مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان مهندس در طی سوال این جانب از ابر مهندس عالم بشریت سروشنیای کبیر ،ایشان حجت را بر تلاشگران در عرصه کنکور معماری -معماری و اینجانب حقیر تمام کرده و در طی یک پیام بلند بالا راهنمایی ارزنده ای را مبذول داشته اند تصمیم گرفتیم شما عزیزان را نیز در راستای این راهنمایی قرار داده و بر شان و منزلت ایشان بیفزایم باشد که پند گرفته و عمل نمایید که این است راه موفقیت شما ، حال با خودتان است که پند گیرید یا منابع دیگر را مطالعه نمایید ..........
این سه یعنی درک رفتار سازه ها، سازه در معماری و مبانی سازه برای معماران باید در اولویت باشندپس از اینها فصل هفدهم ساختمان ها چگونه عمل می کنند، طراحی لرزه ای و دو کتاب بتن و فولاد آقای دکتر گلابچی (بخش های مفهومی ابتدای فصل ها و نه محاسبات و همچنین شکل های حاوی جزییات ساختمانی) . پس از اینها کتاب فناوری های نوین ، نانو و پوسته ها و ورق تاشده که هریک به طور متوسط یک سوال دارند.اگر این بخش ها را به پایان رساندید مطالعات موردی انتهای فصل های کتاب های فولاد، بتن، استاتیک و مقاومتسایر کتاب ها ارزش کمتری در امتحان دارند و اگر میل دارید ریسک خود را به صفر برسانید می توانید به خلاصه های معتبری که از آن ها تهیه شده مراجعه بفرماییددر رابطه با سوالات محاسباتی نیز باید به تسلط کافی برسید حال از هر منبعی: استاتیک کاربردی دکتر گلابچی، کتاب های مشهوری چون بی یر جانسون، پوپوف، مریام یا کتاب هایی از این دستخیلی در کتاب ها ریز نشوید و وارد جزییات و هندسه و مسائل پیچیده نشویدنانو و جزییات را همان جزوه ای که خودم در دانشگاه تهران تدریس می کنم کفایت میکند دو فصل انتهای کتاب مبانی سازه را رها کنید.عناصر و جزییات حوزه تخصصی بنده نیست اما در کل چند سوالی از همین کتاب های پروفسور گلابچی، یک سوال از فناوری های نوی، خواهد بود. بقیه منابع عناصر پراکنده اند مثلا نشریه 55، نشریه 92 و جزوات دانشگاه تهرانمعمار مهندس و سیستم های آینده را از روی خلاصه مطالعه بفرمایید یا اینکه صفحات مهمش را خودم عرض کنم و همان ها را مطالعه کنیدکتاب مبانی طرحی تنها فصل سومش را مطالعه کنید امیدوارم توانسته باشم کمکی کنم
و در آخر بدون اینکه من را بشناسند یا ...... جمله ای گرانبها و باارزش ذکر نموده اند................هرموقع تصور کردید خدمتی از بنده ساخته است در خدمتم ............ باشد که در پایان برای وی آرزوهای خوب و موفقیت های بیشتر داشته باشیم
با تشکر ازاینکه لطف کردید اطلاع رسانی کردید چندتا سوال دارم:
جزوه نانووجزییات ک استاد گفتن داریید واینکه درسنامه مرکز برای نانو کفایت نمیکنه؟؟
2.فصل 17ساختمانها چگونه عمل میکنه با فصل 3مبانی طراحی تو باشگاه هست؟؟؟
ممنون میشم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با تشکر ازاینکه لطف کردید اطلاع رسانی کردید چندتا سوال دارم:
جزوه نانووجزییات ک استاد گفتن داریید واینکه درسنامه مرکز برای نانو کفایت نمیکنه؟؟
2.فصل 17ساختمانها چگونه عمل میکنه با فصل 3مبانی طراحی تو باشگاه هست؟؟؟
ممنون میشم
خواهش میکنم . جزوه جزئیات باشگاه برای سینا شریفیه برای مهندس رو ندارم نانو رو از دوستان پرسیدم میگن همینی که سحر گذاشته کافیه -2-فصل 17 رو همراهی عزیز بخش جزوه گذاشته 3- مبانیم قراره دوستان سحر و سارا بذارن

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش میکنم . جزوه جزئیات باشگاه برای سینا شریفیه برای مهندس رو ندارم نانو رو از دوستان پرسیدم میگن همینی که سحر گذاشته کافیه -2-فصل 17 رو همراهی عزیز بخش جزوه گذاشته 3- مبانیم قراره دوستان سحر و سارا بذارن
بازم ممنون بخاطر جوابتون .آره فصل17همراهی عزیز گذاشتن،من جزوه ک سحرجون برای نانو گذاشته نمیتونم دانلود کنم قبلنا ک نتونستم درسنامه مرکز دان کردم خوندم اونم کفایت میکنه؟

qazal.

عضو جدید
بازم ممنون بخاطر جوابتون .آره فصل17همراهی عزیز گذاشتن،من جزوه ک سحرجون برای نانو گذاشته نمیتونم دانلود کنم قبلنا ک نتونستم درسنامه مرکز دان کردم خوندم اونم کفایت میکنه؟

بفرمایین
.
.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان من هم نیازمند جزوات نانو و جزئیات ارتقا دهنده آقای سروشنیا هستم نمیدونم اینایی که از نانو دوستان گذاشتن خام هستند یا کافیه؟؟؟؟.........

جزوه مرکز زیاد جالب نیست مال سروش نیارو بخونین این پر وخام نداره

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان و همراهان گرامی امیدوارم لحظات خوبی رو در باشگاه گذرونده باشین و از اینکه با ما همسفرید خیلی خرسندیم لطفا کف اوتوبوس پوست تخمه نریزین و کفشاتونم درنیارین:w00:
به سوال :یه روزی یه روزگاری یه جزوه طراحی لرزه ای از کزازی دانلود کردم الان نمیدونم کی ورش داشته (هر کی ورش داشته بزاره سرجاش:D) کسی لینکی آدرسی شماره تلفنی چیزی ازش نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه دارین بزارین و خانواده ای رو از چشم انتظاری دربیارین
با تشکر.رهگذر

آخرین ویرایش:

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش سروش نیا استاد زبان هم بود
محشر میشد :((
کلافه ام از دست زبان
چزوری بخونم؟؟؟؟

آره واقعا :cry: معظلی شده این زبان .

دوستان کسی فایل اسکن شده فصل 17 ساختمانها چگونه عمل می کنند رو داره؟؟؟
بچه ها واسه زبان مترادف خوندنه که می تونه کمک کنه و این که فقط لغط و معنی بخونیم فایده نداره.من دنبال یه جزوه ای هستم که کل لغات 504 و تافل رو به صورت مترادف تو 40 صفحه کنار هم قرارداده قراره به دستم برسه حتما میزارم واستون راستش بیشتر به نیت دوستای گل باشگاه رفتم دنبالش انشاا.. تا شنبه میزارم واستون.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر خوب که گفتی باران جون .....منم دنبال فصل 17 این کتابم......از بس پول کتاب دادم مردم:(........
تو رو خدا هر کی داره فصل 17 رو عکس بگیره بزاره اینجا.....لطفا

مرسی باران جان.....ببخشید تشکرام تمومیده بود:smile:.......
ای گفتی علی رضا بچه ها هرکی میتونه این فصل17 را بزاره دمش گرم ما هم دعاش میکنیم
ای فک کنم من وضعم از همه بدتره فقط دوتا کتاب درک رفتارسازه ها و سازه در معماری از توی کتابها گلاب دارم +معمار مهندس ساختار ،پ زیاد به خودتون استرس وارد نکنید:biggrin::biggrin::biggrin:
با فصل 3ساختمان های بلند اگه کسی تونست لطفا بزاره اخه بچه ها گفته قبلا یکبار گفته بودن که گویا استاد گفته اون هم بخونید فصل 3اش مهمه
یک چیز دیگه بچه ها اگه کتابها را گیر نیاوردید مجبوریم خلاصه را بخونیم فقط استاد تاکید زیاد دارن که 3کتاب اصلی را به هیچ عنوان خلاصه نخونیم که اون هم درک رفتار سازه ها و مبانی سازه برای معماران وسازه در معماری

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله

جملات انرژی بخش خاله

-آه انسانها، از شما چه بسیارچیزها که آموخته‌ام. من یاد گرفته‌ام که همه می‌خواهند درقله کوه زندگی کنند٬بی آنکه به خوشبختی آرمیده در کف دست خود نگاهی انداخته باشند.گابریل گارسیا مارکز

-تادائو آندو :خلاقیت حقیقی کل زندگی را شامل می­گردد و به وسیله ابزارهایی از شهود بیانمی­شود که فراسوی منطق و آن چیزی است که زبان­های دیگر قادر به ابراز آن هستند.

- انسان به طور طبیعی تمایل به آسان ترین راه دارد .ا گر در برابر این تمایل ایستادگی کنید ، نیرومندتر و تواناتر می شوید.

آقا نگفتین این خاله کجا موند پس دیرشد چرا نیومد:cry:هرجوربود خودم رسوندم از نگرانی های شما تشکر می شود:biggrin:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها شنیدم برا درک یک کتاب هست به اسم مشق معماری حجت یا یک همچین چیزیه ،میگن متن نداره عکسه میشه اگه کتاب دارید چند صفحه ازش بزارید ببینم چیه ،که اگه خوبه برم گیرش بیارم،ممنون میشم

mahboooobeh

عضو جدید
دوستان و همراهان گرامی امیدوارم لحظات خوبی رو در باشگاه گذرونده باشین و از اینکه با ما همسفرید خیلی خرسندیم لطفا کف اوتوبوس پوست تخمه نریزین و کفشاتونم درنیارین:w00:
به سوال :یه روزی یه روزگاری یه جزوه طراحی لرزه ای از کزازی دانلود کردم الان نمیدونم کی ورش داشته (هر کی ورش داشته بزاره سرجاش:D) کسی لینکی آدرسی شماره تلفنی چیزی ازش نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه دارین بزارین و خانواده ای رو از چشم انتظاری دربیارین
با تشکر.رهگذر
دنبال این میگردی
http://epsilon88.persiangig.com/document/درسنامه مرکز/طراحی لرزه ای.pdf/download

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ممنون ;)

ولی مگه درس 13 در مورد معماری منظر نیست؟! اونم صفحه 131؟ :surprised:

راست میگیا ولی این همون ترجمه درس13 کتاب راهنمای انگلیسی برای دانشجویان معماری بود که گذاشتم
من یکم از اول این کتاب خوندم دیدم به درد نمیخوره دیگه ادامه ندادم پیشنهاد میکنم برای زبان تخصصی عصر کنکاش بخونی

آخرین ویرایش:

qazal.

عضو جدید
ممنون دوست عزیز اما من کلا هرلینکی ک اینطور پی دی افیه برای من دانلود نمیشه دریافت فایل ک میزنم اما دانلود نمیشه چیکار کنم؟؟

شما Download manager دارید دوست عزیز؟ برنامه ای که فایلارو دانلود میکنه....از نت سرچ کنید احتمالا باشه...
یا شاید برنامه ی پی دی اف رو نداری>>> Adobe Reader..... شاید هم از مرورگر کروم (chrom) استفاده میکنی و دانلود میشه ولی نمیبینی...باید بری قسمت دانلود ...گوشه ی سمت راست مرورگر سه تا خط قرمز داره ........customize.....بعدش قسمت download

مشکلتو واضح تر بگو....اینا به ذهنم رسید ...باز چک کن....

پ.ن: این فایلی رو که گفتم چک کردی؟ (فایل جدید که سارا دوباره گذاشته)شاید مشکلت در مورد فایلای قدیمیه...چون بعضی از فایلای قدیمی از بین رفته....و طبیعیه که بعد از زدن دریافت فایل ، چیزی واسه دانلود نیاد

آخرین ویرایش:

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه های تاریخ ایران واجبه عکسهای معماری اسلامی یا کیانی رو ببینیم؟آخه کلی عکسه.من برای تاریخ اسلامی اینارو بخونم کافیه:جزوه متدین 1 و 2 ، جزوه نسیم عسگری ،سبک شناسی پیرنیا؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما Download manager دارید دوست عزیز؟ برنامه ای که فایلارو دانلود میکنه....از نت سرچ کنید احتمالا باشه...
یا شاید برنامه ی پی دی اف رو نداری>>> Adobe Reader..... شاید هم از مرورگر کروم (chrom) استفاده میکنی و دانلود میشه ولی نمیبینی...باید بری قسمت دانلود ...گوشه ی سمت راست مرورگر سه تا خط قرمز داره ........customize.....بعدش قسمت download

مشکلتو واضح تر بگو....اینا به ذهنم رسید ...باز چک کن....

پ.ن: این فایلی رو که گفتم چک کردی؟ (فایل جدید که سارا دوباره گذاشته)شاید مشکلت در مورد فایلای قدیمیه...چون بعضی از فایلای قدیمی از بین رفته....و طبیعیه که بعد از زدن دریافت فایل ، چیزی واسه دانلود نیاد
اره با برنامه کروم دانلود میکنم مینیویسه دانلود شروع شد اما هرجارو میگردم پیداش نمیکنم ممنون ک وقت میذارید جواب میدید،قسمت دانلودم اون 3تا خط ک میگید نیست بازم نشد ازتون کمک میگیرم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره با برنامه کروم دانلود میکنم مینیویسه دانلود شروع شد اما هرجارو میگردم پیداش نمیکنم ممنون ک وقت میذارید جواب میدید،قسمت دانلودم اون 3تا خط ک میگید نیست بازم نشد ازتون کمک میگیرم

دانلود منیجر نصب کردم با اون دانلود کردم اینیار میبینمش اما باز نمیشه برنامه پی دی اف دارم

shahmirzadi

عضو جدید
بچه ها من یه مشورت میخاام.من با کتاب تاسیسات سلطاندوست خیلی مشکل دارم.اول اینکه توهر سال 2 تا 3 تا سوال اومده تو کنکور و بعلاوه اینکه کتاب سلطاندوست انقد بسط داده مطالبو که من حسابی گیج میشم.پیشناهادی برام ندارین؟
کمککک لطفننننن:cry:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دانلود منیجر نصب کردم با اون دانلود کردم اینیار میبینمش اما باز نمیشه برنامه پی دی اف دارم
ببین ورژنت چنده؟اسمش اگه فارسی باشه و یا تو پوشه ای که اسمش فارسیه قرار داشته باشه باز نمیشه.کپیش کن تو دسکتاپ اسمشو یه حرف انگلیسی بزار ببین باز میشه

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من یه مشورت میخاام.من با کتاب تاسیسات سلطاندوست خیلی مشکل دارم.اول اینکه توهر سال 2 تا 3 تا سوال اومده تو کنکور و بعلاوه اینکه کتاب سلطاندوست انقد بسط داده مطالبو که من حسابی گیج میشم.پیشناهادی برام ندارین؟
به قول مامان بزرگم واااااااااااااااااااااااااااااااا:surprised::eek:
خب نهنه اولا پارسال ازش سوال نیومد درثانی کتاب به این باحالی مگه تو چه جوری میخونیش قربونش برم؟؟؟؟اینو کلی بخون نمیخواد وارد جزییات بشی (شرط میبندم جز اون دسته از بچه هایی که رفتی تو فاز تعداد پره و ابعاد و ایناااااااااا)در حد اینکه یه وسیله جز کدوم دسته س و اگه مشخصه خاصی داره و اینکه ملاحضات معماریش...........گفتار دومش رو که نمیخواد بخونی ولی پیوست آخرشو یه چن صفحه داره که اونم مهمه

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز

من خودم از چارت بندی آخر کتاب توی 3 صفحه پرینت گرفتم،هر قسمتی را که میخونم از روی چارت نگاه میکنم که ببینم الان کجام و این بهم کمک میکنه که سردرگم نشم.حتی میتونی نصبش کنی به دیوار یا یه جایی که روزی چند بار ببینیش و دسته بندیا رو فراموش نکنی.

shahmirzadi

عضو جدید
مرسیییی فک نمیکردم جواب بدین بهم..:cry:..آآره راستشو بخاای الان مشکل من اینه که را جبه همه چی زیاد توضیح داده و من چون اولین بارمه که مطالبشو میخونم نمیتونم تفکیک کنم کدوماش مهمه.و اینکه اصن شاید لازم نباشه یسری چاراگرافارو بخوونم.حالا تو بقیه کتابا باز خودمو قانع میکنم که آقا سوال ازش زیااده خووب میخونی نگرانی نداره.
گفتم شاید جزوه گیر بیارم بهتر باشه.:redface:
به قول مامان بزرگم واااااااااااااااااااااااااااااااا:surprised::eek:
خب نهنه اولا پارسال ازش سوال نیومد درثانی کتاب به این باحالی مگه تو چه جوری میخونیش قربونش برم؟؟؟؟اینو کلی بخون نمیخواد وارد جزییات بشی (شرط میبندم جز اون دسته از بچه هایی که رفتی تو فاز تعداد پره و ابعاد و ایناااااااااا)در حد اینکه یه وسیله جز کدوم دسته س و اگه مشخصه خاصی داره و اینکه ملاحضات معماریش...........گفتار دومش رو که نمیخواد بخونی ولی پیوست آخرشو یه چن صفحه داره که اونم مهمه

mon-@-rchitect

عضو جدید
سلام دوستان خدا قوت

یکی از استادای من میگه واسه کنکور مبحث 19 هم لازمه باید خوند کسی اینجا اینه خونده یا اطلاعی داره من خودم تا حالا نخوندم نمیدونم چجوری اگه کسی میدونه میشه ی توضیحی بده
ممنننون موفق باشید:smile:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین ورژنت چنده؟اسمش اگه فارسی باشه و یا تو پوشه ای که اسمش فارسیه قرار داشته باشه باز نمیشه.کپیش کن تو دسکتاپ اسمشو یه حرف انگلیسی بزار ببین باز میشه

من کلن یا گوشیم میام وتا حالا همه جزوه هاروبا گوشی دانلود کردم خوندم یا پرینت گرفتم .میشه شما لطف کنید بزارید دیگه نیاز نباشه من از اون سایت دانلود کنم مثل تستای ک برای درک تو جزوه ها گزاشته بودن و مشابه اونا ببخشیدا

shahmirzadi

عضو جدید
من .چرااا من پیدا نمیکنم چارت بندیه آخر کتابو!!

من خودم از چارت بندی آخر کتاب توی 3 صفحه پرینت گرفتم،هر قسمتی را که میخونم از روی چارت نگاه میکنم که ببینم الان کجام و این بهم کمک میکنه که سردرگم نشم.حتی میتونی نصبش کنی به دیوار یا یه جایی که روزی چند بار ببینیش و دسته بندیا رو فراموش نکنی.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان خدا قوت

یکی از استادای من میگه واسه کنکور مبحث 19 هم لازمه باید خوند کسی اینجا اینه خونده یا اطلاعی داره من خودم تا حالا نخوندم نمیدونم چجوری اگه کسی میدونه میشه ی توضیحی بده
ممنننون موفق باشید:smile:
بله درست گفتن.تا قبل از چاپ کتاب فیزیک 4 باید هم خودش و هم راهنماش خونده میشد ولی الان همون مبحث 19 خودش کافیه...اونم خیلی روونه تو یه روز خونده میشه......محاسباتشو نمیخواد بخونین.....

وضعیت
موضوع بسته شده است.