مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان چجور میتونم مطمئن شم منابعی که انتخاب کردم مناسب هستن یا نه؟
راستی من واسه خوندنم ی استراتژی :surprised: دارم این که سری اول سطحی میخونم دور دوم دقیق تر میخونم و مطالب مهم و نکات مهم رو گوشه کتاب مینویسم و دور سوم فقط اونایی که گوشه نوشتمو میخونم و ی خلاصه توی کاغذ مینویسم و بعد از اون فقط خلاصه هام رو میخونم(تا الان اینو برای کتاب درک رفتار سازه ها انجام دادم خیلی خوب بود البته به نظر خودم).
زیان هم اول معنی ها رو یاد میگیرم سری بعد تمرینا رو انجام میدمو کلماتو مرور میکنم و میرم درس بعد
واسه درک هم فقط میخام سوالای کنکور رو کار کنم
من تازه شروع کردم واسه خوندن فک کنم خیلی عقب باشم اره؟
ترم ما الان 1 هفتس که تموم شده :cry:

شما تو همین سایت میتونی منابع زیادی پیدا کنی و از بچه ها مشاوره بگیری...خیلی خوب جواب میدن
استراتژیت حرف نداره عزیزم ولی یه سوال : دستت اومده که مثلا یه فصل از سبک رو چند روزه میتونی بخونی تموم کنی با این روش؟؟؟
دیر نیس نگران نباش;)

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلی خیلی خیلی خسته از درس
دلسرد از شرایط
و ناراحت از دست بعضی انسان های ظاهربین و بی ادب هستم !!! .
امیدوارم تمام این اذیت و ازارها و زحمت ها نتیجه بدهد و من به ان چیزی که میخواهم برسم !!! .
بچه ها من کلاس قابوسی نمی روم ... اما یکبار یکی از بچه ها درباره جزوه قابوسی از من پرسید ...
من جزوه جدید بخش بین النهرین و مصرش دیدم ... هیچ تغییر خاصی نداشت ...
فقط عکس ها اضافه تر شد !!! .
ایشون روی زارعی از بانی مسعود خیلی تاکید کرد ...
روی قبادیان و کامل نیا هم بسیار تاکید کرد ...
برای سرمایه گداری روی اعتضادی تاکید کرد ...
گفت هر کتاب 10 دور بخونید ...
مرتهب هم روی قبادیان و از زمان و معماری مزینی و زارعی تاکید کرد .

sahba jun

عضو جدید
ok.من تصمیم دارم از شنبه برم کتابخومه مطالعه کنم و شب ها بیام و از این سایت استفاده کنم چون فکر میکنم توی خونه تمرکز ندارم.

میخاستم برم ولی شلوغیش یذره اذیت میکنه ولی خواهرم هم میگفت حتما برو کتابخونه اگه تمرکز نداری افرین فکر خیلی خوبیه

من

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلی خیلی خیلی خسته از درس
دلسرد از شرایط
و ناراحت از دست بعضی انسان های ظاهربین و بی ادب هستم !!! .
امیدوارم تمام این اذیت و ازارها و زحمت ها نتیجه بدهد و من به ان چیزی که میخواهم برسم !!! .
بچه ها من کلاس قابوسی نمی روم ... اما یکبار یکی از بچه ها درباره جزوه قابوسی از من پرسید ...
من جزوه جدید بخش بین النهرین و مصرش دیدم ... هیچ تغییر خاصی نداشت ...
فقط عکس ها اضافه تر شد !!! .
ایشون روی زارعی از بانی مسعود خیلی تاکید کرد ...
روی قبادیان و کامل نیا هم بسیار تاکید کرد ...
برای سرمایه گداری روی اعتضادی تاکید کرد ...
گفت هر کتاب 10 دور بخونید ...
مرتهب هم روی قبادیان و از زمان و معماری مزینی و زارعی تاکید کرد .

گلم تو این شرایط فعلی به نظرم درس خوندن یه جور وظیفس، پس دیگه لزومی نداره ازش دلسرد شین هیچ.....باید ازش انرژی بگیرین:book: آدمان خوب و بد دارن،اگه نارحتتون کردن یه لبخند بندازین رو لبتون و آروم از کنارشون رد شین:smile:.در ضمن شک نکنین که همه زحمتایی که میکشین نتیجه میده.....حتما!!!:w11:......گلم اینایی که گفتم نصیحت نبودنا، فقط انتقال تجربن..همین

sahba jun

عضو جدید
گلم این سبک خوندن غوغا می کنه.در مورد دیر شروع کردنم زیاد نگران نباشین، حتما پستای تاپیک و خوندین، آخه خیلی از بچه ها تازه منابع و جمع کردن و می خوان استارت بزنن.یادتونم باشه که وقت کم داشتن نشونه عدم موفقیت نیس.منم فقط چن روزی میشه که شروع کردم;).به نظرم اگه یه کوچولو فکر میکنین دیر شده واسه استارت زدن باید یه کوچولو تلاشتون و بیشتر کنین.

وااااااااااااااااااااااای خیلی از صحبتت انرژی گرفتم ممنون پس شیومو ادامه میدم فقط یکم کندم

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااااااااااااااااااااااای خیلی از صحبتت انرژی گرفتم ممنون پس شیومو ادامه میدم فقط یکم کندم

حتما ادامه بدین.کندین؟منم اینطوریم!نمی گم اشکالی نداره،آخه کند بودن یه کوچولو اشکال داره ولی اولا نباید خیلی هول کنیم دوما بهتره یه نمه به خودمون تکون بدیم تا کارا یکم سریعتر را بیفته;)

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید این حرف منم شاید اسپمه پاکش میکنم فقط جدا برام سوال شده که الان بچه هایی که انلاینین همه جدا تا این ساعت درس میخونین!!

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید این حرف منم شاید اسپمه پاکش میکنم فقط جدا برام سوال شده که الان بچه هایی که انلاینین همه جدا تا این ساعت درس میخونین!!

من برنامم یه طوریه که تا 12 طول می کشه اکثرا.فقط دو روزه تنهام:cry:تمرکز ندارم.می خونما..نمی گم نمیخونم فقط احساس می کنم بازدهم پایینه:crying2:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

من برنامم یه طوریه که تا 12 طول می کشه اکثرا.فقط دو روزه تنهام:cry:تمرکز ندارم.می خونما..نمی گم نمیخونم فقط احساس می کنم بازدهم پایینه:crying2:
:eek:یعنی از الان هر روز هر روز تا 12شب درس میخونید!!
خوش به حالتون
روزی چند ساعت درس میخونید:eek:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

چند صفحه متوسط در روز میخونید!!طوری که یادتون بمونه نه فقط روخونی?
خوش به حالتون از الان 7به بالا میخونید اخراش دیگه 24ساعتم میتونید بخونید ما که تو 2/3ساعتش موندین

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیشتر از 8 ساعت مطالعه مفید مغز خسته میکنه من حدودا 6-7 ساعت میخونم جمعه ها هم میرم بیرون میگردم باید وقت بدین مغزتون طبقه بندی کنه اینطوری پیش برین اون آخر خسته میشین اصلا نمیتونین بخونین... سخنی از یک پشت کنکوری

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام.
ن من ک تا الان نمیخوندم...
امروز نزدیکای ظهر ی کم از جزوه 2 اردشیر تا سر رابطه بین تنش کرنش خوندم
و غروب هم ی کم سبک شناسی رو مرور کردم از رو نوشته هام بخش 2.
و تا الان اتفاقای زیادی افتاد و انجام دادیم ب غیر درس.
من کلن همینطوریم .هنو ب ی ثبات نرسیدم...:w18:
راستی بچه ها اینم اسپمه؟:redface:

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستایِ خوبم منم میخوام شروع کنم برایِ ارشد یعنی زبانو شروع کردم بِ نظرتون بهتره کنارش چی بخونم ؟!
میخوام سراسری تهران هم قبول شم! بِ نظرتون دیر شده ؟!:دی:confused:

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
بیشتر از 8 ساعت مطالعه مفید مغز خسته میکنه من حدودا 6-7 ساعت میخونم جمعه ها هم میرم بیرون میگردم باید وقت بدین مغزتون طبقه بندی کنه اینطوری پیش برین اون آخر خسته میشین اصلا نمیتونین بخونین... سخنی از یک پشت کنکوری

پشت کنکوری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نفیسه خوبی؟
بابا تو که قبولی;)

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند صفحه متوسط در روز میخونید!!طوری که یادتون بمونه نه فقط روخونی?
خوش به حالتون از الان 7به بالا میخونید اخراش دیگه 24ساعتم میتونید بخونید ما که تو 2/3ساعتش موندین

چرا تو 2/3 ساعتش موندین؟چر ابیشتر نمی خونین؟(اگه سوال خصوصیه لازم نیس جواب بدین:smile:)

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام.
ن من ک تا الان نمیخوندم...
امروز نزدیکای ظهر ی کم از جزوه 2 اردشیر تا سر رابطه بین تنش کرنش خوندم
و غروب هم ی کم سبک شناسی رو مرور کردم از رو نوشته هام بخش 2.
و تا الان اتفاقای زیادی افتاد و انجام دادیم ب غیر درس.
من کلن همینطوریم .هنو ب ی ثبات نرسیدم...:w18:
راستی بچه ها اینم اسپمه؟:redface:
شماتو 7ساعت متوسط مطالعتون چند صفحه هستش (روخونی نه البته)

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستایِ خوبم منم میخوام شروع کنم برایِ ارشد یعنی زبانو شروع کردم بِ نظرتون بهتره کنارش چی بخونم ؟!
میخوام سراسری تهران هم قبول شم! بِ نظرتون دیر شده ؟!:دی:confused:

نه فک نکنم دیر شده باشه.کنار زبان بهتره سازه هم بخونین و اگه تونستین درک یا تاریخ

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

چرا تو 2/3 ساعتش موندین؟چر ابیشتر نمی خونین؟(اگه سوال خصوصیه لازم نیس جواب بدین:smile:)
نمیدونم بعضی وقتا اینجوری میشه حالا ایشالله بهترمیشه اما شده انقدر یه مطلب سنگین بوده 2صفحه یک ساعت طول کشیده برام کلا تا کامل نفهمم یه چیزو نمیرم سراغ صفحه بعد

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه فک نکنم دیر شده باشه.کنار زبان بهتره سازه هم بخونین و اگه تونستین درک یا تاریخ

ممنونم عزیزم خودمم فک میکنم بهتر باشه سازه رو بخونم چون بیشتر از 6 ساعت نمیخونم همین دوتا کافیه :دی
بعد یِ چیزی بهتره کتاب بخونیم یا جزوه ؟!

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
شماتو 7ساعت متوسط مطالعتون چند صفحه هستش (روخونی نه البته)

ببینین من از برنامم یه مثال میزنم براتون.میگم تو سه ساعت باید 30 صفحه معماری غرب بانی مسعود بخونم.این 30 صفحه که روخونیه و یکمم تهرنگ حفظ کردن داره تو یه ساعت و 45 یا تو دو ساعت تموم میشه.بعدش زمان باقی مانده رو بر میگردم عقب و دوباره می خونم.اول از شکلا شروع می کنم.بعد که تموم شد(اصولا شکلا زود تموم میشه) شروع می کنم به خوندن متن

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببینین من از برنامم یه مثال میزنم براتون.میگم تو سه ساعت باید 30 صفحه معماری غرب بانی مسعود بخونم.این 30 صفحه که روخونیه و یکمم تهرنگ حفظ کردن داره تو یه ساعت و 45 یا تو دو ساعت تموم میشه.بعدش زمان باقی مانده رو بر میگردم عقب و دوباره می خونم.اول از شکلا شروع می کنم.بعد که تموم شد(اصولا شکلا زود تموم میشه) شروع می کنم به خوندن متن
یعنی روزی 70/80صفحه رو حداقل میخونید??

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم عزیزم خودمم فک میکنم بهتر باشه سازه رو بخونم چون بیشتر از 6 ساعت نمیخونم همین دوتا کافیه :دی
بعد یِ چیزی بهتره کتاب بخونیم یا جزوه ؟!

مسلما اگه فک می کنین 6 ساعت کافیه دیگه لازم نیس کم و زیادش کنین.من خودم اول از منابع اصلی شروع میکنم بعد میرسم به جزوه.البته چون یه روز در هفته رو تعطیل کردم ممکنه تو اون روزم جزوه بخونم.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم بعضی وقتا اینجوری میشه حالا ایشالله بهترمیشه اما شده انقدر یه مطلب سنگین بوده 2صفحه یک ساعت طول کشیده برام کلا تا کامل نفهمم یه چیزو نمیرم سراغ صفحه بعد

ایشالا که به تایم دلخواتون میرسین.با شما موافقم.اگه موضوعی رو درک نکنین فایده نداره سوویچ کنین.البته بعضی وقتام جواب میده.

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسلما اگه فک می کنین 6 ساعت کافیه دیگه لازم نیس کم و زیادش کنین.من خودم اول از منابع اصلی شروع میکنم بعد میرسم به جزوه.البته چون یه روز در هفته رو تعطیل کردم ممکنه تو اون روزم جزوه بخونم.

اینکه کافی هست یا نه رو نمیدونم ! متاسفانه من 6 ساعتم ب زور میخونم رکوردم 8 ساعته ! تا اینجا ک جواب داده خدا کنه واسِ ارشدم جواب بده :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا