مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mrsetareh

عضو جدید
سلام..
یه سوال تخصصی از شما دارم..
بچه ها من دارم هنر های ساخت امتحان میدم اما می خوام معماری هم شرکت کنم

و منظر رو میخوام یه بار خیلی سریع بخونم.
یه سری جزوه ها و کتابا هست. لادن اعتضادی..جزوه آکادمی، کتاب منظر عصر کنکاش و ...

خواهشن شما که اطلاعات بهتری دارد در این زمینه، یکی از گرداوری ها رو به من معرفی کنید که توی این زمان خوندنش برام راحت تر و بهتر باشه...

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
کسی نمیدونه نشریه آبادی شماره 51 رو از کجا میشه پیدا کرد لینکشو؟

لینک دانلود نداره باید زنگ بزنی دفتر مجله بخری ، سایت bookmart هم بعضی شماره هاشو داره ولی فکر کنم 51 رو نداشت

Ar Mina

عضو جدید
سلام بچه ها .کدوم یکی از شماها میدونه برای قبولی تو معماری اسلامی تبریز اونم روزانه رتبه باید چند باشه ودرصداش چطوری باشه من خیلی نا امیدم.لطفا اگه از دوستاتو کسی تو معماری اسلامی تبریز روزانه قبول شده برام درصداشو بنویسین.مرسی:confused:
راستب بچه های معماری شما روزی چند ساعت درس میخونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اوضاتون چطوریه؟ :wallbash::child::w34::sweatdrop:

Ar Mina

عضو جدید
تورو خدا اگه کسی میدونه یه نمونه از قبولی های پارسال و برام بنویسه درصداشو من هرطوری شده باید تبریز روزانه قبول شم ؟آخه.داغونم.اخه با برنامه ای که من دارم باهاش پیش میرم نمیتونم همه خلاصه هام رو 4 یا 5 دور مرور کنم انوقت همه چی به هم می خوره.شما ها چن ساعت میخونین؟اگه همه دروس 35 درصد بزنیم رتبه چند میشه؟اگه 40 بزنیم چند میشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا بگین دارم دق میکنم.

:w42::w33::evil::w10::w28:

آخرین ویرایش:

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام و خسته نباشید به دوستان گل پشت کمپوتی!:)
چه خبرا؟ می خونین؟ :)
سلام آقا عارف ممنون که یاد ما هستین :smile:میخونیم دیگه تا ببینیم قسمت چی میشه:smile:شما چه خبرا با معماری اسلامیه تبریز ؟:)

rezazilla

عضو جدید
مگه نقط گریز هرچیزی روی خط افق نمیفته ?
اقای ایرانشاهی ممنون میشم اگه جواب بدید.

hh.architect

عضو جدید
سلام آقای ایرانشاهی عزیز - من حمید حبیب زاده هستم از اردبیل - 28 ساله و کارشناس راه و شهرسازی هستم
حدود 3 ماهه شبانه روزی دارم تلاش میکنم برای دانشگاه تهران
دیشب با مادرم صحبت میکردم درباره محبت و لطفی که شما و کلیه اساتید آکادمی تخصصی نسبت به همه بچه ها دارید
استاد نمیدونید تا چه اندازه صبحبت ها - جزوات - فیلم های آموزشی شما برای بچهای شهرستان مفید و باارزشه
واقعا به قلب بزرگ شما و رسالتی که بر عهده گرفتید افتخار می کنم و بدونید شما در جای جای ایران دارید دعا میشید و همه از خدا سلامتی و طول عمر باعزت برای شما خواستاریم
استاد در پایان یه عرضی داشتم - ما بچه های شهرستان کلا با برنامه ریزی و صحبت های شما داریم قدم به قدم پیش می ریم پس لطفا دست ما رو رها نکنید و روش های برنامه ریزی رو ادامه بدید
لطفا فیلم کلاس های جمع بندی رو در سایت به همراه هزینه اینترنتیش قرار بدید تا ماهم بتونیم خریداری کرده و ازشون استفاده کنیم.
بازم ازتون ممنونیم .
و

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقای ایرانشاهی عزیز - من حمید حبیب زاده هستم از اردبیل - 28 ساله و کارشناس راه و شهرسازی هستم
حدود 3 ماهه شبانه روزی دارم تلاش میکنم برای دانشگاه تهران
دیشب با مادرم صحبت میکردم درباره محبت و لطفی که شما و کلیه اساتید آکادمی تخصصی نسبت به همه بچه ها دارید
استاد نمیدونید تا چه اندازه صبحبت ها - جزوات - فیلم های آموزشی شما برای بچهای شهرستان مفید و باارزشه
واقعا به قلب بزرگ شما و رسالتی که بر عهده گرفتید افتخار می کنم و بدونید شما در جای جای ایران دارید دعا میشید و همه از خدا سلامتی و طول عمر باعزت برای شما خواستاریم
استاد در پایان یه عرضی داشتم - ما بچه های شهرستان کلا با برنامه ریزی و صحبت های شما داریم قدم به قدم پیش می ریم پس لطفا دست ما رو رها نکنید و روش های برنامه ریزی رو ادامه بدید
لطفا فیلم کلاس های جمع بندی رو در سایت به همراه هزینه اینترنتیش قرار بدید تا ماهم بتونیم خریداری کرده و ازشون استفاده کنیم.
بازم ازتون ممنونیم .
و

واقعا لطف دارید به من...
انرژی مثبتی که بهم دادید واقعا قابل اندازه گیری نیست.. من هر کاری از دستم بر بیاد میکنم...
متاسفانه از کلاسها فیلم نمیگیریم... ولی سعی میکنم جزوه ی خلاصه هر استاد رو بعد هر کدوم از کارگاه های خلاصه درس از بچه ها بگیرم و کپی کنم هر کی خواست بهش بدم...

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ش

ش

سلام آقا عارف ممنون که یاد ما هستین :smile:میخونیم دیگه تا ببینیم قسمت چی میشه:smile:شما چه خبرا با معماری اسلامیه تبریز ؟:)
سلام!
من خوبم ، شما چطورین؟
معماری اسلامی هم خوش می گذره! درسایی مثله حکمت و هنر اسلامی مساوی چرت محضه ولی دیگه در کل رشته خوبیه :)

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه نقط گریز هرچیزی روی خط افق نمیفته ?
اقای ایرانشاهی ممنون میشم اگه جواب بدید.
نه!!!
نقطه ی گریز خطوط افقی (موازی زمین) روی خط افق است..شیبدار صعودی بالای خط افق...شیبدار نزولی پایین خط افق... این سوالارو تو پیغام خصوصی بپرسی بهتره به نظرم..

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام!
من خوبم ، شما چطورین؟
معماری اسلامی هم خوش می گذره! درسایی مثله حکمت و هنر اسلامی مساوی چرت محضه ولی دیگه در کل رشته خوبیه :)
خوبیم به لطف خدا .خداروشکر که راضی هستی ...:)موفق باشین ایشالا
بچه ها آقا عارف از بچه های قدیمیه پیجه که پارسال اسکیسو ترکوند وتلاشش قابله ستایشه:w17::w17::w17:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
تورو خدا اگه کسی میدونه یه نمونه از قبولی های پارسال و برام بنویسه درصداشو من هرطوری شده باید تبریز روزانه قبول شم ؟آخه.داغونم.اخه با برنامه ای که من دارم باهاش پیش میرم نمیتونم همه خلاصه هام رو 4 یا 5 دور مرور کنم انوقت همه چی به هم می خوره.شما ها چن ساعت میخونین؟اگه همه دروس 35 درصد بزنیم رتبه چند میشه؟اگه 40 بزنیم چند میشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا بگین دارم دق میکنم.

:w42::w33::evil::w10::w28:
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ری-93/page68?p=7840878&viewfull=1#post7840878

sh.enayati

عضو جدید
سلام
من تازه میخوام عناصر جزئیات بخونم...لینک یه جزوه خوب و برام میذارید هرکدوم که به نظرتون بهتره از کزازی،طباطبایی،شریفی،...:gol:

Ar Mina

عضو جدید
سلام و خسته نباشید به دوستان گل پشت کمپوتی!:)
چه خبرا؟ می خونین؟ :)
سلام جناب مهندس منم میخ.ام معماری اسلامی تبریز روزانه قبول بشم شما در کل چند ساعت درس میخوندید؟؟؟؟؟میشه درصداتون رو با میانگینش بهم بگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بخ کمکتون احتیاج دارم.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کسی اینجا با اقای اصفهانی کلاس داره?یه سوالی دارم ازش

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام جناب مهندس منم میخ.ام معماری اسلامی تبریز روزانه قبول بشم شما در کل چند ساعت درس میخوندید؟؟؟؟؟میشه درصداتون رو با میانگینش بهم بگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بخ کمکتون احتیاج دارم.
سلام
قبلا تا 14 ساعت رسوندم ولی این موقع ها ساله قبل 10 ساعت + 4 ساعت زبان
الان دسترسی به سیستم اصلیم ندارم ولی برسم می گن چند شدن.راستی تو تاپیک درصد ها هم می تونین ببینین ، رتبه من تقریبا 1050 بود و می تونین اونجا درصد های نزدیک به 1050 نگاه کنین.اسکیسم 55 بود.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
قبلا تا 14 ساعت رسوندم ولی این موقع ها ساله قبل 10 ساعت + 4 ساعت زبان
الان دسترسی به سیستم اصلیم ندارم ولی برسم می گن چند شدن.راستی تو تاپیک درصد ها هم می تونین ببینین ، رتبه من تقریبا 1050 بود و می تونین اونجا درصد های نزدیک به 1050 نگاه کنین.اسکیسم 55 بود.
سلام لطفا بیشتر به تاپیک سر بزن و راهنمایی کنین :w05:

hh.architect

عضو جدید
واقعا لطف دارید به من...
انرژی مثبتی که بهم دادید واقعا قابل اندازه گیری نیست.. من هر کاری از دستم بر بیاد میکنم...
متاسفانه از کلاسها فیلم نمیگیریم... ولی سعی میکنم جزوه ی خلاصه هر استاد رو بعد هر کدوم از کارگاه های خلاصه درس از بچه ها بگیرم و کپی کنم هر کی خواست بهش بدم...
بی نهایت ممنون - پس منتظر هستیم .

Ar Mina

عضو جدید
یک دنیا ممنونم جناب مهندس عارف.لطف کردین.فقط اگه ممکن بود میشه بگید برا اسکیس کلاس کی رفتید؟آخه من نمیتونم برم کلاسای مهندس شقاقی دوره.من اهل تبریزم.ایجا کی:w11: میتونه کمکم کنه؟شما با کیا و کدوم کتابا واسه اسکیس کار کردید.؟اگه درصداتون رو هم بگی که منو شرمنده خودتون میکنین .بابت زحمتام عذر میخوام.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا