ممنونم از هشدارتنه نه نه !!!![]()
![]()
اشتباهی که 3 سال پیش من مرتکب شدم و باعث شد 6 ماه فقط رو 12 درس اول 504 درجا بزنم و آخرشم ولش کنم! اگه اولش فقط از لغتای اصلی شروع کرده بودم و بعدا به جزئیات می رسیدم -کاری که مرداد 92 بالاخره انجام دادم- این وسط 2 سالو بیخود از دست نمی دادم!!!
پ.ن 1 : اگه می تونین مثالا و متن یا تمرینات مربوط به هر درسو بخونین فقط در حدی که تسلط تون رو اون 12 لغت اصلی بالا بره -حتی برای ترجمه ی متن و مثالا می تونین از کتابای آماده استفاده کنین و خیلی برا خودتون کار اضافه نتراشین...
پ.ن2 : علاوه بر 504 واژه ی اصلی و 125 واژه ی سخت آخر کتاب، برا 100 لغت با املای سخت!!! هم برنامه ریزی کنین من فک می کردم مهم نیست لحظه ی آخر خوندم و خوشبختانه خیلی به دردم خورد![]()
منم دقیقت با همین شیوه شرو کردم چون قبلنا هر دفه ک میخواستم زبانو شرو کنم تو هر متن تمام کلماتی ک نمیدونستمو مینوشتم و 1هفته نشده مینداختمش کنار
اما الان ک درس 5 رو تموم کردم وقتی ریدینگشو میخونم یا تمریناتشو میبینم نسبت ب درس 1 و 2 خیلیییییییی بیشتر میفهممشون بدون اینکه خودمو ملزم ب حفظ همه لغتای جدیدش بکنم
امروز درس5 کتاب504+اتمام کتاب ترسیم فنی هنرستان+20 صفحه از زیبایی شناسی در معماری(نویسنده یورگ کورت گروتر-ترجمه دکترپاکزاد و مهندس همایون....... ب زیبایی شناسی دکتر پاکزاد معروفه)