سلام عزیزمسلام به دوستان شبتون به خیر شما چقدر عجله دارید آزمون دو مااه سه ماه یا شش ماهه دیگه که نیست دقیقا 11ماهو چند روز دیگه هست پس کلی وقت هست هیچی مثل ریلکس ومداوم خوندن نیس مطمنا اگه شش ماه فشرده بخونیین سراسری میارید چه برسه به خودمون که 11 ماهو اندی وقت داریم .من تازه دانشگاه هم دارم؟تنها کاری که فعلا به صورت مداوم انجام میدم سعی میکنم هر روز یه ساعت زبان دبیرستان رو با G5که ساخته دست خودمه بخونم تا به کلمات عمومی مسلط بشم بعد وارد 504 بشم تا زودتر بتونم 504رو تموم کنم آخه شنیدم لغاتش وریدینگاش خیلی تخصصیه.به هرحال امیدوارم موفق یاشید دوستان گلم.در ضمن خییییییلییی دوس دارم نظراتونو در مورد حرفایی که زدم بدونم مرسیییییییییی
سلام به دوستان شبتون به خیر شما چقدر عجله دارید آزمون دو مااه سه ماه یا شش ماهه دیگه که نیست دقیقا 11ماهو چند روز دیگه هست پس کلی وقت هست هیچی مثل ریلکس ومداوم خوندن نیس مطمنا اگه شش ماه فشرده بخونیین سراسری میارید چه برسه به خودمون که 11 ماهو اندی وقت داریم .من تازه دانشگاه هم دارم؟تنها کاری که فعلا به صورت مداوم انجام میدم سعی میکنم هر روز یه ساعت زبان دبیرستان رو با G5که ساخته دست خودمه بخونم تا به کلمات عمومی مسلط بشم بعد وارد 504 بشم تا زودتر بتونم 504رو تموم کنم آخه شنیدم لغاتش وریدینگاش خیلی تخصصیه.به هرحال امیدوارم موفق یاشید دوستان گلم.در ضمن خییییییلییی دوس دارم نظراتونو در مورد حرفایی که زدم بدونم مرسیییییییییی
یه پیشنهاد بهت بدم پریسا جان؟من از 504 درس هفتم و مرورهای قبلی ها رو تموم کردم ... هنوز چیز دیگه ای نخوندم چون سرم خیلی شلوغه ...
یه پیشنهاد بهت بدم پریسا جان؟
شما که زبانت خوبه 504 رو با نرم افزارایی که روی گوشی نصب میشن برای وقت خواب و زمانهایی که توی تاکسی یا اتوبوسی بذار تا بتونی یه درس تخصصی رو هم استارت بزنی
البته پیشنهاد منه...![]()
سلام بچه ها.منم میخوام امسال ارشد شرکت کنم.البته ترم آخرم و درس هم دارم.اما میدونم که میتونم.میشه بگین برنامه تون چیه و از کی خوبه که شروع کنیم به خوندن؟الان زود نیس؟منابع رو از کجا باید پیدا کنم؟ کلا یکی منو از سر در گمی نجات بده!
سلام دوست عزیز یعنی من که ترم 6پیوسته ام زود شروع کردم؟از الان به فکر زبانم که در حد ضعیفه تا پایان این ترم زبان دبیرستان وپیش دانشگاهی بخونم بعد شروع به خوندن 504 کنم .بعداز اتمام امتحانای ترمم تابستون بشینم به فکر تخصصی هاوبقیه چیزاباشم.دوستان میشه گرایشاتون که میخواین آزمون بدین رو بگین مرسی در ضمن خوشحال میشم نظراتتون رو در مورد حرفام بگین مرسیییی.
به نظر من هیچوقت زود نیست!!!سلام دوست عزیز یعنی من که ترم 6پیوسته ام زود شروع کردم؟از الان به فکر زبانم که در حد ضعیفه تا پایان این ترم زبان دبیرستان وپیش دانشگاهی بخونم بعد شروع به خوندن 504 کنم .بعداز اتمام امتحانای ترمم تابستون بشینم به فکر تخصصی هاوبقیه چیزاباشم.دوستان میشه گرایشاتون که میخواین آزمون بدین رو بگین مرسی در ضمن خوشحال میشم نظراتتون رو در مورد حرفام بگین مرسیییی.
زبانت اگه خیلی خیییلی ضعیفه از کلمات زبان دبیرستان و پیش دانشگاهی شروع کن. اما نمیخواد از کتاب درسی بخونی. گاج یه کتاب داره همه کلمات این 4سال توشه. اونو بخون بعد برو واسه 504. گرامر هم از کتاب رستمی بخون. وقت واسه چیزای غیر مهم نذار.سلام دوست عزیز یعنی من که ترم 6پیوسته ام زود شروع کردم؟از الان به فکر زبانم که در حد ضعیفه تا پایان این ترم زبان دبیرستان وپیش دانشگاهی بخونم بعد شروع به خوندن 504 کنم .بعداز اتمام امتحانای ترمم تابستون بشینم به فکر تخصصی هاوبقیه چیزاباشم.دوستان میشه گرایشاتون که میخواین آزمون بدین رو بگین مرسی در ضمن خوشحال میشم نظراتتون رو در مورد حرفام بگین مرسیییی.
داخلی ظرفیتش خیلی کمه. اصل رو بذار رو معماری معماری. اصلاً هم کتاب دبیرستان نخون. فقط کتابای اصلی و جزوات مهم کنکوری.سلام عزیزم
منم ترم 2 کارشناسی ناپیوسته ام
و از الان شروع کردم بخوندن،با زبان و دروس هنرستان شروع کردم
من واسه معماری و داخلی آزمون میدم فقط
ببین اگه ب درست لطمه نزنه ک نمییییییزنه هیچ وقت واسه شروع زود نیس
اصلاً رو چند تا رشته سرمایه گذاری نکن که نرسی به هیچ کدوم. معماری معماری بهترین گزینه س.به نظر من هیچوقت زود نیست!!!
کار خوبی میکنی
من همه ش میگم کاش زودتر شروع میکردم...
من هم معماری معماری شرکت میکنم هم هنرهای ساخت
تمرکز کن رو زبان وکتابای تخصصی رو در حد رمان مانند (روزنامه وار) بخون
بستگی به خودت داره که میخوای امتحان سال دیگه رو قبول بشی یا سال بعدشو
بهترین جزوات جزوه مانا قابوسی و نسیم عسکری و متدین واسه تاریخه. دوتای اولی بین صفحه 71 تا 73 تاپیک جزواته. از search بالای صفحه هم میتونی استفاده کنی. دیگه: منظر اعتضادی ، منظر عظمتی ، جزوات قیابکلو و ایزدی.سلام دوستان امیدوارم همتون توپ توپ باشین... یه سوال من یه سر رفتم تو تایپیک جزوه ها تعداد خیلی زیاد بودیه راهنمایی میخواستم از دوستان باتجربه که چطور انتخاب کنم جزوه هارو مرسی دوستان گلم![]()
سلام بچه ها. در کنار زبان و اینا که الان می خونین، اگه بتونین واسه تاریخاتون تایم لاین درست کنین خیلیییییییی می تونه مفید باشه، من دیر به فکرش افتادم و فرصت نکردم، فقط واسه پیش از تاریخ درست کردم، ولی الان اگه شروع کنین خیلی مفیده، با دست خط و روش خودتون، بشینین طبق تاریخا این تایم لاینا رو در بیارین، مخصوصن واسه جهان که حجم نقشه ها و مطالب کمتر از اسلامیه خیلی جواب می ده، یه جاهایی هم کنارش دستی و کوچک نقشه یا طرح شماتیک بنا رو بکشین. بعد تا یه نگاه بهش بندازین همه چی تو ذهنتون پررنگ می شه. همین درست کردنشم کلی به موندگار شدن مطالب کمک می کنه..
time line . ببین تو کنکور خیلی از این سوالا می دن که اولین فلان و آخرین بهمان و اینا چی بودن و اینا. بعد تو میای یه خط زمانی می کشی مثلن واسه دوران گوتیک. بعد روی دو طرف اون خط زمانی میای بناها و یا اتفاقات مهم که نقطه عطف بودن و اینارو می نویسی. که مثلن اول گوتیک اولیه، بعد مثلن کلیساهای گوتیک اولیه.....به همین ترتیب، حتمن دیدی نمونه این نوع نمودارا رو. اینجوری روند تاریخ مثل روند زندگی و خاطرات خودت که توی ذهنت تصویر دارن واست تصویر دار می شه. یه تصویر مختص خودت که خودت استخراجش کردی و از منابع مختلف جمع آوری.سمانه جان منظورت از تایم لاین چیه؟؟![]()
متوجه شدمtime line . ببین تو کنکور خیلی از این سوالا می دن که اولین فلان و آخرین بهمان و اینا چی بودن و اینا. بعد تو میای یه خط زمانی می کشی مثلن واسه دوران گوتیک. بعد روی دو طرف اون خط زمانی میای بناها و یا اتفاقات مهم که نقطه عطف بودن و اینارو می نویسی. که مثلن اول گوتیک اولیه، بعد مثلن کلیساهای گوتیک اولیه.....به همین ترتیب، حتمن دیدی نمونه این نوع نمودارا رو. اینجوری روند تاریخ مثل روند زندگی و خاطرات خودت که توی ذهنت تصویر دارن واست تصویر دار می شه. یه تصویر مختص خودت که خودت استخراجش کردی و از منابع مختلف جمع آوری.![]()
دوستان واقعا از درک قافل نشید... مهمترین و امتیاز اورترین درسه...حتی مهمتر از فنی...ریسک نکنید... نمیشه این درسو یکی دو ماهه جمع کرد
من امسال کنکور دادم و تمام تمرکزم رو زبان و فن بود خیلی جنون امیز...ولی متاسفانه زبانو نرسیدم مرور کنم و فن هم تم سوالا و شک برانگیز بودنشون باعث تضعیفم شد...اشتباه منو مرتکب نشید
با زبان و درک شروع کنید...از باشگاه بی خبر نباشید من این 2 سال که عضو بودم فک میکردم اینجا همه بیکارن و دلشون خوشه ولی فی الواقع اینطوری نیست و جوّ انگیزشی و اطلاعاتیش عالیه
با اینکه رتبم بین 1500تا3000 میشه و دارم اسکیس کار میکنم ولی فارغ از هر نتیجه ای حتی اسکیس 90 درصد می خوام یه سال دیگه تلا ش کنم واسه اونچیزی که میخوام بهش برسم ... منم وارد این تاپیک میشم
امیدوارم بتونیم به هم کمک کنیم
میشه یه صفحه از مال خودتو بذاری بدونیم دقیقا باید چیکار کنیم؟ من کلا گیجمtime line . ببین تو کنکور خیلی از این سوالا می دن که اولین فلان و آخرین بهمان و اینا چی بودن و اینا. بعد تو میای یه خط زمانی می کشی مثلن واسه دوران گوتیک. بعد روی دو طرف اون خط زمانی میای بناها و یا اتفاقات مهم که نقطه عطف بودن و اینارو می نویسی. که مثلن اول گوتیک اولیه، بعد مثلن کلیساهای گوتیک اولیه.....به همین ترتیب، حتمن دیدی نمونه این نوع نمودارا رو. اینجوری روند تاریخ مثل روند زندگی و خاطرات خودت که توی ذهنت تصویر دارن واست تصویر دار می شه. یه تصویر مختص خودت که خودت استخراجش کردی و از منابع مختلف جمع آوری.![]()
درسته باید همه درسا مورد توجه قرار بگیرهسلام مهندس
انشا... ک رشته و جایی ک دوس داری قبول شی و سال دیگه این طرفا نبینمت مگه واسه راهنمایی
فک کنم باید همه رو باهم پیش ببریم
آخه میگن تاریخم خیلی مهمه و وقت گیر...
مال من خيلى زشته آخه!میشه یه صفحه از مال خودتو بذاری بدونیم دقیقا باید چیکار کنیم؟ من کلا گیجم![]()
باز بقیه میگن زود بخونیم تا چند دور مرور کنیم خخخخخدرسته باید همه درسا مورد توجه قرار بگیره
به نظر من تابستون واسه تاریخ بهترین وقته و ضمنا تاریخ خیلی فرّاره و بهتره که زودتر خونده نشه
منم خیلی شنیدم که تاریخ رو زود شروع نکنید ولی من خودم چون اصلا نخوندم و ضعف دارم توش میخوتم شروع کنم چون تطابق های زمانی و جمع بندیش برای من وقتی اتفاق میوفته که کامل بخونم ... خیلی هم خوبه که با ما همراهید میشه از تجربه تون استفاده کرد..درسته باید همه درسا مورد توجه قرار بگیره
به نظر من تابستون واسه تاریخ بهترین وقته و ضمنا تاریخ خیلی فرّاره و بهتره که زودتر خونده نشه
بنظرم ی تایمی هم واسه تاریخ بذارید خوبهبچه ها خوشحال میشم نظرتون رو راجع به برنامم بگین :
زبان 4 سال دبیرستان + فرم فضا نطم(روزنامه وار) رو تموم کردم.
الان هم دارم انگلیسی برای دانشجویان معماری حسن رستگارپور + نگلیسی برای دانشجویان معماری حسین فرهادی، پروانه توکلی ( چون منبع درسی این ترمم هست ) روشروع کردم .( بصورت g5)
از اول سال هم میخوام 504 + مبانی سازه برای معماران + سازه در معماری + زیبایی شناختی در معماری رو شرو کنم .
این ترم هم طرح 4 ( هتل ) دارم . برای ترم بعد فقط طرح 5 و نهایی و کارآموزی میمونه .
از تابستون میخام درسهای دیگه رو بصورت خیلی جدی شرو کنم .
این سوالو یکی دیگه از بچه ها تو پیام خصوصی ازم پرسیده بود که من جواب دادم. خواستم اینجا هم بذارم اما چون طولانی بود نذاشتم. الان کپی میکنم. ببخشید که یه کم طولانیه:خانومی نکاتی ک میگی خیلی خوووبه،واقعا ممنونم ازت
ی لطفی میکنی؟منابع مهم هر مبحثو بذاری؟؟و ترتیب خوندنشون ک بهتر بفهمم... من منابعو دارم اما چون اکثرشونو نخوندم نمیدونم اولویت با کدومه،خیلییی هم زیاده و گیج کنندس...
درک رو با زیبایی شناسی شروع کردم،زبان رو با504
اما مثلا واسه تاریخ از چی شروع کنم؟یا فن؟؟