مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahdiehhzh

عضو جدید
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

توی چهار نفر موندیمااا مرد دیگه ای نیست آیا ؟ ترنج ، مارال ، آزی ،شهید ، ادرویت فرناز ، شادی sheez ، احسان ، Tahoora، آسمان ، منا... از شما خیلی انتظار دارم مشارکت کنین
از فردا شب هم آقای ایرانشاهی عزیز به جمعمون بر میگردن هوووورا
منم کلاسای مهندس علی طباطبایی رو میرم میتونم نکته های مهمو بیام بگم

cna12

عضو جدید
دوستان یه چیزیو بهتون میگم در کمال ادب و احترام.....تاپیک نکات و کلا هرچیزی که بخواد اطلاعاتو تیتروار منتقل کنه اضطراب آوره....و مهمترین چیز تو این روزا آرامشه
پارسالم بود...والا من که ندیدم پروانه ای از پیلش در بیاد

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
بسم الله الرحمن الرحيم

به نام خداوند بخشنده ي مهربان

In the name of Allah, the compassionate, the merciful

اللهم اخرجني من ظلمات الوهم

پروردگارا مرا از تاريكي هاي خيال بيرون آر.

Oh Allah bring me out of the darkness of misunderstanding

اكرمني بنورفهم

به نور فهم گرامي دار

And honour me with the light of under standing

اللهم افتح علينا ابواب رحمتك

پروردگارا درهاي رحمتت را بر ما بگشا

Oh Allah, open the gates of your mercy to us

وانشر علينا خزائن علومك

وگنج هاي دانشت را بر ما بنماي

And unfold us the treasury of your infinite knowledge

برحمتك يا ارحم الراحمين

به اميد رحمتت اي مهربان ترين مهربانان

May your mercy be upon us, you are all merciful

خدایا یه نیرو به همه ما بده تا بتونیم در برابر همه نلایمات مقاومت کنیم
و بتونیم برای این مرز و بوم فرد مفیدی باشیم
خدیا و یه توانایی بده تا بتونیم در مقابل خواست تو صبور باشیم

بچه ها سلام
من از همین الان برای خوندن شروع میکنم التماس دعا

mahdiehhzh

عضو جدید
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

بسم الله الرحمن الرحيم

به نام خداوند بخشنده ي مهربان

In the name of Allah, the compassionate, the merciful

اللهم اخرجني من ظلمات الوهم

پروردگارا مرا از تاريكي هاي خيال بيرون آر.

Oh Allah bring me out of the darkness of misunderstanding

اكرمني بنورفهم

به نور فهم گرامي دار

And honour me with the light of under standing

اللهم افتح علينا ابواب رحمتك

پروردگارا درهاي رحمتت را بر ما بگشا

Oh Allah, open the gates of your mercy to us

وانشر علينا خزائن علومك

وگنج هاي دانشت را بر ما بنماي

And unfold us the treasury of your infinite knowledge

برحمتك يا ارحم الراحمين

به اميد رحمتت اي مهربان ترين مهربانان

May your mercy be upon us, you are all merciful

خدایا یه نیرو به همه ما بده تا بتونیم در برابر همه نلایمات مقاومت کنیم
و بتونیم برای این مرز و بوم فرد مفیدی باشیم
خدیا و یه توانایی بده تا بتونیم در مقابل خواست تو صبور باشیم

بچه ها سلام
من از همین الان برای خوندن شروع میکنم التماس دعا
آفرین،شب بیا ساعت مفیدتو بگو بعدم بگو ظهر خوابت نمیگیره این ساعت پا میشی؟

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این جزوه ی عناصر شریفی که اینجا هست رو مناسب می بینین ؟ یکم خام نیست ؟
متاسفانه من از فن هیچی نخوندم که بتونم راهنمایی کنم. اما میدونم جزوه شریفی خیلی خوبه. حالا اینکه اینی که تو باشگاس خامه یا نه رو نمیدونم. اینم جواب دوست عزیزم نفیسه جونه:
ا
گر میخواین عناصر بخونین ...​
جزوه طباطبایی از آکادمی تخصصی معماری تهیه کنین​
اگر نتونستی کتاب کزازی بخون همراه با فناوری های نوین ساختمانی گلابچی
خارج از این 2 کتاب سوال نمیدن برای عناصر ولی حجمش نسبت به وقتی که داریم خیلی زیاده و فقط 1 سوال میاد
سال قبل یک سوال از عناصر کزازی داده بودن و فناوری نوین سوال نیومده بود.

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها. خوبین؟ من دیروز یکی دوتا فصل تاریخو که خونده بودم تست زدم. چرا اینجوری بود؟؟ خیلی از تستا واسه مرمت بود البته. اسم شهر بنا و کسی که کشفش کرده بود. خیلی از سوالا هم تحلیلی بود. بعضیا هم انگار دو گزینه درست داشت! آدم همش شک میکنه. اصن بعضیاشو نمیفهمیدم چی میخواد. بعضی سوالاش خیلی عجیب غریب بود. چرا؟؟ منم میدیدم فصلو خوندم. زورم میومد نزنم. غلط میزدم :biggrin: امیدوارم درست شه این قضیه.

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اس ام اس نداده مگه؟ من 9 شدم :confused:
عالی شدی مهندش تبریک میگم بهت

بابا ترنج گفتیم بیاین روح بدین تاپیک نه اینکه عین روح نا مرئی بشی......................:D بابا اینجا چرا همه بی حالن ما امسال خواستیم درس بخونیم همه چی و همه بی حال شدن......پارسال این موقع کل کل 10 ساعت بود........تاپیک نکات....سوال .......حتی اونایی که آزمون شرکت نکرده بودن خونه حل میکردن و درصد میدادن....................بیتا نیس atrali رفت....کوجاییینننننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که اینجام بابا سرم میزنم ولی وقتی میبینم بیشتر بچه ها تو حاشین ترجیح میدم چراغ خاموش بیام...بچه ها به خودتون بیاین مگه نمیخواین قبول شین؟

به نظرم ساعت خوندن خیلی مهم نیست و انگیزه نمیده به کسی بهتر اینه که هر کسی بگه هر روز چند ساعت خونده و تو این چند ساعت چیا خونده و چند صفحه کلا خونده اگر میخواین همچین حرکتی کنید
من ساعتی نمیخونم بعضی وقتها با سه ساعت کارم تموم میشه بعضی وقتهام تا 8 ساعت میخونم مثلا معماری معاصر برای هر آزمون رو اینجوری میگم امروز تا فلان مبحث تموم شه حالا چه یه ساعت طول بکشه چه کل 8 ساعتمو

بچه شما واسه عناصر چی میخونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه یه راهنمایی بکنید منو
جزوه طباطبایی که تو قسمت جزوه ها هست نا خواناست:(
من سینا شریفی رو میخونم برای آزمونای مرکز خوبه ولی فک کنم برای کنکور اصلی خیلی جاهاش اضافیه

آره ساعت 2 میفرسته همیشه.
چرا برا من نمیفرسته..این همه تبعیض آخه چرا؟؟؟؟؟

مهندسای عزیز من شروع میکنم

امروز 5 ساعت زبان خوندم سراسری سال 93تا 90
6 ساعت ایستایی مسائل مربوط به نیرو ،تعادل , پایداری و ناپایداری معین و نامعینی
2ساعت تاریخ جهان فصل رنسانس
2ساعت باقی مونده امروزم میخوام مسائل مربوط به خرپا بخونم :neutral:

خب حالا هر کی میاد بگه امروز چی خونده

نظرتون درباره پیشنهاددوستمون AL!veL0rd چیه من میخوام همچین تاپیکی باشه اگر 15 نفر باشه که روزی 10 تا نکته بزاره این تاپیک بزنیم من خودمم هستم حالا هر کی میخواد اعلام کنه
یعنی روزی 160 تا نکته یاد میگیریم شاید بعضی نکات باشه که ما نبینیم توی کنکور بیاد احتمالا خیلی از کتابامون نمیرسیم بخونیم ولی نکات مهم حداقل اینطوری یه بار به چشممون میخوره نوشتن 10 تا نکته زیاد وقت کسی نمیگیره
موافقا دستاشون بالا :w11:
آفرین نفیسه امسال رو دونفر مطمئنم برای رتبه خوب یکی داداش احسان یکی هم تو بقیه بچه هام بستگی با تلاششون تو روزای باقی مونده داره از جمله خود من

خب کارنامه‌ی مرکز هم اومد:

سوالات رو هم ضمیمه میکنم

مشاهده پیوست 226199
رتبت خوب شده مجدد تبریک میگم...دقت کردی که درصدای بدون غلط و درصدای خودمون یکیه.....یه سری از درصدام اشتباه حساب کردن؟؟؟؟شما یه چک بکن؟

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب کارنامه‌ی مرکز هم اومد:

سوالات رو هم ضمیمه میکنم

مشاهده پیوست 226199
داداش احسان میشه بگی برای تنظیم شرایط و معاصر غرب چی میخونی؟؟

بچه ها چرا کارنامه های مرکز بدون نمره منفی حساب شده درصداش!!!
بدون منفی حساب نکرده یه سریاش درسته یه سریاشم اشتباهه

و سومین مرد شدیم چهار نفر :w11::w11::w11::w11:
همراهی عزیز من این اسپم هام آخر شب میام پاک میکنم :w05:
حتما باس مرد باشه؟؟خانوما نمیشه:razz:

revit

عضو جدید

سلام.بچه ها خدا قوت بهتون تبریک میگم...من روم نمیشه کارنامه رو بزارم رتبم شده 80 ..... به Bita-Archi و احسان تبریک میگم... انشاالله سری بعد.

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال

بیتا جان اول تبریک بابت پیشرفت نسبت به دو آزمون قبل ;)من البته یکمی ضد حال خوردم نفر اول میانگین 72!!!!!!!! نگو اشتباه شده امروزم کارنامه اصلاحی میاد ببینیم رتبه جابجا میشه یا نه.
معماری معاصر هم من یک سال پیش کتاب بانی مسعود رو خوندم (ریشه ها و مفاهیم) ولی الان واسه غرب فقط از شرق تا غرب + کتاب معاصر عصر کنکاش.
تنظیم هم کتابای قیابکلو + مبحث 19

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی چهار نفر موندیمااا مرد دیگه ای نیست آیا ؟ ترنج ، مارال ، آزی ،شهید ، ادرویت فرناز ، شادی sheez ، احسان ، Tahoora، آسمان ، منا... از شما خیلی انتظار دارم مشارکت کنین
من هستم ولی دخترم:cool:
ولی این که میگید هر شب نه...ولی اگه نکته ای داشتم میام میگم...... فقط اینکه بزارید یه نکتم شده بگن نه که شبی 15 تا........... اینجوری ممکنه برا پر کردن عدد نکته ها نالازم گفته بشه.....

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها برا ثبت نام کنکور ارشد، منظور بند 20 از اینکه میگه کد رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی چیه؟!
در کل کدای مربوط به بند 20 و 21 و از کجا می تونم پیدا کنم؟!

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه اینکه صرفأ 15 نکته بنویسیم بلکه نکات کاربردی و مفید ولو کم هم باشه بهتره ;)

2

لغات زبان تخصصی رو هم اینجا گذاشتم و هر روز به روز رسانی میشه خواستین یاد بگیرین

موفق باشین :gol:

لغات تخصصی دانشگاه تهران + زبان رستگار پور

http://www.memrise.com/course/171399/architectural-words

آخرین ویرایش:

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
من فکر میکنم نکته های من بدرد شماها نمیخوره شماها خیییلی سطح بالا درس میخونید اخه
ولی اشه هر چی دیم بدرد میخوره میگم ولی....:sweatdrop:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو بیشتر کیلیک کن بعد معماری و سرچ کن بعد عنوان مدرکتو کدشو بردار...............
21 هم بیشتر و بعد اسم دانشگات

برا رشته تحصیلی یکی از این کدها رو باید بزارید .. منظور رشته ای ک الان میخونید

http://92.242.195.126/searcharshad93/CourseEducation.aspx

رشته امتحانی هم که مجموعه معماری کدش 1352

http://92.242.195.126/searcharshad93/CourseTest.aspx
بچه ها بی نهایت ازتون ممنونم:w36:
من ترم هفتمم
ورودم شده 7 92
خروجمم 6 94
درسته دیگهههههههههههههههههه؟؟؟؟؟
بعد چون علمی کاربردی معماری عنوان رشتم کد 557 معماری خالیو انتخاب کردم.....
منم مثل شمام.ورودم 7 92 و لابد خروجم 94.ولی چه ماهی میشه؟شهرویر میدن مدرکو؟!!
در ضمن....بچه ها من رو کارت دانشجوئیم نوشته علمی کاربردی!!!!فکر می کردم تکنولوژیم!!!کاردانیم علمی کاربردی نبود اصلا؟!......تازه..معدل کاردانیم یادم نیس:cry:

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام و خسته نباشید به همگی
3 ساعت خوندم بقیه اش بمونه برا بعد از ظهر : )
منم موافقم .. نه اینکه صرفأ 15 نکته بنویسیم بلکه نکات کاربردی و مفید ولو کم هم باشه بهتره ;)

2 ساعت زبان تخصصی خوندم و 1 ساعت عناصر مباحث شناسایی زمین و پی

لغات زبان تخصصی رو هم اینجا گذاشتم و هر روز به روز رسانی میشه خواستین یاد بگیرین
موفق باشین :gol:

http://www.memrise.com/course/171399/architectural-words

از کتاب رستمیه؟

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.بچه ها خدا قوت بهتون تبریک میگم...من روم نمیشه کارنامه رو بزارم رتبم شده 80 ..... به Bita-Archi و احسان تبریک میگم... انشاالله سری بعد.
این چه حرفیه من آزمون اول 80 شدم دومی 90 اینم زده 29 گرچه اشتباه حساب کردن ولی از تعداد درست و اشتباهایی که زدم خودم راضیم بخصوص زبان تخصصی که آزمون قبلی 8 درصد زدم الن رسیدم به 60 درصد حالا منتظرم کارنامه جدیدمو بدن دوباره بزارم

بچه هایی که آزمون مرکز آکادمی و ایوانخانه شرکت کردن میشه آزموناتون رو بذارین؟:smile:مرسی
من پستتو دیدم رفتم بزارم دیدم فعلا بخاطر کارنامه هاشون که اشتباه بوده موقتا ورش داشتن

بیتا جان اول تبریک بابت پیشرفت نسبت به دو آزمون قبل ;)من البته یکمی ضد حال خوردم نفر اول میانگین 72!!!!!!!! نگو اشتباه شده امروزم کارنامه اصلاحی میاد ببینیم رتبه جابجا میشه یا نه.
معماری معاصر هم من یک سال پیش کتاب بانی مسعود رو خوندم (ریشه ها و مفاهیم) ولی الان واسه غرب فقط از شرق تا غرب + کتاب معاصر عصر کنکاش.
تنظیم هم کتابای قیابکلو + مبحث 19
خیلی خوبه مرسی از راهنمایی و دلگرمی....مطمئنم امسال یه رتبه خوبی میاری ببین کیه دارم بهت میگم:)

revit

عضو جدید
این چه حرفیه من آزمون اول 80 شدم دومی 90 اینم زده 29 گرچه اشتباه حساب کردن ولی از تعداد درست و اشتباهایی که زدم خودم راضیم بخصوص زبان تخصصی که آزمون قبلی 8 درصد زدم الن رسیدم به 60 درصد حالا منتظرم کارنامه جدیدمو بدن دوباره بزارم

من پستتو دیدم رفتم بزارم دیدم فعلا بخاطر کارنامه هاشون که اشتباه بوده موقتا ورش داشتن

خیلی خوبه مرسی از راهنمایی و دلگرمی....مطمئنم امسال یه رتبه خوبی میاری ببین کیه دارم بهت میگم:)

قطعاً رتبه ها جابه جا میشه چون گزینه هایی که اشتباه زده بودیم اعمال نشده بود زنده باد کسانی که اشتباه کم زدن!!!!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای فوضول بزار تهران دیدمت گیستو میکشم:D:D
بیتا تبریک میگم رتبت خیلی خوب شده چون منفی همه رو حساب نکردن فک نکنم رتبت خیلی جابه جا شه
بچه ها لینک طراحی لرزه ای کزازی....و 1600 تا تست درک عسگری رو میشه بزارین گمشون کردم:biggrin:

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیتا تبریک میگم رتبت خیلی خوب شده چون منفی همه رو حساب نکردن فک نکنم رتبت خیلی جابه جا شه
بچه ها لینک طراحی لرزه ای کزازی....و 1600 تا تست درک عسگری رو میشه بزارین گمشون کردم:biggrin:
مرسی سجاد جان جات امسال خیلی خالیه مطمئنم امسال به حقت میرسی تا زه کارنامه جدیدو گذاشتن حق با تو بود خیلی جابجا نشد 38 شدم...این یعنی خوب یا بد؟

amin.shamshiri

عضو جدید
سلام

سلام

سلام بچه هاامیدوارم همتون سرحال و شاد باشید.من تازه میخوام شروع کنم واسه ارشدیه استارتک هایی هم زدم ولی چون امروز ثبت نام کردم از امروز میخوام بخونمصبح ها سر کارم و عصرا هم بعضی وقتا کار پیش میادبه همین خاطر نمیتونم برنامه دقیق بچینم و به این یکی خاطر نمیتونم مستمر بخونم.اومدم اینجا که با شما بخونم و یکمی تو جو باشم.یه دو سه سالی هم هست که فارغ التحصیل شدم بخاطر همین یکم درس خوندن واسم سختهولی خیییییلی زیاد امیدوارم که بچه های گلی مثل شما بهم امید بدین و رام بندازینبه امید موفقیت هممون تو کنکور 94

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با ثبت 6 ساعت اومدم :cool:
عاغا برا معماری اسلامی سبک شناسی پیر نیا و جزوه متدین و جزوه عسگری رو بخونم کافیه ؟؟؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا