مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من از 504 درس هفتم و مرورهای قبلی ها رو تموم کردم ... هنوز چیز دیگه ای نخوندم چون سرم خیلی شلوغه ...

sonya_m

عضو جدید
سلام به دوستان شبتون به خیر شما چقدر عجله دارید آزمون دو مااه سه ماه یا شش ماهه دیگه که نیست دقیقا 11ماهو چند روز دیگه هست پس کلی وقت هست هیچی مثل ریلکس ومداوم خوندن نیس مطمنا اگه شش ماه فشرده بخونیین سراسری میارید چه برسه به خودمون که 11 ماهو اندی وقت داریم .من تازه دانشگاه هم دارم؟تنها کاری که فعلا به صورت مداوم انجام میدم سعی میکنم هر روز یه ساعت زبان دبیرستان رو با G5که ساخته دست خودمه بخونم تا به کلمات عمومی مسلط بشم بعد وارد 504 بشم تا زودتر بتونم 504رو تموم کنم آخه شنیدم لغاتش وریدینگاش خیلی تخصصیه.به هرحال امیدوارم موفق یاشید دوستان گلم.در ضمن خییییییلییی دوس دارم نظراتونو در مورد حرفایی که زدم بدونم مرسیییییییییی

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان شبتون به خیر شما چقدر عجله دارید آزمون دو مااه سه ماه یا شش ماهه دیگه که نیست دقیقا 11ماهو چند روز دیگه هست پس کلی وقت هست هیچی مثل ریلکس ومداوم خوندن نیس مطمنا اگه شش ماه فشرده بخونیین سراسری میارید چه برسه به خودمون که 11 ماهو اندی وقت داریم .من تازه دانشگاه هم دارم؟تنها کاری که فعلا به صورت مداوم انجام میدم سعی میکنم هر روز یه ساعت زبان دبیرستان رو با G5که ساخته دست خودمه بخونم تا به کلمات عمومی مسلط بشم بعد وارد 504 بشم تا زودتر بتونم 504رو تموم کنم آخه شنیدم لغاتش وریدینگاش خیلی تخصصیه.به هرحال امیدوارم موفق یاشید دوستان گلم.در ضمن خییییییلییی دوس دارم نظراتونو در مورد حرفایی که زدم بدونم مرسیییییییییی
سلام عزیزم
ما خیلی ریلکسیم

من بشخصه خیلی کندم و از اونجایی که لازمه اول یه دور روزنامه وار بخونم (چون هیچ پیش زمینه ای ندارم) از الان شروع کردم

504 رو میتونی بخونی. سخت نیست و میتونی کلماتی که نمیدونیو با G5 بخونی
امیدوارم موفق باشی

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سلام
درسته که خیلی زوده ولی چون الان استرس کمتره و بهتر میشه مفهومی بخونی و چیزهایی که متوجه نمیشی رو تکرار کنی یا توی بعضی درسها یه ایده کلی بگیری به نظر من بهتره ... در واقع از الان که تنی به آب بزنی بهتر میتونی مسیرت رو ببینی ... برای من این جواب میده به شرط آهسته و پیوسته رفتن...

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از 504 درس هفتم و مرورهای قبلی ها رو تموم کردم ... هنوز چیز دیگه ای نخوندم چون سرم خیلی شلوغه ...
یه پیشنهاد بهت بدم پریسا جان؟
شما که زبانت خوبه 504 رو با نرم افزارایی که روی گوشی نصب میشن برای وقت خواب و زمانهایی که توی تاکسی یا اتوبوسی بذار تا بتونی یه درس تخصصی رو هم استارت بزنی
البته پیشنهاد منه...:redface:

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه پیشنهاد بهت بدم پریسا جان؟
شما که زبانت خوبه 504 رو با نرم افزارایی که روی گوشی نصب میشن برای وقت خواب و زمانهایی که توی تاکسی یا اتوبوسی بذار تا بتونی یه درس تخصصی رو هم استارت بزنی
البته پیشنهاد منه...:redface:

ممنون منم دارم با اپلیکیشن memrise رو گوشی میخونم ... درسته باید یه تخصصی شروع کنم دیگه ... ;):redface:

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.منم میخوام امسال ارشد شرکت کنم.البته ترم آخرم و درس هم دارم.اما میدونم که میتونم.میشه بگین برنامه تون چیه و از کی خوبه که شروع کنیم به خوندن؟الان زود نیس؟منابع رو از کجا باید پیدا کنم؟ کلا یکی منو از سر در گمی نجات بده!

سلام دوست عزیز، به نظرم این ترم اخر رو قوی بخون و تمرکز کن:w10:
از تابستون شروع کن بخون
چون درسای ترم اخر هم سنگینه، پروژه و...
موفق باشی
منم ترم 3 کارشناسی ناپیوسته هستم ، هم درسای این ترمم رو خوب میخونم، هم گریزی به کتابهایی که سوالای کنکور ازشون طرح میشه میزنم.

sonya_m

عضو جدید
سلام دوست عزیز یعنی من که ترم 6پیوسته ام زود شروع کردم؟از الان به فکر زبانم که در حد ضعیفه تا پایان این ترم زبان دبیرستان وپیش دانشگاهی بخونم بعد شروع به خوندن 504 کنم .بعداز اتمام امتحانای ترمم تابستون بشینم به فکر تخصصی هاوبقیه چیزاباشم.دوستان میشه گرایشاتون که میخواین آزمون بدین رو بگین مرسی در ضمن خوشحال میشم نظراتتون رو در مورد حرفام بگین مرسیییی.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز یعنی من که ترم 6پیوسته ام زود شروع کردم؟از الان به فکر زبانم که در حد ضعیفه تا پایان این ترم زبان دبیرستان وپیش دانشگاهی بخونم بعد شروع به خوندن 504 کنم .بعداز اتمام امتحانای ترمم تابستون بشینم به فکر تخصصی هاوبقیه چیزاباشم.دوستان میشه گرایشاتون که میخواین آزمون بدین رو بگین مرسی در ضمن خوشحال میشم نظراتتون رو در مورد حرفام بگین مرسیییی.

سلام عزیزم
منم ترم 2 کارشناسی ناپیوسته ام
و از الان شروع کردم بخوندن،با زبان و دروس هنرستان شروع کردم
من واسه معماری و داخلی آزمون میدم فقط
ببین اگه ب درست لطمه نزنه ک نمییییییزنه هیچ وقت واسه شروع زود نیس

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من هیچوقت زود نیست!!!
کار خوبی میکنی
من همه ش میگم کاش زودتر شروع میکردم...
من هم معماری معماری شرکت میکنم هم هنرهای ساخت
تمرکز کن رو زبان وکتابای تخصصی رو در حد رمان مانند (روزنامه وار) بخون
بستگی به خودت داره که میخوای امتحان سال دیگه رو قبول بشی یا سال بعدشو

sonya_m

عضو جدید
سلام دوستان امیدوارم همتون توپ توپ باشین... یه سوال من یه سر رفتم تو تایپیک جزوه ها تعداد خیلی زیاد بودیه راهنمایی میخواستم از دوستان باتجربه که چطور انتخاب کنم جزوه هارو مرسی دوستان گلم:eek:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
زبانت اگه خیلی خیییلی ضعیفه از کلمات زبان دبیرستان و پیش دانشگاهی شروع کن. اما نمیخواد از کتاب درسی بخونی. گاج یه کتاب داره همه کلمات این 4سال توشه. اونو بخون بعد برو واسه 504. گرامر هم از کتاب رستمی بخون. وقت واسه چیزای غیر مهم نذار.

سلام عزیزم
منم ترم 2 کارشناسی ناپیوسته ام
و از الان شروع کردم بخوندن،با زبان و دروس هنرستان شروع کردم
من واسه معماری و داخلی آزمون میدم فقط
ببین اگه ب درست لطمه نزنه ک نمییییییزنه هیچ وقت واسه شروع زود نیس
داخلی ظرفیتش خیلی کمه. اصل رو بذار رو معماری معماری. اصلاً هم کتاب دبیرستان نخون. فقط کتابای اصلی و جزوات مهم کنکوری.
به نظر من هیچوقت زود نیست!!!
کار خوبی میکنی
من همه ش میگم کاش زودتر شروع میکردم...
من هم معماری معماری شرکت میکنم هم هنرهای ساخت
تمرکز کن رو زبان وکتابای تخصصی رو در حد رمان مانند (روزنامه وار) بخون
بستگی به خودت داره که میخوای امتحان سال دیگه رو قبول بشی یا سال بعدشو
اصلاً رو چند تا رشته سرمایه گذاری نکن که نرسی به هیچ کدوم. معماری معماری بهترین گزینه س.

سلام دوستان امیدوارم همتون توپ توپ باشین... یه سوال من یه سر رفتم تو تایپیک جزوه ها تعداد خیلی زیاد بودیه راهنمایی میخواستم از دوستان باتجربه که چطور انتخاب کنم جزوه هارو مرسی دوستان گلم:eek:
بهترین جزوات جزوه مانا قابوسی و نسیم عسکری و متدین واسه تاریخه. دوتای اولی بین صفحه 71 تا 73 تاپیک جزواته. از search بالای صفحه هم میتونی استفاده کنی. دیگه: منظر اعتضادی ، منظر عظمتی ، جزوات قیابکلو و ایزدی.

آخرین ویرایش:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها. در کنار زبان و اینا که الان می خونین، اگه بتونین واسه تاریخاتون تایم لاین درست کنین خیلیییییییی می تونه مفید باشه، من دیر به فکرش افتادم و فرصت نکردم، فقط واسه پیش از تاریخ درست کردم، ولی الان اگه شروع کنین خیلی مفیده، با دست خط و روش خودتون، بشینین طبق تاریخا این تایم لاینا رو در بیارین، مخصوصن واسه جهان که حجم نقشه ها و مطالب کمتر از اسلامیه خیلی جواب می ده، یه جاهایی هم کنارش دستی و کوچک نقشه یا طرح شماتیک بنا رو بکشین. بعد تا یه نگاه بهش بندازین همه چی تو ذهنتون پررنگ می شه. همین درست کردنشم کلی به موندگار شدن مطالب کمک می کنه..

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلام بچه ها. در کنار زبان و اینا که الان می خونین، اگه بتونین واسه تاریخاتون تایم لاین درست کنین خیلیییییییی می تونه مفید باشه، من دیر به فکرش افتادم و فرصت نکردم، فقط واسه پیش از تاریخ درست کردم، ولی الان اگه شروع کنین خیلی مفیده، با دست خط و روش خودتون، بشینین طبق تاریخا این تایم لاینا رو در بیارین، مخصوصن واسه جهان که حجم نقشه ها و مطالب کمتر از اسلامیه خیلی جواب می ده، یه جاهایی هم کنارش دستی و کوچک نقشه یا طرح شماتیک بنا رو بکشین. بعد تا یه نگاه بهش بندازین همه چی تو ذهنتون پررنگ می شه. همین درست کردنشم کلی به موندگار شدن مطالب کمک می کنه..

سمانه جان منظورت از تایم لاین چیه؟؟:redface:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سمانه جان منظورت از تایم لاین چیه؟؟:redface:
time line . ببین تو کنکور خیلی از این سوالا می دن که اولین فلان و آخرین بهمان و اینا چی بودن و اینا. بعد تو میای یه خط زمانی می کشی مثلن واسه دوران گوتیک. بعد روی دو طرف اون خط زمانی میای بناها و یا اتفاقات مهم که نقطه عطف بودن و اینارو می نویسی. که مثلن اول گوتیک اولیه، بعد مثلن کلیساهای گوتیک اولیه.....به همین ترتیب، حتمن دیدی نمونه این نوع نمودارا رو. اینجوری روند تاریخ مثل روند زندگی و خاطرات خودت که توی ذهنت تصویر دارن واست تصویر دار می شه. یه تصویر مختص خودت که خودت استخراجش کردی و از منابع مختلف جمع آوری. :)

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
time line . ببین تو کنکور خیلی از این سوالا می دن که اولین فلان و آخرین بهمان و اینا چی بودن و اینا. بعد تو میای یه خط زمانی می کشی مثلن واسه دوران گوتیک. بعد روی دو طرف اون خط زمانی میای بناها و یا اتفاقات مهم که نقطه عطف بودن و اینارو می نویسی. که مثلن اول گوتیک اولیه، بعد مثلن کلیساهای گوتیک اولیه.....به همین ترتیب، حتمن دیدی نمونه این نوع نمودارا رو. اینجوری روند تاریخ مثل روند زندگی و خاطرات خودت که توی ذهنت تصویر دارن واست تصویر دار می شه. یه تصویر مختص خودت که خودت استخراجش کردی و از منابع مختلف جمع آوری. :)
متوجه شدم
مث کاری ک واسه پاورای تاریخ انجام میدیم!!
مرسی عزیزم ک گفتی:gol:

cna12

عضو جدید
دوستان واقعا از درک قافل نشید... مهمترین و امتیاز اورترین درسه...حتی مهمتر از فنی...ریسک نکنید... نمیشه این درسو یکی دو ماهه جمع کرد
من امسال کنکور دادم و تمام تمرکزم رو زبان و فن بود خیلی جنون امیز...ولی متاسفانه زبانو نرسیدم مرور کنم و فن هم تم سوالا و شک برانگیز بودنشون باعث تضعیفم شد...اشتباه منو مرتکب نشید
با زبان و درک شروع کنید...از باشگاه بی خبر نباشید من این 2 سال که عضو بودم فک میکردم اینجا همه بیکارن و دلشون خوشه ولی فی الواقع اینطوری نیست و جوّ انگیزشی و اطلاعاتیش عالیه
با اینکه رتبم بین 1500تا3000 میشه و دارم اسکیس کار میکنم ولی فارغ از هر نتیجه ای حتی اسکیس 90 درصد می خوام یه سال دیگه تلا ش کنم واسه اونچیزی که میخوام بهش برسم ... منم وارد این تاپیک میشم
امیدوارم بتونیم به هم کمک کنیم

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
دوستان واقعا از درک قافل نشید... مهمترین و امتیاز اورترین درسه...حتی مهمتر از فنی...ریسک نکنید... نمیشه این درسو یکی دو ماهه جمع کرد
من امسال کنکور دادم و تمام تمرکزم رو زبان و فن بود خیلی جنون امیز...ولی متاسفانه زبانو نرسیدم مرور کنم و فن هم تم سوالا و شک برانگیز بودنشون باعث تضعیفم شد...اشتباه منو مرتکب نشید
با زبان و درک شروع کنید...از باشگاه بی خبر نباشید من این 2 سال که عضو بودم فک میکردم اینجا همه بیکارن و دلشون خوشه ولی فی الواقع اینطوری نیست و جوّ انگیزشی و اطلاعاتیش عالیه
با اینکه رتبم بین 1500تا3000 میشه و دارم اسکیس کار میکنم ولی فارغ از هر نتیجه ای حتی اسکیس 90 درصد می خوام یه سال دیگه تلا ش کنم واسه اونچیزی که میخوام بهش برسم ... منم وارد این تاپیک میشم
امیدوارم بتونیم به هم کمک کنیم

سلام مهندس
انشا... ک رشته و جایی ک دوس داری قبول شی و سال دیگه این طرفا نبینمت مگه واسه راهنمایی
فک کنم باید همه رو باهم پیش ببریم
آخه میگن تاریخم خیلی مهمه و وقت گیر...

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه یه صفحه از مال خودتو بذاری بدونیم دقیقا باید چیکار کنیم؟ من کلا گیجم:confused:

cna12

عضو جدید
سلام مهندس
انشا... ک رشته و جایی ک دوس داری قبول شی و سال دیگه این طرفا نبینمت مگه واسه راهنمایی
فک کنم باید همه رو باهم پیش ببریم
آخه میگن تاریخم خیلی مهمه و وقت گیر...
درسته باید همه درسا مورد توجه قرار بگیره
به نظر من تابستون واسه تاریخ بهترین وقته و ضمنا تاریخ خیلی فرّاره و بهتره که زودتر خونده نشه

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
به نظر من تابستون واسه تاریخ بهترین وقته و ضمنا تاریخ خیلی فرّاره و بهتره که زودتر خونده نشه
باز بقیه میگن زود بخونیم تا چند دور مرور کنیم خخخخخ
فک کنم هرکسی باید ب توانایی هاش نگاه کنه
مهم اینه ک از الان باید شرو کنیم

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها خوشحال میشم نظرتون رو راجع به برنامم بگین :

زبان 4 سال دبیرستان + فرم فضا نطم(روزنامه وار) رو تموم کردم.

الان هم دارم انگلیسی برای دانشجویان معماری حسن رستگارپور + نگلیسی برای دانشجویان معماری حسین فرهادی، پروانه توکلی ( چون منبع درسی این ترمم هست ) روشروع کردم .( بصورت g5)

از اول سال هم میخوام 504 + مبانی سازه برای معماران + سازه در معماری + زیبایی شناختی در معماری رو شرو کنم .

این ترم هم طرح 4 ( هتل ) دارم . برای ترم بعد فقط طرح 5 و نهایی و کارآموزی میمونه .

از تابستون میخام درسهای دیگه رو بصورت خیلی جدی شرو کنم .

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم خیلی شنیدم که تاریخ رو زود شروع نکنید ولی من خودم چون اصلا نخوندم و ضعف دارم توش میخوتم شروع کنم چون تطابق های زمانی و جمع بندیش برای من وقتی اتفاق میوفته که کامل بخونم ... خیلی هم خوبه که با ما همراهید میشه از تجربه تون استفاده کرد..

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بچه ها خوشحال میشم نظرتون رو راجع به برنامم بگین :

زبان 4 سال دبیرستان + فرم فضا نطم(روزنامه وار) رو تموم کردم.

الان هم دارم انگلیسی برای دانشجویان معماری حسن رستگارپور + نگلیسی برای دانشجویان معماری حسین فرهادی، پروانه توکلی ( چون منبع درسی این ترمم هست ) روشروع کردم .( بصورت g5)

از اول سال هم میخوام 504 + مبانی سازه برای معماران + سازه در معماری + زیبایی شناختی در معماری رو شرو کنم .

این ترم هم طرح 4 ( هتل ) دارم . برای ترم بعد فقط طرح 5 و نهایی و کارآموزی میمونه .

از تابستون میخام درسهای دیگه رو بصورت خیلی جدی شرو کنم .
بنظرم ی تایمی هم واسه تاریخ بذارید خوبه
مثلا واسه درست کردن همون تایم لاین هایی ک سمانه جون گفت
موفق باشید

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها یه چیزی بهتون بگم که تجربه خودمه. حالا من که چیزی بلد نیستم. اما اینا رو همیشه یادتون باشه. اول اینکه هرچی که میشنوین رو بهش عمل نکنین. چون هرکی یه جور توانایی داره و یه جور نتیجه میگیره. گاهی اگه بخواین روش همه کسایی که موفق شدن و منابع همه اونارو بخونین نتیجه ش یه آش شله قلمکاری در میاد که توش میمونین و نتیجه نمیگیرین.
مثلاً همین درس تاریخو ما هم هِی شنیدیم که از الان نخونین زوده. بعد رفتیم سراغش دیدیم اصن یه دنیاییه! نه که نشه خوندش. اما زیاده. باید بفهمیدش اول ، بعد کاملاً حفظش کنین. و این کار حتی 5 6 ماه مونده به کنکور نیست به نظر من. هروقت بخونین ضرر نکردین. دم کنکور همه چی رو باید مرور کنین. درسته که درسای فنی و زبان چون خیلی حفظی نیستن بهتره از الان شروع بشن. اما تاریخ هم مهمه. میتونین در حد یادگیری بخونین الان و بفهمین اصن چی به چیه و از تابستون به بعد دروه کنین و حفظ کنین. چون خوندن تاریخ به یه دور و دو دور نیست. تکرار میخواد. خیلی.
بازم میگم هرکی یه جور راحته اما من اگه باشم همه دروس رو موازی هم پیش میبرم.و از مهم ترین ها شروع میکنم.
الان باید یه برنامه درست بریزین با منابع کاملاً مفید و مهم. دور منابع جانبی رو خط بکشین و وقت تلف نکنین. چون دم کنکور میبینین که واااااااقعاً حتی یه فصل از مثلاً تاریخ رو که بلد باشین غنیمته. هیچی بدتر از این نیس که دقیقه 90 ببینید تو یه درس هنوز صفرین و معمولاً هم نمیشه جبرانش کرد.
نکته ی بعد اینه که هرکی واسه مدل خوندنش یه تِز داره. سعی نکنین وقتی روشی واسه شما جواب نمیده به زووووور رو خودتون پیادَش کنین. مثال میزنم. به ما میگفتن اصلاً اینجوری نخونین که بیاین یه کتاب بخونین تموم کنین بعد برین سراغ بعدی. همزمان 3 4 تا درس بخونید. اماااا یکی عادت کرده اصن اینجوری بخونه چون هم فکرش متمرکز تره هم مطلبو زود میبنده میره سراغ بعدی. خب این بهتره مدل خودش بخونه. حداقل الان.
یا یکی اصن نمیتونه بدون تفریح هر روزه ش درس بخونه. خب این بهتره تفریحشم داشته باشه چون تو دراز مدت واسه کنکور خوندن ممکنه آدمو افسرده و خسته و دلزده کنه.
از همه اینا مهم تر همون بحث منابعه. اصلاً و به هیچ وجه از منابع جانبی شروع نکنین. حتی اگه مطمئن نیستین کتابی رو باید 100% بخونین ، اصلاً نخونین. منابع کمتر و مهم تر درصد موفقیت بالاتر. مثلاً کتاب معماری جهان زارعی یا سبک شناسی رو باید 100% بخونین. اما میاین میگین خب ، بعـــــــــضی جاها بعــــــــضیا گفتن معماری اسلامی پیرنیا هم بخونین. پس من الان که وقت دارم اول اونو بخونم. این غــــــــلط تریــــــــــن کار ممکنه. کنکور رو منابع مهم میچرخه. بعضی سوالا که از منابع درجه 2 یا مثلاً از مجلات میان یه جورایی واسه نَزَدَنه. شما قرار نیس به همه سوالا جواب بدین. پس تخیلی فک نکنین. خیلی ها رو دیدم با این کارا شکست خوردن. مراقب باشین. از الان آزمون و خطاهاتونو انجام بدین. دم کنکور کلی کار دیگه دارین. مث دوره کردن. آزمون دادن. تست زدن. زمانبندی کنکور رو پیاده کردن و سرعت تو جواب دادن. همه اینا خیلی مهمه.

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
خانومی نکاتی ک میگی خیلی خوووبه،واقعا ممنونم ازت
ی لطفی میکنی؟منابع مهم هر مبحثو بذاری؟؟و ترتیب خوندنشون ک بهتر بفهمم... من منابعو دارم اما چون اکثرشونو نخوندم نمیدونم اولویت با کدومه،خیلییی هم زیاده و گیج کنندس...
درک رو با زیبایی شناسی شروع کردم،زبان رو با504
اما مثلا واسه تاریخ از چی شروع کنم؟یا فن؟؟

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منابعی که از نظر من مهمه و اصل کاریه

منابعی که از نظر من مهمه و اصل کاریه

خانومی نکاتی ک میگی خیلی خوووبه،واقعا ممنونم ازت
ی لطفی میکنی؟منابع مهم هر مبحثو بذاری؟؟و ترتیب خوندنشون ک بهتر بفهمم... من منابعو دارم اما چون اکثرشونو نخوندم نمیدونم اولویت با کدومه،خیلییی هم زیاده و گیج کنندس...
درک رو با زیبایی شناسی شروع کردم،زبان رو با504
اما مثلا واسه تاریخ از چی شروع کنم؟یا فن؟؟
این سوالو یکی دیگه از بچه ها تو پیام خصوصی ازم پرسیده بود که من جواب دادم. خواستم اینجا هم بذارم اما چون طولانی بود نذاشتم. الان کپی میکنم. ببخشید که یه کم طولانیه:

من متاسفانه نرسیدم واسه کنکور خوب بخونم. یعنی کارم نصفه موند. اما منابع رو میدونم و کلی روشون تحقیق کردم و مطمئنم.
برای دروس فنی:
جزوه سروش نیا واسه ایستایی و سیستم ساختمانی
کتاب یا جزوه آکوستیک (یا صوت) و جزوه نور و کتاب یا جزوه تنظیم شرایط محیطی خانم قیابکلو. سوالای کنکور برای این سه درس (نور ، صوت و تنظیم شرایط) رو ایشون طراحی میکنن.
کتاب تاسیسات مکانیکی برای دانشجویان معماری از آقای سلطاندوست.
که جمع بندی دو مورد اخیر یعنی تاسیسات و نور و صوت و تنظیم همراه با تستاش تو کتاب تنظیم و تاسیسات عصر کنکاش هست. یعنی بعد از اینا اونو بخونید.
عناصر: جزوه سینا شریفی میگن بهترین گزینه س که مرکز معماری و شعبه هاش تو شهرای مختلف دارن.

برای تاریخ:

اسلام: کتاب سبک شناسی پیرنیا (و نه معماری اسلامی یا ایرانیش که خیلی ها به اشتباه وقت میذارن و میخونن. بلکه همین یه دونه کتابشه که مهمه) + جزوه نسیم عسکری که شامل: 1.شُسته رُفته ی همین کتاب سبک شناسیه و همزمان با اون بخونید این قسمتو عالیه. 2.تیپولوژِی (یعنی انواع بناها مثل آب انبار ، کاروانسرا ، مسجد ، مدرسه و .... که تو کتاب معماری ایرانی معماریان هست و لازم نیست کتابشو بخونید چون مهماش تو جزوه عسکری هست.) و 3.خلاصه ای از بعضی مباحث جزوه متدین و 4.یه سری بناهای اسلامی خارج از ایران. 5.خلاصه ای از معماری ایران معاصر + جزوه متدین که بسیار مهمه. پس یعنی 3تا منبع داریم واسه اسلامی: سبک شناسی ، جزوه نسیم عسکری و متدین که تو باشگاه جفتش هست.
تاریخ جهان: معماری جهان زارعی و معماری غرب (ریشه ها و مفاهیم) بانی مسعود. (توضیح: کتاب ریشه ها و مفاهیم بانی مسعود از معماری جهان شروع کرده رفته به غرب و معماری مردن و بعد از مدرن تا به امروز. تقریباً نصف فصلاش مثل معماری جهان زارعیه پس اگه همزمان اون فصلا رو از هردو کتاب بخونین هم بهتر میفهمین هم تو وقت صرفه جویی میشه هم مطالب دسته بندی میشه تو ذهنتون.)
تاریخ غرب: 1. معماری غرب قبادیان. 2. همین غرب (ریشه ها و مفاهیم) که بالا گفتم ، نیمه ی دومش معماری غربه که بسیار مهمه. بعد از این 2 کتاب اگه رسیدین اینا رو بخونین: 3. از زمان و معماری مزینی. 4. معماری و شهرسازی قرن 20 لادن اعتضادی
(اگه همه این تاریخا رو خوب بخونین عاااالی میزنین.)
و از همه مهم تر جزوه مانا قابوسی برای تاریخ جهان و غربه. شما جزوه رو بذارین مبنا. از رو اون دونه دونه فصلا رو برین جلو از رو کتابا بخونین. فصل بندیش خود فصل بندی ریشه ها و مفاهیمه. یعنی اول جهانه بعد میره تو معماری غربو جدید.
پس دو جزوه اصلی تاریخ این 2تاس: معماری اسلامی نسیم عسکری و تاریخ جهان و غرب مانا قابوسی. با خوندن همه اینا تاریخ کاملاً بسته میشه. میمونه تست تاریخ که بسیار واسه محک زدن خودتون مهمه. این کتابو باید بگیرین: کتاب تست تاریخ انتشارات مرکز معماری. مهگل مرتهب و خود مانا قابوسی و یکی دیگه جمع آوریش کردن. تستای تاریخ کنکور رو تفکیک کردن فصل به فصل. تست تالیفی هم داره.

واسه درک معماری:
اگه از الان میخونین از کتاب زیبایی شناسی در معماری یورگ گروتر شروع کنین. دیدتون رو باز میکنه اما یه کتاب کنکوری نیست. واسه کنکور مهم ترین منبع کتاب درک انتشارات عصر کنکاشه که آقای علی عسکری نوشتن و عالیه. بعد از اون باید تست بزنین. تستای سال های قبل. تست های با جواب که بتونین جواب رو تحلیل کنین. من یه کتاب درک از راهیان ارشد دارم. هم تستاش تشریحیه هم توضیح داره. اما اگه تستای تشریحی رو تو کتابای تست جامع داشتین دیگه نمیخواد راهیان رو بگیرین.

منظر:
1. جزوه منظر عظمتی 2. جزوه اعتضادی 3.جزوه منصوری 4. مهم ترین کتاب که خلاصه همه مطالب کنکوره اینه:منظر عصر کنکاش. 5.منظر نعیما. 6.جزوه شاهچراغی. 7.کتاب طراحی فضای سبز غزاله روحانی. (این خیلی هم واجب نیست.)
همه این جزوات کم حجم و اکثر مطالب تکراریه.

زبان:
اولین کتاب 504 هست که ازش چاپ های مختلف هست. فک کنم بعضی هاش معنی هاش کمه یا همه رو معنی نکرده. من یه مدلشو چند سال پیش گرفتم که هم جمله به جمله معنی کرده. هم آخر کتاب گرامر داره. خیلی خوبه اگه گرامرتون ضعیفه یا مث من یادتون رفته ، یه نگاهی به آخر 504 بندازین. البته میگم ، همه شون ندارن اینو. مال من روش عکس چند تا ماهی بود. حالا اون شکلی هم نبود مهم نیس. مهم اول ترجمه همش و جمله به جملشه، بعد گرامر.
بعد از 504 نوبت واژگان ضروری تافله که مهمه. همزمان با اون میتونین کتاب زبان عمومی ارشد که واسه بابک رستمی هست رو هم بخونین. اون:1. گرامر رو کامل داره. 2.لغات سال های قبل که بسیااااااار مهمن رو داره. 3. لغات 504 (فقط 504 تا لغت ، و نه متن کتاب) رو هم داره.
واسه کنکور مهم ترین منبع برای لغت ، لغات سال های قبله. که تستاش و فلش کارتاش تو کتاب رستمی هست. تست درک مطلب هم داره. تست گرامر هم که آخر هر فصل داره. کامل ترین منبعه واسه زبان. یعنی 504 و تافل رو نخونده باشین اما لغات این کتاب که واسه کنکورای سالای قبله رو باید خونده باشین. همه اینا رو که بخونین خیلی قوی میشین. بعد باید تست کار کنین و درک مطلب.
زبان تخصصی هم که متن ها و تست های کنکورای سالای قبل مهمه. یه کتاب بگیرین که اینارو داشته باشه حله. این کتاب خوبه: زبان تخصصی معماری انتشارات عصر کنکاش.
اینم یادتون باشه. تو زبان کم کم پیشرفت میکنین. اینجوری نیست که یه کتاب بخونین فک کنین همه رو بلدین. آهسته پیش میره اما کم کم خیلی خوب میشین. پس اگه دیدین پیشرفتتون کنده ، بدونین طبیعیه. همه اینجورین.

در آخر باید بگم که اینا نظر منه و ممکنه بعضی ها مخالف این لیست باشن. من بعضی از کتابا مثل تاریخ اسلام و یه کم از جهان و غرب رو که خوندم بیشتر راهنمایی کردم. اما فن زیاد نخوندم. اینه که زیاد زاهنمایی نکردم. اما منابع رو مطمئنم درسته. اگه همه اینایی که گفتم رو خوب بخونین رتبه زیر 100 که سهله. تک رقمی هم میارین.
فقط زود تموم کنین و برین رو تست زدن و مدیریت زمان. هرچی بیشتر و بهتر بخونین و با برنامه پیش برین بهتر نتیجه میگیرین.
موفق باشین.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا