ArchitecT EhsaN
کاربر بیش فعال
کسی نمیدونه نشریه آبادی شماره 51 رو از کجا میشه پیدا کرد لینکشو؟
کسی نمیدونه نشریه آبادی شماره 51 رو از کجا میشه پیدا کرد لینکشو؟
سلام آقا عارف ممنون که یاد ما هستینسلام و خسته نباشید به دوستان گل پشت کمپوتی!
چه خبرا؟ می خونین؟![]()
سلام آقای ایرانشاهی عزیز - من حمید حبیب زاده هستم از اردبیل - 28 ساله و کارشناس راه و شهرسازی هستم
حدود 3 ماهه شبانه روزی دارم تلاش میکنم برای دانشگاه تهران
دیشب با مادرم صحبت میکردم درباره محبت و لطفی که شما و کلیه اساتید آکادمی تخصصی نسبت به همه بچه ها دارید
استاد نمیدونید تا چه اندازه صبحبت ها - جزوات - فیلم های آموزشی شما برای بچهای شهرستان مفید و باارزشه
واقعا به قلب بزرگ شما و رسالتی که بر عهده گرفتید افتخار می کنم و بدونید شما در جای جای ایران دارید دعا میشید و همه از خدا سلامتی و طول عمر باعزت برای شما خواستاریم
استاد در پایان یه عرضی داشتم - ما بچه های شهرستان کلا با برنامه ریزی و صحبت های شما داریم قدم به قدم پیش می ریم پس لطفا دست ما رو رها نکنید و روش های برنامه ریزی رو ادامه بدید
لطفا فیلم کلاس های جمع بندی رو در سایت به همراه هزینه اینترنتیش قرار بدید تا ماهم بتونیم خریداری کرده و ازشون استفاده کنیم.
بازم ازتون ممنونیم .
و
سلام!سلام آقا عارف ممنون که یاد ما هستینمیخونیم دیگه تا ببینیم قسمت چی میشه
شما چه خبرا با معماری اسلامیه تبریز ؟
![]()
نه!!!مگه نقط گریز هرچیزی روی خط افق نمیفته ?
اقای ایرانشاهی ممنون میشم اگه جواب بدید.
خوبیم به لطف خدا .خداروشکر که راضی هستی ...سلام!
من خوبم ، شما چطورین؟
معماری اسلامی هم خوش می گذره! درسایی مثله حکمت و هنر اسلامی مساوی چرت محضه ولی دیگه در کل رشته خوبیه![]()
بچه ها ببخشید میدونم دیره میپرسم ایا ازاد ثبت نام تموم شده؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ری-93/page68?p=7840878&viewfull=1#post7840878تورو خدا اگه کسی میدونه یه نمونه از قبولی های پارسال و برام بنویسه درصداشو من هرطوری شده باید تبریز روزانه قبول شم ؟آخه.داغونم.اخه با برنامه ای که من دارم باهاش پیش میرم نمیتونم همه خلاصه هام رو 4 یا 5 دور مرور کنم انوقت همه چی به هم می خوره.شما ها چن ساعت میخونین؟اگه همه دروس 35 درصد بزنیم رتبه چند میشه؟اگه 40 بزنیم چند میشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا بگین دارم دق میکنم.
![]()
متاسفانه لینک مشکل دارهhttp://konkour-ie.ir/جزوه-كدينگ-تافل-و-504-ورد/
![]()
نه من دارم دانلود میکنممتاسفانه لینک مشکل داره![]()
من وقتی رو لینک کلیک میکنم مینویسه که این لینک نامعتبرهنه من دارم دانلود میکنم
من وقتی رو لینک کلیک میکنم مینویسه که این لینک نامعتبرهمیشه یه جا دیگه اپلود کنین لطفا
سلام جناب مهندس منم میخ.ام معماری اسلامی تبریز روزانه قبول بشم شما در کل چند ساعت درس میخوندید؟؟؟؟؟میشه درصداتون رو با میانگینش بهم بگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بخ کمکتون احتیاج دارم.سلام و خسته نباشید به دوستان گل پشت کمپوتی!
چه خبرا؟ می خونین؟![]()
سلامسلام جناب مهندس منم میخ.ام معماری اسلامی تبریز روزانه قبول بشم شما در کل چند ساعت درس میخوندید؟؟؟؟؟میشه درصداتون رو با میانگینش بهم بگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بخ کمکتون احتیاج دارم.
سلام لطفا بیشتر به تاپیک سر بزن و راهنمایی کنینسلام
قبلا تا 14 ساعت رسوندم ولی این موقع ها ساله قبل 10 ساعت + 4 ساعت زبان
الان دسترسی به سیستم اصلیم ندارم ولی برسم می گن چند شدن.راستی تو تاپیک درصد ها هم می تونین ببینین ، رتبه من تقریبا 1050 بود و می تونین اونجا درصد های نزدیک به 1050 نگاه کنین.اسکیسم 55 بود.
بی نهایت ممنون - پس منتظر هستیم .واقعا لطف دارید به من...
انرژی مثبتی که بهم دادید واقعا قابل اندازه گیری نیست.. من هر کاری از دستم بر بیاد میکنم...
متاسفانه از کلاسها فیلم نمیگیریم... ولی سعی میکنم جزوه ی خلاصه هر استاد رو بعد هر کدوم از کارگاه های خلاصه درس از بچه ها بگیرم و کپی کنم هر کی خواست بهش بدم...
باشه ، من هر روز باشگاه میام و اکثرا تو بخش خنده دار و ارشد می چرخم ، کار داشتین یه پیغام بدین ، سریع میامسلام لطفا بیشتر به تاپیک سر بزن و راهنمایی کنین![]()