ممنون ولی من نمیتونم بخونمش![]()
آخ آخ راست میگین اصن دیده نمیشه
شرمنده
تو آدرس زیر آپ کردم
http://www.uploadscenter.com/mcelw1pkh6er
ممنون ولی من نمیتونم بخونمش![]()
ممنون میشم کمکم کنید![]()
بچه های ایوان خانه پاسخنامه آزمون 7 آذر رو اگه ممکنه قرار بدن ...
سلام اقا ایرانشاهی دستتون درد نکنه اینقدر بفکر ماها هستید...ایمیل بدید دوستان جزوه کامل مهندس جاودانی رو ایمیل کنم. یا بگید تو خود باشگاه چطوری میشه اپلود کرد.. فکر کنم فضا داره واسه این کار...
واااای پودر شدم....ایمیل بدید دوستان جزوه کامل مهندس جاودانی رو ایمیل کنم. یا بگید تو خود باشگاه چطوری میشه اپلود کرد.. فکر کنم فضا داره واسه این کار...
سلام ؛ اقای ایرانشاهی میشه اگه میدونید بگید برای منظر واسه تاریخش ویااصول طراحی چی باید بخونیم چون تو کنکور سال 93 بود ولی من منبعی دقیق براش نمیدونم . اگه کسی دیگه هم میدونه ممنون میشم بگه.
دختر خوب همین الان یه جزوه منظر کامل دارم گفتم ایمیل بده یکی که بدم بهش بزاره تو باشگاه...
یا بگید چطوری اپلود کنم خودم تو باشگاه..
سایت آقای تقی زاده برین هر سوالی از این استاد بزرگوار بپرسین کمتر از 7 ساعت جواب میدن http://www.armandanesh.com/faq/ لطفا پاسخی که دادن برای ما هم بزاریناقای ایرانشاهی اگه اصلا دسترسی به اقای خرسند و تقی زاده ندارین پس من همینجوری از یه جا گرامرو شروع کنماخه تاالان منتظر نظر شما بودم و هیچی گرامر نخوندم
سلام خواهش میکنم...
این جزوه یکی از بهترین ها و کامل ترین جزوه های منظر هست...
هنوز کسی ایمیل نداده ها!!!!!![/QUOTE
miladasfestani@yahoo.com
من پارسال کتاب علی عسگریو جویدم نهایتن 8درصد درک زدم ...واسه درک فقد باید توکل به خدا داشت....من درکم بد نیس فقد نمی تونم طراحای سوالو درک کنم...بچه ها جون من درک عمومی خیلی ضعیفم وقتی تست میزنم درصدام خیلی کم میشه...میشه راهنماییم کنید
خوندن کتاب علی عسکری میتونه کمک کننده باشه
برای درصد 60 چیکار باید بکنم لطفاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اقای ایرانشاهی اگه اصلا دسترسی به اقای خرسند و تقی زاده ندارین پس من همینجوری از یه جا گرامرو شروع کنماخه تاالان منتظر نظر شما بودم و هیچی گرامر نخوندم
ممنون اما عجیبه که اصلا این ترتیب با کتاب رستمی هماهنگی ندارهاین چیزیه که تو زیرذره بین اول کتاب گفته....
درصد سوالات تو 8 سال اخیر
عبارات ، شبه جمله و جمله 39%
مبحث فعل و مصدر 24%
ضمایر و حروف 15.5%
مبحث صفت 6.6%
قید 5.5%
اسم 2.4%
معنای لغات و اصطلاحات خاص 5.5%
اگه خودتم یه نگاه به سوالای کنکور کنی میبینی شبه جمله موصلات و ساختارهای جمله از مهتریناس بعدش فعل .......
ممنون اما عجیبه که اصلا این ترتیب با کتاب رستمی هماهنگی نداره
منظور ازجمله و شبه جمله چیه!!
ببینید تو کتاب رستمی خودش درصد بندی نکرده اما اخر هر مبحث سوالاتی که تا به حال از اون مبحث اومده رو گزاشته من شمردمشون برای هر مبحثو ترتیب اولویتش برای رستمی اینجوری میشه:یه جور عبارات اسمی با حروف ربط اینا فک کنم.......جدی ؟ولی به نظر من این درصد بندی منطقیه چون من دارم سوالای گرامر کنکور رو حل میکنم و میبینم که کدوم مباحث پر تکراره.....میشه درصد بندی رستمی رو هم شما بذارین مشتاق شدم ببینم