مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام:)
خوش اومدی به اینجا، ایشالا موفق باشی:)
کتاب نمیخونی؟ این ایستایی به بیان.... کتاب خوبیه؟
من الان دارم سازه در معماریو درک و رفتارو با هم پیش میرم ولی ازشون خیلی خوشم نمیاد:razz: اولین بار که کتاب درسی دستم گرفتم آخه:)
ایستایی به زبان ساده عصر کنکاش کتاب خوبیه آلا جان
ولی به شخصه برای خوندن کتابای دکتر گلابچی (به ترتیب اهمیت که دیگه فک کنم همه میدونن چه ترتیبیه) و جزوه سروشنیا رو میخونم.
کلا عصر کنکاش برای جمعبندی خوبه و توصیه من اینه که الان که وقت کافی داریم یه کم بنیادی تر بخونیم و توی ماه های آخر به کتابای جمعبندی مراجعه کنیم.
البته بازم نظر منه:smile:

memar_lahijani

عضو جدید
سلام:)
خوش اومدی به اینجا، ایشالا موفق باشی:)
کتاب نمیخونی؟ این ایستایی به بیان.... کتاب خوبیه؟
من الان دارم سازه در معماریو درک و رفتارو با هم پیش میرم ولی ازشون خیلی خوشم نمیاد:razz: اولین بار که کتاب درسی دستم گرفتم آخه:)

سلام مرسی تو هم همینطور ، آره عزیزم خوبه . کل مفهوم ها و محاسبات ایستایی رو گفته . من نیاز دارم اول اینارو خوب بفهمم. یونی که ... خووب نخوندیم و چیزی هم یادم نمونده .

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایستایی به زبان ساده عصر کنکاش کتاب خوبیه آلا جان
ولی به شخصه برای خوندن کتابای دکتر گلابچی (به ترتیب اهمیت که دیگه فک کنم همه میدونن چه ترتیبیه) و جزوه سروشنیا رو میخونم.
کلا عصر کنکاش برای جمعبندی خوبه و توصیه من اینه که الان که وقت کافی داریم یه کم بنیادی تر بخونیم و توی ماه های آخر به کتابای جمعبندی مراجعه کنیم.
البته بازم نظر منه:smile:

سلام مرسی تو هم همینطور ، آره عزیزم خوبه . کل مفهوم ها و محاسبات ایستایی رو گفته . من نیاز دارم اول اینارو خوب بفهمم. یونی که ... خووب نخوندیم و چیزی هم یادم نمونده .

مرسی دوستان:)

امیدوارم بتونیم تا آخر کنکور اینجا در کناره هم باشیم، چون این راهنمایی ها خیلی میتونه کمک کننده باشه:)

مهديه مقدم

عضو جدید
سلام به همگی منم فک کنم بعد کنکور آزاد به جمعتون اضافه شم(با این وضی که من دارم درس میخونم خوب میشد تهرانو قبول شم اما میدونم نمی شم)،منو یادتون باشه که اعلام آمادگی کردم بعدا رام نمیدین محلم نمیزارین(تجربشو دارم میگماااااا) من بی تاپیک میشم:wallbash::d:lol:...با آرزوی قبولی همه تون:w42::w36::w23:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی منم فک کنم بعد کنکور آزاد به جمعتون اضافه شم(با این وضی که من دارم درس میخونم خوب میشد تهرانو قبول شم اما میدونم نمی شم)،منو یادتون باشه که اعلام آمادگی کردم بعدا رام نمیدین محلم نمیزارین(تجربشو دارم میگماااااا) من بی تاپیک میشم:wallbash::d:lol:...با آرزوی قبولی همه تون:w42::w36::w23:

مهندس انشاله که امسال قبول شی ،عیب نداره بعد امتحان اسکیس اگه اخرهای تابستون خواستیم بیایم راهمون ندادن میریم یک تایپک دیگه برا خودمون میزنیم اون وقت اینها را راه نمی دیم :biggrin:

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز

مهندس انشاله که امسال قبول شی ،عیب نداره بعد امتحان اسکیس اگه اخرهای تابستون خواستیم بیایم راهمون ندادن میریم یک تایپک دیگه برا خودمون میزنیم اون وقت اینها را راه نمی دیم :biggrin:
داشتیم دوستان؟

ما راه ندیم؟ این چه حرفیه

انشالا که قبول میشین و به عنوان راهنما میاین توی جمعمون

اگر هم خدا خواست که با ما سال دیگه کنکور بدین قدمتون رو چشم. خوشحال میشیم بیاین

سلام بچه ها من اومدم . :biggrin::) قرارم این بود که جزوه ایستایی و فن ساختمان روی سایت بزارم تا بقیه استفاده کنن به قولم عمل کردم . :redface:
کتاب مورد نظر ایستایی و فن ساختمانه که ناشرش مرکز معماری ایرانه . واقعا کتاب عالیه دوجلد که هر جلدش به 230 صفحه می رسه . از نظر من اول این کتاب رو مطالعه کنین بعد برین سراغ کتاب های پرفسور گلابچی .;)
این کتاب درک درست از سازه رو به صورت خلاصه همراه با نکات کلیدی تشریح کرده . یعنی کل کتاب های استاد گلابچی خلاصه شده توی این دو جلد . من اول این دو جلدت رو خوب دوسه بار مرور می کنم بعد می رم سراغ کتاب های استاد گلابچی با یک نگاه دقیق تر و جامع تر . :cry:

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من اومدم . :biggrin::) قرارم این بود که جزوه ایستایی و فن ساختمان روی سایت بزارم تا بقیه استفاده کنن به قولم عمل کردم . :redface:
کتاب مورد نظر ایستایی و فن ساختمانه که ناشرش مرکز معماری ایرانه . واقعا کتاب عالیه دوجلد که هر جلدش به 230 صفحه می رسه . از نظر من اول این کتاب رو مطالعه کنین بعد برین سراغ کتاب های پرفسور گلابچی .;)
این کتاب درک درست از سازه رو به صورت خلاصه همراه با نکات کلیدی تشریح کرده . یعنی کل کتاب های استاد گلابچی خلاصه شده توی این دو جلد . من اول این دو جلدت رو خوب دوسه بار مرور می کنم بعد می رم سراغ کتاب های استاد گلابچی با یک نگاه دقیق تر و جامع تر . :cry:
کجا گذاشتیش مهندس؟
گشتم نبود

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

دمت گرم مهندس ایول ،تشکراتم تموم شده که تشکر کنم ازتون ،به قول ایدا دسوتم خلیی مردی

داشتیم دوستان؟

ما راه ندیم؟ این چه حرفیه

انشالا که قبول میشین و به عنوان راهنما میاین توی جمعمون

اگر هم خدا خواست که با ما سال دیگه کنکور بدین قدمتون رو چشم. خوشحال میشیم بیاین

هر چی خدا بخواد ،من که اگه قبول نشم باید برم سر کار و درس بخونم ،امیدوارم اون وقت وقت کنم بیام

سلام مهندس . حجمش زیاد بود الان دارم حجمش رو میارم پایین تا توی سایت قرار دهم . یکم طول می کشه .
:smile:

اوکی پس منتظریم

ببخشید من یه مقدار عجولم
دستتون درد نکنه:gol:

دقیقا مث منی قبل اینکه بقیه پست ها را بخونم رفتم تایپک جزوه ها :biggrin:

دوستان شرمنده :redface:. نمی دونم سرعت آینترنتم پایینه یا فایل مشکل داره:( . لطف کنید یک راه آسون برای قرار دادن فایل روی سایت بهم یاد بدید . آخه برای اولین باره توی این سایت مطلب می خوام بزارم . :D لطف کنید تا سریع عکس هایی که از کتاب و جزوات گرفتم روی سایت بزارم . :D:confused:

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان شرمنده :redface:. نمی دونم سرعت آینترنتم پایینه یا فایل مشکل داره:( . لطف کنید یک راه آسون برای قرار دادن فایل روی سایت بهم یاد بدید . آخه برای اولین باره توی این سایت مطلب می خوام بزارم . :D لطف کنید تا سریع عکس هایی که از کتاب و جزوات گرفتم روی سایت بزارم . :D:confused:
حجمش چقده؟
برای آپ مشکل داری؟

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز

بچه ها یه توصیه میکنم نگید این دختره چه فضوله و اون که تو جمع مانیست هی نظر میده..........
به خدا دلم میسوزه و دوست ندارم خدای نکرده زحماتتون از بین بره.
بهتون پیشنهاد میکنم 3 کتاب پایه را اگه کلاس نمیرید حتی الامکان از روی کتاب بخونید. چون این کتابا متاسفانه خودشون کلی ایراد دارن و کتابایی که از روی اونها خلاصه میشن اون غلطا را دارن مضاف بر اینکه یه سری غلط هم مال خود خلاصه هاست. برای شمایی که داری از صفر شروع میکنید و کسی نیست که غلطها را براتون بگیره این مشکل ساز میشه.
علاوه بر این سوالهای فن کتاب محوره و سعی کنید تا جایی که امکان داره با ادبیات کتابها آشنا باشید. از ما گفتن بود. تصمیم با خودتونه.
موفق باشید

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
868 مگابایته ف خانم مهندس آگه روش قرار دادن فایل توی سایت رو بهم یاد بدی ممنونم . :D
:eek:
باید چند تیکه ش کنی مهندس. بعد آپ کنی
من معمولا فایلایی که حجمشون زیاده یکی از این 2 جا آپ میکنم
http://upload.tehran98.com/upme/index.php
http://uploadboy.com/
البته ممکنه دوستان جاهای دیگه ای آپ کنن

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه توصیه میکنم نگید این دختره چه فضوله و اون که تو جمع مانیست هی نظر میده..........
به خدا دلم میسوزه و دوست ندارم خدای نکرده زحماتتون از بین بره.
بهتون پیشنهاد میکنم 3 کتاب پایه را اگه کلاس نمیرید حتی الامکان از روی کتاب بخونید. چون این کتابا متاسفانه خودشون کلی ایراد دارن و کتابایی که از روی اونها خلاصه میشن اون غلطا را دارن مضاف بر اینکه یه سری غلط هم مال خود خلاصه هاست. برای شمایی که داری از صفر شروع میکنید و کسی نیست که غلطها را براتون بگیره این مشکل ساز میشه.
علاوه بر این سوالهای فن کتاب محوره و سعی کنید تا جایی که امکان داره با ادبیات کتابها آشنا باشید. از ما گفتن بود. تصمیم با خودتونه.
موفق باشید

قاصدک جان این چه حرفیه، خوب میکنی که راهنمایی میکنی عزیزم،
بخدا من که خیلی خوشحال میشم چون واقعا صفرم و دلم میخواد تجربه های همرو بشنوم بعد با توجه به شناختی که از خودم دارم یه راه مناسب پیدا کنم.
توروخدا همیشه بیا اینجا:) اعتماد به نفس میگیرم ازت:)

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
868 مگابایته ف خانم مهندس آگه روش قرار دادن فایل توی سایت رو بهم یاد بدی ممنونم . :D

آپلود این حجم فایل کار راحتی نیست!
yoolia که گفت باید چند پارت کنید ولی بازم دشواره
حجم عکس رو اگر کمتر کنیدآپلود هم مشکلات کمتری خواهد داشت

من شخصا از لطفتون خیلی تشکر میکنم
سایتهای آپلودی مثل persiangigو mediafire فضای زیادی به کاربر میدن البته باید ثبت نام کنید

Omid_Mehraz

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

سلام مهندس جان
از این نرم افزار FILEminimizer Pictures می تونی استفاده کنی که حجم عکس هات رو پایین بیاری و راحت آپلود کنی

لینک دانلود نرم افزار

آخرین ویرایش:

shamira

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خوش اومدی:)
منم زبانم خیلی ضعیفه الان یه هفته است شرو کردم، اینقد زبانم مزخرفه که از لغتای دبیرستان شرو کردم:D خدارو شکر زود تموم شد اونا الان دارم 504 رو میخونم:)

من 504 رو از رو فلش کارت میخونم با مثالاش، بعد با سایتی که یولیا جان گفت تمرین میکنم هروزم هم لغتارو با همین سایت مرور میکنم، خیلی سایت جذابی هست برام:D
پیشنهادم به تو همینه، اگه خیلی ضعیفی الان لغتای دبیرستانو یه نیگا کن چون با یادآوریشون یکم اعتماد به نفس میگیری بعد 504 رو شرو کن، با همین سایت memrise پیش بری خیلی خوبه، من الان درس 9 هستم و خیلی خوشحال هستم:D
موفق باشی:)
بازم بیا اینجا یه گزارش کار بده ببینیم چیکار کردی:)

ممنون از راهنماییتون. من نمیتونم تو این سایت عضو بشم میشه بهم کمک کنین؟

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از راهنماییتون. من نمیتونم تو این سایت عضو بشم میشه بهم کمک کنین؟

چرا نمیتونی؟ مشکلت چیه؟
یکم صبر کن یکی از بچه ها یه فایل راهنمایی گذاشته اون اولای تاپیک پیدا میکنم برات میزارمش الان:)

shamira

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا نمیتونی؟ مشکلت چیه؟
یکم صبر کن یکی از بچه ها یه فایل راهنمایی گذاشته اون اولای تاپیک پیدا میکنم برات میزارمش الان:)

من عضو شدم. حالا باید تو قسمت
Dictionaries فارسی رو انتخاب کنم. وکلماتو حفظ کنم درسته؟ شرمنده من این قد سوال میپرسم.

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
Dictionaries فارسی رو انتخاب کنم. وکلماتو حفظ کنم درسته؟ شرمنده من این قد سوال میپرسم.

ببین من اون پست پیدا نکردم، فرزانه جون زحمت کشیده بود یه فایل پی دی اف درست کرده بود تو همین تاپیک گذاشته اگه پیداش کنی خیلی خوب توضیح داده.
حالا که عضو شدی آره باید یه cours انتخاب کنی همون درس، بعد استارتو که بزنی اون درس برات ثبت میشه
اگه اسم منو دیدی ala. منو اد کن بعد بیا تو پیجم تو coursam نیگا کن اونجا میبینی من چه درسایی رو دارم.
چقد بد توضیح دادام ببخشید:redface:

عزیزم خوب میکنی سوال میپرسی، ما اینجا یه جمع دوستانه هستیم که میخوایم به هم کمک کنیم:)

آخرین ویرایش:

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه عزیزم این نیست فک کنم
بالا brows رو بزن > توی سرچش اسم کتابی که میخوای مثلا 504 رو تایپ کن برات میاره
علاوه بر این خودت میتونی برای خودت درس ایجاد کنی. توی صفحه 18 پست 174 آموزششو گذاشتن یکی از دوستان;)

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه عزیزم این نیست فک کنم
بالا brows رو بزن > توی سرچش اسم کتابی که میخوای مثلا 504 رو تایپ کن برات میاره
علاوه بر این خودت میتونی برای خودت درس ایجاد کنی. توی صفحه 18 پست 174 آموزششو گذاشتن یکی از دوستان;)

درسته:)
اونجا که نوشته ای اسپیک باید یه زبان انتخاب کنه، پرشینو که انتخاب کنه همه کورسای فارسی رو میاره و میتونه هر درسی که میخواد انتخاب کنه.

Rto0R

عضو جدید
سلام بچه ها امیدوارم حال همتون خوب باشه. میخواستم باهاتون مشورت کنم ببینم به نظر شما من که بهمن 94 کنکور ارشد دارم و از لحاظ درسی هم شاید متوسطم از کی شروع به خوندن کنم ؟؟ (دانشگاه آزادم نمی خوام برم) به نظرتون ثبت نام تو پارسه یا ماهان کمکم میکنه بعدم منابع ارشد سال 94 واسه رشته معماری تغییر میکنه؟ مرسی از شما

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها امیدوارم حال همتون خوب باشه. میخواستم باهاتون مشورت کنم ببینم به نظر شما من که بهمن 94 کنکور ارشد دارم و از لحاظ درسی هم شاید متوسطم از کی شروع به خوندن کنم ؟؟ (دانشگاه آزادم نمی خوام برم) به نظرتون ثبت نام تو پارسه یا ماهان کمکم میکنه بعدم منابع ارشد سال 94 واسه رشته معماری تغییر میکنه؟ مرسی از شما
سلام
بستگی به خودت داره
مثلا من آدمی نیستم که خیلی بتونم درس بخونم. بخاطر همین فکر میکنم الانم دیر شروع کردم....
چون هم پایه م ضعیفه هم آدم استرسی هستم. علاوه بر اینا من نمیتونم مث بعضیا 10 ساعت درس بخونم....
نهایت 3-5 ساعت
اگه من جات بودم زبانو شروع میکردم و کتابای مرجع رو یکی یکی استارت میزدم. بصورت روزنامه وار. ماهی یکی مثلا

بچه ها شکر خدا امروز یه درس از 504 خوندم با 15 صفحه فیزیک2 . انشا الله فردا بیشتر میشه :)
سلام
انشالا دوست عزیز
منم در همین حدود میخونم. امیدوارم منم بتونم بیشتر بخونم

آخرین ویرایش:

parinush

عضو جدید
میدونم به اینجا ربطی نداره،اما کمک:(

بچه ها نمونه فرهنگسرای کودک میخوام

چ خارجی چ داخلی

:cry:

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها شکر خدا امروز یه درس از 504 خوندم با 15 صفحه فیزیک2 . انشا الله فردا بیشتر میشه :)

خوشبحالت:D من هر کار کردم نتونستم از کتابای فیزیک چیزی بخونم، خیلی لوسن آخه:confused:
من روزی یه درس از 504 میخونم، دارم کتاب سازه در معماریو با اون یکی چی بود ممممم اهان درک و رفتارو با هم پیش میرم اونم فقط روخونی ها:ِD

من این ترم زبان عمومی دارم امروز از استادمون پرسیدم گفتم 504 رو دارم میخونم برا ارشد شما چه پیشنهادی دارین گفت روزی هرچقد که میخونی بخون، هرجور که میفهمی فقط هر روز لغتای روز قبلو مرور کن و بعد هر 10 یا 7 روز هم همه لغتارو مرور کن.
به قول معروف زبان مثله خاکشیره، باید هی همش زد:D گفتم حواستون باشه مرور رو فراموش نکنید:)
موفق باشی:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا