مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahyar21

عضو جدید
در مورد حوندن فن نظرم باز بر روی خوندن جزوه ها و کتاب های جدیده ... نهایت وقت کردید درک رفتار سازه های بخونید (که این محض احتیاطه ) و گرنه خوندن کتاب های دیگه بی تاثیره .. در مورد 2 کتاب مبانی سازه و سازه در معماری از من گفتن که اینها را نخونید جون هیچ تاثیری بر درصد فنتون نداره ..... (اینها مهما ولی نه برای معماری )
کتاب فناوری نوین 2 در راه است ولی هنوز چاپ نشده و آقای سیننا شریفی قسمت هایی از اون را در جزوشون آورده که اگه در سایت نبود خودم همراه1 قرار می دهم.....;)
دوست عزیز خواهش میکنم اینجوری نگید.
اصلا قبول ندارم که خوندن سازه در معماری بی تاثیره!
اگه میخواین من تو این 3،4 سال اخیر حداقل 10تا سوال بیارم که کاملا کپی کتاب سازه در معماری هست (حالا سوالای شبیه بماند)!

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه میخواین من تو این 3،4 سال اخیر حداقل 10تا سوال بیارم که کاملا کپی کتاب سازه در معماری هست (حالا سوالای شبیه بماند)!

منم با صحبت شما موافق هستم جناب مهندس . به نظر من کتاب سازه در معماری خیلی مهمه . مخصوصا تصاویرش که تا به حال چند تا سوال از اون کتاب اومده

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
من به جرات ميگم اگه كسي سازه در معماري و درك رفتار سازه و مباني سازه رو فقط بخونه اگه خوب بخونه حداقل 50 درصد تو ايستايي ميگيره....البته من اينو از تجربه پارسالم ميگم....من فقط 2 تاي اولي رو تازه خلاصه هاشو خوندم 55 زدم ايستايي رو.......

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دیگه هیچ توصیه ای ندارم .... آخه دوستان گرامی خوندن جزوه آقای سروش نیا همه ی این ها رو پوشش می ده من خودم پارسال همه این کتاب ها رو خوندم و 58 زدم و دوستم و دوستانم که تعدادشون زیاده 73 به بالا زدن ... چون جروه سروش نیا کفایت می کنه دیگه نیاز به کتاب نیست ... هیچ کدوم جز کتاب های جدید گلابچی و جزوه سروش نیا چیزی نخوندن.... حالا 73 نه 60 که خیلی خوبه با جزوه به این ها می رسید به جای کتاب های دکتر برید چند تا تاریخ بخونید درکتون را قوی کنید. در کنکور خوندتون بدونید چکار می خواهید بکنید .. سیاست به خرج بدهید ... توصیه من اینه ...;)

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دیگه هیچ توصیه ای ندارم .... آخه دوستان گرامی خوندن جزوه آقای سروش نیا همه ی این ها رو پوشش می ده من خودم پارسال همه این کتاب ها رو خوندم و 58 زدم و دوستم و دوستانم که تعدادشون زیاده 73 به بالا زدن ... چون جروه سروش نیا کفایت می کنه دیگه نیاز به کتاب نیست ... هیچ کدوم جز کتاب های جدید گلابچی و جزوه سروش نیا چیزی نخوندن.... حالا 73 نه 60 که خیلی خوبه با جزوه به این ها می رسید به جای کتاب های دکتر برید چند تا تاریخ بخونید درکتون را قوی کنید. در کنکور خوندتون بدونید چکار می خواهید بکنید .. سیاست به خرج بدهید ... توصیه من اینه ...;)

دوست گرامی این که ناراحتی نداره .

ما هم اینجا نظرات خودمون رو گفتیم شما هم زحمت کشیدید نکات مهم رو عنوان کردید دیگه تصمیم نهایی با خود دوستان هست که جزوه ها رو بخونن یا کتابها رو .

moeinz

کاربر بیش فعال
من نمیتونم خلاصه برداری کنم:(
مثلن:
برا سازه در معماری و درک رفتار میگم مال عصر کنکاشو دارم دیگه خلاصه همیناس چرا بنویسم
یا مثل برا تنظیم شرایط میگم جزوه قیابکلو و مال عصر کنکاشو دارم چرا بنویسم:redface:
دردسر ساز میشه آخرش؟

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

ولی چند تا از سوالهای سال قبل از همینکتاب سازه در معماری اومده بود . پس به نظر من نیاز هست بهش نگاه بندازیم چون ممکنه امسالم ازش سوال بیاد

فکر می کنم منظور ایشون این بود که هر سوالی از سازه در معماری داده بشه تو اون خلاصه ها هست و خوندن اصل کتاب تاثیری تو درصدها نداره -یعنی خوندن بقیه ی مطالب کتاب فقط اضافه کاریه-... و گرنه خب اینا کتابای منبع و اصلی ان مطمئنا هر سوالی باشه از همین کتاباست دیگه جای ابهام که نداره این مسئله!!! البته خوندن اصل کتاب ریسک کمتری داره (مثلا ممکنه امسال سوالایی بدن که تو خلاصه ها نباشه) ولی خب به نظر من ارزششو داره ریسک کنیم...

ببینید اینا دیگه یه جورایی سلیقه ی شخصیه و هر شرکت کننده با ایده های خودش تصمیم می گیره رو کدوم درس زیاد وقت بذاره، رو کدوم یکی کمتر و یا کجا ریسک کنه و کجا محتاط باشه... سال بالایی ها هم فقط تجربه هاشونو به ما می گن، منابع مشخصه ولی هر کدوم با یه روشی به نتیجه رسیدن که متفاوت بوده، بعضیاشون کتابا رو خوندن، بعضیا جزوه، بعضیا کلاس رفتن بعضیا نرفتن ولی خب تقریبا همه شون موفق بودن... ایشون که در مرحله ی تصمیم گیری که نیستن، کنکور دادن و رتبه و درصداشونم تو باشگاه مشخصه، حالا میان لطف می کنن تجربه هاشونم به ما می گن، من و شما باید با توجه به وضعیت و موقعیت و ... خودمون از تجربه هاشون استفاده کنیم نه اینکه بیاییم جبهه بگیریم طوری که پشیمون شن دیگه این طرفا نیان!! یه بارم قبلا این بحث پیش اومد ولی متاسفانه بازم این اتفاق داره میوفته :razz:

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر می کنم منظور ایشون این بود که هر سوالی از سازه در معماری داده بشه تو اون خلاصه ها هست و خوندن اصل کتاب تاثیری تو درصدها نداره -یعنی خوندن بقیه ی مطالب کتاب فقط اضافه کاریه-... و گرنه خب اینا کتابای منبع و اصلی ان مطمئنا هر سوالی باشه از همین کتاباست دیگه جای ابهام که نداره این مسئله!!! البته خوندن اصل کتاب ریسک کمتری داره (مثلا ممکنه امسال سوالایی بدن که تو خلاصه ها نباشه) ولی خب به نظر من ارزششو داره ریسک کنیم...

ببینید اینا دیگه یه جورایی سلیقه ی شخصیه و هر شرکت کننده با ایده های خودش تصمیم می گیره رو کدوم درس زیاد وقت بذاره، رو کدوم یکی کمتر و یا کجا ریسک کنه و کجا محتاط باشه... سال بالایی ها هم فقط تجربه هاشونو به ما می گن، منابع مشخصه ولی هر کدوم با یه روشی به نتیجه رسیدن که متفاوت بوده، بعضیاشون کتابا رو خوندن، بعضیا جزوه، بعضیا کلاس رفتن بعضیا نرفتن ولی خب تقریبا همه شون موفق بودن... ایشون که در مرحله ی تصمیم گیری که نیستن، کنکور دادن و رتبه و درصداشونم تو باشگاه مشخصه، حالا میان لطف می کنن تجربه هاشونم به ما می گن، من و شما باید با توجه به وضعیت و موقعیت و ... خودمون از تجربه هاشون استفاده کنیم نه اینکه بیاییم جبهه بگیریم طوری که پشیمون شن دیگه این طرفا نیان!! یه بارم قبلا این بحث پیش اومد ولی متاسفانه بازم این اتفاق داره میوفته :razz:

دوست عزیز اکه یه خورده برگردید عقب متوجه میشید که منم همین حرف رو زدم . گفتم که ایشون زحمت کشیدن و نظرات خودشون رو گفتن و دیگه تصمیم نهایی رو هرکس خودش با توجه به صحبتهای دوستان میگیره . ما قصد بدی نداشتیم کسی نباید اینجا از انتقاد بدش بیاد بالاخره اینجا ما میایم که نظرات و چیزهایی رو که مهم هست و به دوستان بگیم تا بتونیم نتیجه خوبی رو بگیرم

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
من قصد این و ندارم کسی را مجاب کنم که کدوم راه را برود .. من خودم رتبه 117 شدم و امیدوارم یک یکتون از این بهتر بشوید .. حتی قصد ام این بود به دوستانی که می خواهند آزمون تکنولوژی بروند نحوه درست خوندن هر کتاب را بگویم ... چون نحوه خوندن حتی از خود خوندن مهم تره ..... بگذارید مثال بزنم .................... از 30 سوال دروس فنی بین 10 تا 15 سوال تکرار می شه ... ولی این تکرار عینی نیست ... هموراه سوالات کنکور سیر تکامل داره ... به طور مثال سال 84 تا 90 هر سال دارند می
گویند که فرمول انتقال حرارت در ساختمان خیلی مهمه یعنی شما را طراح به این سمت می بره که انتقال حرارت برام مهمه .... یا آقای گلابچی همیشه 2 تا 3 سوال از نمودار ها می ره ... و 2 یا 3 سوال از مقاومت مصالح می ده ... 4 یا 5 سوال از نمونه موردی ها می ده که خیلی هاش تکراریه.... و در سوال دیگه گفته بود دلیل استفاده از عنصر (استیفنر) در نزدیک های تیر چیه؟ که جواب مقابله با نیروی برشی..... این سوال بارها تکرار شده با رنگ و بو های دیگه .... این سوال در کتاب سازه در معماری هست ولی آیا با خوندن دقیق سوالات چند سال اخیر و جزوه نمی تونستید جواب بدهید .. من هر چی می گویم بدونید به صلاحتونه ..... من 117 شدم ولی اگه اتفاق بد زبان نمی افتاد و استرس نداشتم رتبم عالی می شد ... کماکان که دوستانم با همین توصیه ها 36-17-66-88-47 شدند ... یعنی حتی از خودم بهتر ... و ناراحت نیستم چون حکتمی داشته .. و الان هم این ها رو می گم ... چون دوست ندارم الکی تلاش کنید .. مشاوره بسیار مهمه ... من الان درکش می کنم ..چون من به توصیه مشاورم سره جلسه گوش ندادم و وضعیتم این شد .. اگه گوش می کردم به اینجا نمی رسید.... امیدوارم یک یکتون موفق بشید...;)

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثلن:
برا سازه در معماری و درک رفتار میگم مال عصر کنکاشو دارم دیگه خلاصه همیناس چرا بنویسم
یا مثل برا تنظیم شرایط میگم جزوه قیابکلو و مال عصر کنکاشو دارم چرا بنویسم:redface:
دردسر ساز میشه آخرش؟

دوست خوبم ... برای کتاب های فنی به خصوص گلابچی ها خلاصه برداری لازم نیست... من خودم با های لاید این کار رو می کردم ... چون مهم اینه که 2 بار خوب بخونیدشون ...;) در گلابچی سطحی خوندن خیلی مهمه ... و توصیه می کنم یه نگاه سطحی اول به سوالات بندازید و می بینید چقدر راحته ... در گلابچی ها حتی اگر خواستید بخونید فقط رو خونی کنید و رو بعضی قسمت های مهم زوم کنید .... به طور مثال درک رفتار سازه ها یک هفته ای تموم می شه با این روش ... در کنکور معماری و به خصوص کتاب های گلابچی گیر ندید ... حجم خوندن بالا در کتاب های گلابچی مهمه ...;) خلاصه برداری فعلا ممنوع (در مورد کتاب های گلابچی);)

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مثلن:
دردسر ساز میشه آخرش؟
خلاصه نویسی کلا 2 تا هدف داره : 1. تسلط رو موضوعی که خوندیم ... 2. سریع تر شدن مطالعه موقع مرور های بعدی ، اگه شما می بینین موضوع دوم خود به خود حل شده (یعنی شما خلاصه ها رو نوشته شده دارین برای مرور کردن) می تونین برای اولی از شبکه ی ذهن استفاده کنین، یه دیاگرامه سریع و ساده که رئوس کلی مطلبو به هم ربط می ده و باعث می شه شما رو موضوع احاطه پیدا کنین و کاملا براتون مشخص شه چی به چیه، موقع مرور کردن هم، قبل خوندن خلاصه ها اینو نگاه می کنین و کلیات مطلب رو یادتون میارین و حتی سعی می کنین همزمان جزئیات رو هم بیارین تو ذهن تون که ببینین چقد تسلط پیدا کردین رو مباحث ;)

کلا ما از اول خلاصه نویسی رو درست و اصولی یاد نگرفتیم -در واقع بیشترمون اصلا یاد نگرفتیم که بخواد درست باشه یا نباشه :D من خودم یه بار حساب کردم دیدم میانگین هر صفحه کتابو تو 10 مین خلاصه می کنم در حالی که هر صفحه رو تو 3 مین می خونم!! یعنی جای 3 دور خوندن کامل متن وقت می ذارم برای خلاصه نویسیش!! :biggrin: خلاصه دیدم این طوری فایده نداره تصمیم گرفتم فقط همون شبکهه رو کار کنم برای هر موضوع و نکات جزئی رو هم با ماژیک رو متن مشخص کنم ...

دوست خوبم ... برای کتاب های فنی به خصوص گلابچی ها خلاصه برداری لازم نیست... من خودم با های لاید این کار رو می کردم ... چون مهم اینه که 2 بار خوب بخونیدشون ...http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/wink.gif در گلابچی سطحی خوندن خیلی مهمه ... و توصیه می کنم یه نگاه سطحی اول به سوالات بندازید و می بینید چقدر راحته ... در گلابچی ها حتی اگر خواستید بخونید فقط رو خونی کنید و رو بعضی قسمت های مهم زوم کنید .... به طور مثال درک رفتار سازه ها یک هفته ای تموم می شه با این روش ... در کنکور معماری و به خصوص کتاب های گلابچی گیر ندید ... حجم خوندن بالا در کتاب های گلابچی مهمه ...http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/wink.gif خلاصه برداری فعلا ممنوع (در مورد کتاب های گلابچی)http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/wink.gif

آره والا ... این روشای خلاصه برداری برا غربیاس نه سیستم کنکوری و فوق استاندارد ایران!! تاریخش کم مونده دیگه سوالای پر کردنی بدن که باید متن کتاب 300 صفحه ای رو حفظ کرده باشی تا بتونی جواب بدی...

آخرین ویرایش:

leila93

عضو جدید
سلام. من 2 فصل اول سازه در معماری با 2 درس اول 504 رو خوندم. میخوام همزمان کتاب درک رفتار سازه ها هم نخونم. از دیروز شروع کردم. باید این کتابا رو خلاصه برداری کنم؟

mahyar21

عضو جدید
فقط واسه من غیر مربوط بود دیگه ؟!
خانوم مهندس پستهای ما هم پاک شده ،من نزدیک 220 پست داشتم الان شده 191 تا!
فقط مدیر تالار جناب صدیق میتونه پاک کنه...بقیه پستهای غر مربوطم به مرور پاک میکنن.
بچه ها من درک رفتار چه جوری بخونم
یه جمع بندی کنین لطفا که چیاش مهمه
مثلا نمونه موردی هاش چه جوری سوال میاد:cry:
دوست عزیز از درک رفتار و سازه در معماری بیشتر شکلهاشون میاد ،اگه سوالات سه سال اخیر رو ببینین به این قضیه پی میبرین.

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
نحوه خواندن مطالعه موردی (به نقل از آقای سروش نیا)

1- سیستم ساختمانی آن چیست؟
2- فلسفه طراحی آن چیست؟
3-نقش اجزای آن چیست؟ (مثلا تحمل فشار یا انتقال نیرو به پی و ....)
4- اگر مصالح یا روش ساخت خاصی در آن استفاده شده چیست؟

leila93

عضو جدید
بله من 2 فصل اول سازه در معماری با 2 درس اول 504 رو خوندم. میخوام همزمان کتاب درک رفتار سازه ها هم نخونم. از دیروز شروع کردم. باید این کتابا رو خلاصه برداری کنم؟

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
بله من 2 فصل اول سازه در معماری با 2 درس اول 504 رو خوندم. میخوام همزمان کتاب درک رفتار سازه ها هم نخونم. از دیروز شروع کردم. باید این کتابا رو خلاصه برداری کنم؟

نه فقط زير مطالب مهمش خط بكش واسه مرور....شكل هاش هم خيلي مهمه........

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
شماها چرا خودتونو اینقدر درگیر مسایل حاشیه ای میکنید؟
هر کسی یه جور درس میخونه و یه جور یاد میگیره. اگه فکر میکنی با خلاصه برداری راحت تر یاد میگیری خوب این کارو بکن اگه نه اذیت میشی خوب فقط روخونی کن و زیر مطالب مهم خط بکش که واسه دوره دوباره همون وقت ازت نگیره.
خلاصه این که یه جوری درس بخون که ازش لذت ببری.

آخرین ویرایش:

morteza2010

عضو جدید
من قصد این و ندارم کسی را مجاب کنم که کدوم راه را برود .. من خودم رتبه 117 شدم و امیدوارم یک یکتون از این بهتر بشوید .. حتی قصد ام این بود به دوستانی که می خواهند آزمون تکنولوژی بروند نحوه درست خوندن هر کتاب را بگویم ... چون نحوه خوندن حتی از خود خوندن مهم تره ..... بگذارید مثال بزنم .................... از 30 سوال دروس فنی بین 10 تا 15 سوال تکرار می شه ... ولی این تکرار عینی نیست ... هموراه سوالات کنکور سیر تکامل داره ... به طور مثال سال 84 تا 90 هر سال دارند می
گویند که فرمول انتقال حرارت در ساختمان خیلی مهمه یعنی شما را طراح به این سمت می بره که انتقال حرارت برام مهمه .... یا آقای گلابچی همیشه 2 تا 3 سوال از نمودار ها می ره ... و 2 یا 3 سوال از مقاومت مصالح می ده ... 4 یا 5 سوال از نمونه موردی ها می ده که خیلی هاش تکراریه.... و در سوال دیگه گفته بود دلیل استفاده از عنصر (استیفنر) در نزدیک های تیر چیه؟ که جواب مقابله با نیروی برشی..... این سوال بارها تکرار شده با رنگ و بو های دیگه .... این سوال در کتاب سازه در معماری هست ولی آیا با خوندن دقیق سوالات چند سال اخیر و جزوه نمی تونستید جواب بدهید .. من هر چی می گویم بدونید به صلاحتونه ..... من 117 شدم ولی اگه اتفاق بد زبان نمی افتاد و استرس نداشتم رتبم عالی می شد ... کماکان که دوستانم با همین توصیه ها 36-17-66-88-47 شدند ... یعنی حتی از خودم بهتر ... و ناراحت نیستم چون حکتمی داشته .. و الان هم این ها رو می گم ... چون دوست ندارم الکی تلاش کنید .. مشاوره بسیار مهمه ... من الان درکش می کنم ..چون من به توصیه مشاورم سره جلسه گوش ندادم و وضعیتم این شد .. اگه گوش می کردم به اینجا نمی رسید.... امیدوارم یک یکتون موفق بشید...;)
سلام دوست عزیز ممنون از پستهای عالی
من یه تجربه تلخ جزوه خونی دارم در مقطع کاردانی جزوه خوندم اصلا مجاز نشدم
من الان درک و سازه خط به خط تا صفحه های 76 و 57 اینا حفظم میترسم
خدایش نرم جزوه بخونم رتبه اخر بشم من برای رتبه تک دارم میخونم روزی بین 13 تا 16 ساعت مطالعه دارم به نظرتون چطور بخونم چکار بکنم راهنماــــــــــــــــــــــــــی
رشته کارشناسیم هم ناپیوسته عمران بوده تو ضمینه تیر خرپا مثل جدول ضربه واستم چه درسای به غیر اینای که بلدم بخونم

در مورد حوندن فن نظرم باز بر روی خوندن جزوه ها و کتاب های جدیده ... نهایت وقت کردید درک رفتار سازه های بخونید (که این محض احتیاطه ) و گرنه خوندن کتاب های دیگه بی تاثیره .. در مورد 2 کتاب مبانی سازه و سازه در معماری از من گفتن که اینها را نخونید جون هیچ تاثیری بر درصد فنتون نداره ..... (اینها مهما ولی نه برای معماری )
کتاب فناوری نوین 2 در راه است ولی هنوز چاپ نشده و آقای سیننا شریفی قسمت هایی از اون را در جزوشون آورده که اگه در سایت نبود خودم همراه1 قرار می دهم.....;)
کتاب فناری نوین چه چیزای بخونم اون پست که سیستم چیست نقش و فلسفه را نوشتین خوندم این فناوری هم شامل اونا میشود

خواهش میکنم راهنماــــــــــــــــــــــــــی کنید

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز ممنون از پستهای عالی
من یه تجربه تلخ جزوه خونی دارم در مقطع کاردانی جزوه خوندم اصلا مجاز نشدم
من الان درک و سازه خط به خط تا صفحه های 76 و 57 اینا حفظم میترسم
خدایش نرم جزوه بخونم رتبه اخر بشم من برای رتبه تک دارم میخونم روزی بین 13 تا 16 ساعت مطالعه دارم به نظرتون چطور بخونم چکار بکنم راهنماــــــــــــــــــــــــــی
رشته کارشناسیم هم ناپیوسته عمران بوده تو ضمینه تیر خرپا مثل جدول ضربه واستم چه درسای به غیر اینای که بلدم بخونم

کتاب فناری نوین چه چیزای بخونم اون پست که سیستم چیست نقش و فلسفه را نوشتین خوندم این فناوری هم شامل اونا میشود

خواهش میکنم راهنماــــــــــــــــــــــــــی کنید
دوست خوبم نگرانیتون را خیلی درک می کنم ... چونن پارسال این موقع نگرانی من همین مسئله بود ....... پس بذار کمی جلو تر بریم ... بذارید کتاب کتاب بریم جلو ............... آقا دکتر گلابچی از هر کتاب 1 سوال در میاره .. یعنی ایشون تیزه و نمی یاد از هر کتاب کلی سوال در بیاره پارسال 23 سوال از نردیکه 16 کتاب .... پس این نشان دهنده غیر قابل پیش بینی بودنه .. با 3 نکته کوچیک همتون براحتی 15 سوال فن را جواب می دهید .... دوست خوبم سوالات چند سال اخیر را خوب تحلیل کنید ..... حالا من اینو گفتم چون می خوام استرسو از روتون کم کنم. این حرفم به این معنی نیست الان بشینید سوالات را بخونید . منظورم اینه که از آبان با خوندن سوالات به تدریج درصد فنتون تدریجی خوب می ره بالا .....
حال در مورد خوندن تک تک کتاب ها :
درک رفتار سازه ها: به خودتون بگید روزی 2 فصل می خواهید بخونید .... بعد یه هفته و 2 روز تمومش می کنید ... بعد یه دور دیگه بزنید تا تثبیت بشه ( تو این کتاب عکس را به سر فصل ربط بدهید ... فصل 8 را جدی جدی بخونید . تو این فصل اشتباهی هست که اگه کتابم به دستم برسه براتون می ذارم تا سریع از کنارش رد بشوید... در خوندن نمونه موردی ها سرعت به خرج بدهید .... چون در این سال ها سوالات نمونه موردی تکرارییه) .....
تذکر: حجم خوندن کتاب های گلابچی بالا هست ...سرعت به خرج بدهید..... چون از درک رفتار سازه ها سوال کم میاد ولی از اون ور کتاب های جدید گلابچی را 1 روزه می شه تموم کرد .... من در روز های آینده سعی می کنم که کتاب های جدید گلابچی را خلاصه وار در تاپیک قرار بدهم ... متاسفانه من بعضی کتاب هام را الان ندارم و گرنه می ذاشتم....
درک رفتار سازه ها اگه خوندید دیگه سازه در معماری نخونید ... این دو کتاب تکراریه .. ولی اگه خواستید بخونید نهایت 2 هفته زمان بذارید .. از اون ور قول بدید به خودتون 2 هفته ای تموم بشه ....
جزوات سروش نیا را با کمک یکی از دوستانم تا آخر هفته قرار می دهم تا تمام دوستان دیگه از سردرگمی در بیایند. ... حتما سریع تر جزو ها رو بخونید ... جدا درک رفتار سازه ها و سازه در معماری و جزوه ها رو بخونید با کتاب های جدید درصد بالا می زنید (البته من دو کتاب درک رفتار سازه ها و سازه در معماری را توصیه نمی کنم ... ولی اگه اصرار دارید با این شیوه تو تابستون بخونید ...)
کتاب فناوری نوین را 3 روزه بخونید بعدش 2 روز رو جزوه سینا شریفی زوم کنید ... این کتاب خیلی مهمه ... عشقه گلابچی هست . پس دو نکته را در نظر بدهید: 1. بدونید هر عکس مربوط به کدام سیستمه .... 2. در متن چیز های مهمه را های لاید کنید .... واقعا سطح سوالات گلابچی بسیار سطحی هست .... به خدا گلابچی آسون می گیره .. نگران نباشید... جزوه سینا شریفی عالیه ... رو اون هم زوم کن و بخونید ... ( یادم اومد این رو که LSFو ICF دو سیتم مهم هستند ..... در این 6 سیستم ضوابط هم مهمه ... )
فعلا این ها رو جدی بگیرید ایشالله رو دور می افتید ....

