مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
اذیتشون نکن بزار خوش باشن ......بگو ببینیم چی خوندی؟من الان دارم میرم یکم زبان بخونم
نه دیگه
تا کارو جدی نگیریم پیش نمیره
صحبتهای خصوصی مث بهت زنگ میزنم و بهم زنگ میزنی میتونه توی صفحه شخصی انجام بشه
اینطوری ورق زدن تاپیک از حوصله تازه واردا خارج نمیشه

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
من روال تاپیکو یجور دیگه میدونستم
حس میکردم این تاپیک واسه دورهم بودن و روحیه گرفتنه
تاپیک جزوات واسه جدی گرفتن !!!
خب دوستان من دیگه اینجا پست نمیذارم
پیگیر برنامتون هستم
شماهم میتونید تو پیجم پیگیر برنامم باشید
مارال عزیزم تو یکی از بچه های فعال گروهی
به جرات میتونم بگم خیلیا منجمله خودم از پیگیر بودن توئه که هنوز انگیزه داریم....
خیلیوقتا حرفات منو به شخصه آگاه میکنه. یکی از کسایی هستی که تاپیکو زنده نگه داشتن
عملا یکی از لیدرها هستی به همین خاطر از تو انتظار بیشتر از یکی مث من میره که جدیدا به نت زیاد دسترسی ندارم و از تاپیک عقبم
خیلی از تازه واردا با خوش آمدگویی و راهنمایی تو استارت میزنن. پس تنهامون نذار دوست خوبم:gol:
امیدوارم پستهاتو بازم ببینیم. البته اون پستایی که سیخونک میزنه به غیرتمون برای خوندن

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اذیتشون نکن بزار خوش باشن ......بگو ببینیم چی خوندی؟من الان دارم میرم یکم زبان بخونم

خخخخخ ... هیچ پیشرفتی نداشتم بجز یه درس زبان :D
بچه ها من از فردا هرشب یکی از ریدینگ های کتاب "دلتای تافل" رو میخونم بچه هایی که به ریدینگ های دیگه دسترسی دارند(کتاب نمیدونم چی چی پژوه! یا هر چیز دیگه که توصیه شده) اگر امکان داشت براشون لطفا کم کم (مثل 5 تا ریدینگ درهفته )عکس بگیرند بذارن اینجا یا بخاطر کپی رایت تو خصوصی ها رد و بدل بشه یا هر جور دیگه

امیدوارم توی راهی که شروع کردیم کنار هم باشیم نه مقابل هم

از فردا هر روز ظهر 5 تست درک رو اینجا باهم بررسی میکنیم (پیشنهاد من اینه از کنکور84 شروع کنیم شاید مباحث راحت تری داشته باشند و این باعث میشه بچه هایی که درگیر دانشگاهند هم وقت داشته باشند براش) تا شب بچه ها وقت دارید بیاین جوابتون رو با دلیل بگین
یکی از دوستایی که پاسخنامه تشریحی این آزمون رو داره مثل کتاب عصر کنکاش اگه لطف کنه اینجا بذاره برامون فرداشب (حدود ساعت 9) تا 5 تست بعدی رو فردا شب بذارم و تا ظهر وقت حل بدیم و اینجوری هرروز 10 تا سوال درک رو باهم بررسی میکنیم

این راه رو من شروع میکنم اما اگه همراهی و حضور شما عزیزان دلم نباشه بعد 3 روز روند رو قطع میکنم و نخود نخود هر که رود خانه خود :D

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها من از فردا هرشب یکی از ریدینگ های کتاب "دلتای تافل" رو میخونم بچه هایی که به ریدینگ های دیگه دسترسی دارند(کتاب نمیدونم چی چی پژوه! یا هر چیز دیگه که توصیه شده) اگر امکان داشت براشون لطفا کم کم (مثل 5 تا ریدینگ درهفته )عکس بگیرند بذارن اینجا یا بخاطر کپی رایت تو خصوصی ها رد و بدل بشه یا هر جور دیگه

از فردا هر روز ظهر 5 تست درک رو اینجا باهم بررسی میکنیم (پیشنهاد من اینه از کنکور84 شروع کنیم شاید مباحث راحت تری داشته باشند و این باعث میشه بچه هایی که درگیر دانشگاهند هم وقت داشته باشند براش) تا شب بچه ها وقت دارید بیاین جوابتون رو با دلیل بگین
یکی از دوستایی که پاسخنامه تشریحی این آزمون رو داره مثل کتاب عصر کنکاش اگه لطف کنه اینجا بذاره برامون فرداشب (حدود ساعت 9) تا 5 تست بعدی رو فردا شب بذارم و تا ظهر وقت حل بدیم و اینجوری هرروز 10 تا سوال درک رو باهم بررسی میکنیم

این راه رو من شروع میکنم اما اگه همراهی و حضور شما عزیزان دلم نباشه بعد 3 روز روند رو قطع میکنم و نخود نخود هر که رود خانه خود :D

حاضر!!!!!!!!!!!!
البته شرایط منو-پروژه ها و امتحانات-مد نظرتون باشه... شاید هرروز نتونم بیام

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

من هم کتاب مهدوی نژاد دارم اگه دوست داشته باشین یک یا دو هفته دیگه شروع میکنم به خوندن به خاطر شرایطم الان نمی تونم البته اگه خدا بخواد و مشکلی پیش نیاد خواستید عکس میگیرم و میزارم خوبیش اینه که ترجمه نداره ومجبورید کارش کنید البته من قبلا یک سری از متن هاش خونده بودم هم اسون هم سخت همه جوره توش بود بدم نمی اومد خوب بود کلا هر چی بخونیم برا راه افتادن خوبه

من کتاب مدرسان شریف دارم اگه به مشکل برخوردید می تونم جواب ها را از اون چک کنم براتون ،البته من سوالات درک ها را دیگه بلدم راستی توی پی دی اف عسگری هم که توی باشگاه بود هم هست هم سوال هم جواب

مهندس من شرایطم طوری نیست که الان بخونم و گرنه خیلی دوست دارم همراهت باشم من فعلا هنگم حالم خوب شه شروع کنم میام با هم بخونیم

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم هستم ..... یه وقتی رو تعیین کن همه بیایم که تو بررسی سوالا زود به نتیجه برسیم.....مثلا 9تا10 هر شب هر کی بیاد یه سر بزنه جوابشم بزاره اینجوری ساعت 11هر کی به یه جمعبندی میرسه

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه اندریود نیست اون یکی که قبل این دادن دستم سامسونگ بود و اندروید ،اما دوربینش به پای این نمی رسید ،والا ظاهرا میگفتن سیمبون یک همچین چیزی و میگفتن جاوا هم داره والا من که از گوشی سر در نمیارم
فقط میرم سراغ دوربینش

اندروید نباشه یکم مشکله...البته من از سیمبین و جاوا سر در نمیارم بده بیرون ببین میتونن یه کاریش کنن؟؟
ولی اندورید بخری راحت میتونی همه چی دانلود کنی....
دوربینش چنده؟؟من گلکسی اس 2 دارم دوربینشم خوبه...راضیم

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم هستم
عالیه
راستی کتاب ارشد رستمی هم خیلی خوبه. من ندارمش
میگن از همه بهتره
کسی داره؟ اونم کار کنیم؟
یه پیشنهاد هم دارم. لغات آخر کتابای گلابچی رو توی ممرایز اگه درست کنیم هم خوبه. هرکی یه کتابو دست بگیره
دوستان... نظر....انتقاد ....پیشنهاد

negin 19

عضو جدید
بچه ها تورو خداااااااااااا من پایه بخش درک ام اما تا شنبه اصلا نیستم م م م م م منو جا نذارید منم میخوام بیام اما نمیتونم :crying::w19::cry:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اندروید نباشه یکم مشکله...البته من از سیمبین و جاوا سر در نمیارم بده بیرون ببین میتونن یه کاریش کنن؟؟
ولی اندورید بخری راحت میتونی همه چی دانلود کنی....
دوربینش چنده؟؟من گلکسی اس 2 دارم دوربینشم خوبه...راضیم

من کلا از گوشی سر در نمیارم دوربینش 12 هستش کیفیت زومش خیلی خوب بود،نمی دونم ته اش اینه که مجبور شدم یک مدت دستم می گیرم بعدش ردش میکنم بره ولی دلم نیماد دوربین حیفه،اخه یک حسن دیگه که داره بدنش فلز و محکم راستش من گوشی زیاد از دستم می افته به قول دایی ام گفتی گوشی را دو روز میفرستم قبرستون ،هیمن گوشی که تیو دستمه از 3 طبقه افتاد پایین دوربینش ناک اوت شد وگرنه خدایش خیلی ازش راضی بودم ،از مدل گوشی نگو که من کلا مدل شناس نیستم

منم هستم
عالیه
میگن از همه بهتره
کسی داره؟ اونم کار کنیم؟
یه پیشنهاد هم دارم. لغات آخر کتابای گلابچی رو توی ممرایز اگه درست کنیم هم خوبه. هرکی یه کتابو دست بگیره

من مخالفم با لغات کتابهای گلابچی دلیلم هم اینه که ما چیزهای مهم تری داریم برا تمرین کردن و کار کردن ،به نظرم توی درک مطلب استاد شیم خیلی بهتره چون 50 درصد قضیه است و از طرفی لغات تخصصی سوال نیست عمومی هستن نهایتش چند تا لغت می خواید حفظ کنید1000تا 2000تا 30000یا 40000 یا بیشتر ببینید هر چی بیشتر بخویند مسولیتتون سنگین تر میشه چون اخر سر نمی تویند جمعش کنید و همه اش استرس تازه شاید هم توهم برتون داره و بخویاد سر جلسه همه را جواب بدید بچه ها نزدن بهتر از با شک و تریدد زدن و منفی زدنه ،این از کسی داشته باشید که لااقل پارسال یک چند ماه خوند هر چند کم ولی بالاخره یک تجربه داره ،باز هر چی خودتون صلاح می دونید

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
به این مسئله دقت نکرده بودم...
ینی میگی بیشتر وقت بذاریم روی عمومی؟ یا بیشتر وقت بذاریم رو درک مطلب ؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
به این مسئله دقت نکرده بودم...
ینی میگی بیشتر وقت بذاریم روی عمومی؟ یا بیشتر وقت بذاریم رو درک مطلب ؟

ببین 10تا سوال اول که لغت اون هم عمومی پس کنار لغت خوندن ما باید برا یادگیری بیشتر متن بخوینم که این هم به درک مطلبمون کمک میکنه راستش بخوای،50درصد سوالات به درک مطلب بر می گرده پس مهمه خیلی مهم کنار این 5تا هم گرامر هستش پس خودت قضاوت کن من که کنار لغت خوندن میخوام متن بخونم که لغت ها را بیشتر و بهتر یاد بگیرم و درک مطلب هم خوب شه من خودم لغت را میخونم ولی میخوام اصل سرمایه گذاریم روی درک مطلببزارم البته یک تعادلی هم برا خودم میزارم با توجه به شرایط و زمانم ،میخوام بگم وقتی اخرش میای تست میزنی می بینی یا نمی تونی بزنی یا اینکه منفی میزنی البته برا امثال من که از صفر شروع میکنن ،اون وقت کلافه میشی و عصبی من خودم میخوام اگه نرسونم یا بلد نبودم لغت بزنم حداقل درک مطلب را بزنم ،راستش من ادم رویایی نیستم بتونم 40درصد هم زبان بزنم کلاه ام میندازم هوااااااااااااااااا

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...معماران عزیز واسه عضویت در گروه علمی پژوهشی جهت شرکت در همایشات و کنفرانسها به لینک زیر برن و اطلاعاتشون رو به سامانه بفرستن...
Academic Department of Architecture
به زودی فعالیت تیم پژوهشی اغاز خواهد شد...

arch_ro1

عضو جدید
منم هستم
عالیه
میگن از همه بهتره
کسی داره؟ اونم کار کنیم؟

منم کتاب رستمی رو شنیدم که خوبه اگه کسی اونو داره از ردینگ ها ولغات اون بزاره ممنون میشیم

arch_ro1

عضو جدید
ای ول داره به همه دوستان شما خوب دارید پیش میرید :w12:. ما که داریم میریم تعطیلات برای امتحانات بشینیم بخونیم . موفق باشید هدف رو تو زندگی فراموش نکنید :w10::w02:
که به راستی این چنین است .

بعد امتحانا و تحویل پروژه منتظریم چون اکثر بچه ها درگیر امتحان و پروژه هاشونن البته من خودم نه.
من همینطور جهان زارعی و 504 رو میخونم

arch_ro1

عضو جدید

با قسمت درک معماری موافقم منم هستم;) فقط نت من جمعه تموم میشه:( هر وقت وصل شد بازم باهاتون ادامه میدم :book:

arch_ro1

عضو جدید
بچه ها تو رو خدا راجع به گوشی و میوه و هر چیز دیگه ای غیر درس تو پیام های شخصی تون جواب بدین نه اینجا ادم میاد میبینه 2 صفحه اضافه شده فکر میکنیم همه خونده هاشون رو میگن ولی فقط راجع به سیب و... صحبت شده :evil:اگه این جوری باشه دیگه فکر نکنم کسی بیاد اینجا ااااااااه:wallbash:

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
حاضر!!!!!!!!!!!!
البته شرایط منو-پروژه ها و امتحانات-مد نظرتون باشه... شاید هرروز نتونم بیام

شما عذرت موجه نیست یا میای یا میارمت :D
منم هستم ..... یه وقتی رو تعیین کن همه بیایم که تو بررسی سوالا زود به نتیجه برسیم.....مثلا 9تا10 هر شب هر کی بیاد یه سر بزنه جوابشم بزاره اینجوری ساعت 11هر کی به یه جمعبندی میرسه

دیگه قرارمون این میشه توی تاپیک پستهامون رو با محوریت این سوالات پیش ببریم
منم هستم
عالیه

نیای میزنمتا :D
بچه ها تورو خداااااااااااا من پایه بخش درک ام اما تا شنبه اصلا نیستم م م م م م منو جا نذارید منم میخوام بیام اما نمیتونم :crying::w19::cry:

چون نیستی عذرت موجهه پروفایلتو چک میکنم آنلاین بشی جواب نداده باشی با گیوتین سرت رو میبرم :D
مهندس من شرایطم طوری نیست که الان بخونم و گرنه خیلی دوست دارم همراهت باشم من فعلا هنگم حالم خوب شه شروع کنم میام با هم بخونیم

شما عزیز دلی هروقت بیای عزیزی
ای ول داره به همه دوستان شما خوب دارید پیش میرید :w12:. ما که داریم میریم تعطیلات برای امتحانات بشینیم بخونیم . موفق باشید هدف رو تو زندگی فراموش نکنید :w10::w02:
که به راستی این چنین است .
شما هم انشالله زودی میای توی این جمع
ایلات شما هم بیا یه پست غیر اسپم بذار با لایک هات نورانی مون میکنی ولی اثری نیست ازتون:D

بچه ها توجه کردید اخیرا جمع چقدر دخترونه ست؟ :biggrin:

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین 10تا سوال اول که لغت اون هم عمومی پس کنار لغت خوندن ما باید برا یادگیری بیشتر متن بخوینم که این هم به درک مطلبمون کمک میکنه راستش بخوای،50درصد سوالات به درک مطلب بر می گرده پس مهمه خیلی مهم کنار این 5تا هم گرامر هستش پس خودت قضاوت کن من که کنار لغت خوندن میخوام متن بخونم که لغت ها را بیشتر و بهتر یاد بگیرم و درک مطلب هم خوب شه من خودم لغت را میخونم ولی میخوام اصل سرمایه گذاریم روی درک مطلببزارم البته یک تعادلی هم برا خودم میزارم با توجه به شرایط و زمانم ،میخوام بگم وقتی اخرش میای تست میزنی می بینی یا نمی تونی بزنی یا اینکه منفی میزنی البته برا امثال من که از صفر شروع میکنن ،اون وقت کلافه میشی و عصبی من خودم میخوام اگه نرسونم یا بلد نبودم لغت بزنم حداقل درک مطلب را بزنم ،راستش من ادم رویایی نیستم بتونم 40درصد هم زبان بزنم کلاه ام میندازم هوااااااااااااااااا
اوکی
من چون تا حالا کنکور ندادم از درجه اهمیت ها اطلاع ندارم.
مرسی
انشالا بهتر از اینا میزنی
منم کتاب رستمی رو شنیدم که خوبه اگه کسی اونو داره از ردینگ ها ولغات اون بزاره ممنون میشیم
آره
چون یه کتاب زبان از دخترخاله م بهم رسیده بود زورم اومد 30 تومن واسه این پول بدم...
بچه ها بذارن که عالیه

sahar-architect جان من که یک نفر معتاد این تایپیک هستم ، ایلات بنده خدا هم درگیر طرح 4 ،تصمیم گرفتیم هر دو بعد امتحانا واسه ارشد شروع کنیم .انشالله بچه ها هم از فکر تحویل پروژه ها و امتحانات راحت می شن ، با خیالی راحت شروع می کنیم به خواندن . همه موفق باشید دوستان خوبم . تا پیروزی راهی نیست .....

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ایلات شما هم بیا یه پست غیر اسپم بذار با لایک هات نورانی مون میکنی ولی اثری نیست ازتون:D

[/QUOTE]
سحر خانم به جرات میتونم بگم این مبانی و طرح به اندازه 10 واحد ازمون کار کشیده . منکه تا آخر امتحانات و تحویل ها واقعا نمیتونم فکرمو ببرم سمت کنکور. فقط وقت میکنم بیام و پست ها رو بخونم.

ایشاللا از اوایل ماه رمضون میام به طور جدی شروع میکنم . هممون موفق باشیم .;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوکی
من چون تا حالا کنکور ندادم از درجه اهمیت ها اطلاع ندارم.
مرسی
انشالا بهتر از اینا میزنی

آره
چون یه کتاب زبان از دخترخاله م بهم رسیده بود زورم اومد 30 تومن واسه این پول بدم...
بچه ها بذارن که عالیه

خب من هم پارسال تجربه کردم ،فقط خواستم تجربه خودم بگم راستش توی خوندن که برسید بعد ازیک مدت هر کی یک چیز میگه و چیزا متفاوتی میشنوی و بعضی هام پیشنهادت اشتباه میکنن جسارت نشه به کسی منظورم بچه های اینجا نیست کلی گفتم ،از دوستاتون پیام و زنگ های الکی و دروغی دریافت می کنید و..........ولی جدی میگم من فقط چیزی را که فک می کنم درسته را گفتم هر کی خودش باید تصمیم بگیره
بچه ها لیست کتابهایی که خیلی لازمه را بگید تا بدم کتابخونه این سری که رفتم تا بگیرن اون وقت از هر صفحه که بخوایم می تونم ازشون عکس بگیرم بزارم فقط زود بگید .....

ترنج

عضو جدید
سلااااام بچه ها.خدا قوت;)این اس ام اس برام اومد گفتم شاید به دردتون بخوره!ما که شهرستانیم:razz:

همایش رایگان موفقیت در کنکور معماری
استاد امیر شقاقی
5شنبه 22 خرداد
ساعت 10.30-12
موسسه نو آوران
مکان همایش:شهر تهران
رزرو قطعی=ارسال 6
30008221612602

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
تحلیل آزمون کارشناسی ارشد سال 93 معماری
تاریخ و مباني نظري

با توجه به بررسي سؤالات آزمون‌هاي كارشناسي ارشد سال‌هاي 92 و 93 (بهمن 92) مي‌توان گفت در درس تاريخ معماري پراکندگی سؤالات تغییر کرده بود اما تعداد سؤال‌های آسان و سخت طبق روال سال‌های پیش بود و در مجموع با وجودی که برخی از سؤالات بسیار سخت و مفهومی بودند انتظار درصدهای پایین نمی رود.
در بحث معماری اسلامی، تعداد سؤالات کمتر شده بود اما به تعداد سؤالات بخش غرب افزوده شده بود اما سؤالات اين درس برخلاف روال دروس فنی به سمت مفهومي شدن نمی‌رود و هنوز حفظیات ضروری‌اند .
در مورد منابع مشاهده می‌شود که با خواندن تعدادی از کتاب‌های مهم هم می‌توان به تعداد زیادی از سؤالات پاسخ داد مانند کتاب سبک شناسی دکتر پیرنیا و کتاب معماری غرب دکتر قبادیان.

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
دروس فنی

مطابق روال سال‌های پیش بیشترین تعداد سؤالات در دروس فني به دروس ایستایی اختصاص داده شده اما با کمال تعجب پراکندگی سؤالات که در سال‌های پیش تقریباً تثبیت شده بود تغییر کرده به نحوی که از بحث پایداری و ناپایداری که در سال‌های پیش در مواردی حتی چند سؤال مطرح می‌شد یک سؤال هم آورده نشده و تعداد سؤالات بحث تیرها و خرپاها کمتر شده بود و از مبحث نانو كه تصور مي‌شد حتماً سؤال طراحي شود خبري نبود.
همچنین در درس عناصر سؤالات عموماً مفهومی و نزدیک به مباحث ایستایی مطرح شده بودند. اما با کمال تعجب یک سؤال از مدیریت پروژه هم که قبلاً سابقه نداشت آورده شده بود.
در قسمت سؤالات تاسیسات و تنظیم شرايط هم مطابق روال سال‌های گذشته سؤال‌ها مشکل‌تر شده و منابع به سمت منابع استانداردی مانند مباحث ساختمان نزدیک شده است.
در مجموع با وجودی که سؤالات در مواردی بسیار سخت بودند اما كسب درصدهای نسبتاً متوسطی انتظار می‌رود.

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
درک عمومی معماری

بودجه‌بندی کلی سؤالات سال 93 (بهمن 92) مانند سال 92 بود. هیچ سوال درک ایستایی و طراحی در این دو آزمون دیده نمی‌شد و حدود نیمی از سؤالات به مبانی نظری معماری مربوط بودند.
سؤالاتی که در سال 93 (بهمن 92) از استانداردها و قوانین طرح شده بود، هر دو از مباحث شهرداری و ضوابط انتخاب شده بود. این سؤالات بر خلاف سال های گذشته با دانش کلی از ابعاد و اندازه های پایه قابل پاسخ گویی نبودند.
سؤالات پرسپکتیو آزمون 93 شامل سؤالات ساده سخت بود. سؤالات معماری سنتی و اقلیمی هم با داشتن درکی کلی از اصول طراحی اقلیمی قابل پاسخگویی بود. در اینجا باید متذکر شد که طرح سؤالات با موضوع روستا تبدیل به بخش ثابت سؤالات درک عمومی معماری شده و روندی ادامه دار به نظر می‌رسد. طرح سوال از ایستگاه مترو نیز در سال های 92 و 93 به چشم می‌خورد و پیش از آن سابقه نداشته است. به طور کلی سؤالات درک عمومی معماری امسال بیشتر متوجه جنبه های طراحانه و اصول طراحی معماری بود و کمتر (اما سخت‌تر) به ضوابط می‌پرداخت. در بین این سؤالات، موضوع برنامه فیزیکی و دانه‌بندی واحدهای فضایی طرح و همچنین پرسش از آنچه که اصول اولیه طراحی نامیده می‌شود نقش پررنگ‌تر و تعداد بیشتری دارند.

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
درک عمومی منظر

در آزمون کارشناسی ارشد سال 93 (بهمن 92) بیشتر مباحث مربوط به مبحث درک منظر بوده و کمتر به طرح سوالاتی از مباحث تاریخ منظر ایران و جهان پرداخته شده است.
به طور کلی سطح آزمون كارشناسي ارشد 93 (بهمن 92) در درس درك عمومي منظر 93 از سؤالات منظر سال های گذشته مشکل تر بوده به طوریکه تنها با تجزیه و تحلیل دقيق امکان پاسخدهی به سؤالات وجود دارد. نحوه رسیدن به جواب در مورد این سؤالات به سؤالات درک عمومی بسیار شبيه است. در این بین طرح سؤالات از مطالب حفظی منظر نیز وجود داشته که بسیار آسان طرح شده است اما بیشتر سؤالات از مفاهیم منظر و به نوعی طراحی منظر مطرح شده است. قابل ذكر است به كليه داوطلبين عزيزي كه قصد شركت در آزمون كارشناسي ارشد سراسري 94 (بهمن 93) را دارند توصيه مي‌شود حتماً منابع جديد را با دقت بيشتري مطالعه نمايند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا