مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
نه نه نه !!! :warn: :warn: :warn: اشتباهی که 3 سال پیش من مرتکب شدم و باعث شد 6 ماه فقط رو 12 درس اول 504 درجا بزنم و آخرشم ولش کنم! اگه اولش فقط از لغتای اصلی شروع کرده بودم و بعدا به جزئیات می رسیدم -کاری که مرداد 92 بالاخره انجام دادم- این وسط 2 سالو بیخود از دست نمی دادم!!!

پ.ن 1 : اگه می تونین مثالا و متن یا تمرینات مربوط به هر درسو بخونین فقط در حدی که تسلط تون رو اون 12 لغت اصلی بالا بره -حتی برای ترجمه ی متن و مثالا می تونین از کتابای آماده استفاده کنین و خیلی برا خودتون کار اضافه نتراشین...
پ.ن2 : علاوه بر 504 واژه ی اصلی و 125 واژه ی سخت آخر کتاب، برا 100 لغت با املای سخت!!! هم برنامه ریزی کنین من فک می کردم مهم نیست لحظه ی آخر خوندم و خوشبختانه خیلی به دردم خورد :smile:
ممنونم از هشدارت
منم دقیقت با همین شیوه شرو کردم چون قبلنا هر دفه ک میخواستم زبانو شرو کنم تو هر متن تمام کلماتی ک نمیدونستمو مینوشتم و 1هفته نشده مینداختمش کنار
اما الان ک درس 5 رو تموم کردم وقتی ریدینگشو میخونم یا تمریناتشو میبینم نسبت ب درس 1 و 2 خیلیییییییی بیشتر میفهممشون بدون اینکه خودمو ملزم ب حفظ همه لغتای جدیدش بکنم

امروز درس5 کتاب504+اتمام کتاب ترسیم فنی هنرستان+20 صفحه از زیبایی شناسی در معماری(نویسنده یورگ کورت گروتر-ترجمه دکترپاکزاد و مهندس همایون....... ب زیبایی شناسی دکتر پاکزاد معروفه)

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مرسی از راهنمایی
کتاب واسه مثال های اماده 504 میتونید معرفی کنید؟
من کتاب 504 و فلش هاشو از تاپیک جزوه های ارشد معماری دانلود کردم،تایپی+ترجمه;)
مدیر عزیز تالارمون لطف کرده و لینک تمام پستای مهم و حاوی لینک دانلودشو تو پست اول گذاشته،با خوندن همون پست میتونی هرچی لازمته مستقیما دانلود کنی
ازهمین تریبون از مدیر خوبمون آقای صدیق عزیز و همه دستیارای گلشون تشکر میکنم:gol:

parinush

عضو جدید
ّبعد از بدقولی دو روزه بالاخره این فایل من در مورد سایت memrise حاضر شد... ببخشید که انقد شلخته ست دیدم اگه بخوام مرتبش کنم تا سال بعدم تموم نمی شه با این سرعتی که من دارم :biggrin:... البته سایتش واقعا سیستم ساده ای داره فقط ممکنه اولش یه کم عجیب به نظر بیاد، دوستانی که تو این سایتم کار کردن ببینن بی زحمت که اگه اشکال خاصی داشته باشه رفع شه... تا جایی که به ذهنم می رسید ممکنه لازم باشه توضیح دادم امیدوارم مفید باشه :gol::gol::gol:

حیف بود برای زحمتت یه تشکر!

ممنوووووووووون عزیییییییییییزم

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
من سال پیش کتابای راهیان گرفتم ولی امسال به این نتیجه رسیدم که بزارمشون تو انباری نیبینمشون! مطالب رو خیلی خلاصه و کلی گفته همه نکته هارو هم حذف کرده یکی از دوستامم از پارسه گرفته بود که اونا هم تعریفی نداشتن بهترین کار اینه که کتابای مرجع رو تهیه کنیم با توجه به وقتی که داریم حداقل بعد آزمونم همیشه به دردمون میخورن.

nazanin1991

دستیار مدیر تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
سلااااممم دوستان منم هستم....:)

ترم آخرم...:smile:

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کتاب 504 و فلش هاشو از تاپیک جزوه های ارشد معماری دانلود کردم،تایپی+ترجمه;)
مدیر عزیز تالارمون لطف کرده و لینک تمام پستای مهم و حاوی لینک دانلودشو تو پست اول گذاشته،با خوندن همون پست میتونی هرچی لازمته مستقیما دانلود کنی
ازهمین تریبون از مدیر خوبمون آقای صدیق عزیز و همه دستیارای گلشون تشکر میکنم:gol:
اره جزوه هارو دانلود کردم خیلی خوبن از همه بچه ها هم که زحمت کشیدن جزوه هاشونو گذاشتن تشکر میکنم!!:gol:ولی بیشتر مد نظرم کتاب منتشر شده هست

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
اره جزوه هارو دانلود کردم خیلی خوبن از همه بچه ها هم که زحمت کشیدن جزوه هاشونو گذاشتن تشکر میکنم!!:gol:ولی بیشتر مد نظرم کتاب منتشر شده هست
خب کتاب 504 رو هم داره ک با ترجمه س(کتابه ها! جزوه نیس...)
فلش کارت 504 رو هم داره

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
نه منظورم کتابیه که فیزیکی باشه بشه تو دست گرفت توش نوشت!!!!:redface:

آهاااااا
کتابای معماری اونقد گرونه ک من تصمیم گرفتم ی بوک ریدر بخرم فقط ای.بوک بخونم.....:D

504
absolutely essential words
ترجمه،تلفظ گزاری و ارائه لوح فشرده:رضا دانشوری
انتشارات جنگل

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
آهاااااا
کتابای معماری اونقد گرونه ک من تصمیم گرفتم ی بوک ریدر بخرم فقط ای.بوک بخونم.....:D

504
absolutely essential words
ترجمه،تلفظ گزاری و ارائه لوح فشرده:رضا دانشوری
انتشارات جنگل
نه نشد انگار منظورم نمیتونم برسونم!!تاب 504 دانشوری رو دارم یه کتاب که از لغتای 504 استفاده کرده باشه کتابای داستانه تاپ ناچ و اینترچنج و اینا باهاش منطبق نیستن منظورم اینجور کتابه!:w00:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
نه نشد انگار منظورم نمیتونم برسونم!!تاب 504 دانشوری رو دارم یه کتاب که از لغتای 504 استفاده کرده باشه کتابای داستانه تاپ ناچ و اینترچنج و اینا باهاش منطبق نیستن منظورم اینجور کتابه!:w00:
:surprised:
...........
خیر همچین کتابی سراغ ندارم:razz:

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستای گل که انشالله میخوان کنکور 94 رو بترکونن
ما که امسال ترکیدیم آخرش هم اینه که قبول نمیشیم:(.....واسه بچه ها خواهشا دعا کنید که همه قبول شن....واسه ما هم اگه دوست داشتید دعا کنید
منم در خدمتتون هستم و خوشحال میشم کمکتون کنم

واسه ایستایی انشالله یه برنامه پیشنهادی براتون دارم و نکات هر کتابو به مرور سعی میکنم براتون بگم.....انشالله همتون سال دیگه رتبه های برتر کنکور باشید
و توصیه شدید میکنم زیاد خودتون رو درگیر جزوات نکنین ....اگه کتابها رو درست بخونید نیازی به هیچ جزو ه ای نیست و نگران هیچی نباشید:)
فقط یه چیزی واسه الان با سایت ممورایز 2 ماهه 504 رو جمع کنید تا برسیم به منابع بعدی...البته کتابش رو اول بخونید و لغت ها رو طبق سایت پیش ببرید

بازم میگم این سایت عالیه باهاش پیش بری....اینم سایت www.memrise.com.....1 ثبت نام کوچیک و بعد شروع کنید

حیف من خودم روزهای آخر با این سایت آشنا شدم :(
دوست عزیز امیدوارم همه تون قبول بشین و دانشگاه های خوب!
ما هم تا شماها رو داریم نگران هیچی نیستیم:D

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی دوستم.
راستش زبان تخصصی راهیان ارشد من چند سال پیش خریده بودم ولی خیلی بی محتوا بود!
البته چاپ جدیدش و نخوندم.
راجع به مصالح ساختمانی یعنی لازمه که کتاب فن ساختمانی سام فروتن خونده بشه!؟ چون از مصالح زیاد سوال نمیاد.
من فکر میکنم این منابعی که معرفی کردید جدید نیست.از روی منابع زبانش حدس میزنم.
البته منظورم کل منابعی که گفتید نیست.
من لیست منابع چند نفرو بررسی میکنم. منابع اصلی عوض نمیشه فقط بهش اضافه میشه

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
از کی شروع می کنی

اسم نویسنده کتاب زیبایی شناسی رو میگی؟
گروتر
بیرون بخوای بخری 22000 قیمتشه
من از یه سایت دانلودش کردم فعلا میخوام بخونم
از 1 اسفند شروع میکنم. الان آماده سازیه;)

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
توجه توجهل

توجه توجهل

دوستانی که گوشی با سیستم عامل اندروید دارن از بازار میتونن چندین مدل فلش کارت 504 و ... دانلود کنن
من دیشب دانلود کردم جالبه و بدرد بخور برای بیرون از خونه
:)

درضمن یه توضیح در رابطه با کتاب English grammar in use بدم: این کتاب کلا به زبان انگلیسیه و نزدیک به 400 صفحه ست. ولی من چند درس اولشو خوندم به نظرم خوب بود. چون هر درس تمرین داره و آخر کتاب هم کلید داره
علاوه بر اون یکی از آشناها اسم یه کتاب دبیرستانیو بهم داد که کلا تست گرامره اسمش یادم نیست ولی میپرسم بهتون میگم. آخه م تو گرامر در حد هویج میفهمم.

و توصیه یک نفر که خودش زبان خوند و الان خدای زبانه به من: وقتی یک کلمه رو میخونی و بلد نیستی معنیشو به فارسی ننویس, به همون انگلیسی هرجوری هست معنیشو به خودت بفهمون.

آخرین ویرایش:

raha pania

کاربر بیش فعال
گروتر
بیرون بخوای بخری 22000 قیمتشه
من از یه سایت دانلودش کردم فعلا میخوام بخونم
از 1 اسفند شروع میکنم. الان آماده سازیه;)
منم دانلود کردم اتفاقا منم همینطور
الان دارم منابع را جمع بندی می کنم ،من باید خودم تاسیسات رو بخونم ،بهترین جزوه کدومه ؟یا کتاب ؟جزوه سیزده گانه باشگاه کدومه دوستان؟

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابرنامه انکی"anki" هم میشه فلش کارتای 504 رو گوشی(اندروید)مرور کرد نرم افزار هم رو سیستم خونگی ویندوز نصب میشه و هم رو اندروید فلش کاراتی خوبیم داره واسه وقتایی که نه نت هست نه کتاب.مصخوصا دوستانی که کمتر دسرسی به نت دارن بابت دانشگاه و اینا..
لینک واسه ویندوز: http://ankisrs.net/download/mirror/anki-2.0.22.exe
لینک برنامه واسه اندروید http://www.plazza.ir/dl/1796/0
اینم سایت تنها منبع به زبان فارسی که میتونید فلش کارتارو ازش دانلود کنید
http://anki.tk/

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
دوستانی که گوشی با سیستم عامل اندروید دارن از بازار میتونن چندین مدل فلش کارت 504 و ... دانلود کنن
من دیشب دانلود کردم جالبه و بدرد بخور برای بیرون از خونه
:)

درضمن یه توضیح در رابطه با کتاب English grammar in use بدم: این کتاب کلا به زبان انگلیسیه و نزدیک به 400 صفحه ست. ولی من چند درس اولشو خوندم به نظرم خوب بود. چون هر درس تمرین داره و آخر کتاب هم کلید داره
علاوه بر اون یکی از آشناها اسم یه کتاب دبیرستانیو بهم داد که کلا تست گرامره اسمش یادم نیست ولی میپرسم بهتون میگم. آخه م تو گرامر در حد هویج میفهمم.

و توصیه یک نفر که خودش زبان خوند و الان خدای زبانه به من: وقتی یک کلمه رو میخونی و بلد نیستی معنیشو به فارسی ننویس, به همون انگلیسی هرجوری هست معنیشو به خودت بفهمون.
من خودم برا امسال می خونمش می خواستم معرفیش کنم گفتم شاید باعث آشفتگی شه اول کار، ولی دقیقا حق با شماست خیلی آسونه 145 درسه و هر درسش با حل تمرینات نیم ساعت فوقش 1 ساعت طول می کشه و نکات خیلی خوب و روانی داره، به نظرم سطح intermediateش برا کنکور ما کاملا مناسبه :smile:

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبل کنکور استاد اقامیری تو یه همایش واسه ارشد گفت که grammar in use رو حتما بخونید واسه درک صحیح مطالب.البته گفت فقط مباحث مصدر ها،زمانها،ضمیرها، رو روش تمرکز کنیم(البته استاد آقامیری واسه مدیریت ها همایش گذاشته بود بخش زبانشو گفت واسه همه رشته ها اینجوری بخونن)
یه کتاب دیگه هم معرفی کرد Focus on Academic Skills for IELTS گفت واسه درک مطلب عمومیتون خوبه 20 درسه میگفت بعد تموم کردن 504 برید سراغ این و هر هفته یه درس ازش بخونید

arefeh

کاربر ممتاز
برای آندروید حتی 1100 هم هست من پارسال نصب کردم...یادم نی چی سرچ کردم اما شاید اگه 1100 سرچ کنی بهت بده....اونم به نظرم عالی بود...مخصوصا مترادف هم میداد ک دیگه کلی بغت یاد میگرفتی/////

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منابعی که من پیشنهاد میکنم....... جزوه سروش نیا اینارو شامل میشه پس به نظرم سروش نیا رو بخونین به جای این همه منابع
ا : درک رفتار سازه ها
مبانی سازه برای معماریان
سازه در معماری
سازه های مشبک
سازه های کششی
ساختمانهای فولادی
ساختمانهای بتنی
طراحی لرزه ای
ساختمانهای بلند
جزییات ارتقا دهنده
ساختمانها چگونه عمل میکنند پس منطقی تره که سروش نیارو بخونین
فن آوری...جزوه سینا شریفی
نانو فن آوری.جزوه سروش نیا
اکوستیک/جزوه ایزدی
نور.جزوه ایزدی و قیابکلو
سرمایش غیر فعال .کتاب فیزیک 4
فیزیک 2 .تنظیم شرایط محیطی
تاسیسات سلطاندوست.یه خلاصه تو باشگاس من اونو خوندم البته کلا من متنفرم از تاسیسات به خاط همین پشیمونم که اونم خوندم البته امسال سوال اومده بود ازش
ساختمانهای بلند فصل 2 و 3/مهمترین کتاب فن امسال که هم تو هنرهای ساخت و هم معماری خیلی ازش اومده بود البته جزوه سروش نیا رو که بخونین اینم پوشش میده
آرکی تایپی و دیجیتال سازه + ساختار + مهندس از جزوه های سینا شریفی
نمونه موردی های استاتیک و مقلاومت البته کسی که جزوه سروش نیارو میخونه اینارو لازم نیست بخونه
ایستایی عصر کنکاش..........البته بازهم تو سروش نیا جوری توضیح داده که تا ابد فراموش نمیکنین ولی این کتاب عصر کنکاشم خداییش خوب بود
برای فن باز اگه چیزی از قلم انداخته بودم بچه ها بگن البته دیدین که جزوه سروش نیا رو بخونین تضمین کردین خودتو ولی تا جایی کعه میتونین کلاسشو برین اگه مقدور نبود مثلا برای بچه های شهرستان مثل خودم یه جطزوه ازش گیر بیارین حتما...............اگه هم مقدور نبود به نظرم اولویت بعدی کتاب ایستایی . فن فاطمیه انتشارات مرکزه.کتابای طباطبایی رو من نخوندم نمیتونم نظر بدم
فقط تا جایی که میتونین کم بخونین و مفید اگه به من بگن دوباره بخون خیلی از منابع رو دیگه نمیخونم فقط رو اصلیا تمرکز میکنم
من برای تاریخ اینا رو خوندم......
چند فصل اول از زمان و معماری منوچهر مزینی...........
بانی مسعود هم جهان و هم معاصرش
مجله اثر 20 و 24 (البته اینارو لازم نیست من چون تو فهم گوشه سازی و انواع تاق و گنبد مشکل داشتم اینارو خوندم...........حالا اگه فرصت شد خودم نکات مهمشو میزارم اینجا ولی توصیم اینه سراغش نرین شما
معماری جهان زارعی.همیشه تو بحث جهان مهمترین بوده که متاسفانه من امسال خیلی نخوندمش و کلی سوال ازش اومده بود.توصیم اینه یه جهانو بخونین که اولویت بااینه.البته جزوه مانا قابوسیم خوبه اگه اونو بخونین دیگه نمیخوااد زارعی و جانو بخونین
جزوه متدین 1 و 2.که به نظرم یکش خیلی مهمتره
سبک شناسی پیر نیا
جزوه نسیم عسگری...............اگه بگن دوباره بخون من برای معماری اسلامیفقط و فقط اینو با متدین 1 میخونم فقط..........
معماری قبادیان غرب هم خوندم............کلا اگه نظری بیاد مثلا چی منجر به چی شد یا کدوم سبک چه خصوصیاتی داره به نظرم شما هر منبعی رو بخونین میتونین ج بدین
ولی اگه بگن دوباره بخون من براتی جهان یه بانی مسعود و یه لادن اعتضادی رو میخونم یا لادن اعتضادی رو حذف و بجاش معماری معاصر عصر کنکاش رو بخونین
برای معماری معاصر من کلا اطلاعاتم خوبه و هیچی نخوندم اگرچه مال عصر کنکاشم داشتم همیشه یکی ددو سوال ازش میاد........که اگه وقت کرذدین همون عصر کنکاشی که گکفتم کافیه
برای درک همومی به نظرم هیچی نخونین و فقط تست بزنین.من تستهای عصر کنکاش و سالای گذشته رو زدم که راضی بودم........در کل برای درک همینا که میخونین شامل میشه مثلا همیشه چن سوال تاریخی میاد من امسال جزییات ارتقا دهنده معماری رو برای فن خوندم که یه سوالش مستقیم برای فن اومد ولی چند تا سوالش غیر مستقیم تو درک اومده بود که من به راحتی تونستم جواب بدم
برای منظر به نظرم زیاد وقت نزارین یه عصر کتنکاش یا راهیان ارشد رو بخونین کافیه ضریبش یکه با دو تا سوال بیشتر فن میتونین عقب افتادگیتون رو تو منظر جبران کنین
و زبان.من زبلانم صفر بود.اونایی که زبانشون خوبه به نظرم از تافل 405 شروع کنن اونایی هم که مث من زبانشون ضعیفه از 504 شروع کنن شاید خیلیا بگن هیچ لغتی مستقیم از 504 نیومد ولی من هر چند سوال متنی رو که میزنم در حقیقت مدیون همین 504 هستم...............و البته لغتهای سالای گذشته.......و متون کنکورا بالخص
باز چک میکنم اگه چیزی جا مونده بود اضافه میکنم.موفق باشید.فقط یادتون باشه کنکور خیلی راحتتر از اون چیزیه که فکر میکنین خودمون الکی سختش میکنیم

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان ظاهرا این درخواست برای عده زیادی از شما انجامش سخت بوده ولی کمی فکر کنید متوجه میشید به نفع بقیه ست! اونایی که شاید فردا شایدم چند ماه دیگه به جمعمون اضافه میشن!!!!

یه سر به تاپیک پارسال بزنید!! آیا میتونید الان همه شو بخونید؟ مسلمه که نه! پس بیاین مطالب مهم رو با سایز 4 و رنگ بنفش بنویسیم تا دوستانی که در آینده میان بتونن از مطالب استفاده کنن...

ینی اینقد سخته؟!

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ظاهرا همگی کتاب 504 رو در اولیت قرار دادیم من برای لغت هردرس 504 (به تفکیک دروس) یه سری تست دارم که قرار میدم. البته قول نمیدم همه رو یه جا بذارم اما چند درس یکبار میذارم چون باید مرتب کنم و روزی بیشتر از یه درس نمیرسونم انشالله هر 10 درس یکبار هم همین فایل ها رو توی تاپیک جزوه ها بصورت یکجا قرار میدم
سوالاشخیلی آسونه البته و بیشتر حالت تکرار و تمرین خواهد داشت و خیلی جنبه آموزش نداره:)

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
ظاهرا همگی کتاب 504 رو در اولیت قرار دادیم من برای لغت هردرس 504 (به تفکیک دروس) یه سری تست دارم که قرار میدم. البته قول نمیدم همه رو یه جا بذارم اما چند درس یکبار میذارم چون باید مرتب کنم و روزی بیشتر از یه درس نمیرسونم انشالله هر 10 درس یکبار هم همین فایل ها رو توی تاپیک جزوه ها بصورت یکجا قرار میدم
سوالاشخیلی آسونه البته و بیشتر حالت تکرار و تمرین خواهد داشت و خیلی جنبه آموزش نداره:)
مرسی سحر گل
وسپاس فراوان بخاطر همراهیت در رنگ و سایز. خیلی خیلی منت گذاشتی خانم مهندس:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها فقط یه نصیحت میتونم بهتون بکنم.
همه جوره رو خودتون و خونسرد بودن و اعتماد به نفستون کار کنید.
نمیدونم پیش روان شناس یا هر متخصص دیگه که میتونه تون این موضوع کمکتون کنه برید.
اینو جدی میگم. اگه یک درصد فکر میکنید ممکنه با مشکل استرس مواجه بشید رو این قضیه کار کنید.
اینکه بگید کنکور آزمایشی میدم تا با جوش آشنا بشم حرفه. آدم به هر حال میدونه آزمایشیه.........

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینو جدی میگم. اگه یک درصد فکر میکنید ممکنه با مشکل استرس مواجه بشید رو این قضیه کار کنید.
اینکه بگید کنکور آزمایشی میدم تا با جوش آشنا بشم حرفه. آدم به هر حال میدونه آزمایشیه.........
من از همین الان استرس و تپش قلب دارم...

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

والا اینجوری که شما گفتید روان پزشک منم ترسوندی :)

من از همین الان استرس و تپش قلب دارم...

با این تفکر برو جلو که قبول نمیشی :) . معمولا اونایی که نخوندن و مطمنن قبول نمیشن اصلا هیییییییچ استرسی ندارن .. ولی وقتی سوالات رو گذاشتن جلوت یهو میبینی بیشترو بلدی :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا