مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahi bano

عضو جدید
من هم شک دارم به تعداد شرکت کننده هاش. رتبه من شد 2 ، با خودم فکر کردم سرجمع 50 نفر شرکت کرده باشن ولی وقتی دیدم 586 نفر زده شک کردم. درکل بد نیست خوبه حداقل روحیه میگیریم واسه درس خوندن.

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
خداقوت اونایی ک امتحان ایوان رو دادن.
من ندادم
بچه ها شماها ک دادین همینطوری رفتین دادین یا ی پیش زمینه ای داشتین/؟؟
ی مرور کلی رو همه درسا داشتین ک رفتین امتحان دادینبعد چطوره ینی 4 ساعت میشینی پای کامپوترتو ....
میخام ببینم برا آزمون بعدی ک میگن شهریوره چیکار کنم ک بتونم خوب امتحان بدم.
راستی سوالا همون تعداد سوالای کنکو است؟

sara 262

عضو جدید
دوستان من این روزا اصلا بازدهی خوبی ندارم واین نگرانم میکنه خیلی..:wallbash::crying2:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
6 ساعت که عالیه ...من روزی 3 ساعت درس بخونم خوشحالم میشم......فک میکنم رفتم وسط دانشگاه بهشتی نشستم و ...

ستاره جون آخه من زیاد پایه معماریم قوی نیس.6 ساعتم نصفش مال ایستائیه نصفشم مال زبان.اینارم نمیتونم از وقتشون کم کنم آخه تا میشینم پاشون سه ساعت تموم شده.بقیه درسا چی میشه خدا میدونه:D

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای جانم! یاد یه تعداد همکلاسیای دانشگاهم افتادم میدیدی استاد تهدید میانترم کرده بود بعد ما سرخوش میرفتیم سرکلاس اونا میومدن میگفتن واااای من 5دور بیشتر نتونستم بخونم :biggrin:
عزیزم از الان خودت رو با 6 ساعت خسته نکن که اونور نتونی انرزی بذاری
موفق باشی:gol:

چشم قربان:w41:

mahi bano

عضو جدید
سلام.
خداقوت اونایی ک امتحان ایوان رو دادن.
من ندادم
بچه ها شماها ک دادین همینطوری رفتین دادین یا ی پیش زمینه ای داشتین/؟؟
ی مرور کلی رو همه درسا داشتین ک رفتین امتحان دادینبعد چطوره ینی 4 ساعت میشینی پای کامپوترتو ....
میخام ببینم برا آزمون بعدی ک میگن شهریوره چیکار کنم ک بتونم خوب امتحان بدم.
راستی سوالا همون تعداد سوالای کنکو است؟

سلام دوست عزیز
من خودم بدون آمادگی قبلی رفته بودم چون قبلا کنکور داده بودم یه سری از مطالب خیلی کم یادم بود ولی همه درسها رو به جز درک بین 20 تا 30 زدم درک رو 61.67 زدم . آزمون کلا 2 ساعت بود ولی توی 4 ساعت میتونستی جواب بدی. درضمن آزمون اصلی زمانش 150 دقیقه است. تعداد سوالها با آزمون اصلی برابر بود.

Seti.Star

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان در آزمون خودسنجی ایوان خانه این چند سوال برام پیش اومد می شه شما کمک کنید جواب درستش کدومه :

1- هشتی از چه زمانی وارد معماری خانه های ایران شد ؟
2- در طراحی مجموعه اقامتی درمانی در شیراز فاکتور مهم در طراحی کدام است ؟ گزینه هاش یا دم نمیاد
مشاهده پیوست 216016
مشاهده پیوست 216017

ببخشید گزینه های این هشتی رو یادتون نیست؟!!!!
هشتی که کلا بعد از ایوان وارد بناهای ما میشه ت.و ابنیه مذهبی از زمان ایلخانیه ...ولی تو خونه ها تو همه پیمونها از هشتی یاد شده و بعد از خونه های تپه زاغه که باز تو اونها هم یجور فضاهای تفکیکی وجود داره تو الگوهای صفه ای هم بخصوص تو چهار صفه ها هشتی هست و بیشتر تو الگوهای اندرونی و بیرونی به بعد به طور واضح هشتی وجود داره ...از سده سه و چهارم تو کتاب معماری ایرانی اومده که خانه هایی با عناصر کاربردی کامل یافت شدند....!

maisam_k1

عضو جدید
سلام بچه ها.
من تو یه دو راهی گیر کردم.ازتون راهنمایی میخام.لطفا کمکم کنید
من سال پیش درسمو تموم کردم و تازه میخام شروع به خوندن کنم.از طرفی یه موقعیت کاری برام جورشده که اگه برم میانگین مطالعم حداکثر به روزی5 ساعت میرسه و تنها هدفم دانشگاهای تهرانه و جای دیگه قبول شم نمیرم.حالا به نظرتون من با این شرایط موفق میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟واحتمال قبولیم چنده؟؟؟؟؟؟؟یا اینکه بهتره از کارم بگذرم؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.لطفااااااااااا

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
تمرکز دارم ولی احساس میکنم هر جی می خونم یادم نمی مونه ..

خب پس اون درسی رو که می خوای بخونی رو تقسیم بندی کن.مثلا 10 صفحه می خوای تاریخ بخونی....این 10 صفحه رو به 5 تا بخش تقسیم کن، هر بخش 2 صفحه....2 صفحه اول و بخون...بعدش یه مرور...برو 2 صفحه بعدی...بعدش یه مرور....بعد برگرد 2 صفحه اول و دوم و مرور کن بعد برو دو صفحه سوم و الی آخر;)

saide musavi

عضو جدید
سلام بچه ها.
من سال پیش درسمو تموم کردم و تازه میخام شروع به خوندن کنم.از طرفی یه موقعیت کاری برام جورشده که اگه برم میانگین مطالعم حداکثر به روزی5 ساعت میرسه و تنها هدفم دانشگاهای تهرانه و جای دیگه قبول شم نمیرم.حالا به نظرتون من با این شرایط موفق میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟واحتمال قبولیم چنده؟؟؟؟؟؟؟یا اینکه بهتره از کارم بگذرم؟؟؟

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.
اینو هیشکی نمی تونه بهت بگه باید با روحیات خودت تصمیم بگیری. خودمو مثال می زنم با عقاید شخصی خودم : به نظر من اونی که قراره موفق شه همزمان با کار و درسای دانشگاه و ... هم موفق می شه، اونیَم که نتونه 24 ساعتم بخونه نمی شه، برا همینم کار می کنم، می دونم کار و درس و .. بهانه های الکیه (برای من البته!)، همین پارسال اگه واقعا تلاش می کردم با وجود ترم 7 می تونستم قبول شم (حالا کاری به دلایلش ندارم) ولی کلا می دونم که فعالیت مانعی برا درس خوندنم نیست و اگه اراده کنم حتما می تونم، اگه هم نه که 2سالم بیکار بشینم تو خونه باز هیچی نمی شم ... شما هم بهتره با خودت رو راست باشی ببینی اگه سرتو خلوت کنی و از فعالیت های روزانه ت کم کنی چی می شه : آرامشت بیشتر می شه و می تونی بهتر بخونی؟ بی خیال تر می شی و بیشتر به تفریح می رسی تا درس؟ حالت کسالت و روزمرگی پیدا می کنی و بازدهیت کم می شه؟!! ... بسته به روحیات مختلف می تونه نتیجه های متفاوتی داشته باشه این تصمیم.

saide musavi

عضو جدید
اینو هیشکی نمی تونه بهت بگه باید با روحیات خودت تصمیم بگیری. خودمو مثال می زنم با عقاید شخصی خودم : به نظر من اونی که قراره موفق شه همزمان با کار و درسای دانشگاه و ... هم موفق می شه، اونیَم که نتونه 24 ساعتم بخونه نمی شه، برا همینم کار می کنم، می دونم کار و درس و .. بهانه های الکیه (برای من البته!)، همین پارسال اگه واقعا تلاش می کردم با وجود ترم 7 می تونستم قبول شم (حالا کاری به دلایلش ندارم) ولی کلا می دونم که فعالیت مانعی برا درس خوندنم نیست و اگه اراده کنم حتما می تونم، اگه هم نه که 2سالم بیکار بشینم تو خونه باز هیچی نمی شم ... شما هم بهتره با خودت رو راست باشی ببینی اگه سرتو خلوت کنی و از فعالیت های روزانه ت کم کنی چی می شه : آرامشت بیشتر می شه و می تونی بهتر بخونی؟ بی خیال تر می شی و بیشتر به تفریح می رسی تا درس؟ حالت کسالت و روزمرگی پیدا می کنی و بازدهیت کم می شه؟!! ... بسته به روحیات مختلف می تونه نتیجه های متفاوتی داشته باشه این تصمیم.

واقعا ممنونم از راهنماییتون...بچه ها ممنون میشم بقیه هم نظراتشونو بگن

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
ببخشید گزینه های این هشتی رو یادتون نیست؟!!!!
هشتی که کلا بعد از ایوان وارد بناهای ما میشه ت.و ابنیه مذهبی از زمان ایلخانیه ...ولی تو خونه ها تو همه پیمونها از هشتی یاد شده و بعد از خونه های تپه زاغه که باز تو اونها هم یجور فضاهای تفکیکی وجود داره تو الگوهای صفه ای هم بخصوص تو چهار صفه ها هشتی هست و بیشتر تو الگوهای اندرونی و بیرونی به بعد به طور واضح هشتی وجود داره ...از سده سه و چهارم تو کتاب معماری ایرانی اومده که خانه هایی با عناصر کاربردی کامل یافت شدند....!

جواب همون ایلخانی بود، من کلا قدیمی ترین خونه ای که هشتی داشته باشه یادم بود مال دوره ایلخانی بود (حدودا سده ششم و هفتم)
سده سوم و چهارم میشه سلجوقی
اما توی معماری ایرانی نگاه کردم چیزی ننوشته بود می دونی منبع این سوال کجاست؟

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
سلام دوستان......خسته نباشید;)
بچه ها کسی میدونه این سوالات آزمون خودسنجی و پاسخنامه رشته هنرهای ساخت ایوانخانه رو از کجا میشه دانلود کرد؟
تو سایتشون نداره:(

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
سلام دوستان......خسته نباشید;)
بچه ها کسی میدونه این سوالات آزمون خودسنجی و پاسخنامه رشته هنرهای ساخت ایوانخانه رو از کجا میشه دانلود کرد؟
تو سایتشون نداره:(

ببخشید کیفیت عکس ها پایینه، خود سایت کیفیت پایین گذاشته بود :(
سوالات معماری :

سوالات و پاسخ نامه هنرهای ساخت :

پیوست ها

• Honarhaye Sakht.rar
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 0
  • Pasokhname Honarhaye Sakht.pdf
    156 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز

پیوست ها

• Pasokhname.pdf
    133.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

Seti.Star

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب همون ایلخانی بود، من کلا قدیمی ترین خونه ای که هشتی داشته باشه یادم بود مال دوره ایلخانی بود (حدودا سده ششم و هفتم)
سده سوم و چهارم میشه سلجوقی
اما توی معماری ایرانی نگاه کردم چیزی ننوشته بود می دونی منبع این سوال کجاست؟

تو جزوه آقای متدین نوشته شده.....اما اونجا هم از خونه یاد نکرده کلا نوشته ایجاد هشتی در ابنیه مذهبی در دوره ایلخانی و بعد در مدارس......و از مسجد ورامین یاد کرده
در مورد کتاب معماری ایرانی اون قسمتی که در مورد خانه ها نوشته که تو اردستان دیده شده !!!و توی تصویر هم از خونه چها صفه تو یزد یاد کرده که کلا هشتی ها تو این چهار صفه ها بودن

saide musavi

عضو جدید
سلام بچه ها.من تو یه دو راهی گیر کردم.ازتون راهنمایی میخام.لطفا کمکم کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا