من باهاش میجنگموالا اینجوری که شما گفتید روان پزشک منم ترسوندی
با این تفکر برو جلو که قبول نمیشی. معمولا اونایی که نخوندن و مطمنن قبول نمیشن اصلا هیییییییچ استرسی ندارن .. ولی وقتی سوالات رو گذاشتن جلوت یهو میبینی بیشترو بلدی
![]()

من باهاش میجنگموالا اینجوری که شما گفتید روان پزشک منم ترسوندی
با این تفکر برو جلو که قبول نمیشی. معمولا اونایی که نخوندن و مطمنن قبول نمیشن اصلا هیییییییچ استرسی ندارن .. ولی وقتی سوالات رو گذاشتن جلوت یهو میبینی بیشترو بلدی
![]()
من باهاش میجنگم![]()
جای امید دادن داری ته دلمو خالی میکنی!!!!منم از این حرفا میزدم . البته خیلی بی خیالی طی کردم که زیاد تو فکرش نرم و خیلی هم کمکم کرد . یعنی اصلا تو فکر لحظه کنکور دادن نمیرفتم ولی وقتی بری بشینی رو صندلی و طرف داره سوالها رو روی زمین میزاره و یکی هم داره قرآن میخونه اون وقته که دلت میشه سیر و سرکه ...
مرسی از راهکارت. آره باید تکیه گاه قوی پیدا کرد...من امروز درس 2 و3 زبان 504 رو خوندم.
استرس رو میشه کنترل کرد. من تاحال خیلی کنکور دادماز همه بیشتر هم وقتی استرس داشتم که یه سال پشت کنکور مونده بودم برای سال بعدش خواستم کنکور بدم،شبش 1 ساعت خوابم برد اونم با گریه. سر امتحان هم حالم بد شد. همین باعث شد رتبم بشه 8000 ریاضی. باعث شد روزانه و حتی شبانه گیلان هم قبول نشم
وای نمیخوام یادآوری کنم اون روزا رو
yoolia جون میشه استرس رو شکست داد.من ک با خوندن دعا آروم میشم و با خوردن آب!
مرسی از راهکارت. آره باید تکیه گاه قوی پیدا کرد...
منم از فردا شروع میکنم.
راستی وقتی 2 درس توی یه روز میخونی همه چیو حفظ میشی؟ ینی معنی اون 12 کلمه, مترادفا و کلمات دیگه ای که توی متنه؟؟؟![]()
مرسی از راهکارت. آره باید تکیه گاه قوی پیدا کرد...
منم از فردا شروع میکنم.
راستی وقتی 2 درس توی یه روز میخونی همه چیو حفظ میشی؟ ینی معنی اون 12 کلمه, مترادفا و کلمات دیگه ای که توی متنه؟؟؟![]()
10 تا سوال از درس 1-5 کتاب 504
خیلی خیلی راحتند و قبلا هم گفتم فقط حالت تکرار داره
از اونجایی که راحته من سعی میکردم قبل از اینکه گزینه ها رو بخونم لغت مناسب رو پیدا کنم
جواب های درست از نظر خودم رو هایلایت کردم میتونید قبل خوندن یه کپی بگیرید و هایلایت رو پاک کنید تا جواب بدید
نکته ای اگه توی گرامر یا لغت هر جمله بنظرم برسه تو همون فایل مینویسم(با رنگ نارنجی)
دوستان نظرتونرو راجع به سوال 10 هم بگید لطفا من شک دارم تو جواب
من فکر میکنم گزینه سوم، assembled درست باشه. به نظر من از نظر معنا به این گزینه میرسیم.فکر می کنم جواب 10 ، reformed باشه چون بقیه با into معنی نمیده ...
فکر می کنم جواب 10 ، reformed باشه چون بقیه با into معنی نمیده ...
من فکر میکنم گزینه سوم، assembled درست باشه. به نظر من از نظر معنا به این گزینه میرسیم.
دو مثال، مثال یکم از دیکشنری لانگمن و دوم از کمبریج:She had assembled a collection of her favourite songs
We assembled in the meeting room after lunch
من این کارو نمیکنم. چون خودمو میشناسم. استرس میگیرمدوستان ىه نظر
چطوره اول از همه يه ازمون معمارى رو بزنيم مٽلا همين کنکور ۹۳ يه چيزى که همه به راحتى بهش دسترسى داشته باشن
ببينيم الان در چه حديم
مسلما قبل کنکور ۹۴ سوال ۹۳ رو دوباره حل مى کنيم
اينجورى پيشرفتمونو ميبينيم
حتى اگه درصدا کم باشه
مٽلا خود من چون خيلى از درسا رو هنوز نخوندم وياد نگرفتم
اما واقعا ميخوام با سوالا اشنا شم
من فکر می کنم همان گزینه ای که شما در متن به آن اشاره کرده اید یعنی گزینه دوم، درست است.درس 6-10 از کتاب 504
سوال 5 رو من شک داشتم بنظرم گزینه d هم میتونست درست باشه
نظر بدیدا ... آخرش هم از اون سوال 10 سری قبل مطمئن نشدیم
دوستان کتاب سیستم های ساختمانی عصر کنکاش تاریخ جدیدترین چاپش چیه؟
کتابی که من دیدم فکر کنم چاپ 90 بود.
منم بدتر از خودتم...حق با شماست عزيزم
اما شما که دىگه در حد من که حتى درسارو هنو تو دانشگا نخوندم صفر نيستى
بهر حال يه نظر بود
فکر کنم سلطاندوست خوب باشه. که منبع هم هستدوستان من باید تاسیساتو خودم بخونم ،چی بخونم که از اول همه چی رو بگه ،وقتی خودم میخونم بدون استاد بفهمم ، و واسه کنکورم خوب باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