مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا اینجوری که شما گفتید روان پزشک منم ترسوندی :)

با این تفکر برو جلو که قبول نمیشی :) . معمولا اونایی که نخوندن و مطمنن قبول نمیشن اصلا هیییییییچ استرسی ندارن .. ولی وقتی سوالات رو گذاشتن جلوت یهو میبینی بیشترو بلدی :)
من باهاش میجنگم :neutral::w43:

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من باهاش میجنگم :neutral::w43:

منم از این حرفا میزدم . البته خیلی بی خیالی طی کردم که زیاد تو فکرش نرم و خیلی هم کمکم کرد . یعنی اصلا تو فکر لحظه کنکور دادن نمیرفتم ولی وقتی بری بشینی رو صندلی و طرف داره سوالها رو روی زمین میزاره و یکی هم داره قرآن میخونه اون وقته که دلت میشه سیر و سرکه ...

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم از این حرفا میزدم . البته خیلی بی خیالی طی کردم که زیاد تو فکرش نرم و خیلی هم کمکم کرد . یعنی اصلا تو فکر لحظه کنکور دادن نمیرفتم ولی وقتی بری بشینی رو صندلی و طرف داره سوالها رو روی زمین میزاره و یکی هم داره قرآن میخونه اون وقته که دلت میشه سیر و سرکه ...
جای امید دادن داری ته دلمو خالی میکنی!!!!
مرسی!

parinush

عضو جدید
من امروز درس 2 و3 زبان 504 رو خوندم.

استرس رو میشه کنترل کرد. من تاحال خیلی کنکور دادم:biggrin: از همه بیشتر هم وقتی استرس داشتم که یه سال پشت کنکور مونده بودم برای سال بعدش خواستم کنکور بدم،شبش 1 ساعت خوابم برد اونم با گریه. سر امتحان هم حالم بد شد. همین باعث شد رتبم بشه 8000 ریاضی. باعث شد روزانه و حتی شبانه گیلان هم قبول نشم:cry:

وای نمیخوام یادآوری کنم اون روزا رو:cry:

yoolia جون میشه استرس رو شکست داد.من ک با خوندن دعا آروم میشم و با خوردن آب!

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز درس 2 و3 زبان 504 رو خوندم.

استرس رو میشه کنترل کرد. من تاحال خیلی کنکور دادم:biggrin: از همه بیشتر هم وقتی استرس داشتم که یه سال پشت کنکور مونده بودم برای سال بعدش خواستم کنکور بدم،شبش 1 ساعت خوابم برد اونم با گریه. سر امتحان هم حالم بد شد. همین باعث شد رتبم بشه 8000 ریاضی. باعث شد روزانه و حتی شبانه گیلان هم قبول نشم:cry:

وای نمیخوام یادآوری کنم اون روزا رو:cry:

yoolia جون میشه استرس رو شکست داد.من ک با خوندن دعا آروم میشم و با خوردن آب!
مرسی از راهکارت. آره باید تکیه گاه قوی پیدا کرد...
منم از فردا شروع میکنم.
راستی وقتی 2 درس توی یه روز میخونی همه چیو حفظ میشی؟ ینی معنی اون 12 کلمه, مترادفا و کلمات دیگه ای که توی متنه؟؟؟:eek:

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان اصلا به استرس فکر نکنید اینجوری همچین حسیم نمیگیرید.ادما همونی میشن که بهش فکر میکنن پس فکرای استرس زارو بزاریم کنار

parinush

عضو جدید
منم از فردا شروع میکنم.
راستی وقتی 2 درس توی یه روز میخونی همه چیو حفظ میشی؟ ینی معنی اون 12 کلمه, مترادفا و کلمات دیگه ای که توی متنه؟؟؟:eek:

من امسال مرداد ماه امتحان کاردانی به کارشناسی دادم. زبان رو 50 زدم اونجا. 16 درس رو از 504 خونده بودم. اما خیلی طول کشید اون 16 تا! یعنی همش رو خونده بودم دیگه. کلی کلمه ی نا آشنا داشت. اما الان همونطور ک فرزانه جون راهکار داد دارم 12 لغت رو میخونم + مترادفا و مثالاش. بعد میرم اون سایتی ک دادید چند بار ازش تکرار میکنم.

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
منم از فردا شروع میکنم.

ببینید این سایتی که گفتم وقتی شما یه درسو ازش خوندی یعنی فک کن دیگه حفظ شدی، چون انقد تکرار می شن که حفظ شی... همین دیروز وقت مرور لغات درس اول 504 بود که من مردادماه خونده بودم شون، یعنی اصلا مرورش تموم نمی شه فقط فاصله های زمانیش رفته رفته بیشتر می شه... پس قرار نیست دقیقا همون روز همه رو حفظ شی اگه 1 ماه بعد موقع مرور لغته یادت رفته باشه بازم مراحل مرورش از اول شروع می شه... یعنی نمی ذارن هیچ لغتی دربره از دستت... فقط یه نکته هم اینکه هر روز باید چک کنین سایتو چون اگه تعداد لغاتی که باید مرور شن زیاد شه آدم تنبلیش میاد برا کار و یه مدت عقب میفته کارش

NINA_H

عضو جدید
درود دوستان گرامی:gol:

کنکور امسال که تعادل نداشت:cry:

منم هستم برای 94 که بریم بترکونیم:w42::w11:

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
10 تا سوال از درس 1-5 کتاب 504
خیلی خیلی راحتند و قبلا هم گفتم فقط حالت تکرار داره
از اونجایی که راحته من سعی میکردم قبل از اینکه گزینه ها رو بخونم لغت مناسب رو پیدا کنم
جواب های درست از نظر خودم رو هایلایت کردم میتونید قبل خوندن یه کپی بگیرید و هایلایت رو پاک کنید تا جواب بدید
نکته ای اگه توی گرامر یا لغت هر جمله بنظرم برسه تو همون فایل مینویسم(با رنگ نارنجی)
دوستان نظرتونرو راجع به سوال 10 هم بگید لطفا من شک دارم تو جواب

پیوست ها

• 1-5.rar
    11.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام منم هستم :smile:فقط اگه لطف کنین خلاصه بگین اینجا دقیقا چه خبره ممنون میشم 23پیج رفتین جلو!

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
10 تا سوال از درس 1-5 کتاب 504
خیلی خیلی راحتند و قبلا هم گفتم فقط حالت تکرار داره
از اونجایی که راحته من سعی میکردم قبل از اینکه گزینه ها رو بخونم لغت مناسب رو پیدا کنم
جواب های درست از نظر خودم رو هایلایت کردم میتونید قبل خوندن یه کپی بگیرید و هایلایت رو پاک کنید تا جواب بدید
نکته ای اگه توی گرامر یا لغت هر جمله بنظرم برسه تو همون فایل مینویسم(با رنگ نارنجی)
دوستان نظرتونرو راجع به سوال 10 هم بگید لطفا من شک دارم تو جواب

فکر می کنم جواب 10 ، reformed باشه چون بقیه با into معنی نمیده ...

Gr.More

عضو جدید
من فکر میکنم گزینه سوم، assembled درست باشه. به نظر من از نظر معنا به این گزینه میرسیم.

دو مثال، مثال یکم از دیکشنری لانگمن و دوم از کمبریج:
She had assembled a collection of her favourite songs

We assembled in the meeting room after lunch

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من فکر میکنم گزینه سوم، assembled درست باشه. به نظر من از نظر معنا به این گزینه میرسیم.

دو مثال، مثال یکم از دیکشنری لانگمن و دوم از کمبریج:
She had assembled a collection of her favourite songs

We assembled in the meeting room after lunch

:w05:
منم با assemble از نظر معنایی بیشتر موافقم
از آکسفورد معنیش رو نگاه کردم به عنوان یکی از معانی اورده بود :
to fit together all the seperate parts of sth
منتظر نظر بقیه دوستان هستیم :)

آخرین ویرایش:

nazila_sh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام به همه
میشه بگید منابع ارشد معماری اسلامی چی هست؟

raha pania

کاربر بیش فعال
خودسنجى

خودسنجى

دوستان ىه نظر
چطوره اول از همه يه ازمون معمارى رو بزنيم مٽلا همين کنکور ۹۳ يه چيزى که همه به راحتى بهش دسترسى داشته باشن
ببينيم الان در چه حديم
مسلما قبل کنکور ۹۴ سوال ۹۳ رو دوباره حل مى کنيم
اينجورى پيشرفتمونو ميبينيم
حتى اگه درصدا کم باشه
مٽلا خود من چون خيلى از درسا رو هنوز نخوندم وياد نگرفتم
اما واقعا ميخوام با سوالا اشنا شم

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان ىه نظر
چطوره اول از همه يه ازمون معمارى رو بزنيم مٽلا همين کنکور ۹۳ يه چيزى که همه به راحتى بهش دسترسى داشته باشن
ببينيم الان در چه حديم
مسلما قبل کنکور ۹۴ سوال ۹۳ رو دوباره حل مى کنيم
اينجورى پيشرفتمونو ميبينيم
حتى اگه درصدا کم باشه
مٽلا خود من چون خيلى از درسا رو هنوز نخوندم وياد نگرفتم
اما واقعا ميخوام با سوالا اشنا شم
من این کارو نمیکنم. چون خودمو میشناسم. استرس میگیرم
درضمن سطح بچه ها با هم فرق میکنه....
من حتی یک جمله از کتابایی که الان قراره بخونیمو قبلا نخوندم. پس صفرم... ولی بعضیا چندبار کنکور دادن. بعضیا بعضی از این کتابا رو تو دانشگاه خوندن و ...

raha pania

کاربر بیش فعال
حق با شماست عزيزم
اما شما که دىگه در حد من که حتى درسارو هنو تو دانشگا نخوندم صفر نيستى
بهر حال يه نظر بود

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سلام! من از بچه های ۹۳ هستم، گفتم بیام بهتون چن تا توصیه بکنم...اول اینکه سعی کنید استرس نداشته باشید...خیلی مهمه .... من با وجود اینکه کلی تلاش کردم واسه این موضوع بازم یه سردرد میگرنی خیلی شدیدی سر جلسه داشتم که بازدهی مو خیلی آورد پایین... چه در طول درس خوندن چه سر جلسه.... استرسو به هر روشی که می تونین بریزین دور...
همه ی درسا رو هم با هم پیش ببرین به نظر من.... هرچیزی رو که الان حتی روخونی کنین، یه هفته مونده به کنکور قربون صدقه س که نثار خودتون می کنین و بالعکس اگه نخونین، فحش و فضیحت!
زبان رو اصلن کنار نذارین...کلمات رو با سایت memrise کار کنین، که بعد موقع مرور استرس نگیرین... به این ترتیب : اول 504, بعد Absolutely Essential Words for TOEFL, بعد 1100... کلمات سالای پیش هم هست توی جزوه ها اونارم بخونین... اینجوری حداقل ۶ تا از ۱۰ تای اول واستون تضمین شده س... واسه درک مطلب هم ۱۳ مهارت زبان رو دانلود کنین و تا می تونین درک مطلب بزنین... یکی از نمره آور ترین بخشای زبان همون درک مطلبه....

واسه فن سعی کنین همه جزوه های سروش نیا و شریفی رو که اینجا هست بخونین، کتاب سیستم های ساختمانی کنکاش هم موقع مرور عالیه! روی کتابای جدیدتر مثل ساختمان های بلند هم تسلط داشته باشین، در عین اینکه روی اصلیا تسلط دارین... عسکا رو هم کامل تحلیل کنین، کنارش نکته هاشو بنویسین و با یه رنگ دیگه مثلن حلقه های کششی فشاری اینارو مشخص کنین... تنظیم تاسیسات هم جزوه های ایزدی خوبن، کتابای قیابکو هم بخونین....خیلی ریز و دقیق.... سوالای دکترا روهم از الان گیر بیارین با پاسخنامه که خیلیاش تکراریه خصوصن تو فن...

تاریخ هم اینا رو بخونین با تسلط کامل خیلی خوب می زنین : سبک شناسی، معماری ایرانی (اونکه جلدش آبیه مال معماریان) ، جزوه نسیم عسگری، جهان زارعی، معاصر غرب بانی مسعود، معماری معاصر قبادیان...اینارو بخورید!!! و حتمن حتمن حتمن خلاصه نویسی کنین که خیلیییییییی به درد مرور می خوره.

درک تا می تونین تست بزنین و سوالارو آنالیز کنین...یه کم هم روی خوندن ضوابط تایم بذارین، امسال خیلی از ضوابط سوال اومده بود...

دیگه اینکه از زبان غافل نشین.... معجزه می کنه!

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
درس 6-10 از کتاب 504
سوال 5 رو من شک داشتم بنظرم گزینه d هم میتونست درست باشه

نظر بدیدا ... آخرش هم از اون سوال 10 سری قبل مطمئن نشدیم

پیوست ها

• 6.-10.rar
    11.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام منم هستم بچه ها.....امسال که فک نکنم رتبه خوبی بیارم...

Gr.More

عضو جدید
درس 6-10 از کتاب 504
سوال 5 رو من شک داشتم بنظرم گزینه d هم میتونست درست باشه

نظر بدیدا ... آخرش هم از اون سوال 10 سری قبل مطمئن نشدیم
من فکر می کنم همان گزینه ای که شما در متن به آن اشاره کرده اید یعنی گزینه دوم، درست است.
برای واضح شدن مطلب، مثال هایی شبیه به جمله ی تست شماره ی 5 می آورم.

She bitterly resented his mother's influence over him
She bitterly resented her father's new wife
He bitterly resents being treated like a child

جمله یکم از دیکشنری لانگمن، دوم از کمبریج و سوم از اکسفورد

آخرین ویرایش:

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان کتاب سیستم های ساختمانی عصر کنکاش تاریخ جدیدترین چاپش چیه؟
کتابی که من دیدم فکر کنم چاپ 90 بود.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان کتاب سیستم های ساختمانی عصر کنکاش تاریخ جدیدترین چاپش چیه؟
کتابی که من دیدم فکر کنم چاپ 90 بود.

سیستم های ساحتمانی عصر کنکاش دیگه چیه . برو کتابشو بخون .همش عکسه با یه خورده نوشته . خیلی کتاب مهمیه

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
حق با شماست عزيزم
اما شما که دىگه در حد من که حتى درسارو هنو تو دانشگا نخوندم صفر نيستى
بهر حال يه نظر بود
منم بدتر از خودتم...
صفرمو الان تازه از امروز شروع کردم. امیدوارم همه مون بتونیم یه جای خوب قبول بشیم

دوستان کسی آخرین جدول ظرفیتهای دانشگاه ها رو داره؟

raha pania

کاربر بیش فعال
دوستان من باید تاسیساتو خودم بخونم ،چی بخونم که از اول همه چی رو بگه ،وقتی خودم میخونم بدون استاد بفهمم ، و واسه کنکورم خوب باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا