرم اینجوری بهتره....چون اگه بعد هر فصل تست میذاشت تابلو میشد که ذهن آدم متمرکز میشه رو همون فصل و آدم فک میکنم که چه کار شاخی میکنه این سوالا رو جواب میده
در کل خوبه من راضیم
ولی اگه صرفا تست میخوایی مال ده سال کنکور رو بزن.....که اونم باید به کل کتابا تسلط کامل داشته باشی بعد تستشو بزنی که اعتماد به نفستو از دست ندی
موفق باشی;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها نیت کردم برنامه ام بنویسم که انشاله از هفته بعد شروع کنم .........................که سرما خوردم بدجور اساسی ...............میترسم شروع کنم به خوندن دیگه بمیرم ..................والا به خدا جون ادم مهمتره تا یک ارشد ..........راستی بچه ها یک کتاب تست خوب و مشتی برای فن میخوام کسی چیزی سراغ داره

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها نیت کردم برنامه ام بنویسم که انشاله از هفته بعد شروع کنم .........................که سرما خوردم بدجور اساسی ...............میترسم شروع کنم به خوندن دیگه بمیرم ..................والا به خدا جون ادم مهمتره تا یک ارشد ..........راستی بچه ها یک کتاب تست خوب و مشتی برای فن میخوام کسی چیزی سراغ داره

ایستایی . فن ساختمان احسان مسعودی مرکز معماری

mehrnaz.architec

عضو جدید
اورایاد...
سلام و خداقوت به همه ی دوستان پرتلاش و درسخوون که با تمامی مشکلات بازم کم نمیارن(معمار یعنی همین دیگه;)) با توکل برخدا و با اجازه بزرگترها بالاخره منم بعد از یه وقفه ی دوماهه استارت زدم،وانشالله این دفعه تا آخر ادامه میدم(یه پیشنهاد دوستانه حتی شده روزی نیم ساعتم درس بخونید ولی نذارید که وقفه بیفته چون استارت دوباره خییییییییییییییییییییلی سخت میشه)،راستش اولش همچین که کتابو باز کردم استرس گرفتم که من قرار بود از قبل عید شروع کنم وچقد تنبلی کردم و از این حرفا اما به این نتیجه رسیدم که با این فکرها فقط امروزمم از دست میدم برای کنکور خوندن نه مدت مهمه نه کمیت،در درجه اول کیفیت و الویت بندی مهمه چه بسا اگه زودتر شروع میکردیم بخاطر وقت بیشتر منابع بیخودی دور خودمون جمع میکردیم و همین باعث میشد به منابع اصلی تسلط کافی نداشته باشیم و به دوره هم نرسیم،اصلا دیدد بعضی کارها هلهلکی چقد بهتر میشه مثلا گاهی اوقات غذای هلهلکی میپزی از اونی که از صب روش وقت گذاشتی بهتر میشه، انشالله که کنکور ارشدم برای ماها اینطور بشه،پس به امید خدا شروع میکنیم
یاعلی

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اورایاد...
سلام و خداقوت به همه ی دوستان پرتلاش و درسخوون که با تمامی مشکلات بازم کم نمیارن(معمار یعنی همین دیگه;)) با توکل برخدا و با اجازه بزرگترها بالاخره منم بعد از یه وقفه ی دوماهه استارت زدم.(خیلی هم عالی)،وانشالله این دفعه تا آخر ادامه میدم(یه پیشنهاد دوستانه حتی شده روزی نیم ساعتم درس بخونید ولی نذارید که وقفه بیفته چون استارت دوباره خییییییییییییییییییییلی سخت میشه)،راستش اولش همچین که کتابو باز کردم استرس گرفتم که من قرار بود از قبل عید شروع کنم وچقد تنبلی کردم و از این حرفا اما به این نتیجه رسیدم که با این فکرها فقط امروزمم از دست میدم برای کنکور خوندن نه مدت مهمه نه کمیت،در درجه اول کیفیت و الویت بندی مهمه چه بسا اگه زودتر شروع میکردیم بخاطر وقت بیشتر منابع بیخودی دور خودمون جمع میکردیم و همین باعث میشد به منابع اصلی تسلط کافی نداشته باشیم و به دوره هم نرسیم،اصلا دیدد بعضی کارها هلهلکی چقد بهتر میشه.(بسیار باهات موافقم) مثلا گاهی اوقات غذای هلهلکی میپزی از اونی که از صب روش وقت گذاشتی بهتر میشه، انشالله که کنکور ارشدم برای ماها اینطور بشه،پس به امید خدا شروع میکنیم
یاعلی[/QUOTE]یا علی

من دیشب غذا هول هولکی درست کردم...و بسیار خوشمزه شده بود...
اسن تا حالا این مدلیشو نخورده بودم...و مطمعنم تا آخره عمرم هم ب این خوشمزگی دیگه درس نمتونم بکنم.

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان منم میخوام شرو کنم بخونم اما اصلا نمیدونم باید چیکارکنم .هنگم نمیدونم چیکارکنم چی بخونم .:(

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوهوم... اما فک میکنم سختی این راه در حد مردنه برا من ک تنبلم:w47::redface:
اگه قرار باشه ب خاطر سرما درسو کنسل کنیم بعد پشیمون میشیما :w42: از من ب تو نصیحت...:w24:
همین الان برو برنامتو اجرا کن ....:evil::w39: سرمارو بهونه نکن :Ph34r:

مهندس من الان سر کارم انشاله از هفته اینده ما هم میایم به جمعتون

arv3760

عضو جدید
با سلام دوستان میشه لطف کنید بگید سرفصل معماری معماری برای ازمون چیه؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا