Anita.Mosavi
عضو جدید
بچه ها کسی جزوه مهندس شریفی مال عناصر رو نداره؟لینکش حذف شده.
عناصر پارسه خوبه؟ممنون میشم واسه عناصر یه منبع خوب بهم معرفی کنین.
خودش تو fb گذاشته
بچه ها کسی جزوه مهندس شریفی مال عناصر رو نداره؟لینکش حذف شده.
عناصر پارسه خوبه؟ممنون میشم واسه عناصر یه منبع خوب بهم معرفی کنین.
سلام دوست عزيز در مورد مديريت پروژه ميتونيد به اينجا http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/462616 سر بزنيد منابع اينجا گفته شدهسلام میشه یکی درست من رو راهنمایی کنه
می خوام ارشد امتحان بدم در ضمن اینکه اسکیس زدنم قابل تعریف نیست
کدوم از گرایش ها اسکیس نداره
و اینکه مدیریت پروژهچه دروسی داره وو ضرایب اونها چیه
ممنون میشم راهنمایم کنید
آدرسشو میشه بزارید؟خودش تو fb گذاشته
اوکی! ممنون از پاسختون.فقط دو دلم که برا نظام وقت بذارم یا نه ارشد رو بچسبم!سلام-برای طراحی مباحثی که معرفی شده رو بخونید-همزمان سوالات سالای قبل رو طراحی کنید و تحلیلش رو توی سایت ببنید آزمون 90-89 و ..توی سایت هست-و کاراتون رو برای نقددیگران توی سایت قرار بدید بهتون قول میدم دو یا سه تا رو که انجام بدید روال کار دستتون میاد (این کار روش استفاده از مباحثو یادتون میده)
هر روشی که تو مخیلت هست رو من امتحان کردمبچه ها نظرتون درباره اینکه در طول یه هفته به صورت روزانه درسارو بخونم چیه؟؟؟مثلا من همزمان سه درس سبک شناسی پیرنیا فیزیک 2 و سازه در معماری رو میخوام بخونم یه روز کامل سبک شناسی روز بعد سازه در معماری و روز بعد فیزیک 2 و باز از اول دوباره بخونم ...اینجوری خوندن به نظرتون جوابگو هست؟کسی تا حالا امتحان کرده؟؟؟
اوکی! ممنون از پاسختون.فقط دو دلم که برا نظام وقت بذارم یا نه ارشد رو بچسبم!به نظرتون روزی چند ساعت برا نظام وقت بذارم؟؟؟
من یه جایی خوندم آذرماه قراره ویرایش شه مباحث (یا یه همچین چیزی) و گفته بود در این صورت امتحان نظارت از منابع جدیده! گفتم که حواس تون باشه... اگه تحقیق کردین به مطلب جدیدی رسیدین لطفا ما رم بی خبر نذارین، مرسیعزیزم امتجان نظام سخت نی چون open booke .منم نظارت و اجرا رو دارم....منابع رو بخر بخونم سریع highlight کن ک سر آزمون راحت به پیداش کنی
یکی بهم گفت اسکیس حذف شده .. آیا راسته ؟ حتی گفت دانشگاه آزاد اسکیس نگرفتن درسته ؟
هر روشی که تو مخیلت هست رو من امتحان کردم
چند تا کتاب رو با هم بخونی خوبه و البته مرور .............مرور.مرور.............
اینجوری خسته هم نمیشی
البته هرکسی یه جور میخونه :من خودم وقتی یه کتب رو میخونم فقط به تموم شدنش فکر میکنم و نه مبحثاش .نتیجه:کتاب رو تموم میکنی ولی وقتی میخوای مرور کنی به سرعت میگ میگ خونه رو به مقصد مغازه سر کوچتون برای خریدن یه متر طناب ترک میکنی![]()
من یه جایی خوندم آذرماه قراره ویرایش شه مباحث (یا یه همچین چیزی) و گفته بود در این صورت امتحان نظارت از منابع جدیده! گفتم که حواس تون باشه... اگه تحقیق کردین به مطلب جدیدی رسیدین لطفا ما رم بی خبر نذارین، مرسی![]()
بچه ها کسی نمیدونه چاپ جدید درسنامه های مرکز معماری رو چه شکلی میشه تهیه کرد؟من تو آزموناش ثبت نام کردم ولی نمیدونم درسنامه ها رو چه شکلی باید به دست بیارم
من امسال 52 درصد تاریخ زدم،عالی نیست،اما بدم نیست. به نظرم بدون خلاصه نویسی هم میشه،اما عکس ها و پلان ها رو دائم مرور کن، اگر می تونی فلش کارت های کوچولو درست کن و عکس ها رو ملکه ذهنت کنبچه ها نظرتون درباره اینکه تاریخ بدون خلاصه نویسی بخونیم چیه مثلا با هایلایتر مهمارو علامت بزنیم که مرورهم وقت گیر نشه؟؟؟؟؟
ببخشید اونو تازه دیدم ... نه همونه دوست جون ..این با اونی که بچه هاتوی تاپیک جزوه ها گذاشتن، فرق داره ؟
اوکی! ممنون از پاسختون.فقط دو دلم که برا نظام وقت بذارم یا نه ارشد رو بچسبم!به نظرتون روزی چند ساعت برا نظام وقت بذارم؟؟؟
از اینجا میتونید دانلود کنید http://s2.picofile.com/file/7927328816/memari_memari.rar.htmlدوستان کسی سیلابس آزمونهای امسال مرکز معماری رو داره؟ خیلی حیاتیه![]()
سلاااام....خوش اومدی.....اول از همه هول نکندوست ان من الان شروع كنم مىشه؟جه قدر بأيد باشه مطالعه هرروزم تا برسم؟ كتابا رو يكي يكي برم جلو يا همزمان ؟ كمك
ببخشید اونو تازه دیدم ... نه همونه دوست جون ..
اینو دیگه کتابشو بخون .......درسنامه ج نمیده اگه فنتون خوبه یه سری فایل گذاشتن بچه ها که بیشتر بخشهای درک با نمونه موردی هاشم هس
دوستان اصفهانی......کتابهای عصر کنکاش رو از کجا میشه خرید؟.....![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |