با تشکر ازاینکه لطف کردید اطلاع رسانی کردید چندتا سوال دارم:دوستان مهندس در طی سوال این جانب از ابر مهندس عالم بشریت سروشنیای کبیر ،ایشان حجت را بر تلاشگران در عرصه کنکور معماری -معماری و اینجانب حقیر تمام کرده و در طی یک پیام بلند بالا راهنمایی ارزنده ای را مبذول داشته اند تصمیم گرفتیم شما عزیزان را نیز در راستای این راهنمایی قرار داده و بر شان و منزلت ایشان بیفزایم باشد که پند گرفته و عمل نمایید که این است راه موفقیت شما ، حال با خودتان است که پند گیرید یا منابع دیگر را مطالعه نمایید ..........این سه یعنی درک رفتار سازه ها، سازه در معماری و مبانی سازه برای معماران باید در اولویت باشندپس از اینها فصل هفدهم ساختمان ها چگونه عمل می کنند، طراحی لرزه ای و دو کتاب بتن و فولاد آقای دکتر گلابچی (بخش های مفهومی ابتدای فصل ها و نه محاسبات و همچنین شکل های حاوی جزییات ساختمانی) . پس از اینها کتاب فناوری های نوین ، نانو و پوسته ها و ورق تاشده که هریک به طور متوسط یک سوال دارند.اگر این بخش ها را به پایان رساندید مطالعات موردی انتهای فصل های کتاب های فولاد، بتن، استاتیک و مقاومتسایر کتاب ها ارزش کمتری در امتحان دارند و اگر میل دارید ریسک خود را به صفر برسانید می توانید به خلاصه های معتبری که از آن ها تهیه شده مراجعه بفرماییددر رابطه با سوالات محاسباتی نیز باید به تسلط کافی برسید حال از هر منبعی: استاتیک کاربردی دکتر گلابچی، کتاب های مشهوری چون بی یر جانسون، پوپوف، مریام یا کتاب هایی از این دستخیلی در کتاب ها ریز نشوید و وارد جزییات و هندسه و مسائل پیچیده نشویدنانو و جزییات را همان جزوه ای که خودم در دانشگاه تهران تدریس می کنم کفایت میکند دو فصل انتهای کتاب مبانی سازه را رها کنید.عناصر و جزییات حوزه تخصصی بنده نیست اما در کل چند سوالی از همین کتاب های پروفسور گلابچی، یک سوال از فناوری های نوی، خواهد بود. بقیه منابع عناصر پراکنده اند مثلا نشریه 55، نشریه 92 و جزوات دانشگاه تهرانمعمار مهندس و سیستم های آینده را از روی خلاصه مطالعه بفرمایید یا اینکه صفحات مهمش را خودم عرض کنم و همان ها را مطالعه کنیدکتاب مبانی طرحی تنها فصل سومش را مطالعه کنید امیدوارم توانسته باشم کمکی کنمو در آخر بدون اینکه من را بشناسند یا ...... جمله ای گرانبها و باارزش ذکر نموده اند................هرموقع تصور کردید خدمتی از بنده ساخته است در خدمتم ............ باشد که در پایان برای وی آرزوهای خوب و موفقیت های بیشتر داشته باشیم
جزوه نانووجزییات ک استاد گفتن داریید واینکه درسنامه مرکز برای نانو کفایت نمیکنه؟؟
2.فصل 17ساختمانها چگونه عمل میکنه با فصل 3مبانی طراحی تو باشگاه هست؟؟؟
ممنون میشم