qazal.
عضو جدید
دوستم چشام نمیبینه....میشه واضح ترشو بزاری لطفا؟ اگه امکان داره واست
بچه ها كسي پاسخ نامه رو نداره اينجا آپ كنه ما هم بتونيم ببينيم چطوريه؟
كسي آزمون هنرهاي ساخت و معماري شركت نكرده بود سوالها و پاسخ نامه رو اينجا بذاره ما هم استفاده كنيم؟
دوستم چشام نمیبینه....میشه واضح ترشو بزاری لطفا؟ اگه امکان داره واست
من دیروز چاپ 1392 شود خریدم 26000هزار تومن !!!!!بچه ها کسی جواب سوالمو نمی دونه؟
آفرین زبان رو خیلی خوب زدی ........بهت تبریک میگم
ماها بیشرمون همین غلطه رو داریم. میشه اصلاحیه رو بذارین واسمون؟چاپ اولش غلط زیاد داره ولی اگه چاپ جدیدترش رو پیدا نکردی و مجبور به خرید قبلی شدی نگراننباش بهم پیام بده تا فایل اصلاحیه که خود استاد برامون میل کرده رو برات بفرستم ...
دوستان کسی هست که منو راهنمایی بکنه؟ این درسنامه های مرکز معماری رو چه شکلی میشه تهیش کرد؟ منشی نمایندگی شهر ما خیلی گیج میزنه هیچ چیم نمیدونه منم گیج کرده
نه مهندس جان منظورم تموم جزوه هاست اونم چاپ جدیدشون وگرنه خودمم آزموناشو شرکت کردم حالا کسی میدونه چه شکلی میتونم این درسنامه های مرکز رو تهیشون کنم؟درسنامه ها که اکثرش تو همین سایت بچه ها گذاشتن
جدیدا خم آزمونای مرحله ای که شروع میشه با پاسخنامه میزارن تو سایت مرکز
از نظر من اگه سرعتت تو خوندن بالاست اول خیلی سریع کتابهای خود گلابی رو بخون..بعد...اگه یه زمان 8 ساعته بزاری فکر کنم بتونی تو 20 روز همه کتابهای اصلیشو بخونیدوستان این کتاب آقای فاطمی جامعه؟ منظورم اینه همه مباحث و کتابای پروفسور(؟) گلابچی رو تو بخش فن پوشش میده؟
از نظر من اگه سرعتت تو خوندن بالاست اول خیلی سریع کتابهای خود گلابی رو بخون..بعد...اگه یه زمان 8 ساعته بزاری فکر کنم بتونی تو 20 روز همه کتابهای اصلیشو بخونی
من اینکارو میکنم(البته شاید نتونم امسال برا کنکور بخونم)اما:درسته ولی دوران جمعبندی رو چیکار کنم؟!
بچه ها نظرتون درباره اینکه در طول یه هفته به صورت روزانه درسارو بخونم چیه؟؟؟مثلا من همزمان سه درس سبک شناسی پیرنیا فیزیک 2 و سازه در معماری رو میخوام بخونم یه روز کامل سبک شناسی روز بعد سازه در معماری و روز بعد فیزیک 2 و باز از اول دوباره بخونم ...اینجوری خوندن به نظرتون جوابگو هست؟کسی تا حالا امتحان کرده؟؟؟
سلام دوستان یک سال از مدرک لیسانسم می گذرد بنظر شما چطوری و از کجا برنامه ریزی برای کنکور ارشد 93 داشته باشم
سلام دوست عزیز. خوش اومدین به جمع ما. باید با توجه به گرایشتون منابع مهم و خلاصه رو انتخاب کنین و سریع شورو کنین به خوندن. آزمون هم حتماً ثبت نام کنین. این تاپیک رو هم اگه تونستین بخونین. مطالب مفید زیاد داره. به تصمیم گیریتون کمک میکنه. اما یه کم زیاده. فعلاً کتابای مهمی که باید 100% خونده بشه رو به نظر من شورو کنین تا برین جلوتر و دستتون بیاد که چیکار کنین. مثل سبک شناسی و معماری غرب قبادیان و جهان زارعی و زبان رستمی....سلام دوستان یک سال از مدرک لیسانسم می گذرد بنظر شما چطوری و از کجا برنامه ریزی برای کنکور ارشد 93 داشته باشم
ماها بیشرمون همین غلطه رو داریم. میشه اصلاحیه رو بذارین واسمون؟
مرسی عزیزم ولی من منظورم اینا نبودیه چیزی تو مایه های فلش کارت که هر فلش یه عکس و زمینه تصویر هم مشکی با زیر نویس هر عکس که توضیحات مختصری رو داده
![]()
سلام دوستان
من بعد از 2 ماه برگشتم به جمعتون
میخوام شروع کنم و به روزاس اوجم برسم و خودمو برسونم به روزی 13 ساعت خوندن!!!
فقط 1-2 تا مشکلی هست:
1-کسی هست که بخواد آزمون نظام هم شرکت کنه؟من طراحی شرکت کردم، نمیدونم میرسم همزمان با ارشد یا نه؟؟؟
2-میتونین درباره نحوه تمرین برا آزمون طراحی کمکم کنین؟؟؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...رشد-معماری**?p=5976278&viewfull=1#post5976278خی جزوه بود به اسم اموزش نمودار سایکومتریک؟؟کسی داره بزاره اینجا یا ادرسشو بگه دقیقا کجا بود که دان کنم؟؟ممنون میشم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |