مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arc_saba

عضو جدید
سلام بچه ها.من تو یه دو راهی گیر کردم.ازتون راهنمایی میخام.لطفا کمکم کنید
من سال پیش درسمو تموم کردم و تازه میخام شروع به خوندن کنم.از طرفی یه موقعیت کاری برام جورشده که اگه برم میانگین مطالعم حداکثر به روزی5 ساعت میرسه و تنها هدفم دانشگاهای تهرانه و جای دیگه قبول شم نمیرم.حالا به نظرتون من با این شرایط موفق میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟واحتمال قبولیم چنده؟؟؟؟؟؟؟یا اینکه بهتره از کارم بگذرم؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.لطفااااااااااا
سلام.میتونی الان بری سر کار و همون 5 ساعتو بخونی ولی یکی دو ماه آخرو مرخصی بگیری و فشرده بخونی. حتما موفق میشی فقط یه کم سخته...به نظرم اگه موقعیت کاری خوبی واست جور شده از دستش نده

sara 262

عضو جدید
خب پس اون درسی رو که می خوای بخونی رو تقسیم بندی کن.مثلا 10 صفحه می خوای تاریخ بخونی....این 10 صفحه رو به 5 تا بخش تقسیم کن، هر بخش 2 صفحه....2 صفحه اول و بخون...بعدش یه مرور...برو 2 صفحه بعدی...بعدش یه مرور....بعد برگرد 2 صفحه اول و دوم و مرور کن بعد برو دو صفحه سوم و الی آخر;)
ممنون عزیزم حتما این کارو انجام میدم .مرسی لطف کردی;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی این دفتر دوم سروش مال سیستم های ساختمانی را نداره با کیفیت ترش اخه این که تو سایته کیفیتش پایین یکم بعضی جاهاش واضح نی اصلا:(

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.من تو یه دو راهی گیر کردم.ازتون راهنمایی میخام.لطفا کمکم کنید
من سال پیش درسمو تموم کردم و تازه میخام شروع به خوندن کنم.از طرفی یه موقعیت کاری برام جورشده که اگه برم میانگین مطالعم حداکثر به روزی5 ساعت میرسه و تنها هدفم دانشگاهای تهرانه و جای دیگه قبول شم نمیرم.حالا به نظرتون من با این شرایط موفق میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟واحتمال قبولیم چنده؟؟؟؟؟؟؟یا اینکه بهتره از کارم بگذرم؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.لطفااااااااااا

سلام..
خوبه ک میخای باهامون درس بخونی
برا کارم همه چی ب خودت بستگی داره...ب تواناییات ب روحیاتت ب توانت ب خواسته هات ب سطحتت
ب نظرم فقط خودت بهتر میدونی ک چطور تصمیم بگیری.
5 ساعتم با شرایط کار بد نیس...ب خاطر همین میگم ب سطح خودت بستگی داره
و در مورد کارت...محیط کار خیلی مهمه ..و مخصوصن اوایل و ییا شاید اگر برا خیلی ها دردسر ب نظر برسید ی کم شرایطه سختیه...ولی برا آقایون نمیدونم شاید مهم نباشه...خب بالاخره محیط کار مهمه...مسیولیت هایی ک قراره بهت واگذار شه...حالا من نمیدونم چقدر تجربه کاری داری...ک فصول اول کار برات سخت نگذره...
ولییی اگر شرایط کاری خوبی برات فراهم شده و در کنارش مطمعنی ک اون 5 ساعت رو واقعن ب درست اختصاص میدی و ن موضوع دیگه ای...روش وقت بزار و خوب فک کن دربارش.
راستی ی چیز دیگه.نمیتونی باهاشون صحبت کنی ک دیرتر ب جمعشون بپیوندی؟؟
یا حداقل روزای کاریت رو کمتر در نظر بگیری و بگی فعلن تا اسفند میتونم مثلن این چند روزو بیام...چون برا شرو داری میری ب نظرم میتونی عنوان کنی.
کار خیلی خوبه..
تجربه کاری عالیه.

saide musavi

عضو جدید
سلام..
خوبه ک میخای باهامون درس بخونی
برا کارم همه چی ب خودت بستگی داره...ب تواناییات ب روحیاتت ب توانت ب خواسته هات ب سطحتت
ب نظرم فقط خودت بهتر میدونی ک چطور تصمیم بگیری.
5 ساعتم با شرایط کار بد نیس...ب خاطر همین میگم ب سطح خودت بستگی داره
و در مورد کارت...محیط کار خیلی مهمه ..و مخصوصن اوایل و ییا شاید اگر برا خیلی ها دردسر ب نظر برسید ی کم شرایطه سختیه...ولی برا آقایون نمیدونم شاید مهم نباشه...خب بالاخره محیط کار مهمه...مسیولیت هایی ک قراره بهت واگذار شه...حالا من نمیدونم چقدر تجربه کاری داری...ک فصول اول کار برات سخت نگذره...
ولییی اگر شرایط کاری خوبی برات فراهم شده و در کنارش مطمعنی ک اون 5 ساعت رو واقعن ب درست اختصاص میدی و ن موضوع دیگه ای...روش وقت بزار و خوب فک کن دربارش.
راستی ی چیز دیگه.نمیتونی باهاشون صحبت کنی ک دیرتر ب جمعشون بپیوندی؟؟
یا حداقل روزای کاریت رو کمتر در نظر بگیری و بگی فعلن تا اسفند میتونم مثلن این چند روزو بیام...چون برا شرو داری میری ب نظرم میتونی عنوان کنی.
کار خیلی خوبه..
تجربه کاری عالیه.

مرسی از راهنماییت.تاشروع کار فک کنم حداقل 1 ماه طول بکشه.اگه بشه دراین باره باهاشون صحبت کرد وموافقت کنن خیلی خوب میشه چون کار اداریه خیلی مطمعن نیستم.5ساعتم میدونم که میخونم چون هدفم خیلی جدیه.توکل به خدا
خیلی خیلی ممنونم

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی این دفتر دوم سروش مال سیستم های ساختمانی را نداره با کیفیت ترش اخه این که تو سایته کیفیتش پایین یکم بعضی جاهاش واضح نی اصلا:(
من هر دوتاشو پیدا نکردم.البته نتونستم دانلودش کنم از 4shar...
آره میگن عضو باید بشی و نمیدونم چی ولی من بازم نمیتونم ازینجا بردارم جزوه هارو.
راستی شما لغات سالهای گذشته کنکورو از کجا میخونید؟؟:w32:

آخرین ویرایش:

Seti.Star

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال....من خیلی وقته از ایستایی دور بودم!!!(اصن دوستشم نداشتم)

به نظرتون اگه من الان فقط این ایستایی به بیان ساده مربوط به عصر کنکاشو بخونم و تموم کنم یه بار بدون عوامل جانبی کار اشتباهیه!!!؟

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال....من خیلی وقته از ایستایی دور بودم!!!(اصن دوستشم نداشتم)

به نظرتون اگه من الان فقط این ایستایی به بیان ساده مربوط به عصر کنکاشو بخونم و تموم کنم یه بار بدون عوامل جانبی کار اشتباهیه!!!؟

برا فهم مطالب و محاسبات ایستایی مثل خرپا و رسم نمودارها خیلی کمکت میکنه .....ولی بعدش باید کتابهای مهم گلابچی رو بخونی

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
منم نمیتونم دفتر اول و دوم سروش نیا رو از 4shared دانلود کنم کسی اگه میدونه چه جوریه یه راهنمایی بکنه

وارد سایت 4shared که می شید اول باید login کنید اگه عضو نیستید باید Sign up کنید
بعد که با کاربری خودتون وارد شد حالا لینک دانلودی که تو تاپیک جزوه ها هست رو باز کنید بعد میشه دانلود کرد
کدوم فایل ها رو میگید؟ اگه حجمش کمه براتون اینجا آپلود کنم؟

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ی فایلی بود برا چطور استفاده کردن از memrise
اسن نمیدونم این سایته چ جوریه
اسن نمیدونم از کجا خوندم .اگه میدونید کمک .
اسن 5 تا لغتو هی دوره میکنه نمیره سراغه بعدی نمیدونم باید ایگنورش کنم آخه نمیخام برا همیشه دیگه نیاد.

arch_ro1

عضو جدید
بچه ها شما تو زبان معادل های انگلیسی (مترادف) اش رو هم حفظ میکنین یا نه فقط معانی فارسی شون رو ؟؟

arch_ro1

عضو جدید
وارد سایت 4shared که می شید اول باید login کنید اگه عضو نیستید باید Sign up کنید
بعد که با کاربری خودتون وارد شد حالا لینک دانلودی که تو تاپیک جزوه ها هست رو باز کنید بعد میشه دانلود کرد
کدوم فایل ها رو میگید؟ اگه حجمش کمه براتون اینجا آپلود کنم؟

تو تاپیک جزوه های ازمون ارشد معماری تو قسمت ایستایی و فن ساختمان دو عنوان هست دفتر اول جزوه ی کلاسی سروش نیا و دفتر دومش. تشکرات فراوان دوستی

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها شما تو زبان معادل های انگلیسی (مترادف) اش رو هم حفظ میکنین یا نه فقط معانی فارسی شون رو ؟؟
سلام.من نمیدونم شما زبانو از رو چی میخونین...همین سایتارو میگم
ولی من فعلن ک 504 رو دارم میخونم حتی لابلاش مثلن مترادف پیدا میکنم ولی میزارم برا دوره های بعد خودم برا خودم بنویسم.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هر دوتاشو پیدا نکردم.البته نتونستم دانلودش کنم از 4shar...
آره میگن عضو باید بشی و نمیدونم چی ولی من بازم نمیتونم ازینجا بردارم جزوه هارو.

عضو شدنش که کاری نداره اگه نمی تونی راحت عضو شی یک سرچ بزن راهنمایی ات کنه گوگا چون من اینجا بگم نوشتاری ممکنه متوجهنشی ولی سرچ بزن اموزش تصویری اش یا همین جور بزنی هم اون خودش برات میاره احتمالا چند تا عکس که مراحل را ببینی
راستی شما لغات سالهای گذشته کنکورو از کجا میخونید؟؟:w32:

تا اونجا که یادمه مال یک 5سال توی باشگاه بود ، من از همینجا قلا دانلود کردم البته الان برنامه زبانم را میخوام یکم تغییر بدم کلا من الان چیزی نخوندم دیگه تا بعد ماه رمضون چون نمی تونم سخته برام انشاله اول میخوام یک سری ازمون دارم اونا را حل کنم و لغاتش در بیارم حفظ کنم که دستم بیاد و بعدش هم همین لغات حفظ کنم ته اش هم انشاله میریسیم به مرور 504و خواندن تافل
منم نمیتونم دفتر اول و دوم سروش نیا رو از 4shared دانلود کنم کسی اگه میدونه چه جوریه یه راهنمایی بکنه
باید عضو شی

بچه ها ی فایلی بود برا چطور استفاده کردن از memrise
اسن نمیدونم این سایته چ جوریه
اسن نمیدونم از کجا خوندم .اگه میدونید کمک .
اسن 5 تا لغتو هی دوره میکنه نمیره سراغه بعدی نمیدونم باید ایگنورش کنم آخه نمیخام برا همیشه دیگه نیاد.

یک دفتر چه راهنما بود میخوای بگردم توی چیزام پیدا کنم برات بزارم ،ولی خودم با ممورایز حفظ نکردم هنوز، اگه بدردت میخوره تا پیدا کنم بزارم

فعلا در مرحله اول من فقط فارسی اش حفظ میکنم انشاله بعدا که لغات زیاد شد خودش توی ذهنم مچ میشه

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا اونجا که یادمه مال یک 5سال توی باشگاه بود ، کجاس عذرا من تا حالا ندیدمش.من از همینجا قلا دانلود کردم البته الان برنامه زبانم را میخوام یکم تغییر بدم کلا من الان چیزی نخوندم دیگه تا بعد ماه رمضون چون نمی تونم سخته برام انشاله اول میخوام یک سری ازمون دارم اونا را حل کنم و لغاتش در بیارم (اره منم برا سال 93 رو دارم اینکارو میکنم.لغاتی ک برام سواله رو در میارم...ماشالاه همشم برام سواله)حفظ کنم که دستم بیاد و بعدش هم همین لغات حفظ کنم ته اش هم انشاله میریسیم به مرور 504و خواندن تافل

یک دفتر چه راهنما بود میخوای بگردم توی چیزام پیدا کنم برات بزارم قربونه دستت اگه لطف کنی شرمندت میشم...ممنون ازت،ولی خودم با ممورایز حفظ نکردم هنوز، اگه بدردت میخوره تا پیدا کنم بزارم

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها فردا 1 مرداده!!!!......تیر چقد زود تموم شد!...برنامم برا مرداد تموم کردن این کتاباس:درک رفتار سازه ها، تاریخ غرب ریشه ها و مفاهیم، سبک شناسی پیرنیا،504،تاسیسات(منبع این و نگم بهتره)،معماری فرم فضا و نظم....البته دوتا کتاب اولی و ندارم به یکی سپردم بخره هنو نخریده

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها فردا 1 مرداده!!!!......تیر چقد زود تموم شد!...برنامم برا مرداد تموم کردن این کتاباس:درک رفتار سازه ها، تاریخ غرب ریشه ها و مفاهیم(مطمعنی میتونی تمومش کنی؟؟خیلی ناجوانمردانس...خیلی وحشتناک زیاده .من خودم تا اول بخش 3.:قرون وسطی خوندم...گفتم دورش کنم بعد بقیشو بخونم، سبک شناسی پیرنیا،504،تاسیسات(منبع این و نگم بهتره)(ببین آرزو دیگه نداشتیم دیگه....،معماری فرم فضا و نظم....البته دوتا کتاب اولی و ندارم به یکی سپردم بخره هنو نخریده

تاریخ غرب ریشه ها و مفاهیم(مطمعنی میتونی تمومش کنی؟؟خیلی ناجوانمردانس...خیلی وحشتناک زیاده .من خودم تا اول بخش 3.:قرون وسطی خوندم...گفتم دورش کنم بعد بقیشو بخونم، سبک شناسی پیرنیا،504،تاسیسات(منبع این و نگم بهتره)(ببین آرزو دیگه نداشتیم دیگه

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مرسی از راهنماییت.تاشروع کار فک کنم حداقل 1 ماه طول بکشه.اگه بشه دراین باره باهاشون صحبت کرد وموافقت کنن خیلی خوب میشه چون کار اداریه خیلی مطمعن نیستم.5ساعتم میدونم که میخونم چون هدفم خیلی جدیه.توکل به خدا
خیلی خیلی ممنونم

