مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستم شاید این کتاب کمکت کن من خودم نمونه پروپوزال نداشتم وگرنه برات میذاشتم
کتاب: پایان نامه،رساله،پروژه پژوهشی و مقاله علمی (سید جمال الدین طبیبی-محمدرضا ملکی - بهرام دلگشایی )
سلام دوستان اینجا کسی هست تو مفطع کارشناسی ارشد باشه؟؟؟
من واقعه دنبال یه پروپوزال واسه درس روشهای تحقیق میردم کسی داره کمکم کنه؟؟

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://uplod.ir/myzuecu88k5a/dr-jabedar.rar.htm

پرفسور جبه دار استاد برجسته و چهره ماندگار علمی کشور که سالها در طراحی سوالات کنکور کارشناسی و دکترا رشته برق با سازمان سنجش
همکاری داشته نحوه طراحی سوالات کنکور کارشناسی ارشد را در این فایل صوتی تشریح کرده است

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز ...
کسی میدونی احتمال برگزاری معماری چه روزی ؟
16 یا 17 یا 18 ... ؟!:)
بعد تکنولوژی معماری قبل معماری یا بعد اووون ؟ :)

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز ...
کسی میدونی احتمال برگزاری معماری چه روزی ؟
16 یا 17 یا 18 ... ؟!:)
بعد تکنولوژی معماری قبل معماری یا بعد اووون ؟ :)

احتمالا 17 - 18 !!! اول تکنو بعد معماری پارسال که اینجوری بود...

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

زندگی زیباست ...

و هر روزش آغازی دوباره

برای استفاده از فرصت ها و جبران گذشته..

زندگی زیباست ...

به سادگی و لطافت شبنمی نشسته بر برگی سبز ...
و با اندکی زبری به زبری حاشیه های برگ رُز ....
و اما با دور نمایی زیبا و فراموش نشدنی
با صحنه های رنگارنگ و دل نشینش ...
بی سایه .. بی غم
و با اندکی پستی و بلندی ...

کسی چه می داند ؟
همیشه انگونه که میخواهیم نیست ...
و هرچه میخواهیم به دست نمی آید ...
هجران ها هم حکمتی دارند ..
اما زندگی همچنان زیباست ..

می توان خاطراتی خوب در ذهن حک کرد

و باقی را دور ریخت ....
یاد و خاطره زیبایی های زندگی تا پایان عمر نشاط و سرزندگی به دنبال دارد
پاییز را هم می توان زیبا دید

نگو خزان است و زردی ..
اتفاقات هم حکمت خاص خود را دارند ..
همانطور که شاخه های خشک مجموع صدای دل نشین ِ قدم هایمان رامی سازند...

خش خش برگ ها هم زیباست

اگر بخواهیم..

مشکل همیشه هست . نگاه ماست که به آن قیمت و تخفیف می دهد
باید دید و نگرش عوض شود
نگاه کردن از قابی دیگر به زندگی هم جذابیت و سودمندی اثر بخشی را
برایمان به ارمغان می آورد
این راهی ست برای غلبه بر مشکلات و نهایت پیروزی و شادکامی
گاه باید مسیر خود را عوض کنیم
همیشه یک راه پاسخگو نیست
جرئت انتخاب روشی جدید را داشته باشیم
شاید اینگونه پیروز شدیم ...
راه های حل مشکلات زیاد است و
همه کلیدی به دستمان خواهند داد
و البته به شرط آن که ریسمان امید و هدفهایمان
گسیخته نشود ...
بپذیریم که مسئول اعمالمان خودمان هستیم
و خالق ِ یکتا, بی حساب و کتابما را رها نخواهد کرد
و نظاره گر و دست گیر ما ست
تنهایمان نمیگذارد
چه در سختی
و چه شادی
و بدانیم هرچه انجام میدهیم ثبت خواهد شد ..
و خوبی و نیکی کردن را فراموش نکنیم..
آری اینگونه است رسیدن به اوج ..
باید بخواهیم
نهراسیم
بتوانیم
ببینیم
تلاش کنیم

فردا را بخواهیم
از گذشته به جز تجربیاتش ما بقی را دور ریزیم
آری
زندگی با همه سختی ها و مشکلاتش

باز هم زیباست
رنگارنگ و شیرین
همچون ...

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالات جدید فنی !!!!

سوال ها رو از جزوه های متفاوتی در آوردم.

1.گنبد تولوس چه وجه تمایزی با سایر گنبد ها دارد؟(جزوه سینا شریفی)
2.برای افزایش مقاومت برشی در تیر لانه زنبوری ، چه تمهیداتی رو ارائه می دین؟(علی عسگری-تنش خمشی سروش نیا و....)
3.برای افزایش مقاومت سازه های پر شده از باد در مقابل تنش خمشی چه کاریهایی لازم است؟(پنئوماتیک خانه عمران)
4.شرط تعادل دیوار باربر در چیست؟{نیروها}(دیوار باربر خانه عمران)
5.سقف های {تیرچه بلوک-دال ساده-دال ساده با تیر-دال وافل -ایزواستاتیک-وافل با برشگیر} را به ترتیب تحمل در برابر نیروهای جانبی و ثقلی مرتب کنید.از زیاد به کم(سروش نیا و شریفی وطباطبایی و ...)
6.حلقه بتنی یا فولادی یا ترکیبی این دو که دور سازه های متکی بر هوا و کش بستی هستند ،عمدتا از چه نوع می باشند؟کششی یا فشاری؟چه تنش هایی تحمل می کنند؟
(پنئوماتیک و کش بستی خانه عمران)
7.در سازه های پر شده از هوا ، فشار منفی قابل استفادست؟
(پنئوماتیک خانه عمران)
8.مدول مقطع در تنش خمشی به چه معناست؟(
تنش خمشی سروش نیا)

دوستان همکاری کنن تا در دو عالم رستگار شوند!
خانم عارفه شرکت نمی کنین؟

آخرین ویرایش:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوالات جدید فنی !!!!

1.گنبد تولوس چه وجه تمایزی با سایر گنبد ها دارد؟(جزوه سینا شریفی) گنبد گنبد دیگه مهم نیته
2.برای افزایش مقاومت برشی در تیر لانه زنبوری ، چه تمهیداتی رو ارائه می دین؟(علی عسگری-تنش خمشی سروش نیا و....) در انتهای تیر دو تا پلیت که چند تا از این خونه های زنبوری رو هم پوشش میده میزارن
3.برای افزایش مقاومت سازه های پر شده از باد در مقابل تنش خمشی چه کاریهایی لازم است؟(پنئوماتیک خانه عمران) استفاده از کابل .....استفاده از چند سازه که به صورت تیر در کنار هم قرار گرفتن افزایش فشار داخلی نسبت به فشار خارجی
4.شرط تعادل دیوار باربر در چیست؟{نیروها}(دیوار باربر خانه عمران) افزایش ضخامت از بالا به پایین و استفاده از اشکال ل شکل و خود ایستا و هر 9 متر یک پایه در دیوار درست کردن و .....
5.سقف های {---} را به ترتیب تحمل در برابر نیروهای جانبی و ثقلی مرتب کنید.از زیاد به کم(سروش نیا و شریفی وطباطبایی و ...)
ایزواستاتیک-وافل با برشگیر-تیرچه بلوک-دال وافل دال ساده با تیر-دال ساده..........طاق ضربی
6.حلقه بتنی یا فولادی یا ترکیبی این دو که دور سازه های متکی بر هوا و کش بستی هستند ،عمدتا از چه نوع می باشند؟کششی یا فشاری؟چه تنش هایی تحمل می کنند؟
(پنئوماتیک و کش بستی خانه عمران)فشاری -تنش بستگی به نوع سازه داره بیشتر برشی فک کنم
(پنئوماتیک خانه عمران پر شده که فشار منفی نمیشه !!!!!!!!!!!!11
تنش خمشی سروش نیا)
مدول وسط تیر که به صورت عرضی برش خورده باشد

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالات جدید فنی !!!!

1.گنبد تولوس چه وجه تمایزی با سایر گنبد ها دارد؟(جزوه سینا شریفی):surprised:
2.برای افزایش مقاومت برشی در تیر لانه زنبوری ، چه تمهیداتی رو ارائه می دین؟(علی عسگری-تنش خمشی سروش نیا و....)
3.برای افزایش مقاومت سازه های پر شده از باد در مقابل تنش خمشی چه کاریهایی لازم است؟(پنئوماتیک خانه عمران)بار متمرکز نذاریم...فشار داخلشو زیاد کنیم...:huh:
4.شرط تعادل دیوار باربر در چیست؟{نیروها}(دیوار باربر خانه عمران)اینه که برآیند نیروهای ثقلی وارد بر دیوار بیوفته داخل یک سوم میانی مقطع پایینی دیوار
5.سقف های {تیرچه بلوک-دال ساده-دال ساده با تیر-دال وافل -ایزواستاتیک-وافل با برشگیر} را به ترتیب تحمل در برابر نیروهای جانبی و ثقلی مرتب کنید.از زیاد به کم(سروش نیا و شریفی وطباطبایی و ...) ایزواستاتیک>وافل با برشگیر>دال وافل>دال ساده با تیر >تیرچه بلوک>دال ساده
(پنئوماتیک و کش بستی خانه عمران) حلقه فشاری ار بتن مسلح که قسمت فولادی تنش خمشی رو تحمل میکنه
(پنئوماتیک خانه عمران) بله به این صورت که p0>p2>p1که p0 فشار هوا p2فشار داخل فضا p1فشار داخل سازه پر شده از هواست
تنش خمشی سروش نیا)هموس شکل سطح مقطع؟؟؟

سوال اول از کدو جزوه شریفیه؟!

منامنا

عضو جدید
مهندسای گرام میشه یه کتاب یا جزوه تست خوب و قوی و جامع برا درس فنی معرفی کنین؟

منامنا

عضو جدید
کتاب فن و ایستایی مجتبی فاطمی هم خوبه خلاصه م هست
منظورتون تستاشه؟
چون من کتاب درسیشو دارم و خیلیم خوبه ولی الان دنبال تستم، تستشم مثل کتابای توضیحیش خوبه؟ جامعه؟ منظورم اینه که علاوه بر ایستایی همه مطالب فنو پوشش میده؟

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورتون تستاشه؟
چون من کتاب درسیشو دارم و خیلیم خوبه ولی الان دنبال تستم، تستشم مثل کتابای توضیحیش خوبه؟ جامعه؟ منظورم اینه که علاوه بر ایستایی همه مطالب فنو پوشش میده؟

من نگرفتم یکی از دوستام تعریفشو میکرد فکر کنم همونیه که خودتون دارین مگه تست نداره تو همون؟؟؟

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورتون تستاشه؟

من خودم بانک تست راهیان ارشد گرفتم همه مطالبم پوشش میده بد نیست اونم

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان خسته نباشید

سازمان سنجش آموزش کشور قراره روز 5 شنبه 92/10/19 یه دوره کلاس آموزش رایگان گرامر برگزار بکنه

دوستانی که رفتن شرکت کردند لطفا بیان اینجا و به ما هم اون چیزایی رو که یاد گرفتند آموزش بدند من که

زبانم صفرههههههههه:cry: حداقل اینجوری شاید با جواب دادن 5 سوال گرامر بتونم یه درصدی رو بزنم

اینم لینک خبر:

http://www.unp.ir/news/university/master/41336

Ay-ta..kin

عضو جدید
سلام دوست عزیز.
منم تازه میخوام شروع کنم اما خیلی سر در گمم. وقتی لیست اینهمه منابع رو میبینم مایوس میشم...چه کنیم واسه خوندن گروهی از کجا شروع کنیم؟؟؟؟ اول منابع اصلیا رو؟؟؟؟آری؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخ ها

1.گنبد تولوس چه وجه تمایزی با سایر گنبد ها دارد؟(جزوه سینا شریفی)توانایی مقابله با نیروهای افقی رو داره.
2.برای افزایش مقاومت برشی در تیر لانه زنبوری ، چه تمهیداتی رو ارائه می دین؟(علی عسگری-تنش خمشی سروش نیا و....)پلیت برشگیر به جان تیر جوش می دن.این عکس واسه نشون دادن برشگیره وگرنه غلط جوش دادنش مدنظر نیست و عکس پایینیش بی ربطه.

3.برای افزایش مقاومت سازه های پر شده از باد در مقابل تنش خمشی چه کاریهایی لازم است؟(پنئوماتیک خانه عمران)افزایش ممان اینرسی ix و استفاده از کابل روی آن
4.شرط تعادل دیوار باربر در چیست؟{نیروها}(دیوار باربر خانه عمران)برآیند نیروهای افقی و قائم در یک سوم تراز پایین داخل دیوار وارد بشه.
5.سقف های {تیرچه بلوک-دال ساده-دال ساده با تیر-دال وافل -ایزواستاتیک-وافل با برشگیر} را به ترتیب تحمل در برابر نیروهای جانبی و ثقلی مرتب کنید.از زیاد به کم(سروش نیا و شریفی وطباطبایی و ...)ایزواستاتیک-وافل بل برشگیر - وافل - دال ساده با تیر - دال ساده - تیرچه بلوک
(پنئوماتیک و کش بستی خانه عمران)فشاری و تحمل تنشهای خمشی و فشاری و ... بر عهده آن هاست.
(پنئوماتیک خانه عمران)بله!آمفی تئاتر mebac floating theater نمونه این مزیت استواین سازه 3 لوله پر شده از هوا داره و رو اون سازه هوا پرشده قرار داده شده و نشان می ده فشار منفی هم قابل استفادست.
8.مدول مقطع در تنش خمشی به چه معناست؟(تنش خمشی سروش نیا)نسبت ممان اینرسی به H (نصف ارتفاع موثر در مرکز)

آز پاسخ دهندگان گرامی تشکر ویژه ای دارم!
:w40::w40::w40:

آخرین ویرایش:

Ay-ta..kin

عضو جدید
سلام نیمای عزیز
من تازه عضو شدم.خیلی از بحث ها رو خوندم.لیست منابعی که بچه ها گذاشتن رو خوندم، وحشت کردم.
من تازه میخوام واسه کنکور 93 شروع کنم.و چون کارشناسیمو از ازاد گرفتم حالا باید خیلی تلاش کنم تا دولتی قبول بشم.میدونین که ازاد هیچی یاد نمیدن.
الان واقعا نمیدونم برای اینکه وقتم تلف نشه وبه احتمال زیاد کلاس نتونم برم و بیهوده خونی نکنم،دقیقا از کجا شروع کنم. اول چیا رو بخونم؟ میشه راهنمایی لطفا......سپاااااااااااااااس

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام نیمای عزیز
من تازه عضو شدم.خیلی از بحث ها رو خوندم.لیست منابعی که بچه ها گذاشتن رو خوندم، وحشت کردم.
من تازه میخوام واسه کنکور 93 شروع کنم.و چون کارشناسیمو از ازاد گرفتم حالا باید خیلی تلاش کنم تا دولتی قبول بشم.میدونین که ازاد هیچی یاد نمیدن.
الان واقعا نمیدونم برای اینکه وقتم تلف نشه وبه احتمال زیاد کلاس نتونم برم و بیهوده خونی نکنم،دقیقا از کجا شروع کنم. اول چیا رو بخونم؟ میشه راهنمایی لطفا......سپاااااااااااااااس
والا تو سراسری هم چیز خاصی نمی گن!هر کس باید واسه خودش بخونه.من تو مدت قبل کنکور بیشتر دروس رو یاد گرفتم!
با سیلابس یکی از مراکز کنکور شروع کن، تست های جند سال قبل رو هم بزن.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال تاریخ!!
/
/
1.سه بنا که پلان آتشکده دارند عبارتند از گنبد تاج الملک و مسجد ........... و بقعه ..............
2.دو بنا که در ظاهر 4 ایوانی هستند ولی در واقعیت یک ایوانی بوده و اون 3 تای دیگه درآیگاه محسوب می شوند ............و..............
3.این بنا دارای عمارت چینی خانه می باشد....................
4.چند تا کاخ آپادانا داریم و کجا؟
5.اولین پایتخت ایران .............. می باشد .
6.محراب اولجایتو کار کیست ؟
7.سه معمار معروف سبک اصفهانی.........و...........و.......... می باشند.
8.سه کار جهت مشخص کردن جهت قبله در مساجد..........و...........و.............است.
9.سه کار مهم داریوش پس از مرگ کوروش..........و...........و.............است.
10.تونگه چیست؟

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال تاریخ!!
/
/
1.سه بنا که پلان آتشکده دارند عبارتند از گنبد تاج الملک و مسجد یزدخواست -بروجرد و بقعه امیر اسماعیل سامانی درب امام
2.دو بنا که در ظاهر 4 ایوانی هستند ولی در واقعیت یک ایوانی بوده و اون 3 تای دیگه درآیگاه محسوب می شوند
مسجد جامع قزوین وامیر چخماق
3.این بنا دارای عمارت چینی خانه می باشد.
شیخ صفی الدین
2 تا - تو پاسارگاد و تخت جمشید
5.اولین پایتخت ایران .
شیراز(تخت جمشید)؟؟یا ایلام؟؟. می باشد .
7.سه معمار معروف سبک اصفهانی.
محمود اصفهانی.و.رضا عباسی (که هنرمند بوده).و.......... می باشند.
8.سه کار جهت مشخص کردن جهت قبله در مساجد
ایوان منتهی به گنبدخانه.و.مناره زوجی ورنگی کردن گنبدو مرتفع کردن گنبد اصلی است.
10.تونگه چیست؟

اینم جوابای من

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سوال تاریخ!!
/
/
1.سه بنا که پلان آتشکده دارند عبارتند از گنبد تاج الملک و مسجد ....والا مسجد چند تا بوده ک پلان آتشکده داشتن یکیش یزدخواست یکی مسجد دامغان....... و بقعه .........مرور نکردم نمیدونم.....
2.دو بنا که در ظاهر 4 ایوانی هستند ولی در واقعیت یک ایوانی بوده و اون 3 تای دیگه درآیگاه محسوب می شوند .......میرچخماق یزد .....و.........مسجد ورامین.....
3.این بنا دارای عمارت چینی خانه می باشد....4 گزینه ای میدادی راخت ج میدادم...فکر میکنم شیخ صفی بود...همون ک یه حیاط بزرگ داشت یه باغچه داشت...اونه................
4.چند تا کاخ آپادانا داریم و کجا؟ نمیدونم والا از 2 تا بیشتر یا نه اما دو تاشو میدونم...یکی توی کاخ شوش ک ماله داریوش بوده...یکی هم مال تخت جمشید و
5.اولین پایتخت ایران .......اولین پایتخت رسمیه ایران هگمتانه دوره مادها بوده....... می باشد .
6.محراب اولجایتو کار کیست ؟ یادم نی...ماله فکر کنم دوره ایلخانی بوده...
7.سه معمار معروف سبک اصفهانی....علی اکبر اصفهانی.....و....محمد رضا اصفهانی.......و.......... می باشند.میدونم یکی مسجد امام رو طراحی کرد یکیشون شیخ لطف الله...اون 3 رو یادم نی
8.سه کار جهت مشخص کردن جهت قبله در مساجد..........و...........و.............است.محراب میزاند...یه ایوان میزارند و اون ایوان شاخص تر حالا یا مرتفع یا عریض تر...یه گنبد میزارند روش...باقیش رو من خسته شدم خودت بگو
9.سه کار مهم داریوش پس از مرگ کوروش..........و...........و.............است.یک باغ بنا کرد ک روی صفه بود و طبقه طبقه...کاره مهمش این بود ک کاری کنه ک من از تو بیشتر تر تر متنفر شم....
10.تونگه چیست؟
:razz:خیلی آشنا میزنه
سئوالاتت خدایی غیر استاندارد....سه کار مهمه داریوش...یا کلا سئوال رو عوض کن و حذفش کن یا سئوال رو واضح تر بیان کن...اینقدر کلی ک نمیارند...آخهههه...تازه ما باید الان تشریحی ج بدیم خوب سختره دیگه...تستی باشه اگه یادمونم رفته باشه یادمون میاد خوب...

shokoo.m

کاربر بیش فعال
سوال تاریخ!!
/
/
1.سه بنا که پلان آتشکده دارند عبارتند از گنبد تاج الملک و مسجد ........... و بقعه ..............
2.دو بنا که در ظاهر 4 ایوانی هستند ولی در واقعیت یک ایوانی بوده و اون 3 تای دیگه درآیگاه محسوب می شوند ............و..............
3.این بنا دارای عمارت چینی خانه می باشد....................
5.اولین پایتخت ایران .............. می باشد .
7.سه معمار معروف سبک اصفهانی.........و...........و.......... می باشند.
8.سه کار جهت مشخص کردن جهت قبله در مساجد..........و...........و.............است.
10.تونگه چیست؟

10- تزیین منار با مقرنس
اینو اتفاقی دیدم:D
مرسی از سوالا

Ay-ta..kin

عضو جدید
مرسی....مثلا کدوم مرکز کنکور؟ من یکمی برنامه م یه طوریه که کمی این شهر کمی اون شهرم....میخوام بدونم از هر مورد مثلا 2تا کتاب یا جزوه از ضروری ترینهای فن، 2 تا از تاریخ ، 2تا از درک....اینطوری اماده کنم که هر جا هستم هم خوندنم قطع نشه.ضمن اینکه چیزای مفیدی و ضروریتری رو واسه شروع انتخاب کنم.بعدشم به نظر شما همه این کتابارو بخرم یا اینکه از یه اموزشگاهی جایی مثل ایوانخانه جزوه مزوه بخرم؟؟ قصد داشتم برم کتاب مرتضی کسمایی و قیابکلو و یکی دو تا از گلابچی رو بخرم...گفتم شاید بیخودی باشه.در حال گشتن تو نت بودم ببینم کجا یه اطلاعات درستی از این موضوع پیدا میشه...که این انجمن رو دیدم.عضو شدم ...حالا صحبتای بچه هارو که میخونم بیشتر هنگ میکنم و افسرده...میگم اینا چقد جلو هست..................ن...

وضعیت
موضوع بسته شده است.