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کنار تمام جداول برنامه ریزیتون یک شکلک لبخند بزنید ....:D:D چون استرس بی معنی هست ... خدا بزرگه ... ایشالله یک یکتون موفق می شید ... به کنکور بخندید و مطمئن باشید به راحتی موفق می شید ...

mahyar21

عضو جدید
دوستان امروز یه مورد تازه ای رو فهمیدم گفتم بگم شاید خیلی هاتون مثل من نمیدونستین.
کسانی که میان دنبال جزوه بگردن کارشون راحت میشه.
در مقابل نام هر تاپیک یه علامت گیره مانندی هست (همون که تو شکل نشون دادم) اگه اون رو بزنین هرچی فایل تو اون تاپیک آپلود شده براتون میاره و دیگه نیازی نیست صفحه به صفحه دنبال فایل ها بگردین.;)
موفق باشید.
Capture.jpg

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها برای فن به کتابای قیابکلو هم برسین
امسال یه کتاب جدیدم داده بیرون حتما ازش سوال میاد
کنکور فقط گلابچب نیس
به فکر تاریخ و درک و منظرم باشین......
من امسال مصالح شناسی .تاسیسات سلطاندوست و عناصر و جرئیات رو نمیخوام بخونم.روند کنکور یه جوری پیش میره که کمتر از این مباحث سئوال میاد
به جاش میتونم کتابای گلابچی رو دوره کنم
من اکوستیک رو تموم کردم اگه کسی مشکلی داشت در خدمتم

mahyar21

عضو جدید
کنکور فقط گلابچب نیس
من امسال مصالح شناسی .تاسیسات سلطاندوست و عناصر و جرئیات رو نمیخوام بخونم.روند کنکور یه جوری پیش میره که کمتر از این مباحث سئوال میاد
داداش سجی چی خوندی برا آکوستیک؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داداش سجی چی خوندی برا آکوستیک؟
من مال قیابکلو رو خوندم.کتابشو....یک یا دو سئوال همیشه ازش اومده....کتابای قیابکلو رو خوب بخونین 5 سئوال رو حتما واسه فن جواب میدین.....بخصوص کتاب جدیدش که اومده

mahyar21

عضو جدید
من مال قیابکلو رو خوندم.کتابشو....یک یا دو سئوال همیشه ازش اومده....کتابای قیابکلو رو خوب بخونین 5 سئوال رو حتما واسه فن جواب میدین.....بخصوص کتاب جدیدش که اومده
آکوستیکش همون فیزیک ساختمانه؟

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
کنکور فقط گلابچب نیس

منم نمی خواستم عناصر و تاسیسات مکانیکی بخونم ولی با این تحلیلی که مهندس mahyar گذاشتن برای سوالای امسال که 6 تا عناصر و2 تا تاسیسات سوال اومده نمیدونم بخونم یا نه ؟؟:redface:

وضعیت
موضوع بسته شده است.