sonya_m
عضو جدید
آره مسلما هر کس نتیجه تلاش وپشتکارخودشو میبینه در این بین استفاده از تجربه دیگران باعث میشه اشتباه بقیه رو تکرار نکنی اینجور میشه که آدم یه قدم از بقیه جلوتره همیشه واین یعنی:موفقیتوالا این سوالو دیگه باید خودشون جواب بدن که کجا خوندن ولی به نظر من اصلا ربطی به دانشگاه نداره چون دانشگاه بیشتر میزان موفقیت تو درسای دبیرستانو نشون می ده ولی کنکور ارشد با کنکور زمان دبیرستان خیلی فرق داره... تو شهر ما به طور کلی یه سراسری هست و یه غیرانتفاعی، بچه هایی که غیرانتفاعی خوندن تو کنکور نسبتا بهتر نتیجه می گیرن، بعضی از اونایی هم که الان سراسریَن و نتیجه ی خوبی گرفتن زمان کاردانی شون غیرانتفاعی بودن... پایه هم نمی تونه زیاد ملاک باشه شاگرد اول کلاس ما (سراسری و پیوسته) بعید می دونم امسال یا حتی سالای بعد بتونه مجاز شه یا اقلا رتبه ی زیر 1000 بیاره ولی تو همین باشگاه دوستی که ظاهرا معدل پایینی داشته به احتمال زیاد زیر 20 میاره ... دانشگاه فقط در مواردی تاثیر داره که اساتید به خصوصی داشته باشه -طراحی سوال باشن یا یه روش خاص تو تدریس داشته باشن مث استاد سروش نیا- به جز این مورد به نظرم بقیه دیگه شرایط نسبتا مشابهی دارن،پس نه دانشگاه مهمه نه حتی پایه ی درسی، مهم اون اتفاقیه که تو ذهن و نوع نگرش باید بیفته و بعدش هم انگیزه و تلاش، من خودم تصمیم گرفتم بیشتر دنبال این اتفاقه باشم، دوستانی هم که گفتم فقط تا یه حدی می تونن راهنمایی کنن برای شروع ولی قطعا دیگه نمی تونن ذهن ما رو مدیریت کنن بیشترش باید تلاش و پیگیری خودمون باشه![]()