6 ساعت که عالیه ...من روزی 3 ساعت درس بخونم خوشحالم میشم......فک میکنم رفتم وسط دانشگاه بهشتی نشستم و ...

ای جانم! یاد یه تعداد همکلاسیای دانشگاهم افتادم میدیدی استاد تهدید میانترم کرده بود بعد ما سرخوش میرفتیم سرکلاس اونا میومدن میگفتن واااای من 5دور بیشتر نتونستم بخونم![]()
عزیزم از الان خودت رو با 6 ساعت خسته نکن که اونور نتونی انرزی بذاری
موفق باشی![]()

دوستان من این روزا اصلا بازدهی خوبی ندارم واین نگرانم میکنه خیلی..![]()
سلام.
خداقوت اونایی ک امتحان ایوان رو دادن.
من ندادم
بچه ها شماها ک دادین همینطوری رفتین دادین یا ی پیش زمینه ای داشتین/؟؟
ی مرور کلی رو همه درسا داشتین ک رفتین امتحان دادینبعد چطوره ینی 4 ساعت میشینی پای کامپوترتو ....
میخام ببینم برا آزمون بعدی ک میگن شهریوره چیکار کنم ک بتونم خوب امتحان بدم.
راستی سوالا همون تعداد سوالای کنکو است؟
من یادم رفت امروز بود![]()
تمرکز دارم ولی احساس میکنم هر جی می خونم یادم نمی مونه ..رو هدفت متمرکز شو...جواب میده

جواب خودسنجی کجاست؟
دوستان در آزمون خودسنجی ایوان خانه این چند سوال برام پیش اومد می شه شما کمک کنید جواب درستش کدومه :
1- هشتی از چه زمانی وارد معماری خانه های ایران شد ؟
2- در طراحی مجموعه اقامتی درمانی در شیراز فاکتور مهم در طراحی کدام است ؟ گزینه هاش یا دم نمیاد
مشاهده پیوست 216016
مشاهده پیوست 216017
تمرکز دارم ولی احساس میکنم هر جی می خونم یادم نمی مونه ..

...اشکالی نداره ایشالا آزمون رایگان بعدی
اینو هیشکی نمی تونه بهت بگه باید با روحیات خودت تصمیم بگیری. خودمو مثال می زنم با عقاید شخصی خودم : به نظر من اونی که قراره موفق شه همزمان با کار و درسای دانشگاه و ... هم موفق می شه، اونیَم که نتونه 24 ساعتم بخونه نمی شه، برا همینم کار می کنم، می دونم کار و درس و .. بهانه های الکیه (برای من البته!)، همین پارسال اگه واقعا تلاش می کردم با وجود ترم 7 می تونستم قبول شم (حالا کاری به دلایلش ندارم) ولی کلا می دونم که فعالیت مانعی برا درس خوندنم نیست و اگه اراده کنم حتما می تونم، اگه هم نه که 2سالم بیکار بشینم تو خونه باز هیچی نمی شم ... شما هم بهتره با خودت رو راست باشی ببینی اگه سرتو خلوت کنی و از فعالیت های روزانه ت کم کنی چی می شه : آرامشت بیشتر می شه و می تونی بهتر بخونی؟ بی خیال تر می شی و بیشتر به تفریح می رسی تا درس؟ حالت کسالت و روزمرگی پیدا می کنی و بازدهیت کم می شه؟!! ... بسته به روحیات مختلف می تونه نتیجه های متفاوتی داشته باشه این تصمیم.سلام بچه ها.ممنون میشم راهنماییم کنین.لطفااااااااااا
من تو یه دو راهی گیر کردم.ازتون راهنمایی میخام.لطفا کمکم کنید
من سال پیش درسمو تموم کردم و تازه میخام شروع به خوندن کنم.از طرفی یه موقعیت کاری برام جورشده که اگه برم میانگین مطالعم حداکثر به روزی5 ساعت میرسه و تنها هدفم دانشگاهای تهرانه و جای دیگه قبول شم نمیرم.حالا به نظرتون من با این شرایط موفق میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟واحتمال قبولیم چنده؟؟؟؟؟؟؟یا اینکه بهتره از کارم بگذرم؟؟؟
اینو هیشکی نمی تونه بهت بگه باید با روحیات خودت تصمیم بگیری. خودمو مثال می زنم با عقاید شخصی خودم : به نظر من اونی که قراره موفق شه همزمان با کار و درسای دانشگاه و ... هم موفق می شه، اونیَم که نتونه 24 ساعتم بخونه نمی شه، برا همینم کار می کنم، می دونم کار و درس و .. بهانه های الکیه (برای من البته!)، همین پارسال اگه واقعا تلاش می کردم با وجود ترم 7 می تونستم قبول شم (حالا کاری به دلایلش ندارم) ولی کلا می دونم که فعالیت مانعی برا درس خوندنم نیست و اگه اراده کنم حتما می تونم، اگه هم نه که 2سالم بیکار بشینم تو خونه باز هیچی نمی شم ... شما هم بهتره با خودت رو راست باشی ببینی اگه سرتو خلوت کنی و از فعالیت های روزانه ت کم کنی چی می شه : آرامشت بیشتر می شه و می تونی بهتر بخونی؟ بی خیال تر می شی و بیشتر به تفریح می رسی تا درس؟ حالت کسالت و روزمرگی پیدا می کنی و بازدهیت کم می شه؟!! ... بسته به روحیات مختلف می تونه نتیجه های متفاوتی داشته باشه این تصمیم.
همون بالا ،سمت راست که زده دریافت کارنامه
ببخشید گزینه های این هشتی رو یادتون نیست؟!!!!
هشتی که کلا بعد از ایوان وارد بناهای ما میشه ت.و ابنیه مذهبی از زمان ایلخانیه ...ولی تو خونه ها تو همه پیمونها از هشتی یاد شده و بعد از خونه های تپه زاغه که باز تو اونها هم یجور فضاهای تفکیکی وجود داره تو الگوهای صفه ای هم بخصوص تو چهار صفه ها هشتی هست و بیشتر تو الگوهای اندرونی و بیرونی به بعد به طور واضح هشتی وجود داره ...از سده سه و چهارم تو کتاب معماری ایرانی اومده که خانه هایی با عناصر کاربردی کامل یافت شدند....!
پاسخنامه نداشت جوابش تو کارنامه بود الان برات می نویسم تو همین پست میزارم![]()
سلام دوستان......خسته نباشید
بچه ها کسی میدونه این سوالات آزمون خودسنجی و پاسخنامه رشته هنرهای ساخت ایوانخانه رو از کجا میشه دانلود کرد؟
تو سایتشون نداره![]()

ممنون دوستی....![]()
من پیدا نمیکنم میشه یه نفر لینک پاسخنامه رو بزاره .....ممنون
جواب همون ایلخانی بود، من کلا قدیمی ترین خونه ای که هشتی داشته باشه یادم بود مال دوره ایلخانی بود (حدودا سده ششم و هفتم)
سده سوم و چهارم میشه سلجوقی
اما توی معماری ایرانی نگاه کردم چیزی ننوشته بود می دونی منبع این سوال کجاست؟