shima 70
عضو جدید
خیلی خوب بود یعنی در واقع عااالی بود ولی خب ما هر چهار نفر واقعا میخواستیم بخونیم و هممونم بدون حاشیه بودیم(متوجه ای کهچه کار جالبی
اونوقت در کنار هم تونستید نتیجه بگیرید؟

خیلی خوب بود یعنی در واقع عااالی بود ولی خب ما هر چهار نفر واقعا میخواستیم بخونیم و هممونم بدون حاشیه بودیم(متوجه ای کهچه کار جالبی
اونوقت در کنار هم تونستید نتیجه بگیرید؟
بچه ها برای انجام دادن تمرینای استاد حسینی که تو باشگاه هست، مداد خوبه یا ماژیک F یا راپید؟
این قسمت ها یعنی ورودی نارامسین اصلا مهم نیست... این قدر به مسائل حاشیه ای معماری جهان توجه نکنید... این که توجه نکردی کار درست تری هستوای چقدر عمیق جهان میخونید .....من اصلا به ورودی نارامسین توجه نکردم![]()
منم نمیدونمپس از کجا بدونیم جواب صحیح کدام است؟و سوال دوم اینکه ایا میدانید که کدام فصل ها مهم هستن و حتم سوال میاد تا فقط اونهارو بخونم؟
از بین اینا با f ولی در کل به نظرم با s خیلی خوبه ...بچه ها برای انجام دادن تمرینای استاد حسینی که تو باشگاه هست، مداد خوبه یا ماژیک F یا راپید؟
مهندس بنی هاشمی استاد دانشگاه هنرن ... همونی که تو مقصودیه است ، اونجام اتاق دارن میتونین همونجا پیداش کنین، شهریه هم واسه 10 جلسه 300 تومنه، البته دوره فشرده بعد امتحان تئوری 350،شما توی تبریز رفتین؟میشه اسم و ادرس اموزشگاه و شهریش رو برام اگه ممکنه بگین؟![]()
اصلا نگران تایم خوندن نباش عادت میکنی کم کم ..من اوایل که میخوندم دو ساعت به زووور اونم با چشمای نیمه بازمنم نمیدونم
بچه ها من تازه شرو کردمخیلی سخته نمیتونم زیاد بخونم خیلی بخونم روزی 2 ,3 ساعت میشه
چیکار کنم![]()
عزیزم میدونی کدام فصل ها مهم است؟
این قسمت ها یعنی ورودی نارامسین اصلا مهم نیست... این قدر به مسائل حاشیه ای معماری جهان توجه نکنید... این که توجه نکردی کار درست تری هست![]()
دوست خوبم منظر پارسه از راهیان بهتره؟؟درک عصر کنکاش خوبه یا راهیان
بچه ها من موندم چی بگیرم هرکدومتون ی چی گفتین![]()
شهریه هاشون و میزان ساعت تدریسشونم میگین لطفا
بچه ها کسی توی تبریز جایی میشناسه که اموزشگاه اسکیس باشه؟و خیلی خوب آموزش بدهند و شهریش هم مناسب باشه؟
![]()
سلام.منظورتون معماری معاصر از شرق تا غرب-حامد کامل نیا؟؟نمیشه گفت کدوم فصل مهمه...همه فصل ها رو باید به دقت خوند...امسال با همین فکر اکثرا معماری شرق رو سطحی خونده بودن! ولی تو کنکور از معماری هند سوال اومد...!!!من خودم اشتباه زدم!!!
برا معماری اسلامی هم توصیه میکنم حتما جزوه دکتر متدین رو کامل و سطر به سطر بخونین...امسال خیلی ازش سوال اومده بود!
سلام.منظورتون معماری معاصر از شرق تا غرب-حامد کامل نیا؟؟
مگه این کتاب جز منابع اصلیه؟
ممنون
سلام گلم
منظورش فصلهایی از معماری جهانه ک مربوط ب معماری شرق میشه مث معماری هند[/QUOTE
سلام مارال..
عه اینطور بود منظورش
والا انقد بچه ها اسم کتابا مختلفو میگن اسن قاطی کردم..
میترسم ی وقت ی کتابی باشه من اسن ندونم.
راستی سیلابس کنکورای آزمایشی مرکز یا بقیه هنوز نیومده ؟
ممنون.
منظور ایشون یه چیز دیگه بود ولی تا اونجایی که من میدونم معماری معاصر از شرق تا غرب کامل نیا هم جزو منابع اصلیه + قبادیانسلام.منظورتون معماری معاصر از شرق تا غرب-حامد کامل نیا؟؟
مگه این کتاب جز منابع اصلیه؟
ممنون
سلام گلم
منظورش فصلهایی از معماری جهانه ک مربوط ب معماری شرق میشه مث معماری هند[/QUOTE
سلام مارال..
عه اینطور بود منظورش
والا انقد بچه ها اسم کتابا مختلفو میگن اسن قاطی کردم..
میترسم ی وقت ی کتابی باشه من اسن ندونم.
راستی سیلابس کنکورای آزمایشی مرکز یا بقیه هنوز نیومده ؟
ممنون.
گلم تو همونایی ک میدونیو بخون.بعدشم تست بزن
خیلی خودتو نگران این چیزا نکن
درباره کنکورازمایشی من چیزی نمیدونم چون شرکت نمیکنم
موفق باشی
برای تاریخ و منظر کتابای پارسه خوبه. مخصوصا منظر. برا درک هم راهیان ارشد. اما منابع اصلی یا جزوه ها باید تو اولویت باشن.
سلام بچه ها خوبید
امروز رفتم کتابخونه دانشگاه ازاد شهرمون تا دلتون بخواد کتاب راهیان ارشد داشتن ولی دریغ از یک دونه عصر کنکاش والا به خدا اگه کسی چیز خوب از توشون سراغ داره ممنون میشم بگید اهان یک چیزی دوتا عصر کناکش پیدا کردم یک دونه فن و ساختمان 1عناصرو جزییات مواد و مصالح بود جلد اول یکی هم مبانی نظری و تیوریهای معماری جلد3یک تاریخ و مبانی نظری مدرسان شریف هم بود کسی اطلاعی از این 3تا کتای نداره که خوبه یا نه ؟
خب ینی مدرسانو بیخیال شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میخوام ببینم بستشو بخرم یا دونه دونه کتاب انتشارات مختلف بخرم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلااام
من میخواستم مدرسان بخرم بستشو,اما با حرفای بچه ها پشیمون شدم ....همه از عصر کنکاش حرف میزنن من حتی اسمشو نشنیدمحالا شما منمو راهنمایی کن چیکار کنم؟؟؟؟مدرسان یا عصره کنکاش؟؟؟؟واسه کدوم درسا؟؟؟؟تسته؟؟؟؟خوبه؟؟؟؟
![]()
سلااام
من میخواستم مدرسان بخرم بستشو,اما با حرفای بچه ها پشیمون شدم ....همه از عصر کنکاش حرف میزنن من حتی اسمشو نشنیدمحالا شما منمو راهنمایی کن چیکار کنم؟؟؟؟مدرسان یا عصره کنکاش؟؟؟؟واسه کدوم درسا؟؟؟؟تسته؟؟؟؟خوبه؟؟؟؟
![]()
بچه آزمون گرایش های مختلف تو روزهای مختلفه یا همه تو یه روزه یا اول آزمون میدیم بعد رشته رو مشخص میکنیم چجوریه ؟ من اینو نمیدونم هنوز ؟ میشه چند تا گرایش و شرکت کرد ؟
هرجا میخوای برو فقط گزینه اوله یا گزینه برتر نرو
اگه فقط اموزش اسکیس رو میخوای بنی هاشمی خوبه اما نه اگر برای ارشد میخوای گشتم نبود نگرد نیست(البته بچه ها رفتن پیشش)
کلاسای اسکیس ارشد از الان برگزار نمیشه...معمولا میذارن از اسفند و بعد کنکور...امسال من کلاس استاد توسلی و علوی زاده میرفتم(آکادمی معماری)واقعا فوق العاده بودن،تو تبریزم کلاس داشتن و تدریس میکردن،اما نمیدونم کدوم آموزشگاه! تونستین سراغ کلاساشونو بگیرین ببینین شاید بازم بیان.!
موقعی که ما تبریز دانشجو بودیم موسسه مهر ایمان کلاسای اسکیس خوبی برگزار میکرد...حتی دکتر صدیق هم اونجا کلاس برگزار میکردن!
بچه ها من سوالی از معماری جهان زارعی دارم.
ص 18 نوشته از غرب راه ورودی برای کاخ نارامسین است در حالی که در پلان از شرق راه است؟
ص 41 گفته از بقایای بر جامانده از هرم میانی خوفو... در حالی که هرم میانی خفرع است نه خوفو؟
یا من اشتباهی متوجه شدم