مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
دلیلش رو نمیدونم ولی سوالاتش رو نذاشتن توی سایت .

این لینک فقط پاسخنامه آزمون خودسنجی و سئوالات آزمون کار در منزل هستش.

پاسخنامه آزمون کار در منزل :

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-ارشد-معماری?p=7805985&viewfull=1#post7805985

ببخشید من فایل ها رو چک نکرده بودم
سوالات آزمون خودسنجی آکادمی تخصصی معماری:

پیوست ها

• memarikhodsanji94.pdf
    2.7 مگایابت · بازدیدها: 0
  • honarhakhodsanjie 94.pdf
    4 مگایابت · بازدیدها: 0

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی:gol::gol::gol:......:w36: واقعا ازتون ممنونم:w30:
راستی!شما چه منبعی رو واسه زبان تخصصی پیشنهاد می کنین؟(بچه ها اگه خواستین ممنون میشم اگه شمام نظر بدین:gol:)
همونجور که دوستامون گفتن بیشتر سوالات درک مطلب شده که باید به طور کلی زبان عمومیت قوی باشه واسه پاسخ گویی به سوالات زبان تخصصی.چون این دو جدا از هم نیستن در حقیقت.
واسه زبان تخصصی من کتابای دکتر رستگار پور و زبان تخصصی حسین فرهادی رو انتخاب کردم.

hastiii

عضو جدید
بچه ها سلام
من فقط میخواستم یه چیزی بگم اونم اینکه اصلا اصلا زبان رو نزارین کنار با نزارین واسه آخرها حتی دوستانی که زبانشون خوبه ، نمیشه فقط هم با لغت حفظ کردن زبانتون خوب بشه چون سرجلسه انقدر استرس هست که معنی لغات یادتون بره پس باید جوری خونده باشید که لغات ملکه ذهمنتون شده باشه پس تا جایی که میتونید متن بخونید مثلا ebook انگلیسی کتابهایی که گلابچی ترجمه کرده رو دانلود کنید و هرشب یه صفحه از روش بخونید اینجوری هم زبان تخصصیتون خوب میشه هم عمومی جون لغات زبان که تخصصی عمومی نداره ، این توصیه منه ضرر نمیکنید من زبان خودم خوبه ولی انقدر سر کنکور هول بودم که 9تا غلط زدم غلطهای مسخره اینجوری بخونید که مثل من نشید ، من تمام درصدهام با رتبه 58 یکی بود ولی اون زبانش 81% بود من 11% و رتبه من شد 641 پس نتیجه زبان کاملا واضحه
امیدوارم موفق باشین .

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سلام
من فقط میخواستم یه چیزی بگم اونم اینکه اصلا اصلا زبان رو نزارین کنار با نزارین واسه آخرها حتی دوستانی که زبانشون خوبه ، نمیشه فقط هم با لغت حفظ کردن زبانتون خوب بشه چون سرجلسه انقدر استرس هست که معنی لغات یادتون بره پس باید جوری خونده باشید که لغات ملکه ذهمنتون شده باشه پس تا جایی که میتونید متن بخونید مثلا ebook انگلیسی کتابهایی که گلابچی ترجمه کرده رو دانلود کنید و هرشب یه صفحه از روش بخونید اینجوری هم زبان تخصصیتون خوب میشه هم عمومی جون لغات زبان که تخصصی عمومی نداره ، این توصیه منه ضرر نمیکنید من زبان خودم خوبه ولی انقدر سر کنکور هول بودم که 9تا غلط زدم غلطهای مسخره اینجوری بخونید که مثل من نشید ، من تمام درصدهام با رتبه 58 یکی بود ولی اون زبانش 81% بود من 11% و رتبه من شد 641 پس نتیجه زبان کاملا واضحه
امیدوارم موفق باشین .

در این که زبان خیلی مهمه که خیلی مهمه ولی نباید از این غافل شد که ادم زبانش هم خوب باشه تا به جوابی مطمین نباشه نباید بزنه نه تنها توی زبان توی همه درسها ،این که ادم منفیبزنه نشونه عدم تسلط هستش یا بی دقتی یا هر چیز دیگه من خودم سعی می کردم توی تمرینات منفی نزنم حتی گاهی اوقات اشکم در می اومد ولی تمرین می کردم ، خدا را شکر برا زبان سر جلسه منفی را نزدم همونی که زدم درست بود ،ولی خب یک جاهایی هم اشتباه کردم چند تا سوال تقریبا شانسی 50 -50 زدم که جز بدشانس ها بودم البته بدشانسی نه جز اشتباهات میشه گفت چون چیزی به اسم شانس وجود نداره یا بلدی یا نه بلدی که من ریسک کردم متاسفانه بعضی جاها

veritaaa

عضو جدید
من خیلی گیر میدم...من نمیدونم شما چیزی درباره آدم کمال طلب شنیدین یا ن...خیلی خصوصیت بدیه...میتونم بگم ی مرضه...من دچارش هستم.
ی کمال طلب ب بهانه این ک این کارو بهتر و کامل تر انجام بده ....هیچ وقت اون کارو انجام نمیده...
این حرفای بچه ها درباره درس خوندن تاثیر میزاره..
آدم همه چیو میتونه کسب کنه.
من احساس میکنم بهتر شدم...

منم اینطوری بودم. البته در حقیقت هیچ وقت اون کارو درست انجام نمیده(من اینجوریم ).. الان بهترم
درباره سبک شناسی هم خلاصه ای که واسه مرکز معماری هست برای آیدین جوانی رو با کتاب که تطبیق دادم کامله .. دست بندی شده تره میتونی اونو پرینت کنی.. من خودم تو قطع آ 5 (چون متن قاطی نشه اینجوری نوشتم :biggrin:) پرینت میکنم . جمع و جور تره و جای کمتری میگیره

ولی نمیدونم ریشه ها و مفاهیم رو با وجود داشتن کتابای دیگه بگیرم یا نه .. :(

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم اینطوری بودم. البته در حقیقت هیچ وقت او کارو درست انجام نمیده(من اینجوریم ).. الان بهترم
درباره سبک شناسی هم خلاصه ای که واسه مرکز معماری هست برای آیدین جوانی رو با کتاب که تطبیق دادم کامله .. دست بندی شده تره میتونی اونو پرینت کنی.. من خودم تو قطع آ 5 (چون متن قاطی نشه اینجوری نوشتم :biggrin:) پرینت میکنم . جمع و جور تره و جای کمتری میگیره

ولی نمیدونم ریشه ها و مفاهیم رو با وجود داشتن کتابای دیگه بگیرم یا نه .. :(

والا دوست عزیز ظاهرا که ریشه ها و مفاهیم غرب بانی مسعود لازمه من که امروز رفتم گیرش بیارم پیداش نکردم شاید پیدا نکنمبره تو لیست خرید مهر

veritaaa

عضو جدید
والا دوست عزیز ظاهرا که ریشه ها و مفاهیم غرب بانی مسعود لازمه من که امروز رفتم گیرش بیارم پیداش نکردم شاید پیدا نکنمبره تو لیست خرید مهر
آره ولی کتاب بزرگیه .. کاش کتابخونه دانشگام داشته باشه دیگه نخرم :biggrin:

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سلام
امیدوارم موفق باشین .

اههههه با منی :)))) ۵۸ نه ۵۲ :ی
اخه زبان خیلیییی مهمه، من از روز اول اینجا گفتم :)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره ولی کتاب بزرگیه .. کاش کتابخونه دانشگام داشته باشه دیگه نخرم :biggrin:

اره معمولا کتابخونه ها دارنش ، ما که قدر کابخونه دانشگاه مون ندونستیم خدایش خیلی غنی بودددددددددددددددددد

بچه ها من یک ایده به ذهنم اومده ایا کسی هست که ما را همراهی کند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من قصد دارم که حداقل درک مطلب های کنکورهای معماری و هنرهای ساخت و شهرسازی را جمع و جور کنم و بخونم یا عبارتی یک ارشیوی بشه که حداقلیک ماه اخری فقط و فقط مال کنکور حل کنم ، معماری را که دارم هنرهای ساخت هم دوستم داره احتمالا شهرسازی را هنوز گیر نیوردم ایا کسی نیست که مرا یاری کند
اخه به نظرم هیچی مث مال خود کنکور نمیشه حت یازمون ازمایشی ها
من می خوام یک ارشیو عکس ازشون درست کنم انشااله که همیشه همراه ام باشه ،اخه 50 درصد زبان هستش دیگه

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال:
بالاخره مسجد جامع فهرج شیوه خراسانیه (بعد از اسلامه)یا پارتی؟؟؟:confused:
شما تاریخو چجوری میخونین؟؟؟یه فصل یه فصل میرین جلوو؟؟؟:w10:آخه خیلی طول میکشه آدم تو یه روز یه فصلو تموم کنه!:w00::w06:

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره معمولا کتابخونه ها دارنش ، ما که قدر کابخونه دانشگاه مون ندونستیم خدایش خیلی غنی بودددددددددددددددددد

بچه ها من یک ایده به ذهنم اومده ایا کسی هست که ما را همراهی کند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من قصد دارم که حداقل درک مطلب های کنکورهای معماری و هنرهای ساخت و شهرسازی را جمع و جور کنم و بخونم یا عبارتی یک ارشیوی بشه که حداقلیک ماه اخری فقط و فقط مال کنکور حل کنم ، معماری را که دارم هنرهای ساخت هم دوستم داره احتمالا شهرسازی را هنوز گیر نیوردم ایا کسی نیست که مرا یاری کند
اخه به نظرم هیچی مث مال خود کنکور نمیشه حت یازمون ازمایشی ها
من می خوام یک ارشیو عکس ازشون درست کنم انشااله که همیشه همراه ام باشه ،اخه 50 درصد زبان هستش دیگه

از اینجا پیداشون میکنی دوستی جون...

http://salamt.mdir.ir/دانلود-سوالات-کارشناسی-ارشد-معماری-سراسری

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال:
شما تاریخو چجوری میخونین؟؟؟یه فصل یه فصل میرین جلوو؟؟؟:w10:آخه خیلی طول میکشه آدم تو یه روز یه فصلو تموم کنه!:w00::w06:

مسجد خوب فضایی هست که با ظهور اسلام به وجود اومده مسلما باید تو دوره اسلامی باشه خو ...

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مسجد خوب فضایی هست که با ظهور اسلام به وجود اومده مسلما باید تو دوره اسلامی باشه خو ...

میدونم ولی آخه همممه نشونه هاش مال شیوه پارتیه!!!
تازه یه جا هم نوشته انگار آتشکده ای چیزی بوده بعدا مسجد شده از یه طرفم نوشته از پلانش معلومه که از اول واسه مسجد ساخته شده!!!
با این حساب میشه نتیجه گرفت که این مسجد تو دوره خراسانی به شیوه پارتی ساخته شده:):w10:

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
بچه ها یه سوال:

مسجد جامع فهرج به شیوه سبستانی به تبعیت از سبک مسجدسازی مسجدالنبی ساخته شده.
این مسجد و مسجد تاریخانه دامغان جزو سبک خراسانی حسابی میشن ولی شیوه ساختشون به سبک پارتی هم بوده. (منظور تزئینات، نقش برجسته‌های تاریخانه دامغان، استفاده از قوس مازه‌دار، استفاده از تاق گهواره‌ای و... که به شیوه قبلی خودشون یعنی ساسانی بوده)
مناره هاشون هم هردوشون تو قرن 4 اضافه شده.
اینا فعلن یادم میاد :smile:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مسجد جامع فهرج به شیوه سبستانی به تبعیت از سبک مسجدسازی مسجدالنبی ساخته شده.
این مسجد و مسجد تاریخانه دامغان جزو سبک خراسانی حسابی میشن ولی شیوه ساختشون به سبک پارتی هم بوده. (منظور تزئینات، نقش برجسته‌های تاریخانه دامغان، استفاده از قوس مازه‌دار، استفاده از تاق گهواره‌ای و... که به شیوه قبلی خودشون یعنی ساسانی بوده)
مناره هاشون هم هردوشون تو قرن 4 اضافه شده.
اینا فعلن یادم میاد :smile:

مرسی داداش...
تو تاریخو چجوری میخونی؟؟؟من روزی یه فصل مثلا از معماری جهان یا سبک میخونم ولی خیلی طول میکشه...یه ساعت طول میکشه 4 صفحه بخونم ....گاهی اوقات فکر میکنم خنگم:redface::cry:
کارم شده زبان و تاریخ...اصلا فرصت نمیکنم فن بخونم:wallbash:

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

مرسی داداش...
تو تاریخو چجوری میخونی؟؟؟من روزی یه فصل مثلا از معماری جهان یا سبک میخونم ولی خیلی طول میکشه...یه ساعت طول میکشه 4 صفحه بخونم ....گاهی اوقات فکر میکنم خنگم:redface::cry:
کارم شده زبان و تاریخ...اصلا فرصت نمیکنم فن بخونم:wallbash:

من فعلا تابستونو معماری اسلامی عسگری و عصر کنکاش رو میخونم که از مهر ماه با شروع آزمونا جزوه متدین رو هم بهش اضافه میکنم.
اگه جزوه عسگری رو ندارین زیاد مهم نیست چون عصر کنکاش کتابش واقعا خوبه و تا اینجا خوندم (50 درصد) مطالب کاملا شبیه هم بوده شایدن عصر کنکاش کاملتر بوده باشه!
در مورد نحوه خوندم قبلا ابراهیم خان :دی توضیح داده که من دیگه توضیح اضافی نمیدم.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلااااام دوستان
ی سوال: فرق glue-laminated timber و glulam چیه؟؟؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من فعلا تابستونو معماری اسلامی عسگری و عصر کنکاش رو میخونم که از مهر ماه با شروع آزمونا جزوه متدین رو هم بهش اضافه میکنم.
اگه جزوه عسگری رو ندارین زیاد مهم نیست چون عصر کنکاش کتابش واقعا خوبه و تا اینجا خوندم (50 درصد) مطالب کاملا شبیه هم بوده شایدن عصر کنکاش کاملتر بوده باشه!
در مورد نحوه خوندم قبلا ابراهیم خان :دی توضیح داده که من دیگه توضیح اضافی نمیدم.
عصرکنکاشو دارم خیلی خوبه...من اول از رو اون میخونم لب مطلب بیاد دستم بعد کتابو میخونم...
جزوه متدین رو امروز درآوردم هم یک هم دو....نمیدونم دیدیش یا نه ولی صفحه اولشو یه نگا انداختم کلا متفاوته با اون چیزایی که میخونیم توش مطالب آشنا هم هستاااا ولی ناآشناها بیشتر تو چش میزنن!!!!!...خدا به خیر بگذرونه

tohidii

عضو جدید
من ریشه و مفاهیم غرب و دیروز خریدم از انقلاب انتشارات پیام.دوستمون که پیدا نکرده بود ، اینجا داره

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

مرسی عزیزم من دنبال پاسخنامه تشریحی اش هستم ببینم رفیق می تونه یک کتاب گیر بیاره عکس بگیره چون به نظرم بهترین کار اینه که درک مطلب ها را از اینها بخونیم خودش حدوداباید 70یا بیشتر بشه که از یک کتاب درک مطلب به نظرم مفیدتر باشه

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی.بچه ها چنتا سوال دارم ممنون میشم اگه جواب بدین:gol::gol:
1-اینجا کسی هست که ترم پاییزم کلاس داشته باشه یا فقط منم که اینطوریم؟!به نظرتون با کلاس و دانشگاه میشه برا کنکور خوند؟:cry:البته چون ترم قبل 24 واحد برداشته بودم برا ترم 3 و 4 زیاد واحد ندارم 14 تا واسه یکی و 16 تام واسه ترم 4.
2.چون اسکیسم در حد صفره از الان می خوام تمرین خط کنم ولی هر کاری می کنم با تمرینای استاد حسینی نمی تونم خط لرزون بکشم.یعنی یه جورایی رعشه میشه تا لرزون!!!با تمرین بیشتر میشه خط لرزون کشید؟

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

1-اینجا کسی هست که ترم پاییزم کلاس داشته باشه یا فقط منم که اینطوریم؟!به نظرتون با کلاس و دانشگاه میشه برا کنکور خوند؟:cry:البته چون ترم قبل 24 واحد برداشته بودم برا ترم 3 و 4 زیاد واحد ندارم 14 تا واسه یکی و 16 تام واسه ترم 4.
2.چون اسکیسم در حد صفره از الان می خوام تمرین خط کنم ولی هر کاری می کنم با تمرینای استاد حسینی نمی تونم خط لرزون بکشم.یعنی یه جورایی رعشه میشه تا لرزون!!!با تمرین بیشتر میشه خط لرزون کشید؟

من خودم ترم هفت میشم این ترم! میشه خوند ولی فشاری که به آدم میاد غیرقابل وصفه (قبلا تجربشو داشتم که میگما :دی) ترم سه و چهار قضیش چیه؟!
اسکیسو بعد کنکور اول شروع میکنم من.

2.چون اسکیسم در حد صفره از الان می خوام تمرین خط کنم ولی هر کاری می کنم با تمرینای استاد حسینی نمی تونم خط لرزون بکشم.یعنی یه جورایی رعشه میشه تا لرزون!!!با تمرین بیشتر میشه خط لرزون کشید؟[/QUOTEتمرین کنی حتما موفق میشی

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم منم پاییز 15 واحد دارم، تازه دانشگاه من شهر خودم نیست همش در رفت و امد خواهم بود اما ناامید نباش
تلاش میکنیم یه طوری میشه دیگه
کار نیکو کردن از پر کردن است. کار نشد نداره ، تلاش ...تلاش .... تلاش

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم ترم هفت میشم این ترم! میشه خوند ولی فشاری که به آدم میاد غیرقابل وصفه (قبلا تجربشو داشتم که میگما :دی) ترم سه و چهار قضیش چیه؟!
اسکیسو بعد کنکور اول شروع میکنم من.
قضیه ترم سه و چهار اینه که کاردانی به کارشناسیم دیگه!...مرسی که بهم امیدواری دادین:gol::gol:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم منم پاییز 15 واحد دارم، تازه دانشگاه من شهر خودم نیست همش در رفت و امد خواهم بود اما ناامید نباش
تلاش میکنیم یه طوری میشه دیگه
کار نیکو کردن از پر کردن است. کار نشد نداره ، تلاش ...تلاش .... تلاش
عزیزمی...مرسی:gol::w40:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
قضیه ترم سه و چهار اینه که کاردانی به کارشناسیم دیگه!...مرسی که بهم امیدواری دادین:gol::gol:

بذا منم امیدوارترت کنم
منم ترم 3ام مث خودت
تازشم احتمالا 5ترمه شیم چون بنا ب دلایلیییییی واحد کم ارائه میدن!!!
پس خودتو ناراحت نکن
واسه تمرین خط هم من با کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم 1 شرو کردم+راهنمایی و کمک فوق العاده دوستامون ک واسه اسکیس امسال تمرین میکردن
برو تاپیک تمرین اسکیس 93 خیلی چیزا رو متوجه میشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا