مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب خب! سلام بچه ها! ما دیگه اسکیسمونم دادیمو تموم شد واسه الان بدبختیای ارشدیمون! تا ببینیم سرنوشت تو شهریور ما رو به کجا می کشونه! :w32:
الان دیگه اگه کسی سوالی چیزی داشت واسه تئوری یا اسکیس من در خدمتم. :)

azadehhh73

عضو جدید
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

Salam samaneh jan khaste nabashid.

Sent from my iPhone using Tapatalk

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب خب! سلام بچه ها! ما دیگه اسکیسمونم دادیمو تموم شد واسه الان بدبختیای ارشدیمون! تا ببینیم سرنوشت تو شهریور ما رو به کجا می کشونه! :w32:

وای راحت شدیما.... ولی اسکیسم زیاد خوب نبود. :( شاید بریم سال بعد.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

سلااااااام عزیزم
خوبی؟
خدا قوت
فعلا با ایده قشنگ سحر داریم روزی 10تا تست درک میزنیم
اینجا: http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ک-معماری(ویژه-کنکور-94)?p=7680772#post7680772
دیگه تند تند سربزن بهمون
امتحاناتمون تا1هفته دیگه تموم میشه و انشا... دیگه جدی جدی شرو میکنیم...
پیشاپیش ممنونم ازت
انشا... دانشگاه و رشته ای ک میخواین قبول شین همتون

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااام عزیزم
خوبی؟
خدا قوت
فعلا با ایده قشنگ سحر داریم روزی 10تا تست درک میزنیم
اینجا: http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/594923-%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C(%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-94)?p=7680772#post7680772
دیگه تند تند سربزن بهمون
امتحاناتمون تا1هفته دیگه تموم میشه و انشا... دیگه جدی جدی شرو میکنیم...
پیشاپیش ممنونم ازت
انشا... دانشگاه و رشته ای ک میخواین قبول شین همتون
مرسی عزیزم! خدا از دهنت بشنوه، هرچند هرچی میگذره بیشتر احساس می کنم اسکیو گند زدم....
خیلی کار خوبی می کنین، فقط مواظب باشین این تحلیل کردنه باعث نشه دچار وسواس بشین و مثل امسال من که سه تا تست درست درکو از پاسخنامه پاک کردم و رتبه ی دو رقمی رو از دست دادم پشیمون بشین! :D

زبانو هم فراموش نکنین، از همه چی مهم تره، من و نیکی درصدامون تقریبن شبیهه ولی زبان نیکی ۲۰ درصد بالاتره و رتبه شو می بینین که یک سوم من شده. حواستون به زبان باشه، از الان شروع کنین جدی ....
اسکیس هم اگه کسی دستش ضعیفه دوره های تابستونی کلاسا رو بره خیلی می تونه باعث آرامش خیالش بشه ( من نرفتم ولی کلن فک کنم خوب باشه) و از الان برنامه تونو جوری تنظیم کنین که بتونین ورکشاپ برین....من بینهایت از ورکشاپ شقاقی و تیمش راضی بودم...از جون مایه می ذارن براتون...هیچ ورکشاپی اینطوری نیست. همین دیگه فعلن. :)

shima 70

عضو جدید
مرسی عزیزم! خدا از دهنت بشنوه، هرچند هرچی میگذره بیشتر احساس می کنم اسکیو گند زدم....
خیلی کار خوبی می کنین، فقط مواظب باشین این تحلیل کردنه باعث نشه دچار وسواس بشین و مثل امسال من که سه تا تست درست درکو از پاسخنامه پاک کردم و رتبه ی دو رقمی رو از دست دادم پشیمون بشین! :D

زبانو هم فراموش نکنین، از همه چی مهم تره، من و نیکی درصدامون تقریبن شبیهه ولی زبان نیکی ۲۰ درصد بالاتره و رتبه شو می بینین که یک سوم من شده. حواستون به زبان باشه، از الان شروع کنین جدی ....
اسکیس هم اگه کسی دستش ضعیفه دوره های تابستونی کلاسا رو بره خیلی می تونه باعث آرامش خیالش بشه ( من نرفتم ولی کلن فک کنم خوب باشه) و از الان برنامه تونو جوری تنظیم کنین که بتونین ورکشاپ برین....من بینهایت از ورکشاپ شقاقی و تیمش راضی بودم...از جون مایه می ذارن براتون...هیچ ورکشاپی اینطوری نیست. همین دیگه فعلن. :)
من ورکشاپ مرکزو رفتم اونم واااقعا عااااالی بود با اینکه من هیچ کلاسی نرفته بودم و واقعا ضعیف بودم اما خیییلی خوب رسوندن منوو به همه چی به زمان به پلان درست به مقطع و دیتیل درست ...از همین سکو ازشون تشکررر میکنیییم :w27::w40:
و همینطور از دوستای خوووبم که اونجا دیدمشون و خیلی کمکم کررردن....:w30::w30:

سلام دوستان ، کتابخانه دانشگامون رفتم چشم افتاد به کتاب ضوابط و عملکرد در طراحی پلان های معماری ترجمه آقای محمد احمدی نژاد ، فکر کنم کتاب خوبی باشه برای درک عمومی معماری ، سر فصل ها شامل ، ضوابط و استاندارد طراحی مدرسه ، بیمارستان ، مسجد ، ترمینال بین راهی ، فروشگاه و مراکز تجاری ، هتل و خوابگاه دانشجویی ، سینما و استادیوی صدا و سیما و مواردی دیگرشامل ضوابط و استاندارد معماری در طراحی شهری رو توی این کتاب دیدم . من خودم به شخصه این کتاب رو برای مطالعه درک عمومی معماری پیشنهاد می کنم . کتاب جامع و خوبیه با توجه به این چند سال اخیر طراحان سوال درک عمومی معماری :twisted::evil: چند سوال درک عمومی را اختصاص به ضوابط شهرداری و استاندارد های طراحی ، طرح می کنند . به نظرم دیدن و ورق زدن این کتاب خالی از لطف نباشد . :w10:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی میدونه 3تا ازمون های ازمایشی و رایگان مرکز و ایوان خانه کی شروع میشه

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

سلام من پرسیدم میگن اوایل مهر ماه ، باز هم خودتون به سایتش یک سری بزنید . تا ببینیم زمان دقیق آزمونش از کی شروع بشه .
ممنون شما هم از مرکز هم از ایوانخانه پرسیدین?
ببخشید یه سوال دیگه،اینکه این موسسات میگن هر کی تو این سه تا ازمون اول شه کل ازمونها براش رایگان میشه ،یعنی باید هر3تا ازمون رو اول شد!!!یا یکیشم کافیه?

ممنون شما هم از مرکز هم از ایوانخانه پرسیدین?
ببخشید یه سوال دیگه،اینکه این موسسات میگن هر کی تو این سه تا ازمون اول شه کل ازمونها براش رایگان میشه ،یعنی باید هر3تا ازمون رو اول شد!!!یا یکیشم کافیه?

آره منم شنیدم که اینو می گن ، نفر اول کل آژمون ها رایگان - نفر دوم50 درصد تخفیف آزمون - نفر سوم تا دهم 20 درصد تخفیف و دو نفر هم به قید قرعه از داخل شرکت کنندگان آزمون خودسنجی انتخاب می گردند و از تخفیف آزمون های مرکز بهره مند خواهند شد .

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

آره منم شنیدم که اینو می گن ، نفر اول کل آژمون ها رایگان - نفر دوم50 درصد تخفیف آزمون - نفر سوم تا دهم 20 درصد تخفیف و دو نفر هم به قید قرعه از داخل شرکت کنندگان آزمون خودسنجی انتخاب می گردند و از تخفیف آزمون های مرکز بهره مند خواهند شد .
خب یعنی یدونه از اون 3تا ازمون رو باید اول شد یا هر 3تاشو!!

parniyaan

عضو جدید
راهنمایی برای ارشد

راهنمایی برای ارشد

سلام دوستان ، من می خواستم شروع کنم واسه ارشد بخونم البته باید بگم که من بهمن ماه پایان نامه ام دفاع کردم و کارشناسیمو تموم کردم تا الان هم تنبلی کردم درس نخوندم البته فقط به خاطر تنبلی نبود چون از بابت این که می خوام ارشد بخونم یا نه مطمین نبودم،آخه همه میگن آدم اول بره سر کار بهتره بعدا هم میشه درس ادادمه داد و از این حرف ها ازطرفی هم از بین شاخه های ارشد معاری داخلی علاقه دارم ولی خوب قبولیش با توجه به ظرفیتها سخته و منم که اسکیسم و اینها اصلا خوب نیست شاخه خود معماری شنیدم میگن خیلی تکراری و شبیه کارشنسی ...واقعا همنطوره ؟؟؟؟ خلاصه که خیلی سردگمم ؟!!!!! :wallbash::crying:
حالا اگه بخوام از الان شروع کنم و بخونم دیره و فایده ای نداره چون یه کم که تو تاپیک های دیگه گشتم (مطالعات گروهی) یه کم سر درگم شدم و احساس کردم که بقیه خیلی وقته شروع کردن به خوندن :( و این که کلاس رفتن حتما لازمه ؟؟؟؟؟ و این که خود کتاب ها یی هم که برای منابع لازمه زیاده و هزینه بر(دقیقا چه کتاب هایی واقعا ضروریه)

ببخشید که پرحرفی کردم گفتم شاید کسی اینجا بتونه یه کم منو راهنمایی کنه اگه لطف کنید در مورد مسایلی که گفتم (کار یا ادامه تحصیل ، و باقی مسایل ) بهم کمک کنید تا از سردرگمی و این همه استرس خلاص بشم ، خیلی ممنون میشم .:w19::question:

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ایوانخانه دروغ گفت ...
من به استاد میل زدم ...
گفتند با ایوان قرارداد ندارند و در ایکون گروپ هستند ...
من 850 پول کلاس سروش به ایوان دادم ...
چه بکنم ؟

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها ایوانخانه دروغ گفت ...
من به استاد میل زدم ...
گفتند با ایوان قرارداد ندارند و در ایکون گروپ هستند ...
من 850 پول کلاس سروش به ایوان دادم ...
چه بکنم ؟

چرا اینهمه زیاد دادی؟ تو سایت که کمتر زده. اگه مطمینی نمیاد برو پولتو پس بگیر برو ایکون

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من برگشتم ....

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودتو ناراحت نکن. شاید قرار داد بست خودشم بهت گفته تا این لحظه
ممنونم نازنین جان به ایوانخانه زنگ زدم ... گفت فعلا در کادر ما هستند !!!.
پیگیری می کنم ...
بعد گفت ما همیشه بهترین استاد ها داریم ...شما نگران نباشید !!! .
من هم بهش گفتم من برای کلاس استاد سروش نیا ثبت نام کردند ... اگر نبودند ... میتونم پول کلاس بر دارم ... گفتند : بله !!! .

aytakin69

عضو جدید
بچه ها سلام ...کسی سیلابس آزومونای هنرهای ساخت ایوان خانه رو داره؟ هرکاری میکنم از سایتش بگیرم نمیشه...:(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا