سلام دوست عزیز ممنون از پستهای عالی
من یه تجربه تلخ جزوه خونی دارم در مقطع کاردانی جزوه خوندم اصلا مجاز نشدم
من الان درک و سازه خط به خط تا صفحه های 76 و 57 اینا حفظم میترسم
خدایش نرم جزوه بخونم رتبه اخر بشم من برای رتبه تک دارم میخونم روزی بین 13 تا 16 ساعت مطالعه دارم به نظرتون چطور بخونم چکار بکنم راهنماــــــــــــــــــــــــــی
رشته کارشناسیم هم ناپیوسته عمران بوده تو ضمینه تیر خرپا مثل جدول ضربه واستم چه درسای به غیر اینای که بلدم بخونم
کتاب فناری نوین چه چیزای بخونم اون پست که سیستم چیست نقش و فلسفه را نوشتین خوندم این فناوری هم شامل اونا میشود
خواهش میکنم راهنماــــــــــــــــــــــــــی کنید
دوست خوبم نگرانیتون را خیلی درک می کنم ... چونن پارسال این موقع نگرانی من همین مسئله بود ....... پس بذار کمی جلو تر بریم ... بذارید کتاب کتاب بریم جلو ............... آقا دکتر گلابچی از هر کتاب 1 سوال در میاره .. یعنی ایشون تیزه و نمی یاد از هر کتاب کلی سوال در بیاره پارسال 23 سوال از نردیکه 16 کتاب .... پس این نشان دهنده غیر قابل پیش بینی بودنه .. با 3 نکته کوچیک همتون براحتی 15 سوال فن را جواب می دهید .... دوست خوبم سوالات چند سال اخیر را خوب تحلیل کنید ..... حالا من اینو گفتم چون می خوام استرسو از روتون کم کنم. این حرفم به این معنی نیست الان بشینید سوالات را بخونید . منظورم اینه که از آبان با خوندن سوالات به تدریج درصد فنتون تدریجی خوب می ره بالا .....
حال در مورد خوندن تک تک کتاب ها :
درک رفتار سازه ها: به خودتون بگید روزی 2 فصل می خواهید بخونید .... بعد یه هفته و 2 روز تمومش می کنید ... بعد یه دور دیگه بزنید تا تثبیت بشه ( تو این کتاب عکس را به سر فصل ربط بدهید ... فصل 8 را جدی جدی بخونید . تو این فصل اشتباهی هست که اگه کتابم به دستم برسه براتون می ذارم تا سریع از کنارش رد بشوید... در خوندن نمونه موردی ها سرعت به خرج بدهید .... چون در این سال ها سوالات نمونه موردی تکرارییه) .....
تذکر: حجم خوندن کتاب های گلابچی بالا هست ...سرعت به خرج بدهید..... چون از درک رفتار سازه ها سوال کم میاد ولی از اون ور کتاب های جدید گلابچی را 1 روزه می شه تموم کرد .... من در روز های آینده سعی می کنم که کتاب های جدید گلابچی را خلاصه وار در تاپیک قرار بدهم ... متاسفانه من بعضی کتاب هام را الان ندارم و گرنه می ذاشتم....
درک رفتار سازه ها اگه خوندید دیگه سازه در معماری نخونید ... این دو کتاب تکراریه .. ولی اگه خواستید بخونید نهایت 2 هفته زمان بذارید .. از اون ور قول بدید به خودتون 2 هفته ای تموم بشه ....
جزوات سروش نیا را با کمک یکی از دوستانم تا آخر هفته قرار می دهم تا تمام دوستان دیگه از سردرگمی در بیایند. ... حتما سریع تر جزو ها رو بخونید ... جدا درک رفتار سازه ها و سازه در معماری و جزوه ها رو بخونید با کتاب های جدید درصد بالا می زنید (البته من دو کتاب درک رفتار سازه ها و سازه در معماری را توصیه نمی کنم ... ولی اگه اصرار دارید با این شیوه تو تابستون بخونید ...)
کتاب فناوری نوین را 3 روزه بخونید بعدش 2 روز رو جزوه سینا شریفی زوم کنید ... این کتاب خیلی مهمه ... عشقه گلابچی هست . پس دو نکته را در نظر بدهید: 1. بدونید هر عکس مربوط به کدام سیستمه .... 2. در متن چیز های مهمه را های لاید کنید .... واقعا سطح سوالات گلابچی بسیار سطحی هست .... به خدا گلابچی آسون می گیره .. نگران نباشید... جزوه سینا شریفی عالیه ... رو اون هم زوم کن و بخونید ... ( یادم اومد این رو که LSFو ICF دو سیتم مهم هستند ..... در این 6 سیستم ضوابط هم مهمه ... )
فعلا این ها رو جدی بگیرید ایشالله رو دور می افتید ....