مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان چنتا سوال...
من کلا گیجم بخاطر همین برای هر شاخه میخوام یه کتاب جمعبندی یا یه جزوه که شامل همه مباحث باشه تهیه کنم و از رو بخشای اون پیش برم. در کنارش کتب مرجع رو با توجه به فصلبندی اون بخونم و نکاتو بهش اضافه کنم.
1- فن کدوم جزوه یا کتاب کدوم مجموعه خوبه؟
2-تاسیسات؟
3-تنظیم؟
4-عناصر و مصالح؟
5- درک معماری؟
6-درک منظر؟

درضمن میدونم که مثلا در زمینه تنظیم جزوات دکتر قیابکلو خوبه ولی کلی گویی کرده. یه چیز میخوام که همه چیو تو خودش داشته باشه و من بشینم منابعو بخونم و هرچی نداره رو از منابع بهش اضافه کنم.
ممنون میشم کمکم کنید.

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کسی کلاس دکتر سروشنیا رفته؟؟
فوری

mohammadr kanani

عضو جدید
سلام خسته نباشید ببخشید من میخوام ارشد معماری داخلی کنکور بدم کسی میتونه در مورد منابع و نوع سوالات و درسای مهم کمکم کنه.من رشته ی کارشناسیم مهندسیه برقه.ممنون

Anahita.pb

عضو جدید
دوستان کسی کلاس دکتر سروشنیا رفته؟؟
فوری

اگه جزوه هاش رو "نه خام"، کامل گیر بیاری کاملا کافیه، (هرچند من اگه الان می‌خواستم دوباره کنکور بدم اول میشستم سه کتاب "مبانی سازه" "سازه در معماری" "درک رفتار سازه‌های" گلابچی رو می‌ترکوندم، بعد می‌رفتم سراغ جزوات) جزوه های سروش نیا برای این خوبه که مثلا امسال 3 تا تست از کتاب ساختمان های بلند که ما معماریا نه وقتشو داریم بخونیم نه منطقیه که بخونیم اومد، یا مثلا از جزییات ارتقا دهنده یه تست اومد که خیلی اسون بود ولی خب اومد، و از فناوری نانو، اینجور کتابا رو بهتره خلاصه هاشو بخونیم. در کل که به نظرم فکراتو برو بکن ببین می ارزه 600 تومن پول کلاس بدی یا نه، چون اگه جزوه هاشو بتونی گیر بیاری دیگه فرقی نمی کنه کلاس رفته باشی یا نه.:دی

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه جزوه هاش رو "نه خام"، کامل گیر بیاری کاملا کافیه، (هرچند من اگه الان می‌خواستم دوباره کنکور بدم اول میشستم سه کتاب "مبانی سازه" "سازه در معماری" "درک رفتار سازه‌های" گلابچی رو می‌ترکوندم، بعد می‌رفتم سراغ جزوات) جزوه های سروش نیا برای این خوبه که مثلا امسال 3 تا تست از کتاب ساختمان های بلند که ما معماریا نه وقتشو داریم بخونیم نه منطقیه که بخونیم اومد، یا مثلا از جزییات ارتقا دهنده یه تست اومد که خیلی اسون بود ولی خب اومد، و از فناوری نانو، اینجور کتابا رو بهتره خلاصه هاشو بخونیم. در کل که به نظرم فکراتو برو بکن ببین می ارزه 600 تومن پول کلاس بدی یا نه، چون اگه جزوه هاشو بتونی گیر بیاری دیگه فرقی نمی کنه کلاس رفته باشی یا نه.:دی

منم جزوه شو میخوام. این سه تا کتابو هم میخونم. ولی اونهمه کتاب گلابچیو با جزوه سروشنیا توی 1100 صفحه میخونم
میخوام ببینم کی رفته کلاس که جزوه ش خام نباشه ازش بخرم
یا یه کپیشو به من بفروشه
کسیو میشناسین؟

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام خسته نباشید ببخشید من میخوام ارشد معماری داخلی کنکور بدم کسی میتونه در مورد منابع و نوع سوالات و درسای مهم کمکم کنه.من رشته ی کارشناسیم مهندسیه برقه.ممنون
سلام
مجموعه معماری==> معماری داخلی
زبان عمومی و تخصصی----ضریب 2
دروس فنی(تنظیم شرایط محیطی،ایستایی،شناخت مواد و مصالح،عناصر و جزئیات،تاسیسات)------ضریب 3
دروس تاریخ و مبانی نظری(تاریخ معماری جهان،معماری معاصر،معماری اسلامی،مبانی نظری معماری)-----ضریب 2
درک عمومی معماری-------ضریب 3
درک عمومی معماری منظر---------ضریب 1
پروژه عملی طراحی(اسکیس معماری داخلی)--------ضریب 5

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ظرفیت پذیرش دانشگاه ها:
دانشگاه تهران: 6 نفر روزانه---3نفر شبانه
دانشگاه هنر تهران(محل تحصیل کرج):9نفر روزانه----3 نفر شبانه
مجموع: 15 نفر روزانه---6نفر شبانه

و تاجایی ک من اطلاع دارم دانشگاه دیگه ای تو این رشته پذیرش نداره
آزادو نمیدونم البته
موفق باشید.

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
منم جزوه شو میخوام. این سه تا کتابو هم میخونم. ولی اونهمه کتاب گلابچیو با جزوه سروشنیا توی 1100 صفحه میخونم
میخوام ببینم کی رفته کلاس که جزوه ش خام نباشه ازش بخرم
یا یه کپیشو به من بفروشه
کسیو میشناسین؟
جزوه باشگاه خامه؟من نگرفتم نمیدونم هنوز

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همگی
من شروع کردم چون امسال که باز نرسیدم بخونم دیدم آهسته و پیوسته بهتره ... از لغت های زبان شروع کردم هرچند خیلی هاش تکراریه برام ولی باعث شد امسال چند تا تست رو شک داشته باشم و نزنم ... فعلا 4 تا درس از 504 رو خوندم با memrise که پیشنهاد میکنم شما هم با اپلیکیشن رو موبایلتون بخونید چون زمان کمی میبره و از وقت های اضافیتون هم استفاده می کنید ... کم کم میخوام کتابهای گلابچی رو هم که نیمه کاره خوندم از اول بخونم و در کنارش تاریخ رو هم شروع کنم چون توی همین ها ضعف دارم ...

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی
من شروع کردم چون امسال که باز نرسیدم بخونم دیدم آهسته و پیوسته بهتره ... از لغت های زبان شروع کردم هرچند خیلی هاش تکراریه برام ولی باعث شد امسال چند تا تست رو شک داشته باشم و نزنم ... فعلا 4 تا درس از 504 رو خوندم با memrise که پیشنهاد میکنم شما هم با اپلیکیشن رو موبایلتون بخونید چون زمان کمی میبره و از وقت های اضافیتون هم استفاده می کنید ... کم کم میخوام کتابهای گلابچی رو هم که نیمه کاره خوندم از اول بخونم و در کنارش تاریخ رو هم شروع کنم چون توی همین ها ضعف دارم ...
به جمعمون خوش اومدی
امیدوارم موفق باشی دوست عزیز

samsungs3

عضو جدید
فروش تمامی کتاب های دکتر گلابچی 21 جلد....و قیابکلو فیزیک ساختمان 1 2 3 4....با 30 درصد تخفیف.....پیام خصوصی بدید.....;)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر کدوم از شما زیر 100 نشید اول به خداتون خیانت کردین که این توانایی رو بهتون داده که بهترین باشین.......بعد به جامعتون...بعد به خانوادتون...بعد به تمام کسایی که یه روزی میتونستین معلمشون بشین و در آخر به خودتون.
صندلی های دانشگاه تهران حق شماست.نزارید کسی که حقش نیس روشون بشینن

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر کدوم از شما زیر 100 نشید اول به خداتون خیانت کردین که این توانایی رو بهتون داده که بهترین باشین.......بعد به جامعتون...بعد به خانوادتون...بعد به تمام کسایی که یه روزی میتونستین معلمشون بشین و در آخر به خودتون.
:cry:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سجـــــــــــــــــی این حرفت کمرمو شکست :w09::w05: بیشتر غیرتیم کرد واسه دانشگاه تهران. :w10::w17::w27::w31::w33:

(پست موقته. پاکش میکنم)

آخرین ویرایش:

architect_neee

عضو جدید
سلاااام:cap:
من امسال مرمت شرکت کردم..ازمایشی:child:شاید اگه وقت بیشتری داشتم واسه خوندن میتونستم رو قبولی حساب کنم:cry:
خب ترجیح میدم حالا که قراره مرمت قبول نشم،معماری شرکت کنم..
امیدوارم مثل خوندن مرمتم نشه که همش دست و پا شکسته شد:cry::cry:
الان ترم اخرم...پس بنابراین منم هستم...

marjan.h

عضو جدید
سلام
من دو سه سالیه درسم تموم شده یه بار کنکور دادم و آزاد قبول شدم نرفتم و بعدشم کلا بیخیال شدم
الان چند روزه دو به شک هستم که دوباره تلاش کنم یا نه منتها میخوام مشروط به این که حتما و حتما یه دانشگاه خوب قبول بشم شروع کنم خیلی مرددم و میترسم که قبول نشم!
به اضافه ی اینکه مدت ها از فضا دور بودم اصلا نمیدونم منابع چی به چیه؟! چی عوض شده چی همونه....

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
من دو سه سالیه درسم تموم شده یه بار کنکور دادم و آزاد قبول شدم نرفتم و بعدشم کلا بیخیال شدم
الان چند روزه دو به شک هستم که دوباره تلاش کنم یا نه منتها میخوام مشروط به این که حتما و حتما یه دانشگاه خوب قبول بشم شروع کنم خیلی مرددم و میترسم که قبول نشم!
به اضافه ی اینکه مدت ها از فضا دور بودم اصلا نمیدونم منابع چی به چیه؟! چی عوض شده چی همونه....
سلام دوست عزیز. اول باید بگم که این تصمیم با خودتونه. اگه نیازی میبینین به ارشد خوندن و براتون یه ضرورته خب انجامش بدین. اما باید بگم راه دراز و سختی در پیش دارین. نباید جا بزنین. از الان تا آزمون اسکیس سال 94 شما درگیر این مساله میشین و هر زمان و وقتی هم انرژی و تلاش خودش رو میطلبه. یعنی هرچی بیشتر به کنکور نزدیک میشین تلاشتونم باید بیشتر شه. اگه پله به پله پیش برید به مشکل نمیخورید. اول باید هدفتون رو مشخص کنین بعد راهو چاهو یاد بگیرین و منابعتون رو مشخص کنین بعدم برنامه ریزی و خوندن. منابع هم خیلی تغییر نکرده. تقریباً همون قبلیاس. تردیدتون هم کاملاً طبیعیه. اما یه چیزو باید در نظر گرفت: اینکه نمیشه 100% گفت که آدم قبول میشه یا نه. خیــــــــلی مسائل تو این راه دخیلن. اگه یه وقت آزاد دارین واسه خوندن که خیلی خوبه. اول شرایطتون رو بسنجین و ببینین میتونین این همه زمان بذارین واسش و آیا نتیجه انقدری واستون مهم هست؟ واسه من که مهمه اما شرایطم اونقدری که باید جور نیست. کلاً بشینین فکراتونو بکنین و تصمیم بگیرین و بعدم پاش وایسین و تا آخر راهو برین. کنکور ارشد برای من یکی که یه هدفه خیلی بزرگه. واسه شما رو نمیدونم. در هر حال امیدوارم که هر تصمیمی میگیرین موفق باشین.

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
كجاييد پس؟ من تا درس ٦ زبان رو مرور كردم با memrise كه البته هر درس رو چندين بار مرور كردم تا الان ... بيايد بگيد چه ميكنيد كه من ازتون روحيه بگيرم

g.ahmad

عضو جدید
سلام من الان این تاپیک رو دیدم و میخوام شروع کنم ، من پیام نور درس خوندم ، فکر میکنم از نظر اطلاعات خیلی پایینم :(( کلا امیدی ندارم ، اصلا نمیدونم باید چکار کنم ...

*nina*

عضو جدید
سلام بچه ها.منم میخوام امسال ارشد شرکت کنم.البته ترم آخرم و درس هم دارم.اما میدونم که میتونم.میشه بگین برنامه تون چیه و از کی خوبه که شروع کنیم به خوندن؟الان زود نیس؟منابع رو از کجا باید پیدا کنم؟ کلا یکی منو از سر در گمی نجات بده!

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
سلام دوستم. شرایطت ازمن که بهتره... لااقل 1 بار کنکورو حالا درسته که آزاد ولی تجربه کردی
بسم الله
همه با هم سال بعد دانشگاه تهران;)

كجاييد پس؟ من تا درس ٦ زبان رو مرور كردم با memrise كه البته هر درس رو چندين بار مرور كردم تا الان ... بيايد بگيد چه ميكنيد كه من ازتون روحيه بگيرم
آفرین!
من تازه فهمیدم چیارو میخوام بخونم و برنامه ریختم.
من زبان 2 درس خوندم تا الان
کتاب سازه در معماری و زیبایی شناسی رو هم دارم روزنامه وار میخونم
البته انصافا 2 روزه شروع کردم
به امید موفقیت:gol:

سلام من الان این تاپیک رو دیدم و میخوام شروع کنم ، من پیام نور درس خوندم ، فکر میکنم از نظر اطلاعات خیلی پایینم :(( کلا امیدی ندارم ، اصلا نمیدونم باید چکار کنم ...
همه برای کنکور در یک سطحن تقریبا:w16:
شاید فرق اساسی توی اسکیس باشه, وگرنه مباحثی که باید برای کنکور بخونیم اکثرا توی دانشگاه ها فقط پاس میشن...
همه با هم میخونیم و توی هر قسمتی موندیم از هم کمک میگیریم
بسم الله بگو و شروع کن که میخوایم بترکونیم

سلام بچه ها.منم میخوام امسال ارشد شرکت کنم.البته ترم آخرم و درس هم دارم.اما میدونم که میتونم.میشه بگین برنامه تون چیه و از کی خوبه که شروع کنیم به خوندن؟الان زود نیس؟منابع رو از کجا باید پیدا کنم؟ کلا یکی منو از سر در گمی نجات بده!
دوستم خوش اومدی:smile:
درسته که درس داری ولی حتی از الان روزی 1 ساعت خودتو درگیر کنی تا تابستون که درست تموم بشه میبینی کلی افتادی جلو
برای شما طبق صحبتهایی که تا اینجا شده یه توصیه دارم: زبان رو شروع کن با کتاب 504 و سایت memrise که اگه توضیحی خواستی اوایل تاپیک دوستمون راهکار استفاده از این سایت رو بصورت تصویری آموزششو گذاشتن
به نظر من اگه به دنبال نتیجه خوب هستیم الان زود نیست. به موقع هست!
منابع هم توی سایت موجوده و اینکه چی بخونی به حد دانشت و ارجحیت کتابها و خصوصا علاقه ت داره. میگم علاقه به این خاطر که از الان اگه با درسی که دوس داری شروع کنی زده نمیشی

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
نگران نباشید ،منم دارم دانشگاه ازاد درس میخونم که حس میکنم خیلی اطلاعاتم پایینه ولی با تلاش همه چی حل میشه و موفق میشیم.:w17:شک نکنید:w14:

marjan.h

عضو جدید
سلام دوست عزیز. اول باید بگم که این تصمیم با خودتونه. اگه نیازی میبینین به ارشد خوندن و براتون یه ضرورته خب انجامش بدین. اما باید بگم راه دراز و سختی در پیش دارین. نباید جا بزنین. از الان تا آزمون اسکیس سال 94 شما درگیر این مساله میشین و هر زمان و وقتی هم انرژی و تلاش خودش رو میطلبه. یعنی هرچی بیشتر به کنکور نزدیک میشین تلاشتونم باید بیشتر شه. اگه پله به پله پیش برید به مشکل نمیخورید. اول باید هدفتون رو مشخص کنین بعد راهو چاهو یاد بگیرین و منابعتون رو مشخص کنین بعدم برنامه ریزی و خوندن. منابع هم خیلی تغییر نکرده. تقریباً همون قبلیاس. تردیدتون هم کاملاً طبیعیه. اما یه چیزو باید در نظر گرفت: اینکه نمیشه 100% گفت که آدم قبول میشه یا نه. خیــــــــلی مسائل تو این راه دخیلن. اگه یه وقت آزاد دارین واسه خوندن که خیلی خوبه. اول شرایطتون رو بسنجین و ببینین میتونین این همه زمان بذارین واسش و آیا نتیجه انقدری واستون مهم هست؟ واسه من که مهمه اما شرایطم اونقدری که باید جور نیست. کلاً بشینین فکراتونو بکنین و تصمیم بگیرین و بعدم پاش وایسین و تا آخر راهو برین. کنکور ارشد برای من یکی که یه هدفه خیلی بزرگه. واسه شما رو نمیدونم. در هر حال امیدوارم که هر تصمیمی میگیرین موفق باشین.
ممنون از صحبتات . همشون و قبول دارم و دقیقا درگیریم با خودم همینه که هنوز نتونستم اهمیتش و برای خودم روشن کنم ببینم واقعا هدفم هست یا کمی بلاتکبیفم و امیدوارم زود تر بتونم درست ترین تصمیم و بگیرم.
سلام دوستم. شرایطت ازمن که بهتره... لااقل 1 بار کنکورو حالا درسته که آزاد ولی تجربه کردی
بسم الله
همه با هم سال بعد دانشگاه تهران;)
مرسی از جمله ی آخرت خیلی خوشم اومد !انرژی داد!خیلیییییییی دوست دارم دانشکده هنرهای زیبا درس بخونم....

raha pania

کاربر بیش فعال
من این هفته که رفتم دانشگاه کمی از مطالعه عقب موندم اما زمانبندیمو فهمیدم و الان برناممو اصلاح می کنم yoolia من هنوز زیبایی شناسی رو شروع نکردم :cry:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا