ببخشید من سال دوم هست که میخوام بخونم.کنکور پارسال 2 ماه خوندم و خراب کردم.حالا اسکیس دادم واسه تجربه.از دیروز شروع کردم.به نظر شما الان چیکار کنم؟چی بخونم بهتره؟
به نظر من 1: از نیمه های شهریور شروع کن به خوندن تا خسته نشی ... چون اسکیسم داری که اونجا برای این که کارت خوب بشه باید 3 ماه خوب کار کنی ...
2: لیست منابع را گذاشتم باز هم می ذارم:
منابع کنکور من .............
فن ساختمان
1. گلابچی ها: 1. درک رفتار سازه ها
2. ایستایی کاربردی.....فقط نمونه موردی ها
3. مقاومت کاربردی ....فقط نمونه موردی ها
4. فناوری نوین.............جزوه سینا شریفی و عکس های مهم کتاب ها
5. طراحی لرزه ای .....جزوه سروش نیا
6. فولاد............جزوه سینا شریفی و زیر نویس عکس ها
7. بتن...............جزوه سینا شریفی و زیر نویس تمام عکس ها
8. طبیعت منبع الهام
9. معماری آرکی تایپی
10. جزئیات ارتقا دهنده.....این خیلی مهمه ... کتاب عالی هست.
11. معماری دیجیتال
12. مشبک فضایی تا یه حدی خوندم
13. پوسته ها و ورق تاشده تا یک حدی خوندم
14. پارچه کششی.... این را رو جزوه بخونید ..کتابش هم خوبه
قیابطلو: 1. فیزیک ساختمان1
2. فیزیک ساختمان 2
3. جزوه نور
4. کتاب نور هم اگه وقت کردید بخونید ..البته من خودم وقت نکردم بخونم جز کتاب های درجه 2 هست ...
سلطاندوست:
کتاب تاسیسات مکانیکی برای دانشجویان معماری
جزوه تنظیم شرایط محیطی شاهین حیدری هم خوبه سریع می شه خوندش
تاریخ: منابع تاریخ عوض شده من منابعی که خودم خوندم را می ذارم که البته با همین ها هم تاریخ 50 زدم ..
سبک شناسی ....دکتر پیرنیا
معماری اسلامی ....دکتر پیر نیا
معماری معاصر غرب ...قبادیان
معماری غرب ....امیر بانی مسعود
معماری جهان زارعی
جزوه معماری اسلامی خانم مهندس نسیم عسکرری .....عالی بود . این را حتما بیش از 6 بار بخونید ... البته من خودم 5 بار خوندم ولی اگه بیشتر می خوندم شاید الان تاریخ را بهتر می زدم ...تحلیلی هست جزوی ایشون ... البته من تاریخ را خراب کردم ... چون حول کردم و گرنه 3 سوالی که مطمئن بودم را نزدم http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon/TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif
جزوه جهان و معاصر خانم مانا قابوسی .... عالی بود .... این جزوه در نوعه خودش تکه .. و بسیار عای هست.. البته جزوه ایشون را بگیرید که منابع جدید را در خودش جا داده..
..............
درک عمومی ............
سایه و پرسپکتیو و اقلیم و تاریخ اسلام را از کتاب و جزوه علی عسکری
سوالات درک سال های اخیر
درک منظر ....
فقط سوالات چند سال اخیر ...
البته جزوه سعید عظمتی و خانم مریم حسینی هم خیلی خوبه ..یکیشو حتما بخونید
زبان
504
تافل
سوالات چند سال اخیر
به همراه تمرین درک مطلب
و کتاب آقای مهندس بابک رستمی................
این ها منابع من بود که دوستانم علی طباطبایی و رحمان جان احمدی بهم پیشنهاد دادن که من حد وحدود خوندن خودم هم نوشتم ....(البته تو پرانتز من می خواستم که تکنولوژی امتحان بدم اگه خواستید فقط معماری امتحان بدید به جای گلابچی ها فقط جزوه آقای سروش نیا را بخونید و اگه وقت کردید جزوه سینا شریفی .. جزوه سینا شریی عالیه ولی خوب خیلی مفصله....)..............امیدوارم موفق باشید... یه تذکر مهم 40 درصد آزمون معماری سر جلسه رقم می خوره ... خونسردی سره جلسه و استرس نداشتن شرطه . من استرس گرفتم و گند زدم به خوندنام شما ایشالله با خونسردی سره جلسه برید..
موفق باشید...
.............................................................................................................
این منابع باید به روز بشه ... من خودم این ها رو تا 2 هفته دیگه به روز می کنم ..... ولی برای شروع تافل و جزوه های سروش نیا و در تاریخ جزوه های خانم مانا قابوس را پیشنهاد می کنم... از آبان به بعد هم درک منظر و معماری را شروع کن...