مرید دکتر گلابچی
عضو جدید
سلام دوستان عزیز ببخشید اسپم میذارم
یه سوال آیا میشه ارشد معماری دانشگاه آزاد رو همزمان با ارشد مدیریت پروژه سراسری خوند؟
یه سوال آیا میشه ارشد معماری دانشگاه آزاد رو همزمان با ارشد مدیریت پروژه سراسری خوند؟
سلام دوستان عزیز ببخشید اسپم میذارم
دوست عزیز اینترنتیشو ثبت نام کنید خب به نظر من اصلا امتحان حضوری ثبت نام کردن نه ارزش پول اضافه ای که میگیرنو داره نه ارزشو تایم ادم که تو رفت و امد تلف شهسلام بچه ها شما همتون میخاید ازمونای مرکزو شرکت کنید؟ چجوریاست؟
فک کنم فقط مرکزو اکادمیو ایوان ازموناشون خوبه ... اینا هیچکدوم نمایندگی ندارن تو همدان چی کار کنم ب نطرتون؟ اگه میشه راهنماییم کنین بدجوری موندم![]()
سلام از کدوم منبع شما میگید؟نخیرررررر....نمیشه.
بابا باز شماها ی بارو تونستین امتحان بدید...
من تا حالا موفق نشدم هیچ کدوم ار آزمونارو شرکت کنم.
قبلیارو ثبت نام کرده بودم ولی نشد ک امتحان بدم
این یکی ک اسن نشد ثبت نام کنم.![]()
وقتی خانومها مهربان میشوند ....شک نکن ک چیزی در پس پرده خفته است...![]()
بله پاسخ تمام سوالات تشریحی نیس و کلیدیه . ولی آخر کتاب پاسخ تشریحی سالهای 89 تا 92 رو گداشته .ستار میدونم ی بار گذاشتی فهرستشو اینارو..الان سوالی ک هس یادمه گفته بودید ک پاسخ ها تشریحی نیس در کتابش؟آیا درسته؟
تو جزوه ای ک در با شگا هس فک کنم جوابها تشریحی باشن.
لطفن ی کی کمک کنه.
ممنون.
این رو دیدی آرزو؟من خودم دانلودش نکردم.آره ولی اگه من پسر بودم!!!!!!
بچه ها من کجا می تونم سوالای کنکور سالای قبل و دانلود کنم.یکی از بچه ها لینک دادن ولی کیفیتش زیاد خوب نیس.....یه جورایی تاره....منم چشام آستیگماته.....بدتر میشه!ترجیحا کلیدم داشته باشه
خب اره درست میگین ولی خب حضور تو شرایط ازمون و حال و هواش ی چیز دیگس ولی چاره ای نیس این ک گفتین بهترین راهه هر چی فکر میکنم مرسیدوست عزیز اینترنتیشو ثبت نام کنید خب به نظر من اصلا امتحان حضوری ثبت نام کردن نه ارزش پول اضافه ای که میگیرنو داره نه ارزشو تایم ادم که تو رفت و امد تلف شه
سلام.خب اره درست میگین ولی خب حضور تو شرایط ازمون و حال و هواش ی چیز دیگس ولی چاره ای نیس این ک گفتین بهترین راهه هر چی فکر میکنم مرسی![]()
بجه ها آیا میدانستید treat علاوه بر معانی رایج دیگر...یکی از معانیش مهمان کردن هم هس.
درس 2.504.لغت 12.نمونه b
EX:1.she treated him to lunch.
2.dont worry about the cost ,i will treat you.
بچه ها که مطمین هستش جزوه متدین که باید بخونیم کدومه ممنون میشم لینک را بده دانلود کنیم من چند تامتدین قبلا دانلود کردم میخواستم ببینم کدومه ؟؟؟؟؟/ میخوام پرینت بگیرم لطفا کمک کنید
دوست عزیز میشه منبع جوابتو رو بگی؟نخیرررررر....نمیشه.
دوستان کتاب هنر در گذر زمان هلن گاردنر بایستی بخونیمیش؟
سلام گفته ozra69 شدیدا تصدیق میشه اولویت با منابع دست اولدوست عزیز این قدر منابع درجه اول هست که این که شما میگید درجه بعد میفته فعلا اصلی ها را بخون و مسلط شو بعدش درباره این حرف بزنیم
نه من همراه کتاب اصلی کتاتبای کنکاش رو میخونم....هرچند وقت زیادی ازم میگیره....ولی چون تو کنکاش بعضی چیزا هستن که تو کتاب اصلی ننوشته و برعکس...پس نمیشه با یکی خوند و با اون یکی مرور کرد.....البته جزوه هنوز نمیخونم ولی فرصت کنم حتتتما میرم درمیارم که بد جور جزوه لازمم....سلام ،بچه ها به نظرتون وقتی کتابای اصلی رو تموم کردیم جزوش رو بخونیم یاباهم .مثلا تاریخ معاصر غرب رو که خوندم عصر کنکاشو بعدش بخونم یا نه اخرا بخونم ؟
ای بابا نه میشه برات پی ام خصوصی فرستاد نه تو پروفایلت چیزی نوشت .....آمریکایی احیانا؟؟اطلاعات سری داری؟؟بخشکی شانس..................ازمون مرکز معماری پرید..............................
بچه ها چرا شما همش شکلکای خوجگل میذارین؟......مال من همش تکراریه![]()
والا واسه تنظیم که همه فیزیک 2 قیابکلو رو توصیه میکنن...مکانیکی سلطان دوست رو ندیدم ولی شنیدم مهمه....الکتریکی هم من فیزیک 1 قیابکلو رو سراغ دارم...سلام به همگی
بچه ها جونی شما که انقدر خوبید منو ی راهنمایی میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه تاسیسات مکانیکی و الکتریکی چه کتابایی مهمه؟
و همچنین تنظیم شرایط
منبع زیاد و طولانی نمیخوام
واسه مکانیکی کتاب سلطاندوست رو بخونم کافیه؟
کدوم یکی از کتابای خانم قبایکلو مهمه و باید حتما خوندش؟
آهان راستی اگه جزوه ی خوب هم سراغ دارید ممنون میشم بهم بگید
مرسیییییییییییی یه عالمه
یه چیزی هم بگم در مورد یادگیری لغات زبان من روش تیک ایت(8) رو چند وقتیه پیش گرفتم و واقعا موثر بوده و شدیدا توصیه میکنم این روش رو (اگه کسی توضیح خواست در خدمتم)![]()
خدا نکنه....خواهس میسهفدات شم...میسی
![]()
سلام دوستان،
به من از مرکز معماری زنگ نزدن، خودم بهشون زنگ زدم متوجه شدم با همون یوزر پس قبلی می شد امتحان داد و نیاز به ثبت نام دوباره نیست
پس اگه دفعه ی قبل ثبت نام کرده بودین با همون یوزر می تونین وارد شین و امتحان بدین
تورو خدا؟؟؟؟یعنی امکانش هست من که برا آزمون اولش ثبت نام کرده بودم برا آزمون فرداشم بدون ثبت نام شرکت کنم؟!!
تصمیم گرفته بودم چنتا از آزمونای مرکز و ثبت نام کنم،اگه فردا نتونم آزمون رایگانشو شرکت کنم از تصمیم منصرف میشم
![]()
سلام دوستان،
به من از مرکز معماری زنگ نزدن، خودم بهشون زنگ زدم متوجه شدم با همون یوزر پس قبلی می شد امتحان داد و نیاز به ثبت نام دوباره نیست
پس اگه دفعه ی قبل ثبت نام کرده بودین با همون یوزر می تونین وارد شین و امتحان بدین
تورو خدا؟؟؟؟یعنی امکانش هست من که برا آزمون اولش ثبت نام کرده بودم برا آزمون فرداشم بدون ثبت نام شرکت کنم؟!!
تصمیم گرفته بودم چنتا از آزمونای مرکز و ثبت نام کنم،اگه فردا نتونم آزمون رایگانشو شرکت کنم از تصمیم منصرف میشم
![]()
اگه واسه دفعه ی قبل بوزر پس گرفته بودی، با همون میتونی امتحان بدی![]()