به شخصه درس خوندن همیشه هست...شما در کنار کار کردن میتونید درس بخونید و این خیلی بهتر از اینکه که درستو بخونی و تموم بشه و حالا بدو دنباله یه کار...آیا پیدا بشه آیا نشه....
کار هست که توش تجربه کسب میکنی علمت بیشتر میشه....در کنار کار هست که کار بیشتر میتونی انجام بدی....
درس اصلا مهم نی که کدوم دانشگاه توی ایران....مهم اینه که مدرکشو بگیری....میشناسم کسی که ارشد هست و بیکار و کسی که کاردانی معماری و الان درآمدش 1تومنه....
من بودم کار رو میچسبیدم مخصوصا که اداری اگه باشه که اووووووف کلا روزی 12 ساعت میتونی درس بخونی:biggrin:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاریخ غرب ریشه ها و مفاهیم(مطمعنی میتونی تمومش کنی؟؟خیلی ناجوانمردانس...خیلی وحشتناک زیاده .من خودم تا اول بخش 3.:قرون وسطی خوندم...گفتم دورش کنم بعد بقیشو بخونم، سبک شناسی پیرنیا،504،تاسیسات(منبع این و نگم بهتره)(ببین آرزو دیگه نداشتیم دیگه

خب من کتاب معماری غرب و ندیدم تا حالا!!!.....از حجمش اطلاعی ندارم:D ولی فردا معملوم میشه دیگه..فک کنم کتابا امشب برسه دستم;)...خدا جونم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا اونجا که یادمه مال یک 5سال توی باشگاه بود ، کجاس عذرا من تا حالا ندیدمش.من از همینجا قلا دانلود کردم البته الان برنامه زبانم را میخوام یکم تغییر بدم کلا من الان چیزی نخوندم دیگه تا بعد ماه رمضون چون نمی تونم سخته برام انشاله اول میخوام یک سری ازمون دارم اونا را حل کنم و لغاتش در بیارم (اره منم برا سال 93 رو دارم اینکارو میکنم.لغاتی ک برام سواله رو در میارم...ماشالاه همشم برام سواله)حفظ کنم که دستم بیاد و بعدش هم همین لغات حفظ کنم ته اش هم انشاله میریسیم به مرور 504و خواندن تافل

یک دفتر چه راهنما بود میخوای بگردم توی چیزام پیدا کنم برات بزارم قربونه دستت اگه لطف کنی شرمندت میشم...ممنون ازت،ولی خودم با ممورایز حفظ نکردم هنوز، اگه بدردت میخوره تا پیدا کنم بزارم

بیا عزیزم عصر نت ام قطع شد الان اومدم برات بزارم این اون راهنمای که بچه گذاشته بودن
http://s5.picofile.com/file/8131392250/memrise.zip.html
و اسه زبان هم فک کنم این لینکش باشه
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=158710&d=1373375156
این توی صفحه 50 تایپک جزوات بودش اگه دانلود کردی قبلا نکن ،فک کنم این بوده که دانلود کردم قبلا

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیا عزیزم عصر نت ام قطع شد الان اومدم برات بزارم این اون راهنمای که بچه گذاشته بودن
این توی صفحه 50 تایپک جزوات بودش اگه دانلود کردی قبلا نکن ،فک کنم این بوده که دانلود کردم قبلا[/
واااای خدا خیرت بده عذرا جان
ممنون از لطفت...
ن این لغاتو اسن پیدا نکرده بودم...مرسی...پس من چیکار میکردم ک اینارو ندیدم...وااای
همیشه آبت سردو نونت گرم..

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
این توی صفحه 50 تایپک جزوات بودش اگه دانلود کردی قبلا نکن ،فک کنم این بوده که دانلود کردم قبلا[/
واااای خدا خیرت بده عذرا جان
ممنون از لطفت...
ن این لغاتو اسن پیدا نکرده بودم...مرسی...پس من چیکار میکردم ک اینارو ندیدم...وااای
همیشه آبت سردو نونت گرم..

خواهش میکنم ،قابل نداشت مهندس ، من که کاری نکردم دعاش در حق اونی کن که گذاشته

سلام دوستان به نظر شما آقای سروش نیا کتاب در مورد عناصر و جزئیات نوشته که چاپ شده باشه و الان توی بازار باشه و سوال بعدیم اینکه کتاب تاسیات ایزدی توی بازار قیمتش چنده و آیا کتابی خوب برای تاسیسات سراغ دارید غیر از تاسیات ایزدی و سلطان دوست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا